- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Тема за единадесетокласниците- 2011/2012 :)
Хораааа, докато се усетим ше мине и таз учебна година.. Решихте ли к'во ще учите вече??
Аз пък до колкото съм чувала, а и баща ми постоянно ми го повтаря е че 10. клас била последната трудна година и сега вече е по-лесно.Първоначално написано от blue_ice
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Надявам се да е така.Първоначално написано от DesireToFire
Аз пък знам, че 10 клас бил най-лесният :Д
Ох, при нас много ги моткат тея входни, чак ми става досадно. Отлагаме, отлагаме, без да има никакъв смисъл, а почваме да взимаме нов материал. Та досега са минали само тези по химия и физика. По физика беше лесно, но по химия го омотах хубаво. Преговаряхме едно, то се паднаха съвсем други работи, както и да е, още от началото не смятам да се ядосвам. Утре имам входно по история, а там съм си зле по принцип.
По биология учителката ни предупреди, че въпреки тънкия учебник, биологията тази година ще е сложна. А в момента довършваме учебника от миналата година.
И нашият по биология каза, че тук нещата са супер свързани, че ще решаваме задачи и една отнемала 10 мин. Ква е тая задача?!
Хибридно и дихибридно кръстосване,разни типове А,А1,а,а1 ....Ще кръстосвате боб,крави,овце.....,ако майката е жълта,а бащата рижав - какво ще е на цвят телето и още куп такива задачи.Първоначално написано от PinkPan7her
Добре,че при мен приключи, а на вас успех!![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Много мило![]()
Старая се!Първоначално написано от PinkPan7her
![]()
Айде да се активизираме малко, 7 и 8-ми клас изписаха форума....![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Абе,момичета, на мен след 10 клас ми махната химията и биологията , сега имам само 1 зип биология. В какви училища сте?!Аз съм в гимназия с технологичен профил.
maDamn
Еми аз съм била подготве (т.е. 8ми клас нямах разказвателни), затова имаме и сега биология и химия и подобниПървоначално написано от granger
![]()
Аз съм в езикова и за тва и аз имам химия и биология, въпреки че съм и такъв профил демек и в 12 клас ще ги учаНе ми се мисли колко ще е трудно, ама пък много ме влекат
Иначе за сега съм г/д доволна..малко кофти разпределиха учителите, ама ще го преживея
![]()
Как сте днес?
Денят е хубав,слънчев точно като за 3.10![]()
Днес правих входно по немски и беше елементарно....
Утре по бел,в сряда по математика и тогава ми се очертава първата 2![]()
Мани,заради тея почивни дни около 22и23 пропуснах адски много часове математика , в четвъртък имам входно по мат, и по ИТ , а в петък по Литература ... Ще изтикам по Мат. някакси, дано хвана 5 поне,а по Литература вече е ЕСЕ и мога да разтягам локуми 10 дниПървоначално написано от pifiella
![]()
maDamn
Аз съм в ПМГ, ама и аз съм карала подготве, затова предметите ми се водят с един клас назад. (: Тоест сега уча материал за 10 клас, нищо че съм 11, а в 12 клас и на мен ще ми отпадат. Предполагам, че технологичните профили нямате подготвителен. (:Първоначално написано от granger
На мен тази и следващата седмица ще са ми ад, но пък после се свършват входните и ще спя цял уикенд като заклана.
When you awaken in the morning’s hush
I am the swift uplifting rush
Of quiet birds in circling flight.
I am the soft starlight at night.
Do not stand at my grave and cry,
I am not there; I did not die.
Не, не съм имала подготве. Карах си всичко както си е ! Все пак предпочитам да ми отпадаше и физиката,нямам проблем с нея , но би било добре да уча повече история,но както и да е! Живот и здраве догодина и биология нямам и още един друг предмет ми отпадаше , не зная кой обаче... ИТ май,само информатика уча. Както и да е ! Успех с всички входни !![]()
maDamn
Ние ще правим входно по математика,ама на новия материал о.О
Входно по БЕЛ нз кога..
Входно поо Философия правихме,ама трябваше да развием някакъв отговор там,лесна му работа...и то даже не беше на нещщо от етиката и правото ;д
По история са правили на урока за ООН само..на 21ви септ...но аз пътувах за Плд тогава и пропуснах ;ддд
Шофирай разумно - стигни жив!
хах мисля, че ние бием всякакви рекорди ;дд Още на 16-ти правихме входно по география...![]()
Леле още на 16ти, а ние все още не сме направили това по география, а г-на все ни казва, че следващият час щяло да бъде....Първоначално написано от e_r_d
![]()
Ох,остана само това по информатика и финито. Всичко е ок , а историята тази година се очертава да ми е крайно интересна!![]()
maDamn
В понеделник ни е входното по математика...тая не е нормална ;х каза, че входното щяло да ние на материала от 9 и 10 клас..ще я избуша ;@
Историята тази година е адски готина наистина, изключая тъпите френски правителства, които вече ги учим трети час.Първоначално написано от granger
Следващата седмица ще ми е ад пак, заради физика, немски и химия и се свършва.![]()
When you awaken in the morning’s hush
I am the swift uplifting rush
Of quiet birds in circling flight.
I am the soft starlight at night.
Do not stand at my grave and cry,
I am not there; I did not die.
Да и на мен историята ми е много интересна! вие вече ориентирали ли сте се кво ще кандидатстватеПървоначално написано от Zorin
![]()
Oх,колебая се , защото обожавам историята, но пък ми вървят и езиците. Колебая се между Право и МИО.
maDamn
Какво е МИО, а иначе аз от малка искам да стана лекаркаПървоначално написано от granger
, ама напоследък нещо се змислям и аз за правото..