.
Затворена тема
Страница 31 от 36 ПървиПърви ... 21272829303132333435 ... ПоследнаПърви
Резултати от 751 до 775 от общо 880
    Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    и аз да кажа
    аз лично вися повече вкъщи, ама си губя времето-фейсбук, скайп
    не уча почти, т.к. повечето неща ги запомням в час
    обаче излизам на дискотека, на кафе и т.н. поне 1 път в седмицата, но с моите приятелки сме в 1 клас и затова не ми е кофти ако една седмица пропусна, щото се виждаме всеки ден
    имам приятелка, която е суууууууууууууууууууууууу ууууууууууууууууууууупер умна, хиляди олимпиади, състезания, проекти, има само 6тици и всяка седмица по 1-2 пъти си ходи на дискотека и си има и социален живот, и добър успех
    просто трябва да се научиш да балансираш
    училището не е толкова важно, че да му придаваш особено голямо внимание..не може да ти трябват 15 предмета, избрал си си 3 примерно и се съсредоточаваш върху тях..толкова./
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Повече от фен Аватара на maximxxl
    уфф мене ме пипна хремата баш когато НЕ трябва! днеска ще се събираме класа вечерта...аз аз болен.. :Х днеска цял ден се друсам с хапове... много прекалих с тях дано няма проблеми хайде чао от мене и весела вечер :*

Мега фен Аватара на Biskfitka
    А аз да кажа...СЛЕД ЕДНА СЕДМИЦА СТАВАМ НА 18 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! хихихихиих
    Шофирай разумно - стигни жив!

някой има ли идея кое е най-важното, което трябва да се каже за корейската война - трябва да се подготвям по история да говоря за нея, намерих много материал, но за мен всичко изглежда важно ако някой е имал същата задача и сподели, ще съм много благодарен

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Сега чак се сетих че нищо не съм гледала за другата седмица, а предната отсъствах и не знам докъде сме с уроците. Не ми се мисли как ще наваксвам, искам грипна, че още не съм си достатъчно добре. Да се и похваля: на математическото кенгуру съм първа в града си ^^, което ми дойде като супер приятната изненада, защото това ми беше първото явяване сигурно от година и половина, а преди това си бях редовна и сега пак се надъхах да ходя :Д. И само на мен ли ми е някакво такова никакво настроение да уча? :Д Пролетно ми е, весело, купонджийско, въобще не ми се мисли за училище ;/
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Ох,не само на теб , аз се чувствам така. За щастие миналата седмица ми бяха набъкали контролните, а тая сега нямам нито 1, нямам нови уроци за учене за утре и ми е някакъв кеф. Може да ни влезе проверка по АЕ отново утре,но ще се правим,то ще е айляк!
    maDamn

Повече от фен Аватара на Audiophile
    Миналата седмица и тази имаме по няколко контролни, но времето е толкова прекрасно, а аз не пипам нищо..

Мързи ме да уча, хайде да завършваме ;о
    Пръч.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=414790 - Една ВЕЛИКА тема

bloodyF

Супер фен Аватара на scrooper
    От класа ми отсъстваха в петък 10 души, а освен това и 3 учителки. ТРЯБВА ГРИПНА!!! Явно сега, като се затопли, плъзнаха бацилите. Оф, хора, не ми се учи- такова слънчево и приятно е навън, и птичките пеят :Р Пона хванах тоя уикенд каране на Боровец, май ще е запоследно този сезон. Успехчита утре, муцки :*
    always late but worth the wait!

Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от Audiophile Виж мнението
    Миналата седмица и тази имаме по няколко контролни, но времето е толкова прекрасно, а аз не пипам нищо..

Мързи ме да уча, хайде да завършваме ;о

ако обичаш, спри да ми пишеш в темичката
    и си оправи подписа, че не си много пръч, по-скоро ''пръчка''

И аз съм 11 клас и искам да ви попитам по български език, сле дкато догодина ще имаме матура, пишете ли анализи на всяко произведение или само на тези, които са запланувани за коментар? Притеснява ме, че на въпростите от 'литература' има и за произведения,чиито анализи не съм писала, а само отгоре-отгоре съм отбелязала с по две-три думи..

Супер фен Аватара на Thrombocyte
    Обръщаме внимание на всички матуритетни произведения, като учителката ни задължава да разсъждаваме за тях от-до.

Днес правих контролна по История в/у Левски, Раковски и 4-ти рев. окръг. Не знам как съумях да се вместя в 40-те мин.
    Хванала ме е някаква меланхолия и докато съм в у-ще само зяпам птичките и облаците през прозорците, напълно отегчен от почти всички часове...
    Respect my authoritah

Болееееееееееееееееееееее ен първо ме пипна настинка, после хремата и сега ми се наду лимфен възел...и стана огромен...не можех да си отварям устата да говоря камо ли да ям...пия антибиотик и то мн силен....мн съм зле...изобщо не ми се седи вкъщи в това хубаво време!!!! ;(

Някой ако има идея може ли да ми каже олимпиадата по френски в Ловеч в събота или неделя ще е ?

Каквоо ви става напоследък бе, хорааа??? няма виии, губите сее ...аз сега преписвам, където не бях...леле кви трудни работи сме взимали по физика особено....термодинамиката си беше рай пред това трептене и вълни :@ синусов з-н за хармонично трептене...некви сравнения м/у окръжности и трептения с трудни законии ужассс..... :Х

апа с тая биология в 11 клас ми писва.....и то се тъпи неща учим...в клетката кво става с подробност :@ .... днеска делене на клетката митоза сме взимали.........имам чувството, че си учим материала от 9 клас по повечето предмети...само къде не учиме органична химия, ма пък нея ще я учим догодина, така че..............

Град
    Beyond reality
    Оф и ние сме на Това по физика,баси умрялото ми е! На есето за Бай Ганьо ,което правих миналия петък имам 6 , чак днес ги върна,ама и бях изписала 2 листа голям формат Ох, по История 2 часа ни замества старата г-жа и ми е някакво напрегнато,въпреки че е печена, не съм свикнала с нея вече! Амааа няма проблем,всичко си знаем! Стигнахме до управлението на Константин Стоилов и след него , до 1903!Оф...така искам да си почина,уморих се много здраво миналата седмица,имам нужда от релакс! Да идва по-бързо 28.03 и след тва ваканцийката! Направо ще ми е айляче!
    maDamn

Хехе вече по всичко имам оценки и съм доволен от себе си за сега с изключение по история ЗП!
    БЕЛ ЗП-6
    БЕЛ ЗИП-6
    Математика-6
    Англ.ез.-5,6
    История ЗП-2
    История ЗИП-6
    Химия ЗИП-6,6
    Физика ЗИП-6
    Физика ЗП-5,5,6
    Биология ЗИП-6
    Философия-6
    География ЗП-6
    Физ.култура ЗП-6
    Физ.култура ЗИП-6

Вие как сте с оценките до този момент?

Град
    Beyond reality
    БЕЛ :6,6 БЕЛ ЗИП:6,6, АЕ:6,6,6 , Математика:5,6 , История:6,6, История ЗИП:6,6 Физика:4,6 , География Зип-нямам все още , География ЗП-5 , Биология- още нямаме. Философия- 6,6,6 , ФКС-6,6,6 ИТ:6,6,6 Информатика:6,6
    maDamn

Как сте бе Орицааа днеска правихме контролно по математика....УУУникално лесно....4 зад...като едната от тях беше да се начертае синус/косинус/тангенс/котангенсоида различно на 4-те групи... аз бях с COSX по история сме до България на границата между 19 и 20 век...

Супер фен Аватара на ParadOx
    Град
    Long Beach, California
    Абе а да ви питам някой знае ли за кои уни-та се подават СЕГА документите?
    Един фр ми каза, че баща му му е казал до април да си е избрал университета?? Нещо доста странно ми се стори в 11 клас да кандидатстваш (за Германия става въпрос)

И ако някой знае кога се подават документите за Германия, Австрия етц., че нещо съм в пълна мъгла...

Мерси предварително

Град
    Beyond reality
    Нямам идея,пич. СОри!
    Имам за утре контролна по география ЗИП...дано е лесна и да сядам да пиша ЛИС за Ралица , фолклорното и модерното,ама то е лесно... ще се оправим!
    maDamn

Ходех в София по английски за съзтезанието на Кеймбридж, баси якото дето беше, по пътя в автобуса се качи Уош МС и редеше някви римички, много яко беше...

Цитирай Първоначално написано от ParadOx Виж мнението
    Абе а да ви питам някой знае ли за кои уни-та се подават СЕГА документите?
    Един фр ми каза, че баща му му е казал до април да си е избрал университета?? Нещо доста странно ми се стори в 11 клас да кандидатстваш (за Германия става въпрос)

И ако някой знае кога се подават документите за Германия, Австрия етц., че нещо съм в пълна мъгла...

Мерси предварително
    За Германия и Австрия кандидатстването е някъде 3 месеца преди началото на Vorlesung-ите. Ако кандидатстваш за семестъра, който почва октомври, крайният срок за подаване да документи е средата на юли. За кандидастването още в 11 клас сигурно става въпрос за UK.

Супер фен Аватара на Thrombocyte
    По принцЕп в Германия се кандидатства рано за общ., но чак пък от края на 11кл. ... знам ли.

Гледам да уча, но се хванах да гледам Skins, The Walking Dead и Sherlock и нещо хич не ми се учи.
    Respect my authoritah

Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от MannieG Виж мнението
    Ходех в София по английски за съзтезанието на Кеймбридж, баси якото дето беше, по пътя в автобуса се качи Уош МС и редеше някви римички, много яко беше...
    оле супер :Д

аз пък съм болно и днес не бях на даскало, завиждайте ми :P

починах си и никак не ми се ходи честно казано :/

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    ДАААА! Взех си изпита кормуване,благодарение на инструкторите тук - http://fullfresh.bg/catalog.php?pid=182 !!! Безкрайно много съм щастлива и благодарна,че си взех всичко от първият път без никакви проблеми ! А и самият курс беше едно от най-приятните и забавни неща,които са ми се случвали - наистина ще ми липсва страшно много! Остана да си изкарам БЧК и да си извадя документите и ще карам!

Даскалото върви сравнително натоварващо,но аз не се тормозя толкова..... с нетърпение очаквам априлската ! ;Р

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си