- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Тема за единадесетокласниците- 2011/2012 :)
Хахахаха, добре казано! Това е единственият минус на първата смяна - 9 и 11 клас от моето даскало сме в една смяна + 8 клас (които перманентно са първа смяна) + цялата съседна гимназия (които перманентно са първа смяна) ходим с едни автобуси по едно и също време на даскало. Е, всъщност, съседната гимназия почва в 7.45, ама шматките тръгват за даскало още в 7 О.о
Какво състезание на Кеймбридж? На нас ни говореха нещо си, доколкото разбрах си е пробен изпит за CAE на 16 април, което е добре дошло, тъй като се явявам юни.
хохо granger А питаш ли ме мен миналия срок имах 3 часа Литература в четвъртък! Просто нямаше как да не ходим поне 1-ния час на кафе...между другото и ние имаме 2 часа л-ра утре, но понеже днес преди мноого години се е родил Асен Златарев и нащта гимназия се казва така, днес не трябваше да учим, но го сляха с уикенда, и така имаме петък,събота и неделя почивка, което е оферта :P Ние по БЕЛ взехме "Чичовци" днес, много сме назад, но пък имаме 6 часа седмично, така че бързо ще си наваксаме :P ... Правихме контролно по География на ЮЗ,ИТР и ЗТР регион...мен ми се падна ЮЗ и написах всичко, пък ще видим
...btw само на мен ли "Чичовци" ми бяха 100 пъти по-скучни от "Под игото" ?
Много сте назад бе дучици , аз тва контролно го направих миналия срок , декември месец! Имам 6, беше лесно г/д 38 въпросаИначе по Физика трябва да си влезем в график, а даскала по История го няма и се бавим малко. Още сме на БГ църква,пък трябва да сме на борба за освобождения. Но ще наваксаме.Аз пък съм от Сопот и "Чичовци" и "Под Игото" Мога наглед да си представя картинката
Даже тук има заведение наречено "Чичовци". Честно беше ми интересно да прочета произведението,но "Под Игото" ми тръгна тегаво и тегаво го свърших,много ,ама много мъчно го прочетох. Сега сме на много по-лесен и приятен материал!
maDamn
Ъмм знамдаскалката я нямаше сиг 3 седмици, после ваканции и имаме само 1 час седмично и така...
дам малко сте назад ние сме на БРЦК и ВРО... с изключение на БЕЛ сме по график... ма и там ще си наваксаме... мен пък "Под игото" много по-лесно ми мина и по-интересно, от колкото чичевете
тях с голяяями мъки ги четох :Х учиш ли ти Химия?
![]()
За щастие -не! ВИнаги ми е била лесна, но някакси не ми се учи просто тая химия и тва е.
maDamn
Аха, иначе да те питам до къде стеЧе тая година е гадна химията в началото особено с тая природата на хим. връзки :Х то са едни градуси, едни детелини (аз така им викам
)...после едни гадни,трудни комплекси :Х ма поне ги минахме...та сега сме на елементите от периодичната...и сиг. с това ще свършим и годината щото 30 човека докато минат да четат за различни елементи О.о отива по цял час...в сряда не ми се мисли колко бързо трябва да пиша на дъската и да чета за въглерода, че то е МНОГО!
А пък аз имам 2 часа история,2 часа БЕЛ и 2 часа философия утре ;д
Шофирай разумно - стигни жив!
аз утре имам философия, 2 часа математика, химия и физика и не знам как ще издържа
училището ме побърква, не издръжам повече...
чичовци е интересно, под игото не съм го чела щото ми е тъпо
днеска се скарах с едни момичета от моя клас, щото ''съм била много нагла и невъзпитана пред г-на по руски'' при положение,че всеки час от 3 години ние НИЩО не правим, а точно те двете 90 процента от часовете ги прекарват в кафето отсреща..лицемерни кучки, няма значение, .
то напоследък моя клас е изпушил тотално, или ще се скарам с някой, или ще се скарат други..
добре че сме си окей с моите приятелки, че да се подкрепяме взимно
Ина, за кеймбридж състезанието..то нашето училище е към кеймбридж асоциация в българия и се прави това, 5 лв струва, в събота е и като си гледам примерните тестове ми става лошо, сто процента няма да минаужасни са и текстовете за четене, и юз ъф инглиш частта
аз си лягам, лека нощ и успешен ден утре![]()
Аз утре имам промяна в графика и :
1 Биология
2 БЕЛ
3 БЕЛ
4 Информатика
5 Математика
6 Английски.
Като цяло не е зле,но тея часове БЕЛ ще ми вземат здравето.
Лека и успешен ден и на вас :*
maDamn
Айде бее, мноого учитеИдвайте си да разказвате как мина днес
... Аз си се наспах до 10 и 30 ^^ Ит фийлс со рефрешинг.
![]()
Аз се скатах последния час ,защот ни викна координатора на проекта. Така г-жата ни освободи по английски и сега познайте КОЙ ЩЕ ХОДИ В ИТAЛИЯ СЛЕД МЕСЕЦ И НЕЩООО?!
ПОЗНАХТЕ - АЗ!
Юпииии !![]()
maDamn
честито,granger :]
днес при мен беше скучно..часовете минаваха бавно, изявих се по химия ДВА ПЪТИ. госпожата не можа да повярва
утре ще ходя да се излагам на кеймбридж състезанието..не ми се ходи, ама съм платила вече..
много тъпо, ама какво да правиш..
при вас как мина днес?
Ох,Благодарско ! В понеделник ще взимаме сигурно 10 урока по физика и история...not fair. Ама тея дни ще си дам почивка...
maDamn
Забучена глава в чина и отброяване на времето до края на деня....
/The whole day.
Respect my authoritah
колко пък да сте назад по физика? ние сме до свойства на твърдите тела. имаме още 2 урока и завършваме раздела ^^
и аз бях така
и се лигавихме с момчетата /които очевидно са на приливи и отливи/
много обичам да се лигавим с тях, когато са в настроение, супер забавно е
а сега се чудите, защо ли съм станала толкова рано? защото отивам да се изложа на кеймбридж състезанието
пожелавам ви страхотна събота, починете си добре, че в понеделник пак се почва![]()
![]()
Успех : >
Може ли после само да разясниш за какво става дума? От нашия клас ходиха няколко девойки на нещо подобно, но май беше за сертификат, а не състезание.
Respect my authoritah
Успееех, Блъди! Сподели какво стана после![]()
maDamn
благодаря сладури
теста представлява следното
3 текстчета, под всяко от което има зададени по 2 въпроса с ограждане /тука не му схванах много темата/
1 голям текст разделен на 4 и имаш 15 празни места и пишеш коя буква къде е /беше за фендери /китари за незапознатите//
1 текст да наместваш изречения и параграфи /беше за спайдърмен/
1 текст за отговор на изречения с ограждане /беше за някакъв, който прави копия на картини/
текстовете бяха интересни горе-долу, особено за фендерите <3
writing:тема едно беше за role models,good and bad celebrity; писах по нея за Катрин Мидълтън и Линдзи Лоън; втората тема пак беше нещо за екологията, но ми дотегна да пиша за това всеки път
след това имаме use of english
1.текст с 12 пропуснати места и избираш от 4 и ограждаш
2.производни на думи /12/
3.one word in each gap
4.от тези, които са една дума за три изречения да фитва
5.перафрази /8-10/
да се подчертае, че нищо не печелиш
има втори кръг, който се пада национален
нивата са
A1
A2
B1
B2
C1
/в моята книжка с тестове има и C2, но в училище нямаше такова, то C1 си е достатъчно отвратително де/
абе доволна съм горе-долу, ще видим, няма да мина на 2ри кръг сигурно, ама съм доволна че поне се пробвах
но не е като в британското посолство, там има и listening и speaking и като цяло е доста по-различно : )
Здравей,народе!
Я кажте кои утре има контролно по счетоводтсво върху 14895298 стопански операции?????????
Да,познахте..........АЗ.....Не мога повече зацепих и това е. До тука съм по счетоводтсво,май няма да мина в 12 клас...Всеки час се питам кой я измисли тая простотия..ако ми падне.
Ох,вчера, уж да почета само малко,има няма 4 часа![]()
И от сутринта започнах и сега съм вече към края,но забравих наученото от вчера!И най-ужасното е, че няма никаква логика и няма начин да се запомни тоя раздел,проклет....Искам да стане вечер, да заспя,да дойде утре, да направя контролното първи час и да спяяяяяя......
Пожелавам ви много по-хубав понеделник от моя!
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
да не ти пука, пифи
аз скоро ще правя повторно на тригонометрия, защото не сме били показали добри резултати, после ще правим и на стереометрия и ми се повръща
и тоя по руски ще ме дразни пак ;х
уотевър, страхотна седмица на всички пожелавам![]()
Пиф, на кой раздел сте?
Ние сме на "Разчети с осигурители".
Respect my authoritah