- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Тема за единадесетокласниците- 2011/2012 :)
Айде да ти е честито, един мой съученик също взе книжка, сега е мой ред)
Благодаря ти! Ти почна ли ги и къде - в София ли? ;Р Пожелавам ти успех - бъди упорит и дано се справиш с всичко на 6 !![]()
![]()
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
абе да ви питам нещо...по литература как ви се преподава? смисъл уроците? пишете ли излишни неща от сорта на биография от 2 листа...? оня ден почнахме нов раздел бг л-ра от началото на ХХ век до ПСВ и за неква четворка ни говори даскала и писахме едно чудо...поне 1 час ни отиде напразно! мн рядко правиме ЛИС или есета...диктува почти едно към едно квото пише в учебника, а това пълни глупости!!!! за самите произведения не обръщаме кой знае какво внимание... :@ :@ :@
Пак сте добре вий , аз ко да кажа като на 2 месеца 1 лис правиминаче по литература зверски ми се доспива направо откачам от тъпотия ...
Аз пък станах на 18 Хепи ;д
Шофирай разумно - стигни жив!
По БЕЛ имаме прекрасен преподавател. Нещата стоят общо взето така: разказва ни биографията на дадения автор, като записваме само дата на раждане/смърт и датите на издаване на някои негови творби; когато изучаваме произведения записваме най-базовите неща, в/у които после градим нашата интерпретация; в час доста често ние интерпретираме новите произведения( по-точно даден израз или стих, като целта е всеки да говори 30-50сек. без да прекъсва. Така ни учи не само да интерпретираме даден текст, но и да подобрим собствения си изказ и да се отървем от стеснителността си.
Respect my authoritah
Здравейте, имам въпрос и не знам дали му е мястото тук но ще попитам.Знае те ли Матурата по история кой материял обхваща (Класове)
Как сте уе хора, аз си изкарах супер в Горна Оряховица на Националното състезание по Счетоводство, запознах се с много ученици от други градове, беше много яко, а дали няма някой тука от форума който да е участвал, че ми е интересно ??
Ммм в нащо даскало профила беше счетоводство, маркетинг и т.н.. но го премахнаха и сега сме само общообразователна. Интересно ми е другата година колко часа ЗИП ще имаме...? Тая имам 17,5...До колкото знам другата година се махат физика ЗП, География ЗП ии кво др? Май Свят и личност става по 1,5? няква идея имате ли?
ако сте на общообразователна не мисля, че се махат, само при специализиран профил. просто са с по-малък хорариум
има ли некой тука да учи в жичкаджийска паралелка? аналогови, цифрови схемотехники ала-балаинтересуват ме помагала за обща подготовка по тея предмети, щото проспах 10 клас и първия срок тая година, а наскоро разбрах че да не взема държавния изпит не е вариант...
По Счет. май е имало няколко девойки от съседния клас.
Мен утре ме викат на нещо като среща, за да ни кажат кога ще пътуваме към Германия и съм много развълнуван
Respect my authoritah
мм ЗП-тата се махат но идват ЗИП-ове на тяхно място... мисля, че ЗИП-овете ще са 21,5 защото сега имам по 17,5 + другата година отпадат 2 часа ЗП история, 1 ас ЗП физика и 1 час ЗП география...това ще рече, че сега както имаме 6 ЗИП-а, вместени в 17,5 часа другата год. ще имаме 7 като един от тях ще е по 3,5 часа? :О О.о ???
Последно редактирано от maximxxl : 04-07-2012 на 11:02
Да, аз ще работя два месеца в Германия![]()
Да 11 клас съм. Аз и миналото лято работих 1 месец в Германия, бях в една транспортна спедиция, а тази година още се колебая къде да е, но може би ще бъда в един магазин за порцелан.![]()
Матурата по философия дали е много трудна ?? колебая се между математика,география и философия ;? хмм вие избрахте ли си каква ще би е 2-рата матура ?
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Аз съм с Английски, мислех и История, но няма смисъл. Запазвам си оценчицата по история и кандидат студ. по българска история.
maDamn
Матурата по философия не е трудна,ако ти се отдава![]()
Да се похваля,почнах курсове,скоро ( е нз колко скоро де ) съм на листовки,много се притеснявам !![]()
Шофирай разумно - стигни жив!