- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Тема за единадесетокласниците- 2011/2012 :)
ДУ!
Завърнах се победоносно от счетоводното състезание и всичко си написахМай,май ще се ходи на национално...ОЛЕ-ОЛЕ велика съм!
![]()
И сега "великата" започва да учи по мениджмънт...скукааааааа
А вие кво правите,учите ли?![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Оф, сбирам инфо за скапаната презентация за Италия. Добре ,че всичко си го има на английски, че не ми се превежда 100 страници текстЕ имам да попиша доста иначе...оф хич не ми се занимава,ама няма кой да го свърши просто, работя с идиоти!
maDamn
аз съм супер
пиша си за аспарух и така
една приятелка вчера си предложи услугите да ми напише 1-2 теми, а в замяна аз ще трябва да й готвя
а пък една друга я помолих и ще ми напише доклада по философия
имам най-страхотните приятелки на света !!!
вие как сте?
починахте ли си тия дни?
аз лично да, чувствам се страхотно![]()
хаха, голяма простотия беше нали, сега ще чакам да си видя и аз резултатите![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Ооу браво на вас :P Как изкарахте съботната вечер? На мен лично мнооого ми хареса! Вях на рд на една фр и след това се пренесохме в дискотеката... значи какъв купон става!бяхме на масите и на сепаретата отгоре почти цяла нощ ;д в 4 се прибрах... общо взето беше мега якооо, ма сега пак се почва с даскалото
тия дни имам контролно на Възраждане по история и 2 по физика ЗИП и ЗП както ви казах.... защо винаги като дойде неделя ми става кофти
![]()
![]()
Ееееее, страхотно!
Възрожденската е леснаЩе се справиш! Успех на всички утре. Аз нямам предвидени контролни,но г-на по история му зная морафетите и като нищо може да пусне някое писмено изпитване! А пъък иначе за утре няма да е толкова зле... имам Физика,която ми е единствения трън в очите ,иначе всичко останало е супер.Но и Физиката ще е подготовка за контролна сигурно , та ще е по-леко.
maDamn
Мерсиии ^^ мда, то са термодинамиката поне са лесни работи, не са много сложни, и задачите са лесни... иначе к'во друугоо, няма кво.. математика, бел, физика, биология... ще ги премъчиме някакси![]()
защо ли наистина!? :Д
аз бях на гости снощи (с нашите), пийнахме, гушках едно мъниче 4 кг и половина, супер си прекарахме де :д
а пък имам не знам колко милиона задачи по стереометрия, ама съм ги заебала не знам и аз за кога :Д сега ми пратиха някакви, дано да са всичките..
то след малко май ще излизам де, дано само не завали, и не знам кога ще ги напиша ама не ми пука особено..
жалкото е че скоро по география, философия, физика, химия, математика, бел и английски и ИСТОРИЯ :& ще правим контролни
Душици мили мои , какво ви пречи толкоз тая история. Ако имате нужда от помощ звънкайте, свиркайте, намигайте , пращайте лс-та ,квото душа сака.
maDamn
Какво става,простихте ли си прегрешенията?
Не искам да идва утре,че втори час ще е гърч....пф...искам една седмица да отида някъде на почивка,ама сама със себе си да остана без да мисля за училище,кандидатстване и семейство..просто да спя и да гледам тъпо в една точка...ей така безгрижно да ми е...ама няма шанс!Не мога да се обърна,все едно ме задушава цялата обстановка около мен...
Много депресиращо действам, не ме слушайте!
ох скъпа, така ми се повръща вече от нея
а съм едвам на създаването и точно тая част ми е най-скучно
случайно да знаеш някое филмче относно прабългари, славяни, аспарух, крум, кубрат, борис и пр. до 1000г. ?
хаха пифи, аз вчера като го гушках това дребното си мислех как искам да си имам бебе, така че недей се оплаква
и аз искам да отида някъде, да си се пляцикам в някой горещ басейн, да ми правят масажи и пр. с някой любим човек, който не ме занимава с история, кандидатстване и манджи, ама за съжаление няма :/
Ах, утре не знам как ще ставам. Добре, че съм за 2-ри час поне.
Respect my authoritah
Блуди значи искаш бебе,а?
Предлагам ти да дойдеш и да гледаш един ден двете ми племеннички и ще се откажеш.От петък са в нас и днеска си ги прибраха...Е не съм вярвала,че две едногодишни бебета могат да ме направят разногледа. То не бяха разходки,теглене по снега,пързаляне,успиване,п сиране на супи,носене,че дунда не може още да ходи и направо се съсипах тия дни.Ама те пък са толкова сладки,като те погледнат и ти кажат "леой",ама са и големи гадове.Тъкмо изкъпах дунда и я оставих на земята с халата и тя залазила до една палма и се намазала цялата с земя и айде пак баня........ Та даце аз не искам в близките 10 години...Да пораснат дунда и зепетайка и да ми ги гледат те,че има много да ми връщат.
![]()
Последно редактирано от pifiella : 02-26-2012 на 17:23
два поста един след друг......тъп форум
Знам , можеш да гледаш филма за Аспарух. Само че , ако говорим за правдоподобна история - филма не отразява действителността, както и цялата българска история де, но това е друг проблем. Ако е въпрос за филм - Аспарух, Борис...има филми за тях. Има и кратки клипове на Росен Петров из нета за точно тоя период : Операция слава 1330 годин и България. Като цяло въпроса с БГ историята трябва да се преразгледа,но ако се придържаме към инфото в учебниците - клиповете на роската са доста полезни!
Блъди ,душицо, право ли ще кандидатстваш?! Много ,ама много яко трябва да стягаш задника с тая историяУспехии :*
maDamn
Ивета съм, моля ви наричайте ме по име, че ника ми ме дразни много :д а за дечицата-миналата събота гледах братовчедките ми (на 2 и половина и на 7) и човек-съсипаха ме...пищяха, катериха ми се по главата буквално..малката като почна да си хвърля обяда по пода трябваше да чистя..ужас :Д докато са малки, не плачат и не са ти вкъщи е добре..
грейнджър, право ще е, а за историята ми е ясно..но просто не мога да я гледам..аргх..
отивам да гледам филм и да спя, че много ме боли ръката днес
хубава вечер и успешна седмица на всички мишлета пожелавам ^______^
днес написах на листове всички важни дати от възраждането... е значи 3 листа съм изписал голям формат, без редове... отвратителни са... трябва да решавам и задачи по математика, ма ги оставям за след 2-3 дни...
ЯЯЯ сега да ви питам за лятото къде мога да се запиша на курсове по математика в София? ако може веднъж седмично за по няколко часа, защото не съм от столицата, а от покрайнините... мисля да годя цяло лято, а в 12 клас след часовете с една учителка по математика, която не ми преподава ще говорим да решаваме за 1,2 часа...
Блууди мнооого контролни, много нещо :X и аз нещо го давам през просото тия дни...изобщо не ми се ууучиии искам пролет и само купони![]()
Грангер виее до къде сте по история? нали разправяше, че сте по-назад... да ви кажа ние още сме си на Вазов по БЕЛ... :Х сега тия седмици тряя яко да наваксваме... повечето вече са към края на Алеко Константинов... :Х
Сега и тела ми се прееба и не мога да си слушам музика( SHIIIT трябва и телефон да си взимам, ама нещо много разходи се насъбраха, скоро почвам да карам изпитите за шофйорска книжка ^_^ след 2 месеца, така че си трябват пари...
![]()
Еми по-назад сме , но ми е познат материала. Борба за българска църква го минахме и вече започваме борба за свобода...къх. Иначе откъм контролни нямам оплаквание. По бел вече сме на Алеко , Бай Ганьо ,но скоро ще минаваме по-нататък.
maDamn
Айде ако има някой математик да помага, че утре имам контролно..
http://www.teenproblem.net/forum/sho...B8%D0%BD%D0%B8
Ахахахаха днес лесно си реших въпроса с даскалото... нали ми се прееба телефона и съм със стария ми, ама забравих, че на него не съм нагласил аларма и се будяяя в 10 часаи викам оо няма смисъл да ходя за 3часа биология, физика и ф.к.с.
та днеска съм свободен............лисичету предполагам, че блууди ще може да ти помогне :P
Утре контролна по Физика, фака мада... поне е лесен разделаИначе по История сме на освободителните движения, пък нещо хич не ми се мърда от удома. Пъъък имам 1000 работи да правя! Пф...ще го измисля!
maDamn
И аз да направя едно включване. Проучвам дали сред вас има някой, който ще участва във финалния кръг на състезанието "Иновационен лагер" в София.![]()
You are broken, I can fix you...