- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Тема за единадесетокласниците- 2011/2012 :)
е може и да си напред, ама не чак тооооооооооолкова много
щото Б1 е елементарно в сравнение с Ц1, не случайно за Б1 имаш 2 часа ли колко бяха, пък за другото-4...
аз няма да спя тая нощ, пиша си докладче и така
immortalsportfreak,стискам палци за листовки/кормуване, квот' трябва![]()
И аз с нетърпение чакам да идва Април, че да се мятам и аз в изпитанията за шофьор![]()
Язи пък трябва дo май-юни да чакъм , Августовско бебИ съм и че си чакамОф ще се изям вече! ПРЕЗЕНТАЦИЯ, ще им я навра у гъзо!
Пожелайте ми късмет на контролната по история утре, смятам да закова 40 от 40 т , отново
![]()
maDamn
Вие тука се извъдихте егати гениите с тия олимпиади и състезания ;д
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Ох, аз трябва да си препиша есето по философия за утре , презентациятя е почти готова и само още веднъж да направят промени, такъв скандал ше им вдигна,че не е истина...
maDamn
Immortal айде и от мене имаш много късмет и успех и дано ги вземеш, щото после и аз ще се моля да го взема изпита![]()
Днес бях на пробен изпит за CAE. Добре мина, обаче писането тоя път с големи клизми... нетипично за мен, обикновено мисълта ми теква и едвам записвам всичко :д Ще видим, де.
Това, което повече ме вълнува, са резултатите от "Силен старт". Ако взема награда, ще черпя. Сериозна съм.
А тия са ебати несериозниците - резултатите уж щяха да излязат февруари (съответно аз проверявах всеки ден :Д), сега трябва да чакам до средата на март. Както е тръгнало, направо април ще стане...
Бравос, аз имам изпит по ангийски във вторник , нива c1-c2 ебляху...ама ще се справя, матр'яла съм го минала с мамата ми :d Хубаво да си имаш учител по английски и български в къщата![]()
maDamn
Ооо , позната история и на мен ми е предавала в далечния 5 класзабавно беше
![]()
maDamn
мерси, ама по-скоро ще ми трябва за историята :д
в събота не спах, написах си доклада по философия, но пък по друго не съм пипнала и по история утре така ще се излагам брутално
ама кво да направя
уж си мисля че знам доста работи и в следващия момент-бам, нищо не знам
арррррргхгхгхгххх
мразя
приятен ден на всички
Здрасти , сладури! Историята я заковах 40 от 40Нямам нито 1 грешчица , а г-на даже ми вика : АКо имаше 7 , щях да ти я пиша
Няхнях ях, вдигна ми самочувствието. Мисля да поуча за иzпитчето по английски ,ама да видим
![]()
maDamn
Благодаря ти.Сега проверих миналата година темите, които са се паднали, са били на "Под игото" и Алеко Константинов. Тази година дали да очакваме нещо друго? Все пак сега олимпиадата е изтеглена с близо месец назад, нищо чудно и следващ материал да обхваща, а ние както сме още на "Под игото"...
Иначе днес имам 6 по математика от едно контролно, а утре трябва да правим тест по география, но може и да го отложи госпожата и все пак трябва да прочета поне веднъж.
И да се оплача колко просто ми се излиза, не е истина...
кво става хора ? :P днеска пълна боза цяяяял ден! имам 6 по история на възраждането и 6 по физика на течности...![]()
Браво , аз ти казах ,че възраждането е айляк!По английски научих , ама в момента ми е толкова зле,че направо ми идва да се хвърля отнякъде!
maDamn
Днес беше г/д хубав ден.
Госпожата по френски ми спомена, че вероятно ще бъдат отпуснати средства и може би ще се пътува към Германия/Франция.
Взех си и новата лична карта.
В момента зубря "Вегетативна нервна система" и се чудя дали ще ме изберат за МfD.
Respect my authoritah
сладурииии
кака ви е безкрайно щастлива
отложиха контролното по история, днеска имахме открит урок с директорката и беше доста приятничко, цялото училище говори за това, колко добре сме се справили
по физическо се освободихме и ходихме да пием кафе, а пък по бел правихме тест, който не беше труден с малко обща работа :Д
утре май ще се спи до късно ^_^
хахахахаха с малко обща работа! тва беше якоуууууууухх вече нямам търпение да се махне тая термодинамика! от 1 седмица вече трябва да сме я свършили, ама учителката все си намира нещо- ту задачи да решаваме, ту нещо да запишем
ама е планувано за вдругиден да я свършим пък ще видим! утре имам контролно по ЗП Т_Т на Слънчева с-ма... :Х иначе оценките са ми инт до сега ;д :
Математика-6; Химия-6,6; Физика ЗИП- 6; География- 6(много била доволна от мойто контролно); История ЗИП- 6; История ЗП- 2; Английски езип- 5,6; ФКС ЗП- 6; ФКС ЗИП- 6. Утре ще разбера колко имам по биология на едно мнооооооооого отдавна правено контролно, на което няма да имам 6 100% последния въпрос изобщо не ми е верен
и само по БЕЛ нямаме оценки...надявах се да ми пише поне по ЗИП-а 6-ца за участие в клас за "Под игото", ма не ме огрея
Aaaa да най-накрая сме на Ал. Константинов! Разни хора, разни идеали... пълна отврат според мен...!
ЕДИТ: Блууди май по-добре беше да ти дам лаптопа да ми го преинсталираш, ама за жалост това не е бил проблема. скапал се бил хард диска120 лв....
![]()
Последно редактирано от maximxxl : 03-06-2012 на 16:43
ауч
кофти
аз имам 3 по физика :Д
днеска по бел гледахме филм за бай ганьо, по физическо-горен удар с една ръка (волейбол) и тъпият господин тормозеше най-секси студент на годината да ни тормози нас да играем, исках да потичам, ама мечти, цял час удари..ръката ми изтръпна чак :Д
а пък по физика момчетата изпростяваха максимално както винаги и направо ни подлудиха..и тая смотана госпожа две думи не може да им каже да ги накара да млъкнат..
май ще си напиша по английски и ще лягам, че днеска станах рано и съм изморена :/
лека
*имам идея за скайп чат, ако искате си дайте скайповете (на лс) :д
знаеш ли и аз си мислех нещо подобнобих искал да си лафкаме от скайп... мн по-лесно ще да бъде. сега ще ти пратя моя, който иска да праща скайпа си.
bloodyF каде учиш ?