- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Тема за единадесетокласниците- 2011/2012 :)
И аз да се похваля - по Гергьовден заминаваме към Виена, а лятото мисля да се пусна на курсове за кат. А.
Respect my authoritah
Някой правил ли е / знае ли на какво ще прави/ класно по литература? Доста ми е странно т`ва, че на нас тая по БЕЛ ни даде 9 теми за класното и всичките са на Яворов..
При нас за класно по литература е още мноооого рано да се каже,хахаха.
Вие няма ли да чистите в даскало?
^_~ и аз ги почнах миналата седмица курсовете а листовките живот и здраве ще са ми пред юни така,че има още време...![]()
Темата замира да не би да сте се разучили нещо :д
Аз да се похваля, че имам днес 6 по химия!! Трябва да пиша 45829648661 теми по литература.... а и в понеделник ми е тъпото класно по математика
Днес правихме класна 1та от двете по литеартура темата - творчество на яворов! Иначе на контролната на тригонометрия имам 6, на HTML 6 като цяло съм доволна. Утре имаме патронен празник и ще имаме "тържество" .Блях!
maDamn
хаха не сме се разучили просто хубаво времето и по-рядко седим на компа сиг... иначе по отношение на даскало - върви някакси - 6 по физика имам на трептения и вълниг/д по всичко имам по две 6-ци
Иначе поезията на Яворов е отвратителна! сериозно как ги разбирате тия отвеяни работи???
Аз пък харесвам Яворов и то доста, лесно ми е да го схвана, може би и заради учителката , не спира да говори и обяснява всичко( поне компенсира неспирния говор.)Харесвам го и мисля ,че на класната ще имаме точно Яворов - Заточеници. Иначе нова 6ца по Биология.
maDamn
На мен поезията на Яворов не ми допада. Отнесена ми е. Не сме започнали да я учим, само прехвърлих една стихосбирка. Единственото, което ми харесва, даже не просто го харесвам, а го обожавам, е "Две души". Възнамерявам да си татуирам първите два реда.
Ох, да се оплача, че на класното по математика ще имам стереометрия. 100% ще ми пише 6 за срока и годината, ама е факт, че ще се измъча с тая стереометрия. Прекалено ми е абстрактно и не мога да си ги представям нещата... А сме още в началото и даскалът каза, че до януари 2013 все това ще учим. Фак.
Да се похваля, че утре ни е денят за самоуправление и ще преподавам по история :д
Ооо, *завижд*...история
Аз да се изфукам също , на нас също ни е денят на самоуправление и ще бъда директорка след втория часМного яко ! Нашите ще правят подготовка за контролнто по Физик,ама ще препиша нещата от някого и 4 часа ще ръководствам
![]()
maDamn
Днес беше супер якооо! Имаше външно оценяване и трябваше да разпечатваме тестовете за 4 клас. След това влизах в часове на "инспекция" всички някакви такива стават.
Останаха доста доволни от мен, а и аз от себе си и съм много щастлива...йеппи!
Ръководствам доста добре по техни думи.
Хехе *изфук*
Утре може би ще имам да довършвам класна по БЕЛ на Две Души на Яворов (h) обичам Яворов!
maDamn
Днеска по литература щях да заспя нещо хич пък не ме кефи мене тоя Яворов... А тая по бел ни махна 4 теми от класното и сега за щастие трябва да уча само за останалите 5
като сме тръгнали да се фукаме днес не бях на даскало, а на пазар за официални дрехи за 24-ти май, аз ще съм знаменосец ! та обикалях мола и разни други магазини с баща ми и накрая всичко необходимо купих...с нетърпение чакам 24 май да хвана знамето
![]()
Захвани го !
Утре имам класно по БЕЛ на Яворов.
maDamn
Хахаха, а ние днес дори не учихме, имаше празник на у-щето.. иначе утре трябва да ходя на тъп урок по математика, `щото нещо яко закъсах...
мм и ние трябваше да имаме на Яворов ма минахме на Елин Пелинн суперр ^_^
Ние в сряда ще правим есе на Елин Пелин... и май ще си избера Задушница или Ветрената мелница,защото Мечтатели ме дразни и не ме кефи![]()
А по математика правихме контролно и реших 5 от 6 задачи,а за 6-тата се сетих в автобуса,много ме беше яд...
Някой мина ли на стереометрия вече???Как ви се струва,на мен ми е ужасна!
закъсал съм го с най-новата история...не мога да ги запомня тия правителства и тва е...ще правиме утре контролно което ще включва тема и няколко въпроса:@ :@ :@ до началото на управлението на оня комуняга тодор живков
Аз да се похваля (пак :дд), че си намерих един сайт, в който да пиша статии за една рубрика.
И да се оплача, че за нищо не ми стига времето
Едит: аз уча стереометрия от началото на втория срок, защото съм в математическа паралелка и яко го закъсах- 5,3,4.... фак :@
Последно редактирано от ParadOx : 05-14-2012 на 16:21
По математика и аз уча целия втори срок стереометрия. Ако не се забутваме в някакви по-сложни задачи може да се каже, че почнах да се оправям. И класното по математика ще ми е на това, но там и 5 ми стига.
По български започнахме Яворов, но класното ще ни е на Пенчо Славейков. От тази година май Славейков ми е най-неприятен засега, не съм сигурна колко добро съчинение бих могла да напиша по негово произведение. Иначе понеже малко изоставаме от програмата, най-вероятно за догодина ще остане Дебелянов.
А и да се похваля на олимпиадата по БЕЛ на областния кръг имам 5.75. Жалко, че няма национален кръг за 11 клас.
maximxxl, и аз ще съм знаменоска. Ще ти правя компания![]()