- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Тема за единадесетокласниците- 2011/2012 :)
Днес ми съобщиха, че ще трябва да взема участие в една щафета (надявах се, че вече показващото се бирено коремче ще ги откаже, но...).
Преебах си рамото в залата и сега дремя с компрес.
За утре трябва да уча по Външна търговия, История и БЕЛ, защото ке правим контролни.
А, да... някои е изял всичкия пудинг и сега нямам сладки неща за ръфане...
Respect my authoritah
цитирам си цитата, защото нещо не е излязъл
тоя форум чисто го преебаха
лисиче, пиши ако имаш нещо друго да питаш, той чачо ти е казал
аз да ви се оплача днес щях да припадна..ръката пак ме болеше супер много, пих някви глупости и си купих фастум гел, ако ме заболи пак да мажа там
по история ще е другия вторник контролното..супер яко..
имаме секси нови студенти по физическои нищо не правим естествено.. :Д
ама единия особено е готин хм
при вас как мина днес?
Аз пък нямам химия и биология и физика (ама имам астрономия ;д ) гадно ли ви е :Д
Мисля да се отказвам иначе от тия 1000 стипендии,темите са меко казано тъпи за мен ;д
Шофирай разумно - стигни жив!
Днеска купон голям..Влизам в 1 час и тая ми вика: "Опа,ела да си вземеш листче,че правим контролно"......е дорева ми се честно..неква задача статистика,х,глупости......... тва не е за мен математиката.Втори час контролно по счетоводство и ми се падна това,което не бях научила,не можах и да препиша нищо,защото тая се настани пред мене...абе с приказка ми почна седмицата.
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
бе то аз като цяло нищо не й разбирам на тая стереометрия, ама като успея да си оформя някакъв въпрос в главата ще питам ;d
ps и аз си мразя ника, затова да знаете - Мария съм ;d
Днес ми беше много добре, след като 3 седмици седях в нас с пневмония, реших да стана и да отида за 2та часа математика. Най-накрая видях малко народ и съм супер щастлива ;D +това бяха 2та най-бързо изминали часа по математика откакто се помняИ сега пак в нас.. до второ нареждане от лекарите..
А иначе не ви разбирам какъв ви е проблема с историята бе хора ;d Това ми е най-най-любимия предмет, честно. Винаги ми доставя такова удоволствие и ми е супер интересно .. : ))
Г-на по физика ни пусна 3 въпроса за 15 минути...и накрая ги написах ,и на никой не му зачете 3ти въпрос,било изтекло времето и аз имам скапане 4ка...2 верни въпроса -4 ... деба и третия ми беше верен,как да му обясня устройство на ДВГ , По дадена схема да обясня втечняването на въздуха и 1 задача...деба ,не съм толкова бърза :@
Иначе бива...утре имам контролнана power point
Мария , нда и аз я обожавкам историята!
maDamn
granger аз днеска тряяше да имам, но я прелъгахме за утре по физикаМного лесно ще дава само на едната група кой кво знае за строеж и с-ва на твърдите тела, а на дръгата строеж и с-ва на течностите... И 2-та раздела имат по 2 урока
и ест по една задача от твърди тела, щото от течности не могла да намери...утре 2 контролни по история и физика ЗИП T_T по физика ще си правя пищов няма как
но иначе по история сядам да уча сега! Wish me luck 2morrow!
![]()
йък, физика :X aко има предмет, който да мразя от дъното на душата си.. това е физиката.
успех с историята, maximxxl
това ми напомя, че ще е добре и аз да седна да уча, вчера изпуснах контролното и ще съм доста прее*ана другата седмица.
Добре че сме се събрали хора, не харесващи физиката, не съм била само аз :Д Иначе този срок не почва много добре :Д Уча много, много повече с доста по-ниски резултати :Д И то все за някоя глупост. По история едно 15 въпроса верни, последния беше да наредим едни събития, при което съм объркала някъде и те всички заминали => Оценка 4... По АЕ пак толкова учих, така и не разбрах защо имам и там 4... (за тези които се чудят какво толкова съм учила по АЕ: г-жата ни дава контролни върху едно минимум 5-6 страници голям формат с думи и иска точно посоченото обяснение, което сме дали в час (фейспалм)). По математика всичко решено вярно, на едно място съм написала че Х е по-малко от +/- корен от две, а то нали трябва да се напише отделно (а и логично, но като съм свикнала набързо така да си ги смятам и като си предадох черновата..), а на следваща задача съм решила че "-1/3" е по-малко от "3-корен от 10" и от там само на края ми се променя решението и 5.25.. Поне на философията получих пак едва ли не от нищото поредната пълна шестица. Т.е не от нищото де, върху философско есе е, но все си мисля, че съм писала прекалено големи глупости и за петица и оставам приятно очарована. Вече по руски шестицата ми е съвсем от нищото, писа ми я, защото отидох на един паметник за церемония :Д
Иначе като цяло съм супер изтощена, не ми се занимава с училище, за сметка на това съм се надъхала да гледам в по-далечен план *което не е хубаво, защото сега ми е важно училището*. Решевам си тестова по АЕ, сега ще си тегля и програма за 3D дизайн. Абе прави ми се всичко друго, но не и да седна да уча поредните простотии по АЕ за училище или по физика или да чета Под Игото.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
мерси лисицее ^^ оф и аз не я харесвам физиката...ма е сдадена да се учииначе по история напредвам почти всички дати от възраждането знам
преговорих всички уроци г/д и сега от учебника тряя да чета за априлското въстание и руско-турската освободителна война...мразя да чета от учебника
:Х
уу mannieg, първият човек чувал за кеймбридж състезанието (да потвърди, да не кажете че си измислям :Д )
тая патка мойта по английски е писала 2ки на целия клас почти на едни диктовки, на мен за 3.5 грешки-5 :Д, за 25-2
няма значение де
състезанията не ги е проверила, защото "имала още няколко тотала да направи, а това отнемало много време"...5 минути..както и да е, и без това ще изпрати само един от нейния клас
днес мина добре, контролното по история ще е др. вторник и с тоя доклад по философия, и с тва контролно не знам какво ще правя, ама..
утре имам философия и само се моля да не изпитва, че ако ме вдигне съм я закъсала..както преписвах на контролното и зубрих и вече разбира се че нищо не помня не знам :Д
а сега отивам да чета майстора и маргарита (отново), защото се обзаложихме с една приятелка, коя ще я прочете по-бързо :Д . Между другото страхотна книга, препоръчвам горещо!!
бе хора вие кво учите по история ;d
аз съм на Втората световна, а всички тука сте на българска история..
ps сега се усетих, да не е защото вие сте по учебниците за 11 клас?![]()
^^ всичко мина по мед и масло... по история бяхме на 3 групи, аз бях 3-та... падна ми се тема, която трябва да е мн кратка, за да ни стигне времето за ход на априлското въстание и последници 1-вото. 2-рото веше за Паисий, 3-тото за БРЦК и 4-тото за Берлинския конгресВсичко написах пък ще видим... по физика минах с царски пищов!
![]()
![]()
![]()
само една задача ни продиктува та си бях оставил място най-отпред за нея
) и не се усети ...
та така
![]()
Аз по история съм по учебника за 10ти клас (който изгубих вчера). Учим студената война в момента, ама имаме студент, който е супер залупен и само чете като невидял от тоя учебник.
Оф, а аз за утре трябва да чета Алеко, да пиша по немски, по английски, че и контролно по математика в петък ... няма почивка.
When you awaken in the morning’s hush
I am the swift uplifting rush
Of quiet birds in circling flight.
I am the soft starlight at night.
Do not stand at my grave and cry,
I am not there; I did not die.
Една стабилна контролна в/у "Работна заплата и условия на труд" ударих днес. За 20мин. изписах близо 2 листа малък формат.
Respect my authoritah
Да има такова съзтезание по английски език, само че не е за всяко училище, то май се провежда всяка година? Наща мастия по английски е болна сега трябва да чакам още 1-2 седмици да са опрай че да ги провери...А пък по счетоводство имам 80 точки на състезанието, ше земе да ме прати в Горна Оряховица да са чудя кво ше прая там![]()
![]()
![]()
Еми то принципно историята за 11 клас е българска , ама ако сте били подгответа, сте 1 година назад и сте по учебника за 10 клас, който е супер скапан,както и този за 11. Пълен с грешки и неточности , но whatever ,ако имате готЯн даскал като моя , нямате дерт. Мога да ви пея историята отпреди 5 години. Много го обичам тоя предмет, но е важното и да имаш стимул и учител ,който да е добър, а не само да си изпее урока и да си хване гъза в ръка. Опредлено от 5 до 11 клас съм случила на учители по история специално. от 5 до 9 беше историчка и ни разказваше играта от учоци, ама ги разказваше като на филм , после няма как да не помниш. Така разказва,че направо го виждаш пред очите си. Сега г-на не е толкова въодушевенно също си предава идеалишен.
Фака мада, хич не е добре , утре имам география, не знам що ,ама така бавно да ми минават тея часове не е истина. Много скучен предмет!
maDamn
Аааааааааааргх, минала съм на национален кръг на олимпиадата по френски. Толкова съм щастлива! Досега винаги не ми достигаха по-малко от 5 точки. ;w;
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en