- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Тема за единадесетокласниците- 2011/2012 :)
^ Честитоооо! Браво на теб,като се сетя аз колко го ненавиждам тоя език,не знам шо,много ми е антипатичен,но пък знам ,че е труден и изисква доооста усилия , за да се научи- така че поздавления! Ази пък съм се класирала на областното по БЕЛ,ама по стечение на обстоятелствата е на дата , на която не съм си в България. Така че -пропускам...
maDamn
честито hayashi
ще стискаме палци
грейнджър, не ми говори за географията, че господина ми е НАЙ-СКУЧНИЯТ ЧОВЕК НА СВЕТА.
разбираш ли колко приспивно говори и пр.
не съм писала от месеци там, щото като влезе и ми се приспива :Д
а за историята при мен проблема е че в 6ти клас ми беше една, в 7ми друг, в 8ми нямах, в 9ти трети, в 10 четвърти и сега ми се върна оная от 6ти клас, която метода и е следния : говори някакви неща цял час, които ги няма в учебника, дава шибани контролни, дава доклади, реферати на избрани хора 2 пъти в годината и туй то. При тая от 10 клас /заместничка уж на сегашната/ работехме по учебника. Първа точка-пита и някой обяснява, втора-пита и някой обяснява, и беше в пъти по-лесно..Сега съм объркана тотално.
Май май ще се ходи и в София, и в Добрич по БЕЛ и другото кво беше по Счетоводство а Горна Оряховица ли и изобщо следващите съботи и недели са минирани![]()
![]()
![]()
: D
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Честита Баба Марта! Иначе бахтиии кофтия ден беше днеска...
Честита Баба Марта!
hayashi е го"ема си,браво!
Може и аз да ходя някъде.Класирали са две теми по философия за националното(едната сигурно е моята,защото бяхме 4 човека
),ама не се надявам много,защото и миналата година се бях класирала за националната,ама после има още едно "пресяване" и ме бяха отрязали...Ама каквото стане,такова.
По БЕЛ минавам на втори кръг....В 11 клас има ли национална по БЕЛ,защото всяка година минавам и втори кръг и казват,че няма повече нива, имало само за 12 клас национална?Дали тая не ме лъже, нещо ме съмнява?
Имам 6 по литература на теста върху Вазовата проза и двете характеристики .....хммм много съм щастлива и много ми "завиждат"все едно не е 6 по БЕЛ,а от тотото
Хубав ден,а и да питам защо толкова ви се идва в Софиянищо интересно няма,аз сега се прибрах бях на кино и умрях от студ...по - хубаво от вкъщи няма!
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
E как за какво малко разходка туй-онуй можи да ти додим на гости![]()
ах пифи, как се опитваш да се измъкнеш!
ама аз още помня-обещала си шоколади :Д
имам 62/94 на кеймбриджа, 10/10 на есето, останалото е мазало, рийдинга и клоуз теста най-кофти са дошли, ама карай да върви
днеска беше шибан ден
учихме за ово- и сперматогенеза по биология и разбира се момчетата щом чуха за човешка репродуктивна система подивяха и просто беше мазало.. ;х
When you awaken in the morning’s hush
I am the swift uplifting rush
Of quiet birds in circling flight.
I am the soft starlight at night.
Do not stand at my grave and cry,
I am not there; I did not die.
Днес - лежерно.
От JA идваха, за да ни разяснят един проект и много се надявам да ме изберат. (стискайте палци)
Госпожата по френски (може би най-запознатата с проекти госпожа) в нашето у-ще ме помоли да взема участие и в друг проект, като се надявам и там да се намерят средства и да го "спечеля".
Щафетата се провали поради лошото време, но това си ме остройваше перфектно.
Някакви идеи как мога да си проверя резултата от олимпиадата по АЕ?
Respect my authoritah
И аз за АЕ се чудя, излязли ли са, ако са излязли къде?! Или се пращат към у-щето?!
Днес мина бързо и забавно г/д. Имах 2 часа тест по бг + творчеството на Ботев и резюме по даден текст. Ще го видим в сряда резултата. По АЕ и на 2та лисънинга в час нямам една грешчица. Много ги обичам,супер са ми лесни.
maDamn
Mirror on the wall, here we are again...Through my rise and fall, you've been my only friend.....какво мислите за таи песен? ... много е силна...
Кога са излезли резултатите от БЕЛ-а?? Аз не съм обърнала внимание,но сигурно не съм се класирала за втори кръг.Шанс...![]()
Ще видя в понеделник със сигурност.
Hayashi, честито, доста си добра явно : )
Аз очаквам резултатите от олимпиадата по бел, някой ходил ли е, че не съм чел предишните страници?
Аз ходих на олимпиадата по БЕЛ, класирах се и за втори кръг.![]()
Ивета (или ако може направо Иве?), втория кръг не го приемам за нищо кой знае какво, вече там как ще се представя е показателно за мен, но все пак благодаря. Аз явно не съм писала от 7-те олимпиади, на които отидох, за втори кръг се класирах на 5, а за една не ми стигнаха 4-5 точки, но здраве да е. Доволна съм от себе си тази година.![]()
Иве е окей : )
а за олимпиадите, дори и втори кръг само пак е много добре
аз бях само на английски и там се изложих /4-5 точки не стигнаха/, ама като ми казаха че и 2рия кръг е бил дълъг по-добре че не съм се класирала
симпатяги, аз отивам да уча по история, че имам контролно, а довечера през нощта ще си пиша доклада по философия, та трябва и да си дочета книгата
хубав ден и уикенд на вас, дано да си починете добре![]()
Аз тази година английския го пропуснах, нямах никакво желание да ходя. А и с тая английска литература, която учим в момента, с нейните архаизми, направо ми бърка в здравето. Миналата година имах 74 точки и не се класирах за втори кръг. Английският за момента съм го отписала.
И аз по история трябва да имам контролно на Първата световна война, периода между двете световни войни, Втора световна и хич не ми е ясно какво ще правя, нищо не знам... Историята ми е много не-любим предмет.
Приятен уикенд на всички.Аз за пръв път от доста време ще почивам през уикенда, много съм доволна
![]()
Здравейте!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК БЪЛГАРИ!Днес честваме най-светлия български празник-трети март.Навършват се 134 години от освобождението на България от османско иго.
http://vbox7.com/play:c525f636
Последно редактирано от pifiella : 03-03-2012 на 11:09
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Оф имам 2 есета по философия да пиша, до оправям презентации за Италия, в понеделник имам контролно по история на възраждането! Ама то е лесно , може да мина и без да ги чета, те са лесни,ама тея тъпанари от Италия ми взеха здравето,само си менят мнението и сао промени тряя да правя. Ще ми се да ги удуша тея жабари прости!
maDamn
Тея хлапаци не пораснаха ли още!? о.О
Честит празник!
Аз пък от началото на февруари карам шофьорски курсове. Много ми харесва. Ей сега понеделник ми е външният изпит листовки ( точно на рд-то ми,отложен от 27.02)-стискайте палци! ;Р Вътрешният мина супер,с макс брой точки. ;Р
След това към края на март ми е изпитът кормуване,иначе практиката е мн готина,а инструкторката - супер печена! Бтв някой ако търси шофьорски курс в Сф,да ме пита! Ще му предложа наистина най-добрите-тези при които съм.Страшно мн съм доволна!))
След като мине външният изпит листовки празнувам няколко дена 18тия ми рожден дени започвам да решавам задачите за медицинска и да пиша теми.
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Честит Празник! Bloodyнз нещо ме хванаха лудите тия дни.......искам да идва хубавото време, че да не се депресирам... :Х