- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Тема за единадесетокласниците- 2011/2012 :)
Хах, добре заварили, но не пиша за пръв път в темата![]()
Ям месо, ям шоколад, всичко ям... Не си представям да се ограничавам от нещо, което обичам. А за шоколад направо умирам, pifiella не се учудвай, ако ти дойдем на гости![]()
Аз да се похваля, че съм болна в средата на юни, в най-големите жеги, аз се сетих да настина...Ама какво да се прави.
А да, не съм споменавала, аз нямам специални предмети и заради английския в 8 клас, сега уча химията, биологията, географията, историята и не знам какво още за 9 клас. Та тук сте по-напред от мен .![]()
И аз съм така :ДПървоначално написано от vesito13
А иначе и аз почти да се разболея наскоро. Цял ден като го карам на сладоледи и вода с лед (или по-скоро лед с вода). Ама се спрях за малко и се разминах.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Аз точно така се докарах до това състояние. Скоро не бях подсмърчала така.Първоначално написано от DesireToFire
![]()
Само може да завиждате на бронзовия ми тен![]()
Тъкмо се прибирам от басейн и досега клакнах очите в прелестите на българските девойки![]()
Пифиела, чакам си шоколада. Все пак аз първи разкрих местоживеенето ти![]()
Еее, изпуснал съм промоцията![]()
Thrombocyte, не само ти си с бронзов тен![]()
Здравейте !
Аз малко се бях загубила на село при баба ми, поогледах селските ергени и днес се прибрах...![]()
А само да знаете какъв тен имам - 1 ден на слънце и съм като домат.![]()
Ужас! Повече няма да се показвам,че и слънцето е толкова вредно...
А сега чакам резултати от 1000 стипендии, да видим дали и тая година ще ме огрее!![]()
Приятен ден!
Шоколадите ще чакам да стане зима и ще пращам,че сега на тая жега само опаковка ще получите!![]()
![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
здрасти, пиф.
мажи се с пантенол или ако нямаш, кисело мляко
и се мажи задължително постоянно с лосион за тяло, за да не се обелиш като мен,,
успех с 1000-та стипендии, дано да спечелиш и ти
и шоколадите ще ги чакаме![]()
какво правите тези дни?
горещо ли е и при вас?
как сте?
нещо забравихте темичката.
особено Audiophile, който съвсем се загуби![]()
Пифка, имаше ли изцепки от селските ергени, хаха.Дано хванеш стипендия там от тези 1000 и се мажи с нещо, че сигурно ще се обелиш. И да не ни прецакаш с шоколадите
![]()
Специално до Иветка Кокетка, която изобщо не се сеща, че съществувам и само се прави тук![]()
- Хващам тен тези дни, утре пак ще хващам. Мързелувам, ходих на дискотека, хаха (ти знаеш на какви ходя)
- Горещо е при нас, хубаво че ги няма нашите по цял ден, та да си ходя гол, аххаха![]()
- Много ми е готино, супер се чувствам, сънувам много бясни сънища
- Тъкмо мислех да дигам темата, ама вече сте го направили.
Айде и от мен някой друг въпрос:
* Занимавате ли се с някакъв спорт?
* Ще карате ли догодина шофьорските курсове и имате ли такова желание? (ако сте 95, ще почакате)
Занимавам се със спорт - фитнес и ходене по курви. И двете не вървят, защо ли ?![]()
Иначе тази седмица имам 3 ходения на басейн, утре може и 4-то.
Що се касае до шофьорски курсове, ако извадя достатъчно кинти от работата си мисля да си изкарам книжка за мотор до 125 кубика и да чакам да се блъсна нейде.
Respect my authoritah
Първоначално написано от Audiophile
леле какъв си зъл!
аз по цял ден те дебна из скайпа, ама никакъв те няма
а иначе, ще чакам да ми разкажеш по-подробно там!
*занимавам се аз..гребане с лъжицаволейбол в училище и понякога баскетбол разцъкваме, ама каквато съм с две леви ръце не ми се получава кой знае колко
*като стана на 18 (което ще е 22 дни преди бала, ама невъ майнд) няма да ги карам, защото ще ми е натоварено покрай бала и изпитите
след това може,
Първоначално написано от bloodyF
Изобщо не ме дебнеш, аз съм там, а ти изобщо не пишеш![]()
Thrombocyte, между 2 много трудни спорта се разкъсваш![]()
Я да я съживим малко тая тема![]()
Как си прекарвате ваканцията?
Скучно ли ви е?
На някой ходи ли му се на даскало?
Преговаряте ли някакъв материал по определен предмет?
П.С. Да пожелаем успех на bloodyF, защото днес има важен изпит и дано го вземе с най-добрата оценка.![]()
Първоначално написано от Audiophile
хехе мерси, слънце![]()
да отбележа взех си изпита : )
а иначе вече ще си я прекарвам по-добре, след като няма повече ходене на английски, не преговарям, не ми се ходи на даскало, искам на море, ама ако ще ходя ще е чак август..
след няколко дни заминавам , поне малко разнообразие да има ..
а вие как си прекарвате ваканцията, ''драги зрители''? (както казва класната)![]()
ще ходите ли на море (май ви питах веднъж, но нищо) и ако да, къде и кога?
Драстииииииииииииииииииии иииииииии!
Аз няма да ходя на море,но Гърция ми е на половин час и...дам не се знае ..за 1 ден мога да отида![]()
На мен малко ми се ходи на даскало![]()
Че що да съм луда ;д На училище ми харесва последния месец-влизам избирателно в часовете и се наспивамПървия месец също е така ;д
А за Гърция-та,тая седмица имам две оферти за море и......не знам къде ми е пълномощното,но ще го преживея![]()
![]()
Аз пък съм чувала,че в Благоевград по общежитията става голям купон-секс,наркотици и оргии..![]()
Грешна ти е информацията, че е само там![]()
Respect my authoritah
Знам,че не е само там ;д...но истории слуШах скоро и ми остана в акъла ,че децата там са много развалениПървоначално написано от Thrombocyte
![]()
![]()
Първоначално написано от Thrombocyte
Ахаха, кажи им навсякъде какъв разврат е![]()
Брат навсякъде разврат, ама се не ме огрява![]()
Respect my authoritah
Абе ужас,блякС!Първоначално написано от bloodyF
То аз дето приемам всякакви перверзии за нормални (почти де ;д )не го приемам,представям си ако разберат родителите на тия деца хоххохоох
![]()
А родителите на тези деца докато ги няма, какво ли правят?![]()
![]()
Thrombocyte, те като почнат да прийждат, ще се чудиш от коя да почнеш![]()
Нещо интересно няма ли да кажете за 11 клас?Колко предмета ще имаме?Кое ще е по-лесно и кое по-трудно?(в смисъл то е ясно,че на всеки му се отдава различно нещо,но имам предвид кои предмети ще са по-опростени).