- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Тема за единадесетокласниците- 2011/2012 :)
ДуДу!
Утре съм на олимпиада по БЕЛ,в събота на състезание по счетоводтсво и ваканцията ми замина...
Днеска правих контролно в-у Под игото,дядо Йоцо и Чичовци - 20 въпроса + характеристика на Стефчов и интерпретация на лудостта в Под игото.........е няма такава машина като мене!И всичкото това за 1 час и 10 мин. междучасие.Гордея се със ръката си - издържа милата!
Имам и една 6 по математика...АЗ!Не мога да повярвам
Хубава "ваканция"!
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Като убит съм.
Днес ми съобщиха, че утре трябва да ходя на олимпиада по АЕ, но може и да се направя на приятно разсеян...
Имам и да събирам данни за една верига супермаркети за един друг проект, също така да уча всичко за Алеко и не на последно място да науча 4-6 теми по Биология.
Ем, мно'у 'убаво.
Respect my authoritah
Аз пък цяла вечер ще чета,колко хубаво , щото утре в 7 съм пушка , първо за Paralympics по БЕЛ , след това тичкам от 13и15 по Английски за областното,абе цял ден олимпиади , глупостиии! Поне след тва нямам хич 3 тона работа за националния парк Централен Балкан,която трябва да е на английски , и която ,драги мои, трябва да превърна в презентацийка за Италия!Апф...мноу яка ваканция се очертава,what the fuck !?
maDamn
Здравейте и от мен!
Днес ми шибнаха две пробни матури ей така от нищото и направо ми се повръща ...
Да не говорим, че в тая т.нар. "ваканция" не ми се очертава никаква почивка, другата седмица имам около четири контролни, като две от тях (физика и химия) са в един ден, да не говорим за курсове, сип-ове, а аз просто искам да се наспя, ебати, толкова ли много искам ... ://
Ох, намрънках се. Успех на олимпиадите на всички утре, и аз ще ходя да се излагам по БЕЛ. И си прекарайте приятно почивката, колкото и кратка да е!
When you awaken in the morning’s hush
I am the swift uplifting rush
Of quiet birds in circling flight.
I am the soft starlight at night.
Do not stand at my grave and cry,
I am not there; I did not die.
еее ваканциика ^_^ btw знаете ли къде мога да чета в интернет за историята от 15-ти век до към края на 18-ти? много ми е интересна) но не българска, а световна...?
А аз трябва да напиша всички символи на зеленото (като цвят ;д ) и да си развия някакво примерно есе за 1000стипендии,че да се започне с оформянето му вече :д
Шофирай разумно - стигни жив!
Айде да ни е честита ваканцията, ама утре ще стана пак рано, че съм на олимпиада по БЕЛ.
Тая 1 смяна ме прави на пух и прах, нито спя като хората, нито уча като хората, като зомби съм |(
5.54 е успехът за първия срок, няххх, о йеееее
Брей, в тази тема пръщи от учен народ ^^ и после сме били невежи и не знам си какво... Аз пък трябва да реша 50 зад. по Матем, да рисувам президенто, да се видя със 100 човека и да зубкам 200 урока. Тази ваканцийка ми дойде доста спасително![]()
always late but worth the wait!
Първата олимпиада мина, следващата идва.Ще ми се да се направя на приятно разсеяна,ама няма как
![]()
maDamn
ХИ!
Аз сега се прибрах от олимпиада по БЕЛ..разказах им играта.Написах 5 листа и 1/2 върху Под игото - Борбата на един народ за освобождение.Също така се падна и дядо Йоцо.....Утре ще уча по мениджмънт,а в събота на състезание по счетоводство!Супер почивка, няма що!
Последно редактирано от pifiella : 02-23-2012 на 10:53
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
При нас бяха само 2 теми една за Дядо Йоцо - ЛИС и една за Епопея на забравените - есе, писах по първата 1 лист и половина![]()
Днес ли е била олимпиадата по БЕЛ?!?!?!?! :О :О :О Защо никой не ми е казал!?!?!?!?((
Фака мада, на мен само 1 тема ми бяха дали , за Дядо Йоцо...фак... както и да е...Беше лесно,въпреки че нищо няма да стане. А пък по АЕ ей ся се връщам,беше малко тегава,ама бива,няма да се класирам за национално , ама на кого му пука и без тва не се бях подготвяла![]()
maDamn
Олимпиадата по АЕ беше тегава. Имах някаква история с дух и мисля, че точно тя ще ми изяде главата.
Respect my authoritah
айде и аз да се оплача - по химия някакъв отврат - неща, дето не съм ги чувал...а по английски с няк`ва дето диктува с диалект...иначе беше тежичка и по английски темата...някой за утре олимпиец?П.С. Вторите кръгове винаги са адски гадни, тъй че принципа на участието и така...
Yes,guys! История с Кентърбърийския призрак ,ебляху,баси гадното,аз по -несвързани и несмислени части не бях виждалаИначе есето и диктовката ги заковах, както и това за Олимпиадата в Лондон, съмнява ме да мина напред. Reading-a беше с Apple...абе гадна работа,ама то си е трудничко.
maDamn
И аз писах за Йоцо на олимпиадата по БЕЛ - два листа и половина, ама как да ви кажа, в девет часа сутринта, толкова.Защо трябва в такива безумни часове да са всички олимпиади?!
When you awaken in the morning’s hush
I am the swift uplifting rush
Of quiet birds in circling flight.
I am the soft starlight at night.
Do not stand at my grave and cry,
I am not there; I did not die.
всички кви се изявявате
на мен не ми стигнаха 4 точки за 2ри кръг по английски, но знам че не е заслужено, защото на есето имах 20 точки, при положение че пиша есетата на доста хора от випуска ми, всеки път когато имаме да пишем
просто проверяващата се беше заяла с мен, защото не искам да си купувам тъпите и учебници и така..
а да ви се оплача
вчера се срещнах случайно с момчето, с което ходехме на курс по английски и той каза, че си е взел CAE с А , а аз даже не съм ходила : (
много ужасно се почувствах..
То и на мене миналата година не ми достигнаха 4 точки за втория кръг на олимпиадата по английски, но понеже бях само аз с най-много точки и подозирам, че грозната вещица по английски ме избудалка за някакви си 4 точки за да не отида, макар, че бях сигурен, че минавам на втори кръг...
Добре де, аз ли съм сбъркана нещо или какво, два листа и половина са си пет страници голям формат, наистина ли мислите, че това е малко? На мен есета по 4-5 страници ми се виждат добре, дори малко в повече, но все пак пиша дребно и предполагам, че може и от това да е. Достатъчно добро есе може да се напише в такъв обем.
Иначе аз се разписвам с 1 кръг по БЕЛ и 2 кръг по биология и физика. Биологията ми се видя доста трудна, докато физиката беше на по-достъпно ниво. Философията я изпуснах, нямаше как да се явя там.
По английски миналата година не ми стигна 1 точка за да се класирам, тази година прецених, че няма смисъл да ходя.
По-добре си намисли за какво ще ти трябва и си изкарай тогава едно CPE или TOEFL/IELTS/SAT. Голяма работа, че има А на САЕ. Според мен е съвсем обичайно да си на advanced ниво, има куп хора с такива знания. По-добре е да отложиш малко и да вземеш нещо по-качествено. САЕ буквално е на една книжка и една София разстояние, не се впрягай.