- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Тема за единадесетокласниците- 2011/2012 :)
еее е да бе каква грешка ? добре сте си хах! а иначе ако не беше в мг каде би искала да учиш
Заради някакви елементарни грешки от моя страна - 5.50 по БЕЛ в/у "Образът на Бай Ганьо".
Рецензията поне ми хареса : >
Знаете ли дали са оповестили вече резултатите на "Мениджър за един ден"?
Respect my authoritah
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawwwnnnnnnnnnnnnn скукааааааааааааааа![]()
Хаха , подхванахме мин. седмица html и днес имам 6 на него , започваме проект, до края на годината трябва да сме направили някакъв опрестен сайт и дизайн...въх! Такъв ми е профила...ебляхуу. По английски на изпита имам 6 , айларипиии! По история също, вече имам достатъчен брой оценки , за да ме оформят за годината няхняхнях! Утре имам контролна по география,ама после ще уча,че ся тъкмо се изкъпах и ми е заспало!
maDamn
![]()
![]()
мразя я вече тая история с тия 5 часа седмично Т_Т всеееееееееееееееееееееее кии ден! и като каже учителката днес пак ще имаме ЗП вместо ЗИП ааааааааааххххх
(( писна ми да уча по история всеки ден! :Х
Ние нямаме вече информатика и ИТ, ама дори малко се радвам, защото учителката ни беше много калпава и най-високата оценка беше 5.
Иначе вчера се изложих много на един тест по БЕЛ. Самият тест беше супер лесен, ама имах да пиша теза върху "Дядо Йоцо гледа", което не си бях направила труда да прочета. xD
Последно редактирано от Hayashi : 03-08-2012 на 20:58
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Е, жалко - много хубаво произведение , Hayashi!
Нищо!
Аз пък днес ги разбих бее, направо си се кефя на макс. От теста по БЕЛ - езикова култура+ Ботеви произведние и въпроси по него от 52 точки имам 50 ... имам малки графични грешки по резюмето и една фактологическа грешка. Доволно!Имам 6 и се радвам. По география беше лесно , не беше тест , а писмено , избираш си да пишеш за 1 регион най-важното . Югоизточен или Източно Тракийско-родопски регион. Аз писах по второто, голям кеф...много лесна тема. Ще видим в четвъртък какво ще имаДнес в часа по история говориме за всичко ,но не и за история!
За хазарт, алкохол, секс , фитнес, наркотици и какво ли не...доста хубав час изкарахме!
Целувки за най-готиния набор![]()
maDamn
6 по философия днесиначе на всички дами от форума и най-вече към дамите от 94(и 95 за блууди) Мили дами, честит празник! желая ви много здраве и хиляди радостни моменти, споделени с любимия човек! <3
![]()
^Мерсим. :Д
Момичета и момчета,на вас вадили ли са ви нерв от зъб? Все още не са му запълнени канали и т.н.,има временно такова..лекарство,от оня ден е ,а чак в понеделник ми е часа.Много ме боли,много,пих аналгини,някакво ОКИ,и сега Хексалгин (от оня ден до сега ) не става,а не се търпиВие как го преживяхте ;д
И как стой въпроса с цигарите? Аз мисля,че няма проблем,но все пак :Д
Шофирай разумно - стигни жив!
Като ти е ваден нерв не трябва принципно да боли,амаа една приятелка и вадиха и пак я боли,докато не отиде накрая!
maDamn
Зъболекаря изобщо не е селски,много е добър.![]()
Просто графика е страшно запълнен и така ...
Боли,защото зъба е още отворен,няма пломба и така.Каза ми,че ще ме боли 2-3 дни,но леко,а аз сиг. си внушавам,ама много ме болииииииии ;д
Аулин ми забрани да пия,много е вреден.
Главно за цигарите ме интересуваше ;д
ПРИВЕТ!
Честит ни празник момичета!
Максим мерси, а другите отивайте веднага в ъгъла... от цяла тема само една честитка!
Утре имам писмено върху Иван Асен и Борил,ще предавам урок по право и ще бягам от физическо....Това съм запланувала...
Бисквитка има значение какъв нерв са ти вадили -външен или вътрешен или нещо подобно.Вадили са ми и от двата вида и единият ме болеше много дни,но такъв ужас изпитвам,че никога не съм разпитвала какво ще ми правят.... Утре тичай на зъболекар.
Айде аз излизам и утре пияни,заляни на училище!
- Тате, тате, какъв празник е 8-и март?
- Същият като Хелоуин, сине! Пияни вещици обикалят улиците...
Има нещо вярно ^
![]()
![]()
![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Не знам какъв нерв е.Няма и как да тичам,зъболекаря е в съседен град ;д На тия тук нямам доверие,ще умра от болка,не стават ...;х :Д
Мисля,че ми мина,все пак бях предупредена ,че 2 дни може да ме понаболява :Д
честит празник и от менЛеле, вече е 8-ми март, а все 1 нова година беше вчера.. ;х това време направо лети.. на мен сега си мие перфектно и искам така да си стоя,ама.. такъв е живота ;д вие на какво мнение сте по този въпрос? искате ли да завършите 12 клас, или подкреняте моите мисли :Д 11 клас е перфе
Като ми извадиха сливиците пиех на ден по 4 аулина(изписани от хирург) и съм още жива,е верно,че не съм най-наред,ама ...
Също така веднъж паднах в банята и си ударих главата в мивката и си разбих устата,разклатиха ми се два зъба,беше 23 ч. и нямаше как да ходя на зъболекар.Изпих един аулин(преди това бях пила алкохол,то и затова паднах),задържах го 1 мин.в устата и след 30 мин. няма болка,няма нищо.
Чудо,а си мислех,че умирам...
Ако не искаш да пиеш аулин пробвай с нимезил(то е същото,ама малко по-слабо).
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
6 дена, ако стоиш с арсена вътре ще се натровиш. Най-вероятно те боли от него.
Макар че не разбрах на самият зъб извадени ли са му нервите или тепърва ще ти ги вадят.
Моята зъболекарка (която е страхотна) ми беше казала, че ако случайно много ме заболи да изчовъркам това, което е сложила вътре и да отворя зъба.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Аулина е единственото болкоуспокояващо, което ми действа.
Аз го пия при зъбобол, главоболие, дори и когато ме болят костите.
Respect my authoritah
и на мен това ми беше казвал веднъж, когато се падаше петък и трябваше чак в понеделник да ходя
пак ще трябва да го чисти после , ама поне да не я боли
тромбоцит, и аз съм така, обаче го пия само за мноооого силни болки, за останалото време съм на нурофен и аспирин и кремчета за ставите като ме болят :Д
Днес беше много неприятен ден. Втория час госпожата по история каза да извадим по един лист и както винаги аз не бях учил и писах някакви общи глупости за Търновската конституция. След това по математика пак същото - едно листче и ни даде сравнително лесни задачи, обаче нямах време да реша последната задача и ме хвана яд, защото ми трябваха 3-4 минути...
^^ как сте???? днес беше мн хубав ден!слъъъънчев и тоопъл... ъх в даскалото го избутах някакси
и след това цяяял ден бях навън и се припичах на слънце, после бях на разходка из града и сега малко на компа ;д
после съм на кафе вечерта и така....
при вас как е положението :P ?