.
Затворена тема
Страница 19 от 36 ПървиПърви ... 915161718192021222329 ... ПоследнаПърви
Резултати от 451 до 475 от общо 880
    Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    лисиче, браво за френския, гордеем се с теб!
    а стипендията-по случайност и аз я запазвам
    с просене на оценки малко, ама айде

пифи, аз от тебе още чакам шоколади! ама ще ми ги пратиш, като ми писне да се ограничавам!
    аз не уча МНОГО, ама бях позабравила за темичката :blush:
    аз на 18 съм на състезание по английски, олимпиадата ме фейлна тотално, 4 точки не ми стигаха, ама като се има в предвид че я правих в полу заспало състояние е добре и за това състезание книжката с тестове виси на бюрото от 3 месеца и няма кой да я отвори...
    вие как така сте на дядо йоцо? той беше преди това
    на олимпиади, както казах по английски и уж в събота по география трябваше да е, ама май няма да е
    няква нова я пусна темата, ама ние се завръщаме и ще слезе надолу
    аз нали съм си мъничка и имам още година и 3 месеца ти кога си точно? че мисля че и ти си теленце
    аз съм много депресирана от факта,че НЕ остарявам..
    ходя си от време на време по дискотеки, насам натам..пиша за някакви скучнотии по история и така..
    скука е при мене.. и по благоевград си е скука като цяло..и студ

някой от хасково/бедстващ район/много студ, повече от тука?
    стискам палци да сте наред всичките <3
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Оф аз пък ще търча като обезумяла на 23 от 8 съм на олимпиада по БГ , след това от 14 съм на областното по Английски... в Пловдив Найс,а Иначе не знам, за матурите не уча все още усилено. Не си давам зор,не се хваля,просто ми върви. Сега по литература сме на Алеко Константинов и отново захапахме Бай Ганьо!
    maDamn

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Блуди, на диета съм, не споменавай шоколадите,че умирам от глад!
    Не знам защо сме пропуснали Дяд Йоцо,може би не вървим по план...абе тя и тая е една заспала даскалка,че Под игото е най-важната книга на света,така я величае.
    Телче съм, майско и твърдоглаво, от тия най-хубавите
    При нас е студено,но е поносимо. Обаче се очаква Искърът да си повиши нивото, та може да се наложи да поплуваме малко...
    Аз от април започвам шофюрските курсове.ПАЗЕТЕ СЕ ОТ МЕН.УБИВАМ! Е засега само един контейнер си го отнесе, но съм се заканила и на една съседка,че ще я прегазя...
    Нещо ме е прихванала носталгия по предишните времена,когато си играех на улицата до 2-3 часа и единствената ми грижа беше,че не съм си написала по 20 пъти думите по английски в упражнителната тетрадка или че не съм научила нещо на изуст..... А сега всичко се променя - отговорностите - учиш и се чудиш,какво ще правиш след като завършиш,на къде ще хващаш...дали ще те приемат,дали ще се справиш с целия стрес и с всички очаквания....
    Мноого глупости пиша,защото съм гладна и заспивам!!

Лека!
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Повече от фен Аватара на maximxxl
    оуу pifiella как мразя органичната химия..блякс...нищо не помня от 9 клас...язък що имам 6-ца ноооо даскалицата каза,че ще учим органична целия 12 клас,така че........ :X опитвам се да развивам ЛИС-я по често...правихме на До моето първо либе,на което имам 5-ца. ИЗОБЩОО не съм доволен...след това правихме на Героизмът на перущенци мисля,че беше там вече имам 5/6 като се има на предвид,че имам само 1-2 грешки щото много бързах...скоро трябва да си взема сборник със задачи по математика...но определено трябва да ходя на уроци за да се подготвя по-добре за матурата по математика...дай Боже поне 5.60 и по БЕЛ 5.70...мисля,че този успех ще ми е достатъчен за да вляза във ФМИ специалност ИС...

Град
    Шоколадовия град
    Максим, то и аз я мразя органичната химия,затова си стой недокосната...
    И ти ли си математик? Всички около мен математици,явно аз съм издънката от наборите...
    Хич не я харесвам тая математика,бърка ми в мозъка и сега започват комбинации и вариации....бляк,ако хвана 4 втори срок ще е добре!
    ИС с матура ли се влиза? Интересно!
    Аз писах ЛИС на "Хаджи Димитър" и на "Епопея на забравените" и има две 6....хмм доволно,но на мене литературата си ми е слабост и си пиша без проблем.
    Сега чакам резултатите от един конкурс, да видим как са ме оценили...
    Приятен ден ви желая!
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Град
    Heaven
    кви комбинации бе?
    ние сме профил, сега свършваме с тригонометрични и параметрични и почваме стереометрия
    пиф, и ти на диета успех!
    аз пък тия дни си проспах живота и пак изчезвам към леглото, така че лек ден и от мен

Комбинаторика в 11 клас? :О Те бяха много лесни...но те не се ли учат в 10 клас края на годината?Охх нз завиждам им на хората с профил математика...такава солидна подготовка получават...а аз имам само 2 часа седмично Т_Т никой друд от класа не ще математика :Х Oh well...всички са луднали по историята или по географията.....Ние сега почване тригонометричните. даскалката разправя,че били мн трудни тая годината пък ще видим...те нали и 9 и 10 кл се учат ма на мен не ми бяха трудни...даже ги предпочитам пред математиката в 8 клас,по-точно геометрията с тия дъги,хорди и т.н... :Х
    Последно редактирано от maximxxl : 02-10-2012 на 12:54

Супер фен Аватара на Thrombocyte
    Пифиела, накъде си се насочила?
    МУ или?
    Аз напоследък се блъскам над учебниците по Био по около 2-3 часа дневно, което не се е случвало от времето, когато бях третокласник. Няква фикс идея ми е да ме приемат където искам и да се отдалеча от сегашната ми обстановка и от всичко като цяло.
    Последно редактирано от Thrombocyte : 02-10-2012 на 13:56
    Respect my authoritah

Град
    Шоколадовия град
    Знам ли и аз накъде ще хващам...Попринцип ще кандидатствам в МУ София и МУ Варна,но искам да уча във Варна,защото ако си остана в София ще съм си почти "у нас".Искам и аз да променя средата и някакси София не ми е перспектива...
    Биологията ми е приказка,ама тая пуста химия ми взема здравето.Преди месеци започнах да пиша темите по биология,обаче спрях временно,че имам да наваксвам с химията.За последно учиш химия в 10 клас по един час на седмица...можеш да си представиш каква каша ми е в главата...
    Не знам защо ще уча комбинаторика сега,ако има значение уча на дебелия учебник 2 равнище и идея си нямам,а и не ме интересува - мразя математиката.
    Да бе наистина всичко живо се хвърля на история и география.Обаче хората от ЗИП история са ми хит - имат 4 за срока,а ще държат матура...иееее силни са..
    Тромбоцит,ти си късметлия,не е честно да е по-нисък балът на момчетата,защоооо?

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Аз имам време до 18 - октомври е далеч още ;d лятото ще карам шофьорските и ще е страшно... досега само 1 път съм сядала зад волана, на първа, на първа, ...

За матури изобщо не се подготвям... единствения изпит, който ме интересува в момента е IELTS. Дори се отказах на B2 да ходя по френски, не ме вълнува тоя език от самото начало.. само ме е яд, че си загубих 5 години да го уча.

Иначе и аз съм с профил математика и да ви кажа НИКОГА не съм била добра по математика, а от миналата година насам само шестици и всичко ми е ясно.. просто не знам какво ми се случва

Град
    Beyond reality
    Историята тая година е елементарничка!!!! Просто е нещо леко и прекрасно,обожавам я и смея да твърдя че я знам. Все пак Българска е, имам по 4 часа на седмица,а ми се щеше да са 14 Иначе като цяло географията мен не ме кефи. Имам 6,но не е нещо ,което ме влече за разлика от Историята. Английския сега ще му давам зор,защото смятам да запиша тая година Тойфел. Освен това,ми се очертава и ходене до Латвия по Проект комениус и за там трябва да правя презентация изцяло на английски. Но това е нещо лесно.
    Математиката я захванахме сега с тригонометрия,но госпожата ни е готина и си обяснява всичко ,ако имаме въпроси обяснява като за идиотчета.
    БЕЛ е добре...нищо сложно , чака ме ЛИС на някое от Вазовите произведения, не ни е казала все още кое,но това е нормално. Във вторник ще ни го сервира.
    Физиката...ох ,тая физика я мразя,ама пак учим елементарни неща сега и ги знам. Минахме ДВГ и сега сме на Топлинни машини...в частност - помпи.
    Сега си се наслаждавам на последните свободни дни и така...айляк.
    maDamn

granger и ти ли учиш ЗИП физика?!?!ОМГ I thought I was the only1!!!!!Ние сме на свойства на твърдите тела и скоро ще правим контролно по термодинамика и почваме електричество...имаме по 4 часа е седмицата ЗИП...granger може ли само да скиваш пуснах една тема за една задача по физика тук във форума...дали можеш да видиш дали ми е правилна,че никой не иска да ми отговори ;( Иначе БГ история е лесна...и аз знам много...сега сме на почти Априлското въстание...имаме по 5 часа седмично история и 6 БЕЛ...

Град
    Beyond reality
    Физиката и 3те часа ми е ЗП , иначе имам история доста. Лесна е. Ще видя задачата,но имайки предвид колко ме нерви , едва ли ще мога да помогна! Но обещавам да опитам
    Едит: Ще си погледна тетрадката по физика.
    Последно редактирано от granger : 02-10-2012 на 15:45
    maDamn

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    pifiella, trombocyte .. 11 клас ли сте? Ако сте 11 клас не си давайте такъв зор за подготовката по биология и химия, има време. Аз дори органичната я почнах ноември 12 клас и я минах за 2-3 месеца,но при мен ми харесва. Сега си четете нормално, живейте си живота. Хайде успех.. )
    Вафла..

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Аз пък завърших с 6,00 срока ;д От 8 предмета,само по 6 имаме срочна оценка ;д
    И аз ще почвам курсове като се стопли ..и също и аз не уча за матури ама трябва да почвам ;х
    Последно редактирано от Biskfitka : 02-10-2012 на 17:00
    Шофирай разумно - стигни жив!

Супер фен Аватара на scrooper
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Освен това,ми се очертава и ходене до Латвия по Проект комениус и за там трябва да правя презентация изцяло на английски. Но това е нещо лесно.
    Охоо, аз също участвам в Коменюс, само че ще ходя у ГДР-то. Въпреки това там ще трябва да правя презентация на английски, за да можели и поляците, които също ще са там, да разберат нещо. На каква тема е преземтацията ти?
    always late but worth the wait!

Град
    Beyond reality
    О,ами тоя проект , в който участваме се отнася за опазването на националните паркове.За това ще става въпрос, основния език е английски,въпреки че има и такива с немски,но при нас не се изучава в у-ще,затова сме с английски.
    Бил ли си някъде по тези проекти?!
    maDamn

Град
    Heaven
    какъв е тоя проект?
    и какви са тия училища с 5 часа история и учат българска в 11 клас моето ли само е смотаното с 10 часа математика..

аз по история учих франция, сащ, англия, русия, италия и сега сме на германия. пфф..

Супер фен Аватара на scrooper
    granger, предстои ми да пътувам.
    bloodyF, при нас проектът 'Comenius' е свързан единствено с обмен на ученици, които изучават чужди езици. При нас идват от 1 националност, а после ние им ходим на гости, или пък отиваме при друга националност. Нашата цел е да осведомим "партньорите" си що е България, София, какви са ни обичаите и т.н.
    always late but worth the wait!

Град
    Beyond reality
    Ми ние ходим при много хора,имам предвид , проектите ни са многонационални не само обмяна с една страна. Иначе принципа е същия.Аз съм ходила доста по тея проекти- Румъния,Полша,Италия,Унгар я и така.
    Блъди , ако си била подготве е съвсем нормално да си 1 година назад. Мисля ,че учите историята за 10 клас - Периода преди втората - втората световна - студената война и най-новата история...която също ми е сред любимите,ама аз просто си обожавам историята така чее поне това беше при мен 10 клас.
    Българската сега е невероятно приятна и я обожавам.
    Последно редактирано от granger : 02-10-2012 на 19:39
    maDamn

Град
    Шоколадовия град
    mrtn, 11 клас сме, то и темата ни така се казва
    Aз зор си давам,че съм голям мързел и не знам дали ще ми стигне времето за химията и за милионите задачи,които трябва да реша...
    Блуди, ти учиш историята една година назад нали, затова не учиш българска, а за войните...ухххх
    Аз по история съм сравнително добре.Уча какво да правя.Господина ни изпитва без предупреждение на всеки нов,предаден урок, може да ти каже номера и ако не знаеш ти пише 3 срещу тетрадка и учебник..Е за тия 4 години не съм стигала дотам,ама както се очертава може 2 срок и аз да имам 3
    Не ми се ходи в понеделник на училище.Искам да спя и не искам всичко да започва отначало.Да ме изпитват по мениджмънт и по счетоводство.........не пак...не е честно просто!!! :0

Град
    Шоколадовия град
    Приятна вечер!
    Последно редактирано от pifiella : 02-10-2012 на 19:35

mrtn - ти къде учиш ? Някъде в МУ или.. ?

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    В МУ уча...
    pifiella, задачите са много, но ще видиш, че повечето се повтарят доста и ще почнеш да се дразниш от това..
    Вафла..

Град
    Beyond reality
    Ми ние ходим при много хора,имам предвид , проектите ни са многонационални не само обмяна с една страна. Иначе принципа е същия.Аз съм ходила доста по тея проекти- Румъния,Полша,Италия,Унгарu я и така.
    Блъди , ако си била подготве е съвсем нормално да си 1 година назад. Мисля ,че учите историята за 10 клас - Периода преди втората - втората световна - студената война и най-новата история...която също ми е сред любимите,ама аз просто си обожавам историята така чее поне това беше при мен 10 клас.
    Българската сега е невероятно приятна и я обожавам.
    maDamn

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си