.
Затворена тема
Страница 4 от 36 ПървиПърви 1234567814 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 880
    Супер фен Аватара на Thrombocyte
    Имам 3 - надпис, трайбъл на гръб + рамо + гърда и една друга

Повече от фен Аватара на Audiophile
    Охооо, ти си зарибен. Горе-долу коя е най-чувстителната зона?
    Пръч.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=414790 - Една ВЕЛИКА тема

bloodyF

Чувал съм, че по ребрата и интимните части е гърч.
    От моя опит ще кажа, че по ръцете е лека болката, ама гръб и гърди е ужас.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от Audiophile
    Студенти на есен ще има и ще плакнеш очички

надявам се не само да плакна окото, ама ще видим
    (само да не стане очи пълни, ръце празни -.- )

а за татусите-искам аз на глезена, гълъб

нещо подобно..

аз съм чао. после пак ще ви пиша.
    успешен ден, сладури!

който иска може да дава скайп примерно :}
    че тука е тегаво
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Хайде и аз да се разпиша. На 16 съм, уча в ПГ с профил математика и английски
    Книжките от списъка не съм ги почвала, засега съм на такива, които аз съм си харесала. За другите има достатъчно време. Не работя, но не защото нямам желание, а просто няма къде. Тен до оня ден нямах, сега съм леко изгоряла, но все пак се надяваме да хванем хубав тен.
    Колкото до любовта, не мога да се оплача.
    Татуировка винаги съм искала да си направя, но също така искам да има и някакъв смисъл. Та може би това е причината все още да нямам. Все пак има време и аз ще открия това, което искам.

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    bloodyF, не знаех, че си 95, ама тва не е никакъв проблем При мен ваканцията минава добре: тренирам, ходя да бягам вечер, спя до 12-1 на обяд. Всъщност вече мина 1 седмица от началото на ваканцията и ми се вижда, че доооста бързо минава. След малко над 2 седмици морският край ме призовава и такаа

pifiella, ама защо вие имате ЗИП философия, а ние нямаме (envy)

Почнахте ли да четете книжки, някой работи ли някъде, хващате ли тен, любовта как върви?
    Не знам!Аз уча в професионлана гимназия и в 11 клас няма да имам общообразователните предмети,а само специални -икономика,счетоводство,сте нография,бк.... Може би затова имаме зип (за да се подготвяме за матурите)1 час и сип 2 часа...
    Много добре обяснявам!
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Град
    Шоколадовия град
    Аз съм си загубала списъка с книгите
    И без това ме мързи,но бяха много,много........ 15 или 16 нещо подобно...
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Оо, милите колко рано са станали и са писали, а аз тепърва се събуждам

Иве, игри искаш, знам аз!! Гълъбчето е много нежно и ще стои хубаво. Скайпа съм ти го пратил на лично

Знам, че на корема много боляло, а за момичетата не е и препоръчително да си правят там. Чувствителността на всеки също е различна.

vesito13, още 1 член на темата

pifiella, ахха, и аз изгубих списъка с книжките. А по други общообразователни предмети имате ли някакви зип/сип?
    Пръч.

bloodyF

Град
    Шоколадовия град

Иве, игри искаш, знам аз!! Гълъбчето е много нежно и ще стои хубаво. Скайпа съм ти го пратил на лично

Знам, че на корема много боляло, а за момичетата не е и препоръчително да си правят там. Чувствителността на всеки също е различна.

vesito13, още 1 член на темата

pifiella, ахха, и аз изгубих списъка с книжките. А по други общообразователни предмети имате ли някакви зип/сип?
    Всеки си избра с кой общообразователен предмет да продължи в 11 клас и понеже аз съм икономическа паралелка имам право само на един час зип-общообразователен и 2 сип(математика или бел) -всички писахме БЕЛ.
    Другите паралелки например Компютърно програмиране,Кетъринг и тн. имат по 3 часа зип и 3 часа сип.Не знам зашо е така и кой го е решил,но не е честно едни да имат повече часове от други и то важни часове,но такова ни е образованието...
    В 11 клас ще уча само история,математика,езици,б л и моя зип-философия.Всичко друго са специални икономически предмети и практика по хотелите

Хха, Пифиела и ти си в кюпа с мене да учиш още 2 години счетоводство и макро-микро икономика
    На нашия клас книги не ни дадоха, но то е по други причини...учителите знаят колко сме "любознателни" и направо решиха да не се хабят, а що се касае до ЗИП направо ни казаха да пишем БЕЛ

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Охохо имало много зарибени по татуировките. И аз се присъединявам :Д Мисля даже да уча в Единбург вътрешна архитектура и същевременно да запиша курс по боди арт. Доста татуировки съм си намислила.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от Thrombocyte
    Хха, Пифиела и ти си в кюпа с мене да учиш още 2 години счетоводство и макро-микро икономика
    На нашия клас книги не ни дадоха, но то е по други причини...учителите знаят колко сме "любознателни" и направо решиха да не се хабят, а що се касае до ЗИП направо ни казаха да пишем БЕЛ
    Аи да ни е честито!Микрото беше в 9 клас,сега макрото и аз свърших с икономиките!Счетоводствот ще ме мъчи от другата година! А такива простотии като стенография и бизнес комуникации имаш ли? Кое ниво математика учиш,че аз съм на един дебел учебник май е за напреднали... да не повярва човек

Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от pifiella
    Аз съм си загубала списъка с книгите
    И без това ме мързи,но бяха много,много........ 15 или 16 нещо подобно...
    моя го открих смачкан на пода и го хвърлих, трябва наново да го търся, ама и нашия беше даже на два сектора първия беше задължителен другия не..

добре дошла

знам че знаеш :P а скайпа не съм ти го получила, пиши ми пак
    иначе на корема да, при бременност като се разтегне и става мазало..
    аз иначе след като родя ще си направя малко Джоли стайл, на ребрата имената на детето и датата на раждане..
    някакво такова символично и хубаво ми е..
    живи и здрави само де

вие какво правите в тази гореща юлска вечер?
    какво мислите за убиването на животни за модна цел (чанти,обувки, дрехи и т.н.)?
    и има ли вегетарианци тук?

Desire личи ти от аватара
    Идея си нямам какъв ни беше учебника по математика, така и не го купих, защото все пак уча икономика и пари за глупости нямам .
    Мисля, че ще имам фирмено счетоводство догодина, но не съм много сигурен. Учителката ни по специалните предмети замина на екскурзия с класа за завършването и повече не я видях.

Вегитарианството в България често е по задължение, Блъди
    Лично аз съм фен на рибата, телешкото и свинското - на скара най-вече.
    Против съм тестването на козм. продукти върху животни, но съм ЗА тестването на лекарства върху тях.
    А за направата на чанти и дрехи - може би, стига животните да не са на изчезване.

Град
    Шоколадовия град
    ^ Айде завиждайте ми - току що излизам от басейна с една и водата е като чай!
    При нас е много топло- днес беше 34 градуса ......

Град
    Heaven
    ^ах каква си лоша
    къде си ти?
    където и да си ти пожелавам приятно прекарване и слънчеви дни

аз също съм далеч от вегетарианството, но пък ям много малко видове месо-пилешки гърди от пилешкото и свинско..и скара де : )
    но предпочитам салатки пред месото

Иве, прати ми ти твоя тогава, че на мен нещо ми се бъгват тва с изпращането *стиска вежди*

Вегетарианството ми е много далеч като идея, даже ми се струва, че е няква мода. Но и с Thrombocyte ще се съглася, че доста хора са принудени да живеят по такъв начин (всички знаем защо). Аз си обожавам скарата и доста месо похапвам. Слабост ми е

Убиването на животни с модна цел ми се струва голяма простотия честно казано, ама има кокони, които дават маса пари за какво ли не.
    Пръч.

bloodyF

Град
    Шоколадовия град
    Аз съм от шоколадовия град...(раздавам шоколади на този,който пръв познае)
    Аз попринцип ям месо,но преди 2 месеца се натрових с луканка и стигнах до спешното, от тогава не съм вкусвала месо...не ми се яде просто като си спомня ужаса,който изживях....
    А убиването на животни за платенца и ботушки на "евтините" каки е безумие,но кой ни пита нас...

давай едно Своге, да не ти се свиди

Хвани мармот - ГЕПИ му шоколада
    Пръч.

bloodyF

Град
    Шоколадовия град
    Браво =D>
    Майка ми е нощна в Република(там където се прави шоколада) ей сега ще отскоча до там,пълна чувалите и хващам влака,само кажете за къде...
    Под секрет Ви казвам,че има нов вид шоколад - червена опаковка,голям със много стафиди и лешници,ама май е за износ -то всичко хубаво е за другите държави...

Икономическата школа в Своге е доста известна
    Най-вече с хубавите си девойки

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Принципно ям месо, но не съм голям фен. А особено ако ми кажат от какво животно е месото, гарантирано няма да го бутна.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от Thrombocyte
    Икономическата школа в Своге е доста известна
    Най-вече с хубавите си девойки
    Тва е от шоколада,полезен е за кожата.

Между другото в Своге почти във всяко едно семейство има по един,който да работи в Република и това означава,че всички като малки сме закърмени с шоколад.Ама това беше по времето на другия строй - баба ми носеше пълни торби с вафли и шоколади,а сега и станьол да изнесеш ще те хванат.... Така е Цветанов ни еба майката на свогенци

Град
    Heaven
    може ли и аз на опашката за шоколади? :P

пиф, сега навсякъде е така, за съжаление ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си