.
Затворена тема
Страница 16 от 36 ПървиПърви ... 612131415161718192026 ... ПоследнаПърви
Резултати от 376 до 400 от общо 880
    Супер фен Аватара на DesireToFire
    А матурите трябват ли ми ако кандидатствам в чужбина?
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Супер фен Аватара на ParadOx
    Град
    Long Beach, California
    Знаете ли дали ако отида на олимпиада по немски ми дава точки така да се каже при кандидатстване в Германия?

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    ами ако стигнеш до национален кръг
    можеш после да го ползваш ако кандидатстваш
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Zorin
    Кофтито е, че по език много трудно се изкарва пълно 6. По математика и физика е по-постижимо.
    Не можеш да си сериозна
    Иначе при мен кратката ваканция беше приятно откъсване от реалността, подредих си нещата в личен план, от утре - сериозно по английски, че сертификат ме чака за взимане, после още един, а трябва и по немски За останалите щуротии не ми пука вече, не ми трябват, не ги искам, ще си преписвам и това е.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    DesireToFire, ако си с профил математика, матурата изобщо няма да ти се стори трудна Ние миналогодишната я правихме в 10ти клас като класно. Разбира се, че не е за всеки, но ако си учиш редовно ще я издържиш без проблем.
    И аз съм се насочила към матура АЕ, защото другите просто няма да ми свършат работа за специалността, която искам. Кофтито е, че по език много трудно се изкарва пълно 6. По математика и физика е по-постижимо.
    Ако знаеш АЕ много лесно ще изкараш 6 или поне над 5,50,което е много добре. Каква специалност си избрала
    Шофирай разумно - стигни жив!

Супер фен Аватара на scrooper
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    За останалите щуротии не ми пука вече, не ми трябват, не ги искам, ще си преписвам и това е.
    [/i]
    Йес! Наистина трябва да го даваме по- целенасочено..
    always late but worth the wait!

Цитирай Първоначално написано от DesireToFire
    А матурите трябват ли ми ако кандидатствам в чужбина?
    Трябват ти. Поне за Великобритания съм сигурна, че ти трябват. В чужбина ти искат оценка от диплома, а матурите формират дипломата.
    PinkPan7her, ми сериозна съм. Като човек, който се е занимавал активно с езици, литература, математика и физика, имам поглед върху това как стоят нещата. По какъвто и да е език, пълното шест, имам предвид 6.00 е доста трудно постижимо, поради компонента есе, който води до субективността в оценката. Един проверяващ може да реши че есето ти е хипер доброто и да ти пише пълен брой точки с пет отгоре, а друг може пък да реши че за нищо не ставаш и да ти пише отрицателен брой точки. При точните науки си е много по-ясно, поне според мен де. И аз не съм особен любител на математиката, говоря от лични наблюдения.
    Biskfitka имам силно ниво английски, но това изобщо не ми гарантира вземане на матурата с пълно шест. Направих матурите по АЕ от последните две-три години, не бяха трудни, ама пак не мога да ги докарам без нито пък една грешка, нали.
    Иначе искам специалност медия и комуникации във Великобритания.
    When you awaken in the morning’s hush
    I am the swift uplifting rush
    Of quiet birds in circling flight.

I am the soft starlight at night.
    Do not stand at my grave and cry,
    I am not there; I did not die.

Senior Member Фен
    Град
    софия
    На мен втората матура също ще епо език...френски ;д Действително е мн по-лесно да изкараш поне 5,50 така...

anonymous708973
    Guest
    О, аз не държа на пълно шест, ще съм доволна и на 5.99

Оооо да,наистина есето преебава много Аз още не съм се научила да пиша есета по АЕ,като тръгна на уроци това ще е първото,което ще искам да ми обяснят

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    здравейтееее
    как сте?
    какво правите напоследък?
    върви ли училището?
    какви оценки имате досега? :P
    гаджетата как са>
    (аз като някоя досадна ваша леля, ама сте големи сладури и няма как)
    иначе аз съм добре, имам основно 3,4,5
    имам 1 забележка и 2 отсъствия, което си е много за моята класна
    гаджето е екстра, а утре имам среща с една мацка, да ми обясни нещата за Правото, другата седмица ще ми носят темички по история
    и нещата ги почваме, че време не остана...

ами вие готвите ли се вече?
    аз нещо вчера се затъжих..гледах "Вчера" и ми стана мъчно че и с моя не толкова приятен, но все пак клас , ще се наложи да тръгнем всеки по своя път след по малко от 2 години ...
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на DesireToFire
    как сте? - Засега страхотно :Д
    какво правите напоследък? Тоези месеци доста купони се насъбират и общо взето живея за уикендите.. Искам ваканцияя :/
    върви ли училището? Абе още си е там, доста добро начало мисля, но от сега почват да се преебават нещата - 3 по английски и новото контролно по информатика съвсем го обърках, но там поне нямаме срочна и ще имам време да я оправя
    какви оценки имате досега? Хмм, доста шестици, няколко петици (+ гореспоменатата тройка...), като цяло съм доволна, но все си мисля, че можех и повече, все пак се боря за 6.00 тази година :Д
    гаджетата как са> засега ги зарязваме на заден план

Ох, а вие докъде сте с подготовката за кандидатстването (за хората, ориентирани към чужбина)? Имате ли взети изпити по езика? Ако не, кои мислите да карате и кога? Защото все се притеснявам че няма време,защото дефакто по това време другата година вече ще почвам да чакам отговори от университети.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Не се оплаквайте от есетата - да видите за SAT какви чудесии се пишат. Ужас и половина е.
    DesireToFire, права си, скоро трябва да се действа. Аз имам FCE, CAE, CPE, тази година САТ, а догодина - TOEFL/IELTS (не съм решила кое от двете още).
    Аз да ви кажа, че в чужбина със страхотно око гледат на т.нар. extracurricular activities сиреч извънкласните ви дейности. Където можете, състезания, стипендии, проекти, бутайте се, каквото ви влече, не се страхувайте да опитвате, после ще ви дойде страхотно като си подавате документите.

anonymous708973
    Guest
    Ще взимаш трите сертификата подред? Че и Тойфел? Не е ли малко губене на време и пари?

Че аз трите съм ги взела вече, не знам къде виждаш, че съм си изгубила парите и времето, за мен поне беше супер полезно да уча и за трите Кеймбридж сертификата Остават ми САТ и ТОЙФЕЛ.

Цитирай Първоначално написано от bloodyF
    здравейтееее
    как сте?
    какво правите напоследък?
    върви ли училището?
    какви оценки имате досега? :P
    гаджетата как са>
    Здрасти
    Нищо не правя аз,училището върви прилично добре,но като имаш 6 предмета просто няма по кво да се изложиш ;д имах някви отсъствия,около 5,ама класната извинява и сега дано са 1-2 ;д оценките...една 5ца и няколко 6ци,ама скоро ще имам и други оценки ;д
    Гаджетата хич не вървят,ама секс да има

За извънкласните дейности - и на нас класната ни говори все за тях,за грамоти и така нататък,в БГ може да не потрябват,но който иска да учи в чужбина не е зле да се занимава..с нещо ;д

anonymous708973
    Guest
    Че аз трите съм ги взела вече, не знам къде виждаш, че съм си изгубила парите и времето, за мен поне беше супер полезно да уча и за трите Кеймбридж сертификата Остават ми САТ и ТОЙФЕЛ.
    Ми, просто не знам защо ти трябва Кеймбридж и Тойфел едновременно, пък и като си планирала да взимаш и трите, можеше да започнеш от втори. Не знам, аз само си разсъждавам.

Защото не всички университети във Великобритания приемат Кеймбридж

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Аз ще държа матура по философия. Някой друг луд като мен?
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Някой да е взимал TOEFL? Аз ходих на безплатна консултация в Essex Prep и там ми скриха шапката, но трябва за SAT да си вдигна математиката. Вие да ми препоръчате добър учител по математика? частен, моля, и аз не мога да стоя на едно място в курсове с по 10 човека. Мерси1

Цитирай Първоначално написано от pifiella
    АААЗ!!! Нова съм тук, вие къде учите? Аз съм в трето. Философията някак си ми се отдава, не съм и подозирала, много е странно.

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от EliUSA
    АААЗ!!! Нова съм тук, вие къде учите? Аз съм в трето. Философията някак си ми се отдава, не съм и подозирала, много е странно.
    Aз съм от Своге и тука си уча. Философията странно и на мен ми се отдава, а като започна мога да разтягам локумите до утре...
    Случайно да сте чули за новата матура по бел.
    http://zamatura.eu/matura/2011/10/18...B7%D0%B8-2012/
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    И аз се замислям затова, защото ще уча psychology/social science ;Д

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    f*ck като ви гледам тук колко усилено се подготвяте - някои вече уроци започват, а аз съм толкова заблуденаааа... ;D

За тези, които тръгват по чужбината: имате ли идея към коя държава да се запътите?

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Отначало като гледах и си мислех, че какво и е новото на тази матура, то половината въпроси са от миналата година и после като видях.... има да се четат 4 текста. Явно са решили, че трябва да си упражняваме четенето... Според мен това е глупаво и безмислено и един текст е напълно достатъчен да се види може ли да се справи човек с това или не.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си