- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Тема за единадесетокласниците- 2011/2012 :)
Аз ще имам БЕЛ,история,философия(това са ми предметите от профила и ще имам по много от тях ;д ) ,математика,1 час физика седмично и 1 час география седмично,физическо,английс ки ...май друго няма![]()
8 предмета само?
Аз не знам за себе си...Знам,че ще имам икономика,но не знам дали ще я уча в часовете по география или отделно като предмет.Информатика и информационни(отделни 2 предмета,за съжаление),бел,математика,ф изика,химия,физическо,исто ия,биология,немски и английски...философия
Около 14 предмета до тука![]()
Еми...даМоже да съм пропуснала някой,но съмнявам се ;д
Профила ми е хуманитарен,до 10ти клас и аз имах ИТ,френски,химия,биология... 9ти клас рисуване,музика....и така нататък,вече няма ...даже 12ти клас нямам и физика и география иохохохо![]()
Айде и аз да се включа.
Леко пропуснах последните 5-6 дена от учебната година, понеже не бях в града, но мога да се похваля, че завърших успешно.![]()
Сега съм го ударила на тотален релакс, излизания и бездействие.
Все още не съм запозната какви и колко предмета ще имам догодина, но мога да ви информирам, когато разбера.
И тъй.
You are broken, I can fix you...
Първоначално написано от Audiophile
Ди, ти си извратен![]()
а за предметите
математика-7.5ч,., сип математика-2ч., английски-4ч., руски-2ч., литература-3.5ч., информатика (или някаква си архитектура) 2ч. , сип ИТ-2ч., физическо-2ч., физика-2ч., история-2ч., химия-2ч., биология-2ч., философия-1.5ч., география-1.5ч.
май са ми така, не съм сигурна..
същите ми бяха и миналата година с изкл. на информатиката, която беше 4ч., литературата, която беше 2.5 и философията, която беше етика и сип ИТ, което си беше само ИТ![]()
Каква химия и биология в 11клас?
Те не прекъсват ли в 10?
Respect my authoritah
ааааааааа, къде се наврях в мойто даскало...
Изтървам 2 години подготовка за МУ Пловдив.
Respect my authoritah
Пробвай да се преместиш.Първоначално написано от Thrombocyte
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Аз завърших с 5,00.
Иначе догодина ще уча. ЛИТ, МАТ, ИСТ, ФК, ИЕ, АЕ, делова кореспонденция, Философия, Работа с компютър в предприятието, Счетоводство - два вида, и др. още не ги знам.
На вас дадено ли ви е да правите Читателски дневници по литература.
Я, намерих си бъдещ колега!Първоначално написано от Thrombocyte
![]()
You are broken, I can fix you...
Има ли насочили се какво искат да учат?Къде? (става дума за висше)![]()
Споделете!![]()
Няма значение, аз съм уверен във възможностите си и ке се справим некак.
Късно е да се местя, твърде много документация, нерви, въпроси и т.н.
Ще се подготвям самостоятелно и с уроци, пък к'вото сабя покаже.
Respect my authoritah
Литературата в 11 клас ми беше много интереснаи произведенията изобразяват много точно сегашната действителност-например измамите в политиката/Бай Ганьо/, трудният живот на селяните/Яворов, Елин Пелин/ и тнт
Математиката е доста трудничка-учат се доста формули по тригонометрия към 50-добре, че госпожата ни даваше да ги ползваме
![]()
^Тригонометрията е моята истинска любов![]()
господина ни каза да четем, и като четем ако искаме да си водим записки с цитати и т.н. за да ни е по-лесно през годината..ама аз съм мързелче и няма да го правяНа вас дадено ли ви е да правите Читателски дневници по литература.
Има ли насочили се какво искат да учат?Къде? (става дума за висше)
аз искам право в СУ или евентуално ЮЗУ, или нещо (каквото си харесам че не знам дали има право) в АУБГ, или някъде в чужбина..
абе с две думи аз съм една много неориентирана в живота кифла и не знам дали ще стана кроасан или ще си остана кифле![]()
Не си само ти!Първоначално написано от bloodyF
Предполагам сме много.И аз искам право,но в чужбина - Дания или Германия.
Ще видиме какво ще стане.
![]()
Учете, учете. Нека има кой да ме вади от затворите![]()
Respect my authoritah
Брат,не прави такива лоши предсказания,че може ти да ни вадиш !Първоначално написано от Thrombocyte
![]()
И аз уж искам към ГерманияНе си само ти! Предполагам сме много.И аз искам право,но в чужбина - Дания или Германия. Ще видиме какво ще стане.Не че знам какво .. тъй че може и аз да не успея да стана кроасанка
Абе ще се пробваме пък каквото дойде
![]()
Сега да се изкефим на лятото пък после ще му мислим![]()
Първоначално написано от Thrombocyte
ти пък нали мислеше да учиш и ти нещо? медицината си е сериозна работа, никакви затвори за теб!
(а ако нещо, искам да съм ти личен адвокат :P )![]()
Ахтимира, съгласна съм че трябва да си поживеем, май ще ни е за последно..че от 15.09.2011г. аз се стягам и почвам да уча. официално.
само за инфоПървоначално написано от YouAteMyHeart
аз съм фенка на Дания също и много четох и търсих..
оказва се че ти трябват около 800? за издържане при безплатно обучение , като ако работиш на месец докарваш минимум 700?
но доколкото разбрах от безплатното обучение право няма..
та аз засега съм го оставила настрана варианта Дания, че много искам да стана адвокат/юрист
Само аз ли мисля да уча в България и после да тегля една майна и farewell to my family and friends?
Няма кинти за Шотландия, пък дори в България ще зимам добър лев ако завършва това, което искам.
Respect my authoritah
В Шотландия е безплатно и ако работиш и ти отпуснат стипендия можеш да си живееш най-нормално докато учиш.Първоначално написано от Thrombocyte
А относно 10 клас - не струваше. Скъсах си задника от учене и пак не успях само с 6, а имам две 5.За 11 клас има планове да наблегна на АЕ, че в началото на 12 клас - ТОЙФЕЛ
МРАЗИМ Дания (лични причини ;д )
Аз минах през счетоводство,право и сега съм решила само,че искам в София пък !![]()