- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Тема за единадесетокласниците- 2011/2012 :)
Сигурно си в МГ :Д При мен е същата история :Д Принципно много харесвам математиката, но 10те часа ми идват в повече... Все повече почвам да се колебая какво точно искам да уча после и най-вече къде. А доскоро си мислех че имам ясен и точен план :Х Оф, не ми се завършва, искам да си ходя на училище, да уча за знания, а не за диплома.. А и какъв мързел ме е налегнал. При това все за неща, който принципно обичам.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Има ли случайно тук някой който ще е кандидатства в МУ–Варна ?
desire, мразя математиката, в ПМГ съм заради майка ми, по нейно настояване
аз си искам право, но ако не ме приемат в су/унсс ще умра от мъка
затова сега съм поседнала на дупето си и чета, да може да съм по-подготвена, че лятото ще работя и няма да ми остава много време
Хах, според зависи подготовката, която ще имам до другата година може да кандидатствам и в Му Варна, защото последно като гледах оценките за фармация, дори малко над две 3-ки ме вкарват вътре.
Първото ми желание би било Софето, като столица предлагаща по-големи възможности, осигурено общ. за набиране на соц. контакти и НА последно място - клубовете.
Какви са тези 10 часа физика, математика, история...блах. Всичките ми предмети са под 3 часа седмично, то даже само БЕЛ е 3, а другите са по макс. два. Изобщо не ви завиждам на програмите : >
Respect my authoritah
Здравейте,наборчета.И аз да се запишаУча в МГ - математика 6 ч. седмично + 2 ч. СИП, литературата само 3 ч. (часове по български не караме...нямало време) ... намислил съм СУ Информатика, но ще видим накъде ще ме отвее вятъра..
По БЕЛ бяхме на "Под игото" преди ваканцията,като се има в предвид, че "препускаме" през материала...
О, седмо или осмо някъде. Най-високата мъжка май беше 32, ако данните в табличния вариант са точни.
Respect my authoritah
И ще чакаш 7-8 класиране?
Аз съм в немска паралелка, има 6 ч немски седмично + 2 СИП
4 часа математика по незнайна за мен причина
4 часа БЕЛ
4 часа английски
всичко останало е по 2.
Догодина ще имам само 2 ч математика, 5 часа бел и 1 ч физика, няма да имам химия и биология, а останалите разказвателни - по 2 часа.
Ще уча тук-мразя чужбина,мразя да съм далече от близките и приятелите ми.
Още от 5ти клас искам да уча право,ориентирала съм се към Софийския и съдейки по успеха си мисля,че няма да имам проблем с влизането.Е,ходя и на уроци,няма как.
Не знам за вас,но за мен програмата ми е лека.
4 часа История
5 БЕЛ(2зип)
4 АЕ
1.5 География
2 Биология
1.5 Философия
3Физика
2Математика
2Спорт
3ИТ
3Информатика.
Като1.5 часа означава ,че ни ги менкат в сроковете.1 час за 1ви срок, 2 часа за втори.
maDamn
И аз не се оплаквам от часовете. Миналата година какво беше,сега е приказка :д
3 часа БЕЛ + 2 ЗИП БЕЛ +1 СИП БЕЛ
2 часа счетоводство + 2 часа УП
2 часа мениджмънт
2 часа бизнес комуникации + 2 часа УП
3 часа математика
4 часа АЕ
2 часа НЕ
2 часа делова кореспонденции + 2 часа УП
1 час философия + 1 СИП
2 часа физическо(аз съм освободена)
2 часа история
2 часа право(УЖАС!)
И май са това,но все си мисля,че пропускам нещо!
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Моите часове са почти 1:1 с твоуте, да не учиш в икономическо училище ?![]()
Какви странни неща учите.
Аз тука съм с
7 часа ФЕ
4 часа АЕ
5 часа БЕЛ
4 часа математика
2 часа история
2 часа география
2 часа биология
2 часа физика
2 часа химия
1 час философия
2 часа физическо
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
колежка
уроците-има как и без тях, особено по история..друг е въпросът дали имаш волята да го постигнеш..
за часовете
3-БЕЛ
4-АЕ
2-Биология
2-Химия
2-История
4-информатика/ит/архитектура
2-география
7-математика
2-руски
2-физическо
2-физика
2-философия
1-час на класа![]()
И аз да се разпиша...
4 часа БЕЛ (единият е ЗИП)
2 часа Математика
3 часа АЕ
2 часа ФЕ
2 часа Финанси
1 час Финанси (УП)
2 часа Счетоводство
1 час Счет.(УП)
1 час Философия
2 часа по някакъв предмет за митниците и дан. администрация
2 часа История
2 часа Право
1 час Статистика
2 часа Физическо
1 час Бизнес комуникации на български
1 час БК на чужд език.
Respect my authoritah
4 часа бел
4 часа математика
2часа фвс
1 час музика
2 часа хореография
1 час история
2 часа география
1 физика
2 часа химия
3 часа англ.език
2 часа бел-зип
1час -час на класа
3 часа литература
Днес беше спокойно , въпреки че по История и Физика ни светнаха 2 урока,ама те са лесни. Всичко си върви нормално,вярно е има за наваксване,ама няма проблем с това,ще се вместим някакси в графика. Беше ледник в у-ще ,ама и това ще се преживее.
Учителите и те още не се бяха настроили много за обучаване , така че ,всичко беше ОК.
maDamn
Блуди,Блуди много си заблудена!![]()
![]()
Аз не уча етика и право(в 10 клас се учи),а философия.Това право е истинското право(това,което ти искаш да учиш) - сега сме на раздел корпоративно право със всичките анекси,членове,алинеи,коде си.....блууу и учим членовете,които ни трябват на изуст...лялялял живота е прекрасен,ама не и за мен![]()
Последно редактирано от pifiella : 02-13-2012 на 19:33 Причина: .......
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Оуу забравих да спомена,че днеска беше 10 градуса в училище!!!Почувствах се като морж и не само аз
При вас как беше,надявам се по-топло.....
Последно редактирано от pifiella : 02-13-2012 на 19:22