.
Затворена тема
Страница 13 от 36 ПървиПърви ... 39101112131415161723 ... ПоследнаПърви
Резултати от 301 до 325 от общо 880
    Хораааа, докато се усетим ше мине и таз учебна година.. Решихте ли к'во ще учите вече??

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Цитирай Първоначално написано от blue_ice
    Хах, мислех си, че само мен са ме затрупали от сега с контролни, пък то навсякъде било така а за учебниците не знам колко са тънки, ама до колкото съм чувала 11 клас е един от най-тежките.
    Аз пък до колкото съм чувала, а и баща ми постоянно ми го повтаря е че 10. клас била последната трудна година и сега вече е по-лесно.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Голям фен Аватара на krisence
    Цитирай Първоначално написано от DesireToFire
    Цитирай Първоначално написано от blue_ice
    Хах, мислех си, че само мен са ме затрупали от сега с контролни, пък то навсякъде било така а за учебниците не знам колко са тънки, ама до колкото съм чувала 11 клас е един от най-тежките.
    Аз пък до колкото съм чувала, а и баща ми постоянно ми го повтаря е че 10. клас била последната трудна година и сега вече е по-лесно.
    Надявам се да е така.

anonymous708973
    Guest
    Аз пък знам, че 10 клас бил най-лесният :Д

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Ох, при нас много ги моткат тея входни, чак ми става досадно. Отлагаме, отлагаме, без да има никакъв смисъл, а почваме да взимаме нов материал. Та досега са минали само тези по химия и физика. По физика беше лесно, но по химия го омотах хубаво. Преговаряхме едно, то се паднаха съвсем други работи, както и да е, още от началото не смятам да се ядосвам. Утре имам входно по история, а там съм си зле по принцип.
    По биология учителката ни предупреди, че въпреки тънкия учебник, биологията тази година ще е сложна. А в момента довършваме учебника от миналата година.

anonymous708973
    Guest
    И нашият по биология каза, че тук нещата са супер свързани, че ще решаваме задачи и една отнемала 10 мин. Ква е тая задача?!

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    И нашият по биология каза, че тук нещата са супер свързани, че ще решаваме задачи и една отнемала 10 мин. Ква е тая задача?!
    Хибридно и дихибридно кръстосване,разни типове А,А1,а,а1 ....Ще кръстосвате боб,крави,овце.....,ако майката е жълта,а бащата рижав - какво ще е на цвят телето и още куп такива задачи.
    Добре,че при мен приключи, а на вас успех!
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

anonymous708973
    Guest
    Много мило

Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Много мило
    Старая се!
    Айде да се активизираме малко, 7 и 8-ми клас изписаха форума....
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Абе,момичета, на мен след 10 клас ми махната химията и биологията , сега имам само 1 зип биология. В какви училища сте?!Аз съм в гимназия с технологичен профил.
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от granger
    Абе,момичета, на мен след 10 клас ми махната химията и биологията , сега имам само 1 зип биология. В какви училища сте?!Аз съм в гимназия с технологичен профил.
    Еми аз съм била подготве (т.е. 8ми клас нямах разказвателни), затова имаме и сега биология и химия и подобни

Senior Member Фен
    Град
    софия
    Аз съм в езикова и за тва и аз имам химия и биология, въпреки че съм и такъв профил демек и в 12 клас ще ги уча Не ми се мисли колко ще е трудно, ама пък много ме влекат Иначе за сега съм г/д доволна..малко кофти разпределиха учителите, ама ще го преживея

Град
    Шоколадовия град
    Как сте днес?
    Денят е хубав,слънчев точно като за 3.10
    Днес правих входно по немски и беше елементарно....
    Утре по бел,в сряда по математика и тогава ми се очертава първата 2

Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от pifiella
    Как сте днес?
    Денят е хубав,слънчев точно като за 3.10
    Днес правих входно по немски и беше елементарно....
    Утре по бел,в сряда по математика и тогава ми се очертава първата 2
    Мани,заради тея почивни дни около 22и23 пропуснах адски много часове математика , в четвъртък имам входно по мат, и по ИТ , а в петък по Литература ... Ще изтикам по Мат. някакси, дано хвана 5 поне,а по Литература вече е ЕСЕ и мога да разтягам локуми 10 дни
    maDamn

Аз съм в ПМГ, ама и аз съм карала подготве, затова предметите ми се водят с един клас назад. (: Тоест сега уча материал за 10 клас, нищо че съм 11, а в 12 клас и на мен ще ми отпадат. Предполагам, че технологичните профили нямате подготвителен. (:
    На мен тази и следващата седмица ще са ми ад, но пък после се свършват входните и ще спя цял уикенд като заклана.
    When you awaken in the morning’s hush
    I am the swift uplifting rush
    Of quiet birds in circling flight.

I am the soft starlight at night.
    Do not stand at my grave and cry,
    I am not there; I did not die.

Град
    Beyond reality
    Не, не съм имала подготве. Карах си всичко както си е ! Все пак предпочитам да ми отпадаше и физиката,нямам проблем с нея , но би било добре да уча повече история,но както и да е! Живот и здраве догодина и биология нямам и още един друг предмет ми отпадаше , не зная кой обаче... ИТ май,само информатика уча. Както и да е ! Успех с всички входни !
    maDamn

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Ние ще правим входно по математика,ама на новия материал о.О
    Входно по БЕЛ нз кога..
    Входно поо Философия правихме,ама трябваше да развием някакъв отговор там,лесна му работа...и то даже не беше на нещщо от етиката и правото ;д
    По история са правили на урока за ООН само..на 21ви септ...но аз пътувах за Плд тогава и пропуснах ;ддд
    Шофирай разумно - стигни жив!

Senior Member Фен
    Град
    софия
    хах мисля, че ние бием всякакви рекорди ;дд Още на 16-ти правихме входно по география...

Цитирай Първоначално написано от e_r_d
    хах мисля, че ние бием всякакви рекорди ;дд Още на 16-ти правихме входно по география...
    Леле още на 16ти, а ние все още не сме направили това по география, а г-на все ни казва, че следващият час щяло да бъде....

Град
    Beyond reality
    Ох,остана само това по информатика и финито. Всичко е ок , а историята тази година се очертава да ми е крайно интересна!
    maDamn

Senior Member Фен
    Град
    софия
    В понеделник ни е входното по математика...тая не е нормална ;х каза, че входното щяло да ние на материала от 9 и 10 клас..ще я избуша ;@

Ох,остана само това по информатика и финито. Всичко е ок , а историята тази година се очертава да ми е крайно интересна!
    Историята тази година е адски готина наистина, изключая тъпите френски правителства, които вече ги учим трети час.
    Следващата седмица ще ми е ад пак, заради физика, немски и химия и се свършва.
    When you awaken in the morning’s hush
    I am the swift uplifting rush
    Of quiet birds in circling flight.

I am the soft starlight at night.
    Do not stand at my grave and cry,
    I am not there; I did not die.

Senior Member Фен
    Град
    софия
    Цитирай Първоначално написано от Zorin
    Историята тази година е адски готина наистина, изключая тъпите френски правителства, които вече ги учим трети час.
    Следващата седмица ще ми е ад пак, заради физика, немски и химия и се свършва.
    Да и на мен историята ми е много интересна! вие вече ориентирали ли сте се кво ще кандидатствате

Град
    Beyond reality
    Oх,колебая се , защото обожавам историята, но пък ми вървят и езиците. Колебая се между Право и МИО.
    maDamn

Senior Member Фен
    Град
    софия
    Oх,колебая се , защото обожавам историята, но пък ми вървят и езиците. Колебая се между Право и МИО.
    Какво е МИО, а иначе аз от малка искам да стана лекарка , ама напоследък нещо се змислям и аз за правото..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си