- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Тема за единадесетокласниците- 2011/2012 :)
Е то има време![]()
Всъщност време няма :ДПървоначално написано от e_r_d
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
^и аз така си мисля, особено ако се целиш някъде в чужбина.
Хубаво е не само да сме ориентирани и вече да се готвим насочено.
Ако не знаех, че искам Архитектура например, нямаше сега да ходя на рисуване и на математика, нямаше да им обръщам специално внимание и в 12 клас щях да се хвана не за главата, ами и да не казвам къде...
always late but worth the wait!
а според вас тези, които смята да кандидатстват в чужбина кога горе-долу трябва например да започнат да контактуват с университетите, които са си избрали и кога е най-добре да се иде на консултация с фирма??
Ооо, и аз искам Архиктектура. Къде искаш да кандидатстваш?Първоначално написано от scrooper
^ Германия
Аз ще си платя да ми предвижат документите и да ми видят мотивационното писмо, но чак догодина. Сега гледам да се справям в даскало и да набирам "активности" като конкурси, олимпиади и курсове..
Само да питам какво се зачита като "активност"? И състезания по математика ще се гледат ли за архиктектура? А дали съм тренирала някакви спортове? Предполагам, че и уроците ми по китара няма да имат никаква връзка :Д
завиждамммПървоначално написано от bloodyF
Ех аз съм много зле с учението тази година.и не само тази Трябва да се стягам,че после ще плача,ама...
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Аз ще пиша състезания, спортове, курсове и т.н., които не са свързани със специалността- ще ги подредя хронологично. Не всички унита го изискват, но не вярвам някой да се разсърди.Първоначално написано от DesireToFire
Ох..аз много се чудя за мотивационното писмо :Д Защото няма как да ги убедя, че цял живот съм искала да се занимавам с архиктектура, защото го реших преди има няма половин година :Д А няма как да напиша "Ами избрах това, защото мечтата ми да правя татуировки не е особено нормална". А преди това исках да ставам патолог, което съвсем няма нищо общо :Д
Аз нямам намерение да ги убеждавам. Хубавите резултати говорят сами за себе си. Но недей да споменаваш, че си си избрала професията наскоро :РПървоначално написано от DesireToFire
Хи!![]()
Днес ми беше интервюто с 1000 стипендиии от утре започвам с писането на теми по биология
![]()
При мене няма губене на време.
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
^ Евала!
Хора, я споделете информативно колко се "натоварвате". В смисъл много ли учите, на какви курсове, СИПове и състезания ходите...За всичко е въпросът- и за спорт, пеене, свирене, рисуване. Може пък да се мотивираме от някой активен![]()
Ами аз примерно съм в профил химия и биология..демек интензивно ги изучавам и вече почвам да уча темиФренския също го уча мн...ходя на СИП по биология...подготовка за олимпиада итака.. ;д
Не е тук мястото, ама иначе Иветка не ми отговаря, а ми липсваааааа ;2
Скоро ще се включа редовно в темата, набори![]()
А аз да ви се похваля, че освен даскало, превеждам първата си книга, участвам в NaNoWriMo, уча за САТ и изобщо нали не е като да си нямам кво да правя.При вас как е?
When you awaken in the morning’s hush
I am the swift uplifting rush
Of quiet birds in circling flight.
I am the soft starlight at night.
Do not stand at my grave and cry,
I am not there; I did not die.
Аз реших ! Ще карам 2ра матура по АЕ (аз и преди го бях решила де ;д ),въпреки че профила ми е БЕЛ+История и подпрофил ФилософияЗапочвам отново уроци по ае,само да намеря госпожа,която да ми допада и по характер ;д
Трябва да поразгледам сайтовете и ако не се включва цялата диплома за професиите,които искам може да запиша и една 3та матура по математика,ей така просто да си пробвам късмета,какво пък![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Абе да попитам, матурата по математика нали е само върху задължителната подготовка? Защото ако е така, аз както съм с профилирана сигурно даже ще ми е лесна или не стои така въпросът![]()
Ето ти матурата, прегледай я и прецени как ти струва. http://www.matura.bg/maturi/dzi2011/...19mai_2011.pdf
За мен всичко тук е познато и просто трябва да доизпипам някои работи, на които не съм обърнала достатъчно внимание, но иначе не забелязах нещо, което не сме учили. Смятам, че матурата е достатъчно лесна за човек, който има някакви трайни знания по предмета.
Макар че аз доста се чудя дали матурата ми да е математика, защото 6.00 се изкарва трудно все пак, а после смятам да кандидатствам с математика... Но и да уча по три предмета, хич не ми се иска, защото все единият ще остане малко по-назад. Това ми е най-голямата дилема тази година.Накрая май и матурата ще ми е математика.
![]()
С матура по математика можеш да влезеш в много специалности,дори и с 3ка.Друг е въпроса дали ще е това,което искаш де ;д Аз затова я обмислям като трета ....
Edit: Тая матура е много сложна о.О![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
DesireToFire, ако си с профил математика, матурата изобщо няма да ти се стори труднаНие миналогодишната я правихме в 10ти клас като класно.
Разбира се, че не е за всеки, но ако си учиш редовно ще я издържиш без проблем.
И аз съм се насочила към матура АЕ, защото другите просто няма да ми свършат работа за специалността, която искам.Кофтито е, че по език много трудно се изкарва пълно 6. По математика и физика е по-постижимо.
When you awaken in the morning’s hush
I am the swift uplifting rush
Of quiet birds in circling flight.
I am the soft starlight at night.
Do not stand at my grave and cry,
I am not there; I did not die.
Всичко си зависи от човекаПървоначално написано от Zorin
Аз съм профил математика(където хич ме няма), а искам матура по немски
![]()
и аз такаПървоначално написано от ParadOx
Ех, каква приятна ваканция беше -.-