- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Тема за единадесетокласниците- 2011/2012 :)
Хич не беше по-топло, същата работа, а и един гаден сняг валя цял ден, излязох до книжарницата за един химикал и щях да пукна ...
When you awaken in the morning’s hush
I am the swift uplifting rush
Of quiet birds in circling flight.
I am the soft starlight at night.
Do not stand at my grave and cry,
I am not there; I did not die.
е пифи, ще ме извиняваш, и аз уча философия-и по точно диалектика, време, нищо и подобни извратени неща
така че хич не се оплаквай...
добре че тая година изпуснах 2/5 месеца философия /г-на много отсъства/ и не сме взели всичките уроци, че щеше да ми е много лошо в момента
едитвам да ви кажа за днеска
МОМЧЕТАТА ОТ МОЯ /11/ КЛАС СА ПЪЛНИ ДЕБИЛИ!!!!!!!!
ВСИЧКИ ДО 1.
представете си, вчера си купих шише за вода /от по-твърдата пластмаса/ и днеска някой гений ми го беше продупчил отдолу :@ :@ :@ :@
и защо? да ги пита човек и те не знаят
не ми е толкова за шишенцето /макар че беше яко, а до метро пак няма да ходя скоро, а на друго място тук не съм виждала/ ами затова,че се държат като 6 годишни
уотевър, класната си приказва, кучетата си лаят, керевана си върви и това е
имахме празен по БЕЛ, ходихме да пием кафе и разбирате ли, те почнаха да обясняват как толкова са се напили, че единият е искал да изнасилва другия, защото си е мислел че е женско..без коментар
при вас така ли е момичета? успокойте ме малко, че съм бясна направо..
и някой ще ходи ли на кеймбридж състезание?
за Т в стаите-и при нас беше клинч.
И при нас момчетата,с изключение на 2-3 са много зле,отвратителни загорели пубери,без коментар.
А философията е лесна бе ;д
И при нас беше студено..
Шофирай разумно - стигни жив!
Момчетата от моя клас...абе свестни са, имаме си лаф. Естествено изпростяват на мменти,но се търпят. Случили сме на точни момчета. 7-8 момчета има в класа свестни са, можем да си говорим за сериозни неща,може и да се бъзикаме. Абе като цяло са пичове. Не се оплаквам.
maDamn
В защита на момчетата ще кажа само, че повечето сме започнали да водим полов живот вероятно преди по-малко от 3години и е нормално да ни се иска постоянно. Това е бремето да имаш пенис :d
Иначе в даскало вчера бе около 10-14 градуса и дори бяха ни дали няква духалка, за да се греем...ама в 40кв.м стая от тая печка нямаше файда/колко готина думичка/.
Днес времето е слънчево и предполагам, че температурата навън е около 5-8 градуса.
Respect my authoritah
Аз съм си целогодишно първа!Днес беше отново кучешки студ,ама кво да правим. По случай Свети Валентин за всеки клас имаше бонбони...ммм поне ми подсладиха малко от часа по физика![]()
maDamn
Колко много работи изписахте. Аз чета редовно, но все ме мързеше да се разпиша. Та сега да наваксам.
Завърших срока с 5.82, което е сравнително добре. 5-ци имам по физкултура и английски, но и двата предмета никога не са ми били от най-силните.
Разпределението на часовете по предмети при мен са:
3 часа БЕЛ
5 часа АЕ
2 часа НЕ
6 ч. Математика
3 ч. Информатика
2 ч. История
1.5 ч. География
1.5 ч. Философия
2 ч. Биология
2 ч. Физика
2 ч. Химия
2 ч. Физкултура
Природоматематически профил с разширено изучаване на английски език.
Винаги сме първа смяна, за което съм безкрайно благодарна. Преди години, когато бях втора смяна, времето не ми стигаше за нищо, хич не я обичах.
Матура ще държа по математика, както не веднъж отбелязвам, но нали стана на въпрос. Не мога да кажа, че се готвя специално за матура, но решавам доста по математика.
На олимпиадите по математика, физика и филосифия се класирах за 2 кръг. Ще ходя на 1 кръг на олимпиадата по БЕЛ. На олимпиадата по химия не ми стигнаха 6-7 точки да се класирам, но все пак съм доволна. По биология си чакаме резултатите все още, но и тя не беше особено трудна.
По литература все още сме на "Чичовци". Часове по български въобще нямаме, все не стига време. За матурата догодина ми е нещо много мътна работата, ще трябва повече да наблягам вкъщи и така.
Температурите в стаите са сравнително добре, не беше студено. Но навън не е точно така, сутринта беше -17, към обед вече беше -6 и имаше слънце, та дори беше приятно. И все пак сравнение с предишните седмици, когато беше -23,-24 градуса, сега е доста търпимо. Свикнали сме си, сняг има много...
И общо взето май е това.![]()
Хелоу и от мен!
Днеска в училище имаше нещо като викторина и си извадих листче, на което пишеше:"ПЕЧЕЛИШ" и аз веднага "Леле печеля,какво?" и то презерватив...раздаваше ги тая по психология.Та днеска ми върви..
А иначе за момчета,няма да коментрам,а само ще ви спомена как миналата година ми бяха пробили киселото мляко,което си е седяло беззащитно на чина и като го разклатих станах цялата в мляко(лицето и косата) и им беше много забавно как съм била омазана не в мляко, а в друго...........Смятам,че това стига за да добиете представа и за "моите" момчетано има и добри, не го отричам!
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Получих валентина от най-добрата ми приятелка,колко мило...![]()
Утре смятам да им разкажа играта по история и да изкарам 3та 6ца, за 3ти пореден денМалко съм се вкарала във филма, а г-на е предоволен,че има кой друг да предава уроците вместо него...ох История...Иначе по Английски утре щели да ни влизат проверяващи-супер и пред тях ще се покажем колко сме Хумни! Не ме притесняват те,никак даже, анлглийския е благодат, притеснява ме само как класната цял час ще се прави на нещо,което не е- ще говори само на английски,ще използва мултимедия(ако успее да я пусне) даже и с интерактивната дъска щяла да пробва...Кво толкова важно ,че ще влизат проверяващи,те нас ще слушат повече! Въх,чудо голямо!
maDamn
Оф ...по История г-на болен и го заместваше тоя по спортРазказвахме си вицове. По английски класната така се беше спекла ,че си обърка презентацията,добре че се справяме и ние с дъската,то кво ли има да се справяш толкова с нея де ,ама... та се оправихме. Смехория. Иначе вървим по график,доколкото е възможно , взимаме по 2-3 урока...учим по 2-3 урока и ...изпуших вече,а е само сряда.
maDamn
Мм добре беше днес в даскалото... като изключим факта, че имам 2-ка по история беше ОК.![]()
![]()
1 урок не бях учил и и се извиних, ма тя ми написа 2-ка
... Оh well...
По математика започнахме тригонометричните функции... ще видим как ще върви натам... класната казва, че това е един от най-трудния за възприемане материал, макар че сме ги учили в 9 и 10 клас... Даскалицата по химия ни даде по 1 елемент на всеки от класа. На мен ми се падна С /въглерод/. Написах го отдавна, ама чак другата сряда ще го чета. Иначе доста ми излезе, най-вече съм описал неорганичната част, защото сега сме на нея, пък и органичните съединения на С за милиони О.о. Взехме днес "Дядо Йоцо гледа", утре "Чичовци"...Иначе по история сме до Г. Раковски и емигрантските борби на бг.... Утре имам кофти тест по география на Югозападен,Западен Тракийско-Родопски и Източен Тракийско-Родопски регион...изобщо не ги помня и сега трябва пак да ги преговарям... Ужас... :Х Вие? Как беше днес в даскалото? Нещо интересно? :P
класната ви лъже
като стигнете на стереометрия и ще се чудиш кой идиот го е измислил това..
и вие ли учите бг история? фак..аз съм си на хитлер още
по география нито пиша, нито уча
днеска беше добре, ама нещо втората смяна зле се отразява на всички..5,6,7 час сме много лигави и момчетата постоянно ми/ни се натискат![]()
Като цяло днес денят бе много позитивен и бе изпълнен със смях. Изкарах първата си 6-ца, а ръководството ме посрещна още на вратата на класната стая и влезе след мен, за да ни чете конско.
Денят бе прекрасен, но вечерта и по-скоро пътуването с автобуса беше ужасно. В нашия град автобусите са уж със 100 места, но само 25-30 са седящи и можете да си представите какво става, когато цяло смяна свърши по едно и също време и се опита да се качи. Бяхме се натъпкали като копърка в евтино пластмасово бурканче, с единствената разлика, че копърката е омъртвена преди да бъде брутално натикана в малкото пространство, което и е отредено.
Запознаха ни с един проект и семинар, на който смятам да отида - не че се вълнувам от това, което уча(просто не вярвам в съществуването на нещо като "непотребна информация").
А, да... за утре имам да уча тема по биология, да пиша есе по АЕ и ФЕ, като второто трябва да го и разказвам.
Преди малко пуснах няква обява в джобса, с надеждата да си намеря занимание за лятото по морето.
Respect my authoritah
Дам, на Бг. история сме... много ми е лесна (не че се хваля) ама така си е...скоро не ми се беше случвало да имам 2-ка ;д явно веднъж като не учиш и като те сбарат, няма мърдане ;д Дам... и аз така чух, че стериометрията е най-трудна... добре, че я няма на матурите ^_^ Мм ти си по историята за 10 клас май? Мнооого ми беше тъпа... само войни, само нападения. 9 клас беше по-яка, 11 е върхът! Ох по физика вече да свършваме тая термодинамика, че ми писна :Х ... Почваме скоро след 2-3 часа електричество... ест по-задълбочено от 9 клас... ма все пак е ЗИП, нормално е...Искам и ЗИП Математика, ама никой друг не иска... Т_Т
ЕДИТ: О да и аз днес имам 6-ца по математика на статистикаИначе относно работа през лятото няма да мога тая година...ще ходя на уроци по математика през цялото лято и ще ги продължа и през целия 12-ти клас... Най-мразя като трябва да уча да вися на лаптопа...
![]()
Последно редактирано от maximxxl : 02-15-2012 на 18:46
Ааабе 10 клас историята ,стига да те влече, е цветенце, датички , нападения, кой -къде се бил..абе блаженство, с кеф си ги четях. Ама БГ историята е къде-къде по приятна ...ние сме г/д на същия мат'рял като вас ^
maDamn
мм мене ме заинтригува историята от 9 клас...особено с тия промени в държавите...революциите. Абе 16,17,18 и 19-ти век са ми любими...няк'ви стари,с традиции,кралства ^_^ Искам пак да я учим тая история...А по биология днес правихме контролно на генетични процеси - казвам ви най-трудното контролно, което съм правил по биология :Х .... ще видим колко ще имам ;д :P
btw ето мойта програма
6 часа БЕЛ(ЗП и ЗИП)
5 часа История(ЗП и ЗИП)
5 часа Физическа култура и спорт(ЗП и ЗИП)
3/4 часа Физика(ЗП и ЗИП)
3 часа Биология(ЗИП)
3 часа Химия(ЗИП)
2 часа Математика(ЗП)
2 часа Английски език(ЗП)
1/2 часа Философия(ЗП)
1 час География(ЗП)
1 час Ч.К.Р.
Това е...няколко от предметите отпаднаха в 11 клас...например преди учихме от 5 до 10 клас Руски език,после в 9 учихме информатика и информационни технологии като продължихме и 10 клас 2 часа ИТ само пърия срок.
Последно редактирано от maximxxl : 02-15-2012 на 19:55
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
В какви филми сте се вкарали и колко много учите...а моето даскало е толкова разпуснато :Д чак няма кво да напиша тука ;д
Шофирай разумно - стигни жив!
Утре като си представя ,че имам 2 часа литература 1 след дург,ще откачааааа! Г-жата не спира да говори, не млъква,докато четем някое произведения , ни прекъсва...плямпа.ВЪх.Ужас е! Сега сме подкарали А,Константинов,но той е приятен и лесен за интерпретиране,така че ЛИС-овете ще са лесни.
maDamn