- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Тема за единадесетокласниците- 2011/2012 :)
лисиче, браво за френския, гордеем се с теб!
а стипендията-по случайност и аз я запазвам
с просене на оценки малко, ама айде![]()
пифи, аз от тебе още чакам шоколади! ама ще ми ги пратиш, като ми писне да се ограничавам!
аз не уча МНОГО, ама бях позабравила за темичката :blush:
аз на 18 съм на състезание по английски, олимпиадата ме фейлна тотално, 4 точки не ми стигаха, ама като се има в предвид че я правих в полу заспало състояние е добреи за това състезание книжката с тестове виси на бюрото от 3 месеца и няма кой да я отвори...
вие как така сте на дядо йоцо? той беше преди това
на олимпиади, както казах по английски и уж в събота по география трябваше да е, ама май няма да е
няква нова я пусна темата, ама ние се завръщаме и ще слезе надолу
аз нали съм си мъничка и имам още година и 3 месецати кога си точно? че мисля че и ти си теленце
аз съм много депресирана от факта,че НЕ остарявам..
ходя си от време на време по дискотеки, насам натам..пиша за някакви скучнотии по история и така..
скука е при мене..и по благоевград си е скука като цяло..и студ
някой от хасково/бедстващ район/много студ, повече от тука?
стискам палци да сте наред всичките <3
Оф аз пък ще търча като обезумялана 23 от 8 съм на олимпиада по БГ , след това от 14 съм на областното по Английски... в Пловдив
Найс,а
Иначе не знам, за матурите не уча все още усилено. Не си давам зор,не се хваля,просто ми върви. Сега по литература сме на Алеко Константинов и отново захапахме Бай Ганьо!
maDamn
Блуди, на диета съм, не споменавай шоколадите,че умирам от глад!
Не знам защо сме пропуснали Дяд Йоцо,може би не вървим по план...абе тя и тая е една заспала даскалка,че Под игото е най-важната книга на света,така я величае.
Телче съм, майско и твърдоглаво, от тия най-хубавите
При нас е студено,но е поносимо. Обаче се очаква Искърът да си повиши нивото, та може да се наложи да поплуваме малко...
Аз от април започвам шофюрските курсове.ПАЗЕТЕ СЕ ОТ МЕН.УБИВАМ! Е засега само един контейнер си го отнесе, но съм се заканила и на една съседка,че ще я прегазя...
Нещо ме е прихванала носталгия по предишните времена,когато си играех на улицата до 2-3 часа и единствената ми грижа беше,че не съм си написала по 20 пъти думите по английски в упражнителната тетрадка или че не съм научила нещо на изуст..... А сега всичко се променя - отговорностите - учиш и се чудиш,какво ще правиш след като завършиш,на къде ще хващаш...дали ще те приемат,дали ще се справиш с целия стрес и с всички очаквания....
Мноого глупости пиша,защото съм гладна и заспивам!!
Лека!
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
оуу pifiella как мразя органичната химия..блякс...нищо не помня от 9 клас...язък що имам 6-цаноооо даскалицата каза,че ще учим органична целия 12 клас,така че........ :X опитвам се да развивам ЛИС-я по често...правихме на До моето първо либе,на което имам 5-ца. ИЗОБЩОО не съм доволен...след това правихме на Героизмът на перущенци мисля,че беше там вече имам 5/6 като се има на предвид,че имам само 1-2 грешки щото много бързах...скоро трябва да си взема сборник със задачи по математика...но определено трябва да ходя на уроци за да се подготвя по-добре за матурата по математика...дай Боже поне 5.60 и по БЕЛ 5.70...мисля,че този успех ще ми е достатъчен за да вляза във ФМИ специалност ИС...
Максим, то и аз я мразя органичната химия,затова си стой недокосната...
И ти ли си математик? Всички около мен математици,явно аз съм издънката от наборите...
Хич не я харесвам тая математика,бърка ми в мозъка и сега започват комбинации и вариации....бляк,ако хвана 4 втори срок ще е добре!
ИС с матура ли се влиза? Интересно!
Аз писах ЛИС на "Хаджи Димитър" и на "Епопея на забравените" и има две 6....хмм доволно,но на мене литературата си ми е слабост и си пиша без проблем.
Сега чакам резултатите от един конкурс, да видим как са ме оценили...
Приятен ден ви желая!
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Комбинаторика в 11 клас? :О Те бяха много лесни...но те не се ли учат в 10 клас края на годината?Охх нз завиждам им на хората с профил математика...такава солидна подготовка получават...а аз имам само 2 часа седмично Т_Т никой друд от класа не ще математика :Х Oh well...всички са луднали по историята или по географията.....Ние сега почване тригонометричните. даскалката разправя,че били мн трудни тая годината пък ще видим...те нали и 9 и 10 кл се учат ма на мен не ми бяха трудни...даже ги предпочитам пред математиката в 8 клас,по-точно геометрията с тия дъги,хорди и т.н... :Х
Последно редактирано от maximxxl : 02-10-2012 на 12:54
Пифиела, накъде си се насочила?
МУ или?
Аз напоследък се блъскам над учебниците по Био по около 2-3 часа дневно, което не се е случвало от времето, когато бях третокласник. Няква фикс идея ми е да ме приемат където искам и да се отдалеча от сегашната ми обстановка и от всичко като цяло.
Последно редактирано от Thrombocyte : 02-10-2012 на 13:56
Respect my authoritah
Знам ли и аз накъде ще хващам...Попринцип ще кандидатствам в МУ София и МУ Варна,но искам да уча във Варна,защото ако си остана в София ще съм си почти "у нас".Искам и аз да променя средата и някакси София не ми е перспектива...
Биологията ми е приказка,ама тая пуста химия ми взема здравето.Преди месеци започнах да пиша темите по биология,обаче спрях временно,че имам да наваксвам с химията.За последно учиш химия в 10 клас по един час на седмица...можеш да си представиш каква каша ми е в главата...
Не знам защо ще уча комбинаторика сега,ако има значение уча на дебелия учебник 2 равнище и идея си нямам,а и не ме интересува - мразя математиката.
Да бе наистина всичко живо се хвърля на история и география.Обаче хората от ЗИП история са ми хит - имат 4 за срока,а ще държат матура...иееее силни са..
Тромбоцит,ти си късметлия,не е честно да е по-нисък балът на момчетата,защоооо?![]()
Аз имам време до 18 - октомври е далеч още ;d лятото ще карам шофьорските и ще е страшно... досега само 1 път съм сядала зад волана, на първа, на първа, ...![]()
За матури изобщо не се подготвям... единствения изпит, който ме интересува в момента е IELTS. Дори се отказах на B2 да ходя по френски, не ме вълнува тоя език от самото начало.. само ме е яд, че си загубих 5 години да го уча.
Иначе и аз съм с профил математика и да ви кажа НИКОГА не съм била добра по математика, а от миналата година насам само шестици и всичко ми е ясно.. просто не знам какво ми се случва![]()
Историята тая година е елементарничка!!!! Просто е нещо леко и прекрасно,обожавам я и смея да твърдя че я знам. Все пак Българска е, имам по 4 часа на седмица,а ми се щеше да са 14Иначе като цяло географията мен не ме кефи. Имам 6,но не е нещо ,което ме влече за разлика от Историята. Английския сега ще му давам зор,защото смятам да запиша тая година Тойфел. Освен това,ми се очертава и ходене до Латвия по Проект комениус и за там трябва да правя презентация изцяло на английски. Но това е нещо лесно.
Математиката я захванахме сега с тригонометрия,но госпожата ни е готина и си обяснява всичко ,ако имаме въпроси обяснява като за идиотчета.
БЕЛ е добре...нищо сложно , чака ме ЛИС на някое от Вазовите произведения, не ни е казала все още кое,но това е нормално. Във вторник ще ни го сервира.
Физиката...ох ,тая физика я мразя,ама пак учим елементарни неща сега и ги знам. Минахме ДВГ и сега сме на Топлинни машини...в частност - помпи.
Сега си се наслаждавам на последните свободни дни и така...айляк.
maDamn
granger и ти ли учиш ЗИП физика?!?!ОМГ I thought I was the only1!!!!!Ние сме на свойства на твърдите тела и скоро ще правим контролно по термодинамика и почваме електричество...имаме по 4 часа е седмицата ЗИП...granger може ли само да скиваш пуснах една тема за една задача по физика тук във форума...дали можеш да видиш дали ми е правилна,че никой не иска да ми отговори ;( Иначе БГ история е лесна...и аз знам много...сега сме на почти Априлското въстание...имаме по 5 часа седмично история и 6 БЕЛ...
Физиката и 3те часа ми е ЗП , иначе имам история доста. Лесна е. Ще видя задачата,но имайки предвид колко ме нерви , едва ли ще мога да помогна! Но обещавам да опитам
Едит: Ще си погледна тетрадката по физика.
Последно редактирано от granger : 02-10-2012 на 15:45
maDamn
pifiella, trombocyte .. 11 клас ли сте? Ако сте 11 клас не си давайте такъв зор за подготовката по биология и химия, има време. Аз дори органичната я почнах ноември 12 клас и я минах за 2-3 месеца,но при мен ми харесва. Сега си четете нормално, живейте си живота. Хайде успех..)
Вафла..
Аз пък завърших с 6,00 срока ;д От 8 предмета,само по 6 имаме срочна оценка ;д
И аз ще почвам курсове като се стопли ..и също и аз не уча за матуриама трябва да почвам ;х
Последно редактирано от Biskfitka : 02-10-2012 на 17:00
Шофирай разумно - стигни жив!
О,ами тоя проект , в който участваме се отнася за опазването на националните паркове.За това ще става въпрос, основния език е английски,въпреки че има и такива с немски,но при нас не се изучава в у-ще,затова сме с английски.
Бил ли си някъде по тези проекти?!
maDamn
granger, предстои ми да пътувам.
bloodyF, при нас проектът 'Comenius' е свързан единствено с обмен на ученици, които изучават чужди езици. При нас идват от 1 националност, а после ние им ходим на гости, или пък отиваме при друга националност. Нашата цел е да осведомим "партньорите" си що е България, София, какви са ни обичаите и т.н.![]()
always late but worth the wait!
Ми ние ходим при много хора,имам предвид , проектите ни са многонационални не само обмяна с една страна. Иначе принципа е същия.Аз съм ходила доста по тея проекти- Румъния,Полша,Италия,Унгар я и така.
Блъди , ако си била подготве е съвсем нормално да си 1 година назад. Мисля ,че учите историята за 10 клас - Периода преди втората - втората световна - студената война и най-новата история...която също ми е сред любимите,ама аз просто си обожавам историята така чеепоне това беше при мен 10 клас.
Българската сега е невероятно приятна и я обожавам.
Последно редактирано от granger : 02-10-2012 на 19:39
maDamn
mrtn, 11 клас сме, то и темата ни така се казва![]()
Aз зор си давам,че съм голям мързел и не знам дали ще ми стигне времето за химията и за милионите задачи,които трябва да реша...
Блуди, ти учиш историята една година назад нали, затова не учиш българска, а за войните...ухххх
Аз по история съм сравнително добре.Уча какво да правя.Господина ни изпитва без предупреждение на всеки нов,предаден урок, може да ти каже номера и ако не знаеш ти пише 3 срещу тетрадка и учебник..Е за тия 4 години не съм стигала дотам,ама както се очертава може 2 срок и аз да имам 3
Не ми се ходи в понеделник на училище.Искам да спя и не искам всичко да започва отначало.Да ме изпитват по мениджмънт и по счетоводство.........не пак...не е честно просто!!! :0
Приятна вечер!![]()
Последно редактирано от pifiella : 02-10-2012 на 19:35
В МУ уча...
pifiella, задачите са много, но ще видиш, че повечето се повтарят доста и ще почнеш да се дразниш от това..![]()
Вафла..
Ми ние ходим при много хора,имам предвид , проектите ни са многонационални не само обмяна с една страна. Иначе принципа е същия.Аз съм ходила доста по тея проекти- Румъния,Полша,Италия,Унгарu я и така.
Блъди , ако си била подготве е съвсем нормално да си 1 година назад. Мисля ,че учите историята за 10 клас - Периода преди втората - втората световна - студената война и най-новата история...която също ми е сред любимите,ама аз просто си обожавам историята така чеепоне това беше при мен 10 клас.
Българската сега е невероятно приятна и я обожавам.
maDamn