.
Затворена тема
Страница 18 от 36 ПървиПърви ... 814151617181920212228 ... ПоследнаПърви
Резултати от 426 до 450 от общо 880
    Моите класни минаха, имам само една по математика този петък.
    По френски ме застреля, че олимпиадата била на 19-и декември. o-o;; DA FUQ IS THIS??
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    При мен класните и контролните са тази и другата седмица, като по математика ще остане за след ваканцията. Олимпиади, на които може да ходя, са по математика, БЕЛ, биология и английски. Ще видя на кои реално ще отида. Иначе миналата седмица ходих на състезанието по математика и съм сравнително доволна. Оказа се, че съм позабравила комбинации и вариации.

Оф а аз смятам да пукна, всеки даскал си действа самосиндикално и хич не го бърка дали имаме други контролни в който и да е ден и се натиска там. :/
    When you awaken in the morning’s hush
    I am the swift uplifting rush
    Of quiet birds in circling flight.

I am the soft starlight at night.
    Do not stand at my grave and cry,
    I am not there; I did not die.

Повече от фен Аватара на Audiophile
    Цитирай Първоначално написано от Zorin Виж мнението
    Оф а аз смятам да пукна, всеки даскал си действа самосиндикално и хич не го бърка дали имаме други контролни в който и да е ден и се натиска там. :/

Така е, подкрепям. Всички даскали са се взели прекалено насериозно и никой не му пука на нас кво ни е.. давай да върви каруцата и тва е |(

Наборьеееееее, ходите ли по нещо на уроци? Започнахте ли подготовка за кандидатстването след 12-и клас? Няк'ви сертификати по език ще вадите ли, абе с кво се занимавате като цяло?
    Пръч.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=414790 - Една ВЕЛИКА тема

bloodyF

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Оф, да, тая ш*бана олимпиада по френски я правихме и ние на 19ти :X Ама така е, тъпата ни нова класна, не е разбрала, както винаги..
    Само по математика ми мина класното, а още от първата седмица започват останалите + контролно по география (а аз по география изобщо не уча, най-ужасния предмет ;D). Не ми се мисли просто ;D
    Ама гледам и да не мисля много тая седмица, искам малко да си почина, защото наистина прегрявам по време на учебната година, не е здравословно

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Трябва да правя доклад за Пловдив по география . Досега не съм правила точно доклад,каква информация трябва да включва горе долу
    Шофирай разумно - стигни жив!

Супер фен Аватара на Thrombocyte
    А..и аз да се отчета. Всичките класни минаха, като за тези по АЕ, БЕЛ и Математика съм спокоен, ама Френският нещо ми обърка плановете. На 9-ти трябва и на олимпиада да ходя, след коeто започва натискането за оценки и завършване на срока.
    Respect my authoritah

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Biskfitka, погледни тук Как се прави доклад

Първата олимпиада, на която трябва да ходя е на 5-ти януари, другите май ги преместиха за учебно време. Останаха ми две класни за 16 и 18 януари, а да не говорим колко много контролни ги оставихме и тях за януари. Очертава се ужасно завършване на срока. Иначе от петък само почивам и нищо смислено не върша, като най-вероятно така ще е до към 2 януари... По-рано не се виждам да се размърдам.

На олимпиадата по френски написах епично тъпото есе. ;w; По-тъпа тема не можаха да измислят.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от vesito13 Виж мнението
    Biskfitka, погледни тук Как се прави доклад

Първата олимпиада, на която трябва да ходя е на 5-ти януари, другите май ги преместиха за учебно време. Останаха ми две класни за 16 и 18 януари, а да не говорим колко много контролни ги оставихме и тях за януари. Очертава се ужасно завършване на срока. Иначе от петък само почивам и нищо смислено не върша, като най-вероятно така ще е до към 2 януари... По-рано не се виждам да се размърдам.
    Ееее мерси
    Шофирай разумно - стигни жив!

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Моите класни всичките останаха за след ваканцията.Доста контролни правихме преди това.Иначе на уроци все още не ходя,сигурно 12 клас ще ми се наложи да тръгна на уроци по биология и химия-искам да кандидатствам медицина.Подготовка.. написала съм първата тема от 8 клас по биология за сега трябва да преговарям по химия и да решавам задачи за МУ и за олимпиадата по химия.. На 14 януари съм на олимпиада по химия,на 5 февруари съм на олимпиада по био.
    Това е основно за моя училищен 11-класен живот. Не е лесно.

Сега ваканцията изобщо не съм поглеждала учебник,ест.. това ще стане не по-рано от 2 януари сигурно. Трябва и почивка. (:
    Последно редактирано от ImmortalSportFreak : 12-27-2011 на 22:49

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    При мен само класното по БЕЛ мина, другите са след ваканцията.
    Имам за домашно през ваканцията да попълня една обемна граматика, тъй като ходя на курс по английски. Нямам избор, отдавна започнах с попълването. Поне се занимавам с нещо смислено.
    Олимпиадите ги пропуснах тая година. Как може да ги провеждат след часовете?! :/
    You are broken, I can fix you...

Здравейте! Аз също съм 11-ти клас и вече ми омръзна! Бих искал да помоля за помощ някого... Проблемът ми се изразява в следното: Госпожата по БЕЛ, която е много строга и иска да знаем абсолютно всичко без никакви изключения ни раздаде да правим реферати... На мен ми се падна за Теодор Траянов. Бих искал да попитам дали някой досега е правил някакъв реферат и да ми каже как точно да процедирам, защото аз търсих за него, но не намирам много информация. Това, което ме тревожи е, че трябва да направя анализ на избрано произведение, а той има само стихотворения и изглежда, че трябва анализ на цяла стихосбирка... Дано някой вече е правил реферат, защото не знам как точно да го формулирам... Госпожата ни каза кои трябва да са основните части, но не знам какво да напиша в тях... Така обясних всичко, че може и да не ме разбрахте, но на тези, които ми дадат поне малък съвет ще съм много благодарен!

Град
    .. Някой вече да е стигнал до "Под игото"?
    Сега се сетих, че и нея трябва да чета тая ваканция. +Някаква книга на френски, на която после ще ни изпитват ;D

Ама хич не ми се чете "Под Игото" за 219851793719-ти път, сериозно. Наизуст ли искат да я учим тая книга?!

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    да вдигна темата, че се поопознахме тука
    как сте напоследък? училището върви ли? моята история зацикли и съм научила 3 теми почти..страшно се излагам, ама..
    някой нов бъдещ колега за право СУ/УНСС?
    под игото не съм го чела и нямам намерението...
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Повече от фен Аватара на maximxxl
    Прочетох Под игото и Чичовци...още сме на Вазов по БЕЛ...Вие до къде сте?Даскалът разправя,че сме мн назад :S..иначе готвите ли се за матурите...?Някой случайно да учи физика и химия в 11 клас ЗИП,но по програмата си за 11 клас,не за 10?

Супер фен Аватара на Thrombocyte
    Ние сме на Алеко вече.
    Как завършихте срока и доволни ли сте от оценките?
    Що се касае до мен - от 11 предмета, по които има срочни оценки, все 6-ци.
    Respect my authoritah

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    ние тамън свършихме под игото и ни пуснаха ваканция
    от чичовци имам 30 страници още, ама като го отворя и ми се доспива и т.н.
    аз физиката си я уча за 10 (уча е силно казано, като нищо не правим)
    а иначе чак много назад по БЕЛ не сте, имам приятели от др.градове, които са най-много до към края на бай ганьо (демек след под игото)

за срока, 5.54
    от 11 предмета, по история, математика, математика сип, физика и химия имам 5.

thrombocyte, много си симпатичен /от снимките в раздел секс/
    Последно редактирано от bloodyF : 02-09-2012 на 17:23
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Повече от фен Аватара на maximxxl
    Ммм от 12 предмета имам само 1 5-ца по математика...преди да ни пуснат грипна миналата седмица трябваше да правим контролно на статистика...но нямаше кога и имах 5,5,5,6,6 и класната ми остави 5-ца :@ ...нещо тая година по математика нз кво ми става мн 5-ци натрупах,а мисля матурата да ми е по математика....но от началото на юли тръгвам на уроци,така че мисля,че ще съм по-добре...
    а за физиката и химията говоря за 11 клас както си е....много кофти неща учиме....

Ех, че отдавна не съм я виждала тая тема.
    С 5.91 свърших срока и аз, с едно 5 по ФВС. >.<
    А и ние вече свършихме Вазов, тая седмица трябваше да правим писмено на прозата, ама ни подмина. Другата седмица обаче ще ни го изкарат през носа ...
    А за най-голямо постижение смятам шестицата си по химия.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Аз завърших с баналното 6.00.Втория срок ще го мина по-лесно...винаги ми минава по-бързо и така.
    maDamn

Град
    5.60 за срока и за пръв път ще си запазя стипендията цялата година : ))
    Някой питаше до къде сме с литературата.. почнахме "Под игото" тамън и ни пуснаха във ваканция..
    Ууу и да се похваля - минавам на Областен на олимпиадата по френски ^^

Много съм доволна от програмата за 2 срок btw. Първа смяна - петък - пет часа - какво по-хубаво : ))

Повече от фен Аватара на whitediamond
    Като гледам отговорите повечето от вас са с отличен успех.Чак ме хвана срам да ви кажа.

Аз съм с 5.18 ,срамота. Ще се опитам да хвана 5.50 втория срок.
    Тази година яко ни прецакаха,смениха ни всичките даскали,махнаха всички лесни предмети.
    Абе много гадно стана.

Все още не съм се насочила къде ще кандидатствам.
    Езиците не са ми на много добро ниво,очаквано,не сме езикова все пак.

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град

Balbuk

Къде се загубихте? Явно много учите и нямате време за писане, така сме ние 94 - книжни мишлета!
    Аз съм страшен мързел,срамувам се от себе си...Преди 1 месец си купих органична химия за кандидат-студенти и още не съм я отворила..стой си на бюрото и чака, ама кой чака и тя не знае...
    Срока го завършвам с 6,00 или с 5,94 - все тая ми е(имам 16 предмета,една 5 ще я прежаля,някак)
    Под игото го минахме и аз го интепретирах в продължение на 7 часа...........блябля говорих някакви глупости да минава времето.Сега сме на Дядо Йоцо,приказка ми е и нали е писан по нашите "чукари" много присърце го взема учителката ми...
    За матури не уча - знам си всичко! По бел решавам тестове, анализите са ми много добри,обаче граматиката ми куца (както забелязвате, слагам запетай, където ми падне - не ги пестя)
    Втората матура ще ми е по философия и без това от малка ми казват,че съм дървен философ и най-накрая да извлека някаква полза от това!
    На олимпиади ходихте ли, ще ходите ли?
    Аз на 23.24.25. съм на състезание по счетоводство,на олимпиада по бел и по философия. По друго не съм ходила. Надявам се да се класирам за националната по философия,но има време.
    А кой пусна темата за абитуриенти 2013?
    Много дълго стана,ама аз съм си общителна!
    Айде споделете как върви живота, депресиратели се, че остарявате тая година. Има ли вече пълнолетни,аз имам още 3 месеца детство и ще си го живея!
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си