- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Тема за единадесетокласниците- 2011/2012 :)
приятна седмица и от мееен ^_^ утре май няма да имаме контролно по нищо...по история сиг ще правим другия понеделник на възраждането блякс :Х
Ако имаш нужда от помощ свиркай
Ох, аз пък 100 урока ще взимам. Сега ще взема да попрочета за Паисий , Софроний , малко за борбата за независима църква и ... да се подготвя,че ще взимаме мнооого нов материал, пък сме назад...Уф!
Приятна седмица и на вас...тоя тегав понеделник...въх
maDamn
Wtf? Ние по история учим за комунизма в момента. >w>
Предният час мойта любимка цял час се оплакваше пък колко бил гаден социализма.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
бъфф някой прецакал ли се е да учи биология в 11 клас? и то зип? казвам ви това е наааааааааай-тъпия предмет особено сега с тая микро с-ма, структура и функции където уча са само гадости :Х тъпи работиии![]()
![]()
![]()
Имам малко тъп въпрос..
Каква оценка ми е необходима от дипломата (приблизително) за кандидатстване в Германия или Англия? И вярно ли е, че за кандидатстване в Дания на първо място е мотивационното писмо, а дипломата е с второстепенно значение (на скоро ми го споменаха т'ва и ми прозвуча доста съмнително :дд)
Сори ,нямам наблюдение по темата ^
Иначе ,Макси, аз също се прецаках и в понеделник ,и петък имам по 1 час,ама той даскала е от оня тип,който по-скоро ще ти пусне клипче , ще си изпее урока ,и не те бара после. 1 контролна, 2-3 доклада и туй то :d Имам сега да правя презентация или доклад,квото си избера,по география на скапаната тема: Екологични проблеми , същност и глобални изменения.
maDamn
Уж 5.50 и нагоре, но се оказа, че ако си отличен по предметите, които се отнасят до специалността ти, може да влезеш с много посредствена диплома (4.50 +). За Дания нз, за Англия обаче мот. писмо е аадски важно, както и извънкласни дейности. По- добре си избери една държава, в която ще кандидатстваш![]()
always late but worth the wait!
уфф кво става хора? да ви се оплача :@ скапа ми се лаптопа :Х просто нещо яко се бъгва... скоро го преинсталирах ма нещо не беше баш както трябваше и го дадох там да го преинстал... одрусаха ме с 25 кинти и след 2 седмици работа се скапа.. пишеше, че липсвал системен файл, което не е вярно... после се оправи и тръгна, ма след 7 часа работа пак се скапа ТОТАЛНО! а преди тва тела ми се бъгна :@ FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUCKKK! Samsung s5230 май се води тъч скрийн... и той целия е надраскан и като натискам не ми отчита пипането, дори мноого силно да го натискам и да излизат разни цветове от натискането... та така техниката ми от всякъде се скапа! :@ и сега съм с една мнооого стара моторола цветнас полифонични мелодии
axaxa... да не говори пък, че утре взимаме последния урок по история от възраждането, а именно Освобождението на БГ...и във понеделник айде контролноо. ма най-гадното е, че и по физика утре взимаме последния урок от термодинамиката и в понеделник също контролно! пък и по зп физика, т.е. астрономия ще правиме в четвъртък............................... уфффффффффффффффффффф писнало ми еееее......... айде да идва пролетта, че да се оправя времето и да излизам навън!!!!!
Здравете ,набориДнес цял ден ем цепеше главата и щях да откача.Иначе беше доста забавно , една съучничка си закачи токчета в една лайсна и се гмурна в картата на Северна Америка. Добре че не се преби. Утре имам тест по Български език- езикова култура-лесна ще е.Иначе са ми лекички часовете...ще ги преживея.
maDamn
maximxxl и аз имам същия телефон и беше станало така,закарах го в м-тел и ми го оправиха,въпреки че е надраскан,капака отзад му е леко счупен и обелен ;д а гаранцията си важеше..без гаранция било 90 лв :О (така съм чувала) а в нета продават ..това дето ти е развалено нз как се казва точно ;д
Шофирай разумно - стигни жив!
максим, аз преинсталирам за 10 или 15, зависи от компютъра
но по сервизите толкова искат, 25-30 ;/
а това дето ти е развалено на телефона ти е самия тач скрийн , продават се евтино, но излиза евтино, ако си го смениш сам/баща ти го смени или нещо такова, иначе по-добре си купи нов телефон или го откарай да видиш дали важи гаранцията..
аз пък имам ''фалшива двойка'' по бел, защото не бях чела разни хора, разни идеали..
ама днес като цяло мина добре, да дойде и да мине утре и почивка малко..
Хубавото време ме свари неподготвен. Цял ден, още от излизането ми за даскало, се усмихвам на слънцето и се грея като някой гущер. Това продължи и на спирката, та дори в училище. Процеждащите се, през иначе затворените щори, лъчи ме галеха и ме подканяха да заспя. Забучих аз главата и бегло слушах как господина мрънкаше нещо за Раковски, когато блаженството ми бе прекъснато от едно гръмко "27 пастра" идващо от задните чинове.
Та, тъй. За утре имам есе по БЕЛ, но ще му мисля като се събудя :>
Respect my authoritah
мм още с инсталирането на 7-цата беше разделен уиндоуса на 2 части като включвах компа. има 2 опции WIndows i отдолу Windows Loader мисля, че беше... ползвам loadara та за тва. ох не знам тряя да си намеря 7-ца отнякъде да си го инсталл както трябва, а не някой си друг :Х а за тела нов ще бъде, но след няколко месеца, не ми е спешно ;д айде още един дъъълъг и скучен ден и после партиииии ^_^
Аз имам есе по Философия,ама има вреееееме да го напиша , все банални теми ни дават значи... няма да дат нещо да си поразчофкам сивото вещество!
maDamn
Аз съм втора седмица вкъщи с пневмония и изпускам всииичко..
А за капак, като се върна в понеделник - контролно на Вазов и по история на 2рата световна, а във вторник по математика на каквото са взимали там докато ме няма.
Нека ми е зле! .. ;dd :X
Ох кой идиот е измислил по две олимпиади едновременно... Не знам какъв е толко проблема да са в различни дни. Сега се чудя на какво да ходя. Иначе нищо интересно не се случва, контролно след контролно и имам чувството, че нямат край, но то май вече свикнах.
И да не забравя пожелавам приятна ваканция на всички, изпълнена с много усмивки и забавни моменти.![]()
Аз и на Бел ,и на Английски ще ходя,еднаа е от 9 , другата от 14, добре че е близко...
maDamn
ооо имам две 6-ци по химия ^_^ нали ви казах, че имах да пиша за въглерода мноого подробно, та днес го предадох и много и хареса! иначе свършихме термодинамиката по физика. един час решаване на задачи и контролноbtw МНОГО е забавно да видиш как някой човек, който не ти е приятен как пада на леда AHAHAHHAHAHAAHHAHAHXAXAXAGAHFH!! ^_^ THAT MADE MY DAY! XOXO