.
Затворена тема
Страница 2 от 36 ПървиПърви 12345612 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 880
    Супер фен Аватара на DesireToFire
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF
    mrtn,в моята гимназия има такъв СИП
    аз исках конкретно тази година, защото само правото ми е интересно.
    в дипломата е ясно, всяка оценка от различните години влиза там.

мерси иначе, дано да се справим и с 11 клас

Цитирай Първоначално написано от DesireToFire
    Някой друг ще кара ли някакви изпити?
    Аз досега бях ходила като теб преди сума години на уроци, но сега се стегнах и записах Advanced (не е последното ниво в моите уроци, следва го Proficiency) и съм много доволна. По принцип от 8ми клас (бях подготве) знам адски много неща, защото учителката ми беше свестна. След това в даскало ни дойде една....нека я нарека възрастна дама, че иначе ще трябва да употребя нещо по-грубо..с която нищо не правим по цял час.
    Та, записах се през април (то уж от февруари трябваше да сме, ама..) и от тогава събота и неделя ходя и приключваме през юли. Много научавам честно казано, езиковото училище се казва Lingua Mundi, а учителката Даниела Георгиева. (малко реклама )
    И сега през септември някъде мисля да ходя в British Counsils и да държа изпита за международен lifelong сертификат. Дали ще ходя и ако отида дали ще го получа е отделен въпрос,ама нищо

*някой ако има опит с това да казва!
    *казвайте и кой предмет ви беше най-труден тази година
    Т.е ще караш CAE? Ако съм разбрала правилно, една приятелка го кара сега юни и си чака резултатите, мога да я питам ако имаш въроси. Иначе аз не си падам по курсове и прочие, защото не мога да се концентрирам достатъчно. Частните уроци ми действат много по-добре. Ии учителката при която ще ходя е много против карането на CAE. Поне тя каза, че до 2-3 години ще намалеят още училищата, които приемат с този сертификат. А ако нямаш А, няма никакъв смисъл. А с TOEFL приемат почти навсякъде, а не е чак толкова по-плашещо колкото го изкрават.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Цитирай Първоначално написано от Audiophile
    Мен лично математиката ме озори (в комплект вървят химията и физиката, ама на тях не обърнах никакво внимание, просто са ми досадни) И за кво като сме езикова гимназия учим математика на второ равнище като МГ-тата?

# Някакви мнения за Pathways? Аз нещо английския го поизоставих, ама ще гледам да се промени сегашното положение.
    О.О
    Как взимате 430 страници учебник с по 3 часа седмично?

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    DesireToFire, ще ти бъда благодарна ако я попиташ аз допълнително ще говоря с моята учителка, но все пак....иначе ние сме само трима в групата и ми е много приятно, повече отколкото би ми било на частни уроци, т.к. така има дискусия, общуване и е..абе страхотно..и хората са готини

Audiophile, не знам защо, ама като видях какво е Патуейс и изведнъж си помислих-той/тя е от Пазарджик!
    Както и да е, защо не видиш Фарос? Една приятелка ходи там и уж е много доволна.

А математиката, ние взехме учебник+7 глави (май) от един жълт сборник на Коста Коларов с 2+1+1+2+1=7 часа седмично, от които 2 трябваше да са СИП, но слава Богу след ноември някъде ни станаха математика.

Мен ме озори химията. Нищо не разбрах и още не разбирам. И физиката, защото ни смениха учителя и сега при новата нищо не схващам, защото ние дефакто нищо не учим.
    Литературата беше интересна. Догодина красота-български произведения <3
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Повече от фен Аватара на Audiophile
    DesireToFire, учебникът ни е 300 страници, но с големи букви пише "МАТЕМАТИКА 10 КЛАС ВТОРО РАВНИЩЕ" и как сме ги взели - с мъка. Явно ти си с профил математика и предполагам си напълно наясно, че има доста материал, който не би трябвало да се преподава на всички, както и да е - било к'во било.

bloodyF, хаха, добро шесто чувство имаш. Може да погледна и ФАРОС, там наистина не е лошо. Напоследък доста хвалят и патуейс (ново е и има доста добра база като цяло), та ако си чувала нещо и да дадеш някакви отзиви.

На нас днес ни дадоха списъка с произведенията за лятото и най-накрая се радвам, че минахме на Българските автори. Има доста какво да се прочете.

# почнахте ли да четете някакви книжки?
    Пръч.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=414790 - Една ВЕЛИКА тема

bloodyF

bloodyF, какво точно искаш да знаеш? И ние учихме по същия сборник Иначе въпросната приятелка беше точно във ФАРОС и каза че е доволна.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Така се правите,че все едно ...абе айде няма значение.

Аз ще съм с 5.30 .По информатика ми писа 4 вместо 6,а по етика 5 вместо 6.Профил математика и немски съм...Втория срок се отпуснах за съжаление,иначе можех и повече.Сега през ваканцията няма да спирам да си преговарям и не ме интересува,че ще е лято.В 11 клас искам да завърша с отличен.

Супер фен Аватара на scrooper
    Надали някой, който би писал в тази тема и в този раздел, се прави
    Добре, ние още си нямаме хал- хабер какво става с оценките ни.
    На всичкото отгоре днес нямахме даскало
    Иначе аз започнах да чета Димчо Дебелянов
    always late but worth the wait!

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Ох,да и аз трябва да започна с книгите от сега.До преди седмица четях "Прекрасен нов свят" заради госпожата по етика и право и като я приключих направо си отдъхнах.

Супер фен Аватара на Thrombocyte
    Година като година... Осъзнах с какво искам да се занимавам, но точно тея предмети ни ги режат и лятото ще започвам самостоятелна подготовка.
    Много положителни и отрицателни емоции като цяло, много пътувания, много деградация имаше през 2010/2011, но да се надяваме че съм се променил към по-добро.
    Следващата година се очертава да изучаваме 7-8 специални предмета и направо не знам как ще ги карам без да прибягвам до успокоителни, защото хич не ме влече материала..
    Като обобщение мога да кажа, че 10 клас имаше своите плюсове и минуси, но беше твърде кратък за да осъзная плюсовете навреме.

Супер фен Аватара на ParadOx
    Град
    Long Beach, California
    5,00

ПП: Искам си етиката и правото...един от много малкото предмети, които са ми интересни

Какво толкова ви е мъчно за тая Етика , да не би и на вас да ви я преподава някоя секси госпожица

Град
    софия
    Толкова бързо минаа...още не мога да повярвам, че свършихме
    Като цяло беше доста интересна година с много емоции от всякакъв калибър, ама свърши и са от догодина се почват мъките.. Иначе успеха ми е 5.94 заради тъпата физика..доволна съм!!!
    Всички пътища водят към теб... !!! <3
    http://www.youtube.com/watch?v=9alXdtcIIYY

Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Така се правите,че все едно ...абе айде няма значение.

кво се правим, че не разбрах нещо?

Цитирай Първоначално написано от Thrombocyte
    Какво толкова ви е мъчно за тая Етика , да не би и на вас да ви я преподава някоя секси госпожица
    на мен ми преподава един женен 2-метров господин *за протокола, не си падам по него* но я обяснява толкова добре, че направо ако можех по цял ден и по цяла нощ бих го слушала как говори за етика,право,психология етц.

DesireToFire, ако може да питаш за какви са били частите на изпита, как е протекъл като цяло (по-нервно,по-спокойно и неща от този сорт), колко човека са пазили,какъв тест е карала тя-на компютър или писмен, колко парички са й взели, въпросите мнооооого сложни ли са били или по-скоро средно ниво? (не очаквам да са били елементарни, затова не го поставих като условие ) и благодаря предварително

*аз пак да се оплача-днес класната ми,майка ми (която преподава в моето училище) са говорили с тъпия г-н по ФВС и той е казал: 'те са много нагли, затова ще имат петици', а на други 2-3 класа от випуска ми е оставил 98% шестици..
    бахти дискриминацията и корупцията в това училище (като всичко в България де, какво ли се учудвам)

и едно въпросче:във вашето училище, има ли такива учители? Заядливи и определящи оценките по симпатии?

bloodyF, не смятам че в твоя случай има корупция. По-скоро е на симпатии, нормално за българското училище.
    При нас имаше едни момичета, които направо пращаха учителите в гробището и ги псуваха, надявам се че ти не си такава, но искам да кажа че е съвсем човешка черта да сме пристрастни..
    Доколко учителите трябва да са такива е отделен въпрос.

Град
    Heaven
    ^не съм такава разбира се
    доста ми е над нивото, да 'убивам с думи' учители, още по-малко заради оценка.
    никой не заслужава такива пожелания : )
    псувам си ги наум, ама нвм

а корупция или шуробаджанащина, за мен е горе долу еднакво
    примерно
    нормативите са ми супер зле, но той като ги правим не ги пише всичките, смисъл те са един вид формалност, без да се зачитат резултатите
    но изведнъж на момиче от друг клас с нормативи по-лоши и от моите, която със сигурност съм я виждала как проявява неактивност, та тя т.к. техните имат ОГРОМЕН частен бизнес и са супер известни в региона, вкл. се познават с физкултурника, тя има 6.
    но няма значение де..
    няма да загина без мижави 80 лева или с 1 петица повече,
    просто ми е кофти че се старая и влизам всеки път с екип, играя, а хора които не съм ги мернала в час имат също 5..

еми не е честно, ама c'est la vie

*извинете ме за словоизлиянията, но просто се самоуспокоявам така -.-

bloodyF, голяма греда си нацелила с тва майка ти да е учителка там, където учиш.

Мойта по немски е типична представителка на тва да си учител със симпатии. То не са смс-и, то не са чайчета (ааааа, подмазвачи колкото искаш )

Мойта етика и право също ми ги води г-н, обаче говори доста завладяващо и предизвиква интерес към предмета му. А и наистина е нещо по-различно от обикновените, които учим.
    Пръч.

bloodyF

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Здравейте и от мен Чак сега виждам тази тема и малко късно се включвам, но все пак... Завършвам с 5.92, повече от доволна съм от себе си тази година. Бях се стегнала през годината и последните две седмици са пълна почивка за мен, та мога да кажа и че си отпочинах вече Материалът ми се видя по-труден сравнение с минали години, но като си сериозен се получават нещата.

На фона на всички, които харесват етиката и правото, аз съм точно обратно. Отношението ми към този предмет граничи с омраза. А с какво нежелание и отегчение съм стояла в часовете, просто не е истина...

Литературата беше много приятна и интересна, с удоволствие съм си прочела почти всички произведения. Жалко, че свърши и догодина ще е българска литература (никога не съм я харесвала). Часове по български почти не сме имали, надявам се другата година това да се промени.

Химията и Биологията определено бяха трудни. Физиката и Географията мога да кажа, че бяха лесни. Историята никога не ме е грабвала, че да я уча с интерес, но не съм имала проблеми там. /тези предмети ми бяха за 9 клас/

Математиката попринцип си я обичам, та не мога да кажа нищо лошо за нея. Дори я виждам като вариант за кандидатстване в 12 клас.

Учители, които не са особено справедливи и от които имаме оплаквания, винаги ще има, но като че ли вече съм се примирила и избягвам да се ядосвам...

Сега просто чакам слънцето и хубавото време, за да мога напълно да се радвам на лятото.

Град
    Heaven
    ха,тоя по фвс ми е оставил 6,,не му я исках,ама да има там,,

вързахме стипендияяяя

а вие?

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Аз имам 6 по вс,само по химия имам 5,а съм такава паралелка. Изложих се с това,но какво да се прави.. не е лесно да си профил.

Стипендийка вързвам както винаги.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Айдеее, минахме и тази година Официално завършвам с 5.75 и специални благодарности на тази по химия, която е вдигнала на всички успеха с 1+ без да ни изпитва. Изпитвам чувство на блаженство, при вас как е?
    Пръч.

bloodyF

Мега фен Аватара на Sisito941
    З А В Ъ Р Ш И Х М Е !!
    Минах с 4,82,знам че мога повече,но имаме 17 предмета,по кой по-напред да си науча..
    Пожелавам на всички приятна ваканция,изпълнена с много емоции,а не както мен още от края на учебната година да се чудя с кого да изляза,понеже съм се скарала с най-добрата си приятелка..а другите тръгват по села,почивки..
    Както и да е..

Официално съм завършил с 5.9411 . Т.е от 17 предмета 16 шестици, колко заслужени е отделен въпрос, но благодаря на учителите.
    Хха, от 8-ми клас все такъв ми е успеха и то 5-цата винаги е по един и същ предмет

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Страхотно, видях че нещо обсъждате английски на предишните страници..
    Някой софиянец да ми предложи място, където да се запиша на английски през лятото? Без значение частен учител, групи..
    Не съм ходила на английски от около 2 години, в училище не го уча. Изобщо не смятам, че съм го забравила, аз си го практикувам насам-натам, но определено имам нужда да си опресня знанията, а и се надявам някакви изпити да карам догодина, а-у.
    Та, интересува ме, ако знаете някъде в София, където мога да уча английски лятото?

Ps малка промяна в успеха ми за годината. Не е 5,76, както казах по-рано, ами 5,85.

Супер фен Аватара на ParadOx
    Град
    Long Beach, California
    Цитирай Първоначално написано от lisi4ety
    Страхотно, видях че нещо обсъждате английски на предишните страници..
    Някой софиянец да ми предложи място, където да се запиша на английски през лятото? Без значение частен учител, групи..
    Не съм ходила на английски от около 2 години, в училище не го уча. Изобщо не смятам, че съм го забравила, аз си го практикувам насам-натам, но определено имам нужда да си опресня знанията, а и се надявам някакви изпити да карам догодина, а-у.
    Та, интересува ме, ако знаете някъде в София, където мога да уча английски лятото?

Ps малка промяна в успеха ми за годината. Не е 5,76, както казах по-рано, ами 5,85.
    AVO 3

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Благодаря ти, сега ще ги видя..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си