.
Затворена тема
Страница 34 от 36 ПървиПърви ... 2430313233343536 ПоследнаПърви
Резултати от 826 до 850 от общо 880
    Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Математика засега не ми е зор. Литературата я изтикахме до класната и сега чакам резултатите и от двете. 1 на въпроси по произведенията,другата на ЕСЕто по темата.(нещо то Яворов).
    По История темите са мътни и кървави ,трудни са...хубаво е ,че вече ги знам ... Повечето,което го учим вече го знам и сега само надграждам с отделни детайли. Обожавам я тая История бе. Физиката ...абе става сега този дял,не е идеално гаден.
    maDamn

Повече от фен Аватара на maximxxl
    ^_^ ще бъдем 2-мата.. математиката е кофти. нищо че сме на тригонометричните функции (без ЗИП сме)...на Елин Пелин сме по БЕЛ като класното ще ни е на него? нз и аз точно Дебелянов ще бъде за другата година...срамота при 6 часа БЕЛ седмично...няма как даскала си прай квото си иска.. :Х химията е песен тая година, биологията е кофти както винаги....към края на материала сме, историята върви някак, оня ден правихме тема И 2 въпроса от сорта избройте 3-те преврата периода 23-44, разни тъпи думи от сорта на ВЪРТОП?!? wtf?! никога не я бях чувал тая организация темата ми беше за упр на Народен блок и 19-то майците... до никъде не ми стигна времето.. ма на никой не му стигна така, че.. физиката да не повярва човек върви повече от перфектно! на електричество и магнетизъм сме и надграждаме, ма понеже тва се учи в 9 клас и ние тогава имахме ЗИП група и помня много неща от тогава по география още буксуваме на предпоследния регион И така

Супер фен Аватара на ParadOx
    Град
    Long Beach, California
    15 домашни по математика за утре добре ли е? Който не си прави нещата навреме...
    А сега до края на месеца имам да уча и по още 73247862 неща, много ни натягат напоследък

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Здравейте!
    Нищо ново към мен...а около вас?
    Аз съм до Яворов стигнала или по-точно до "Две души ",правих анализ върху "Сис мол" и писах много,ама дали ще го хареса не се знае. Класното ми е на 6 и ще е върху Елин Пелин...
    Днес записвахме зипове за догодина и аз писах - 2 часа философия и 1 час математика...ох трябваше да избирам между физическо и математика, а съм освободена от физич. и естествено ми набутаха математика + 3 часа СИП БЕЛ и 3 редовни часа БЕЛ, абе много ще ми е забавно в 12 клас.
    Миналата седмица правихме един ужасен тест по история на Второ българско царство и беше много труден...Очаквах 4, ама тоя ми е писал 5, не знам защо ми е завишил оценката,но няма да протестирам
    И да се похваля взех книжка и съм много, ама много щастлива и горда със себе си(взех листовките без грешка
    Весито и аз имам 5,75, а писах есе и беше много глупаво, но явно това се харесва на проверяващите...
    A сега с моята маминка заминаваме на родителска с присъствието на учениците..пфф представям си каква боза ще е,ама няма как.
    Приятна седмица и хубави почивни дни!
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Град
    Long Beach, California
    Цитирай Първоначално написано от pifiella Виж мнението
    Днес записвахме зипове за догодина и аз писах - 2 часа философия и 1 час математика
    На нас защо още нищо не са ни казали за тея ЗИП-ове, може ли малко разяснение..?

Супер фен Аватара на scrooper
    Хаха, тоя Яворов много контроверзен бе :р Депресарски и отнесен- на мене ми се нрави.
    Като цяло върви в училище, но по Математика и География МНОГО съм го закъсала ;( Добре, че има ваканция сега... След нея ще почне адското меле! И много скоро- опа, още една година се изниза :О
    always late but worth the wait!

Ехо, милички Учите ли българското ЖП :Х някаква техника на чертане да споделите :рр?

хаха избор....няма при нас такива работи ЗИП слагат за 12 клас по : Химия, Физика, Биология, География, История, БЕЛ, Физическо...3 часа всички и пак не искат да сложат Математика... :@ аз в момента карам курсовете за шофиор

Тая математика ми е тъмна Индия ;( ;( незнам как ще правя класното...

Айде хораа, пълна мобилизация за успешно завършване: почнвам яко да уча, тръгнвам на частни уроци и да видим дали и тая година ще стигна максимума в последния възможен момент ^^

залагам на Ботев, Яворов или Багряна тая година! вие какво мислите? ако не е тази другата година ще бъде Багряна 100%

Град
    Beyond reality
    Ммм... Яворов не се ли пада преди време, мисля си Йовков или Елин Пелин. Багряна е лесна,ако се падне, ама ако им се падне Вазов дупе да им е яко.
    maDamn

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от ParadOx Виж мнението
    На нас защо още нищо не са ни казали за тея ЗИП-ове, може ли малко разяснение..?
    Защото в някои училища директорите или там каквито са избират вместо учениците си. На мен например така ми записаха ЗИП математика без моята паралелка да е искала въпреки,че сме точно природоматематическа паралелка...

Град
    Цитирай Първоначално написано от maximxxl Виж мнението
    залагам на Ботев, Яворов или Багряна тая година! вие какво мислите? ако не е тази другата година ще бъде Багряна 100%
    Аз искам Елин Пелин да ни се падне на нас ... хъхъ

Град
    Long Beach, California
    Само да не е Вазов или от фейлетоните на Алеко
    Произведенията от 12 клас не ги разбирам много, но дано не е някой роман.

SuNsEt и аз съм природомат. паралелка и ако ми натресат математика ЗИП ще се гръмна!!

Само на мен ли Вазов, Ботев и Алеко са ми най-поносими за ЛИС?
    Иначе решили ли сте вече какви профили ще пишете за догодина?
    Аз много се колебая какво да пиша, защото единственото, което ми трябва е да имам отличен и се чудя с кое ще мина най-леко.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Град
    Long Beach, California
    ^ Аз съм за НЕМСКИ! Твърдо Може и литература.. нз още

Колкото повече наближава 12 клас, толкова повече не ми се завършва...

Град
    АКО ме попитат,ще искам БЕЛ и АЕ

Иначе мен ме бива в есетата ,за това...предпочитам да е нещо на Елин Пелин,а може и "Ралица"...Не знам какви са произведенията от 12 клас,но като се замисля няма много неща,които да ми харесват.

И между другото,ние вече сме си 12 клас :Д
    -или поне тези,които са сигурни,че няма да повтарят ;д

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Аз очаквах на нас да се падне тема за Вазов, някак си много бях свикнала с тази мисъл. Сега трябва да си избера и нещо друго, което да очаквам. Иначе Вазов и "Под игото" не ми се вижда чак толкова неприятна тема, но явно за другите не е така.
    "Ралица" е единственото нещо от Славейков, на което мога да се справя добре, ако стане въпрос за "Cis moll" или някоя миниатюра от "Сън за щастие", не знам как ще напиша повече от 1 страница.
    И за другите автори от тази година все нещо може да се напише. Догодина не знам какви са авторите, ще чета лятото.

Ние имаме да избираме само 1 час за ЗИП и всички единодушно решихме, че БЕЛ ще ни бъде най-полезен. Тази година имаме 3 часа и догодина са 3, които за почти нищо не стигат, а все пак матура ни чака. .

аууу granger позна за Вазов... :X

Град
    Long Beach, California
    Цитирай Първоначално написано от vesito13 Виж мнението
    Аз очаквах на нас да се падне тема за Вазов, някак си много бях свикнала с тази мисъл. Сега трябва да си избера и нещо друго, което да очаквам
    Нищо не пречи на нас да се падне Кочо, Паисий или Дядо Йоцо.... пепел ми на устата

Град
    Е "дядо Йоцо гледа" на мен ми хареса.Нещо от малкото неща на Вазов,които ми допадат по някакъв начин... хъхъ Кефи ме накрая 'хепи енд-а' как дядото умира :Д:Д:Д

Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от ParadOx Виж мнението
    Нищо не пречи на нас да се падне Кочо, Паисий или Дядо Йоцо.... пепел ми на устата
    Трите изброени са елементарни за интерпретация...не знам кво му е трудното точно пък на "Дядо Йоцо гледа",толкова много има да се пише,че не е истина!"Кочо" също от историята,дори и да не си го чел,ако си чел нещо за априлското въстание можеш да теглиш локуми до безкрай! ! "Паисий" и да не си го чел от обща култура можеш да напишеш поне лист.
    maDamn

мда, ама социалната лирика на Вазов Ooo NONONONONO, Thank you!!!!

btw много ме кефят песните на Крискооо бееее уникален е тоя отаченяк ;дд всяяяяка една коза иска да бъде звезда!!! сутрин уважавам най-много шкембе чорбата!!!! нищо общо по темата... малко да разведря обстановката... стигнах до извода, че не ми дреме кво ще се падне на матурата 2013 !!! щото с притеснение нищо няма да направя :Х за тва лека по лека нещо да подучвам ;д пък квото - такова! )))) а как яко усмива Тодор Живков в последната си песен Криско "Почивни дни" представям си това да се случи преди едно 30 години О.о Криско ще бъде жестоко убит + тия дето са го продуцирали

охх с тва прикачване винаги имам проблем!!! искам да прикача 1,2 снимки от днес да ме видите като знаменосец

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си