.
Затворена тема
Страница 24 от 36 ПървиПърви ... 1420212223242526272834 ... ПоследнаПърви
Резултати от 576 до 600 от общо 880
    Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    ДуДу!
    Утре съм на олимпиада по БЕЛ,в събота на състезание по счетоводтсво и ваканцията ми замина...
    Днеска правих контролно в-у Под игото,дядо Йоцо и Чичовци - 20 въпроса + характеристика на Стефчов и интерпретация на лудостта в Под игото.........е няма такава машина като мене! И всичкото това за 1 час и 10 мин. междучасие.Гордея се със ръката си - издържа милата!
    Имам и една 6 по математика...АЗ!Не мога да повярвам
    Хубава "ваканция"!
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Мойта стана много постна, пък тая й е конкурентна. Дойдех да видя кви банички се раздават.

ами хубави банички им раздавам, виж колко хора пишат
    ако слушаш и на теб ще има

Цитирай Първоначално написано от maximxxl Виж мнението
    btw МНОГО е забавно да видиш как някой човек, който не ти е приятен как пада на леда AHAHAHHAHAHAAHHAHAHXAXAXAGAHFH!! ^_^ THAT MADE MY DAY! XOXO
    this is mean.

и все пак е забавно, наистина

аз имам информатика и ми е супер яко, след малко ще си ходя да си почина най-сетне
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на Thrombocyte
    Като убит съм.
    Днес ми съобщиха, че утре трябва да ходя на олимпиада по АЕ, но може и да се направя на приятно разсеян...
    Имам и да събирам данни за една верига супермаркети за един друг проект, също така да уча всичко за Алеко и не на последно място да науча 4-6 теми по Биология.
    Ем, мно'у 'убаво.
    Respect my authoritah

Град
    Heaven
    аз пък имам 40 задачи по стереометрия и поне 3 теми по история : )

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Аз пък цяла вечер ще чета,колко хубаво , щото утре в 7 съм пушка , първо за Paralympics по БЕЛ , след това тичкам от 13и15 по Английски за областното,абе цял ден олимпиади , глупостиии! Поне след тва нямам хич 3 тона работа за националния парк Централен Балкан,която трябва да е на английски , и която ,драги мои, трябва да превърна в презентацийка за Италия!Апф...мноу яка ваканция се очертава,what the fuck !?
    maDamn

Здравейте и от мен!
    Днес ми шибнаха две пробни матури ей така от нищото и направо ми се повръща ...
    Да не говорим, че в тая т.нар. "ваканция" не ми се очертава никаква почивка, другата седмица имам около четири контролни, като две от тях (физика и химия) са в един ден, да не говорим за курсове, сип-ове, а аз просто искам да се наспя, ебати, толкова ли много искам ... ://
    Ох, намрънках се. Успех на олимпиадите на всички утре, и аз ще ходя да се излагам по БЕЛ. И си прекарайте приятно почивката, колкото и кратка да е!
    When you awaken in the morning’s hush
    I am the swift uplifting rush
    Of quiet birds in circling flight.

I am the soft starlight at night.
    Do not stand at my grave and cry,
    I am not there; I did not die.

Повече от фен Аватара на maximxxl
    еее ваканциика ^_^ btw знаете ли къде мога да чета в интернет за историята от 15-ти век до към края на 18-ти? много ми е интересна ) но не българска, а световна...?

Мега фен Аватара на Biskfitka
    А аз трябва да напиша всички символи на зеленото (като цвят ;д ) и да си развия някакво примерно есе за 1000стипендии,че да се започне с оформянето му вече :д
    Шофирай разумно - стигни жив!

Повече от фен Аватара на Audiophile
    Айде да ни е честита ваканцията, ама утре ще стана пак рано, че съм на олимпиада по БЕЛ.

Тая 1 смяна ме прави на пух и прах, нито спя като хората, нито уча като хората, като зомби съм |(

5.54 е успехът за първия срок, няххх, о йеееее
    Пръч.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=414790 - Една ВЕЛИКА тема

bloodyF

Супер фен Аватара на scrooper
    Брей, в тази тема пръщи от учен народ ^^ и после сме били невежи и не знам си какво... Аз пък трябва да реша 50 зад. по Матем, да рисувам президенто, да се видя със 100 човека и да зубкам 200 урока. Тази ваканцийка ми дойде доста спасително
    always late but worth the wait!

Град
    Beyond reality
    Първата олимпиада мина, следващата идва. Ще ми се да се направя на приятно разсеяна,ама няма как
    maDamn

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    ХИ!
    Аз сега се прибрах от олимпиада по БЕЛ..разказах им играта. Написах 5 листа и 1/2 върху Под игото - Борбата на един народ за освобождение.Също така се падна и дядо Йоцо.....Утре ще уча по мениджмънт,а в събота на състезание по счетоводство!Супер почивка, няма що!
    Последно редактирано от pifiella : 02-23-2012 на 10:53
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

При нас бяха само 2 теми една за Дядо Йоцо - ЛИС и една за Епопея на забравените - есе, писах по първата 1 лист и половина

Повече от фен Аватара на maximxxl
    Днес ли е била олимпиадата по БЕЛ?!?!?!?! :О :О :О Защо никой не ми е казал!?!?!?!? ((

Град
    Beyond reality
    Фака мада, на мен само 1 тема ми бяха дали , за Дядо Йоцо...фак... както и да е...Беше лесно,въпреки че нищо няма да стане. А пък по АЕ ей ся се връщам,беше малко тегава,ама бива,няма да се класирам за национално , ама на кого му пука и без тва не се бях подготвяла
    maDamn

Супер фен Аватара на Thrombocyte
    Олимпиадата по АЕ беше тегава. Имах някаква история с дух и мисля, че точно тя ще ми изяде главата.
    Respect my authoritah

айде и аз да се оплача - по химия някакъв отврат - неща, дето не съм ги чувал...а по английски с няк`ва дето диктува с диалект...иначе беше тежичка и по английски темата...някой за утре олимпиец? П.С. Вторите кръгове винаги са адски гадни, тъй че принципа на участието и така...

Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от ifch0_pifch0 Виж мнението
    айде и аз да се оплача - по химия някакъв отврат - неща, дето не съм ги чувал...а по английски с няк`ва дето диктува с диалект...иначе беше тежичка и по английски темата...някой за утре олимпиец? П.С. Вторите кръгове винаги са адски гадни, тъй че принципа на участието и така...
    Yes,guys! История с Кентърбърийския призрак ,ебляху,баси гадното,аз по -несвързани и несмислени части не бях виждала Иначе есето и диктовката ги заковах, както и това за Олимпиадата в Лондон, съмнява ме да мина напред. Reading-a беше с Apple...абе гадна работа,ама то си е трудничко.
    maDamn

И аз писах за Йоцо на олимпиадата по БЕЛ - два листа и половина, ама как да ви кажа, в девет часа сутринта, толкова. Защо трябва в такива безумни часове да са всички олимпиади?!
    When you awaken in the morning’s hush
    I am the swift uplifting rush
    Of quiet birds in circling flight.

I am the soft starlight at night.
    Do not stand at my grave and cry,
    I am not there; I did not die.

Град
    Heaven
    всички кви се изявявате
    на мен не ми стигнаха 4 точки за 2ри кръг по английски, но знам че не е заслужено, защото на есето имах 20 точки, при положение че пиша есетата на доста хора от випуска ми, всеки път когато имаме да пишем
    просто проверяващата се беше заяла с мен, защото не искам да си купувам тъпите и учебници и така..

а да ви се оплача
    вчера се срещнах случайно с момчето, с което ходехме на курс по английски и той каза, че си е взел CAE с А , а аз даже не съм ходила : (
    много ужасно се почувствах..
    Последно редактирано от bloodyF : 02-24-2012 на 11:15

То и на мене миналата година не ми достигнаха 4 точки за втория кръг на олимпиадата по английски, но понеже бях само аз с най-много точки и подозирам, че грозната вещица по английски ме избудалка за някакви си 4 точки за да не отида, макар, че бях сигурен, че минавам на втори кръг...

Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    всички кви се изявявате
    на мен не ми стигнаха 4 точки за 2ри кръг по английски, но знам че не е заслужено, защото на есето имах 20 точки, при положение че пиша есетата на доста хора от випуска ми, всеки път когато имаме да пишем
    просто проверяващата се беше заяла с мен, защото не искам да си купувам тъпите и учебници и така..

а да ви се оплача
    вчера се срещнах случайно с момчето, с което ходехме на курс по английски и той каза, че си е взел CAE с А , а аз даже не съм ходила : (
    много ужасно се почувствах..
    Кво ти е зор?

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Цитирай Първоначално написано от Zorin Виж мнението
    И аз писах за Йоцо на олимпиадата по БЕЛ - два листа и половина, ама как да ви кажа, в девет часа сутринта, толкова. Защо трябва в такива безумни часове да са всички олимпиади?!
    Добре де, аз ли съм сбъркана нещо или какво, два листа и половина са си пет страници голям формат, наистина ли мислите, че това е малко? На мен есета по 4-5 страници ми се виждат добре, дори малко в повече, но все пак пиша дребно и предполагам, че може и от това да е. Достатъчно добро есе може да се напише в такъв обем.
    Иначе аз се разписвам с 1 кръг по БЕЛ и 2 кръг по биология и физика. Биологията ми се видя доста трудна, докато физиката беше на по-достъпно ниво. Философията я изпуснах, нямаше как да се явя там.
    По английски миналата година не ми стигна 1 точка за да се класирам, тази година прецених, че няма смисъл да ходя.

Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от Chacho2 Виж мнението
    Кво ти е зор?
    ами Чачо, чувствам се тъпа така и аз можех да го взема, ама като ме примързя да прочета 1 книжка и да си размърдам дупето до софия-така е

По-добре си намисли за какво ще ти трябва и си изкарай тогава едно CPE или TOEFL/IELTS/SAT. Голяма работа, че има А на САЕ. Според мен е съвсем обичайно да си на advanced ниво, има куп хора с такива знания. По-добре е да отложиш малко и да вземеш нещо по-качествено. САЕ буквално е на една книжка и една София разстояние, не се впрягай.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си