.
Затворена тема
Страница 7 от 36 ПървиПърви ... 3456789101117 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 880
    Супер фен Аватара на DesireToFire
    Бтв в Швеция също е без такси за университетите.
    Иначе аз съм се насочила към Шотландия. По-специално Единбург.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Цитирай Първоначално написано от bloodyF
    аз съм фенка на Дания също и много четох и търсих..
    оказва се че ти трябват около 800? за издържане при безплатно обучение , като ако работиш на месец докарваш минимум 700?
    но доколкото разбрах от безплатното обучение право няма..
    [/b]
    В Дания обучението е безплатно./има определени университети/
    Плащаш си само учебниците и тн.Кандидатства се през Hakes International.
    Имаш право на 20-25 часа работа на седмица.И по този начин си изкарваш пари за квартира и храна.Първите месеци малко помощ от семейството и след това ако може да пращат по 200-300лв и готово.Малко бавно излиза разрешението за работа и трябва да имаш пари за поне 3 месеца.Един приятел учи там и е много доволен.

Град
    Горна Оряховица
    Ахтимира, съгласна съм че трябва да си поживеем, май ще ни е за последно..че от 15.09.2011г. аз се стягам и почвам да уча. официално
    Хахааа да уча официално То че наистина трябва да си стягаме дупетата за яко учене ама .. има време
    Месец и половина да се постягаме Пък после ще видим колко сме се стегнали

10 клас просто ми писна от тъпото даскало и зарязах ученето освен само в крайни случаи (преди контролни и изпитвания). Надявам се 11 клас също горе-долу да мина по същия начин и 12 клас почвам сериозното учене. Предполагам, че ще успея да се справя за изпитите, нали? ))

Повече от фен Аватара на Audiophile
    Ифи, не съм

аз съм тооооооолкова размазан, че като гледам колко сте писали и още повече се изморявам, тея дни ще пиша
    Пръч.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=414790 - Една ВЕЛИКА тема

bloodyF

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от Audiophile
    Ифи, не съм

аз съм тооооооолкова размазан, че като гледам колко сте писали и още повече се изморявам, тея дни ще пиша

ох, хвана ли тен? някоя мацка?
    хайде да ми разказваш

а ,и какво не си, че не разбрах?
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Преди 2 страници каза, че съм извратен и за тва

И да, имаше много игри, има някъв тен колкото да не е без хич. Гледам, че и при теб има някви игри, казах ти аз, казах ти
    Пръч.

bloodyF

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Ама нашата темичка много назад отиде, я пак на първа страница :d

а такааааа, намери се някой да извади тая тема. Последно съм писал преди 1 месец

я кажете сега как е ваканцията и как е настроението преди 15-и, че не остана много

прочетохте ли някоя книга от списъка?
    взехте ли учебници?
    преговаряте ли?
    Пръч.

bloodyF

Град
    Heaven
    прочетохте ли някоя книга от списъка?
    взехте ли учебници?
    преговаряте ли?

не, не и пак не : )

задачи имаме-една приятелка на 1 ги почва, а ми е на 20 минутки, ще ги преписвам от нея
    домашно по английски-ще и тегля една и ще мина без домашно

тетрадки си купих и една чанта за училище и туй то..

тая година съм много зле настроена към училище...тъй ме мързи че е страшно просто.. и ми се реве, че ще трябва

Само тетрадки си взех :Д Бтв колко пари давате за тетрадки, защото майка ми все ми обяснява, че били ненужно много :Д

Цитирай Първоначално написано от DesireToFire
    Само тетрадки си взех :Д Бтв колко пари давате за тетрадки, защото майка ми все ми обяснява, че били ненужно много :Д
    Хахаха, баща ми като чуе за тетрадки и учебници и му прилошава. Иначе даваме над 25 лв общо за мен и сестра ми за тетрадки, като по-голямата част от тях са за нея Така като чета в тая тема и си мисля как нищо не съм направила за тая година и нищо не съм си взела - поне не и нещо, което да свържа реално с училище, с изключение на едни химикали. И книги не съм чела... Тази година ... :X

You're gonna catch a cold from the ice inside your soul

Град
    Heaven

12+1 тетрадки ми излязоха 11,70+1,99, като първите са с меки корици, бяла хартия, широки редове, и големи, и мънички, втората е спирала, бяла хартия, широки редове, 80 листа..
    химикали намерих страшно много при пренасянето и нямам нужда, острилки, глупости имам от миналата година..

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Даже нямам списък с книги,а съм хуманитарен профил ;дд Чета книги,но не за даскало,а и по 1 на лято ;д повече трудно успявам ;д
    Не преговарям,няма смисъл,пък и ще имам 6-7 предмета.
    Не съм си купила нищо все още.По принцип само за тетрадки съм давала по около 20 лв. и още 100 за учебници,които после излиза,че не ни трябвали
    Тая година си купувам 3-4 тетрадки,2-3 учебника и 1 химикал! Друго не ми трябва! А и бележник
    Шофирай разумно - стигни жив!

Девойки, кво да ви кажа.. разходите за тетрадки са МАКС до 10лв. Взимам 3-4 тетрадки голям формат А4 по 80л, широк ред/карирани и с обикновена вестникарска хартия и още 3-4 малък формат по 80л, широк ред. С тва се изчерпва всичко.
    Пръч.

bloodyF

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Хах, май само аз съм чела някои от книгите в списъка. Тази година реших да чета само разказите, повестите и т.н., а стихотворенията ги оставих за учебната година.

Учебници не съм купувала, нямам си и на идея какви. Но тези дни трябва да отскоча да си заложа тези от миналата година.

Тетрадките си ги купих преди няколко дни. Излязоха ми 10-15 лв. като по-голяма част от тетрадките са голям формат.

А да, на мен нещо друго ми е интересно, кои от вас смятат да остават да учат висше в България? Останала съм с някакво убеждение, че по-голяма част ученици са се насочили към чужбина.

Цитирай Първоначално написано от vesito13
    А да, на мен нещо друго ми е интересно, кои от вас смятат да остават да учат висше в България? Останала съм с някакво убеждение, че по-голяма част ученици са се насочили към чужбина.

Аз смятам да продължа обучението си в България. И да, много хора искат да учат в чужбина, но нещата не са толкова лесни, както мислят повечето.
    Пръч.

bloodyF

Град
    Heaven
    Веси, аз искам бакалавър в България, магистър в чужбина, ама ще видим

Моите тетрадки бяха 25лв Иначе и аз съм се насочила към чужбина, ноо определено няма да е лесно. От тази година почвам СИПове и отделно уроци по АЕ и по рисуване, още сигурно през годината ще ходя понякога на сиповете по математика и БЕЛ, отделно съм на уроци по китара, а още по-отделно имам намерение да имам и личен живот, но не знам до колко ще ми се получи :Д Бтв някой от вас да е чувал за стипендии с класическа китара. Не в музикално училище, но примерно ако университета има оркестър или от сорта. Както дават стипендии за мажоретките и спортистите. Не че мисля че ще задобрея достатъчно, даже няма да съм близо, но да знам поне дали да ме е яд.

Град
    Heaven
    стипендии за музиканти, певци, спортисти се дават най-лесно но във всеки университет е различно
    пиши им имейли и ще ти отговорят на въпросите

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Аз др.седмица ще ходя за учебници,вчера питах съквартирантката ;ддд (в смис. момичето ,с което седя ;д ) учебниците й са стрували около 15 лв. (тези,които ще ни трябват де ;д ) ...и естествено не нови,но аз миналата година си купих нови,защото нямаше 2ра употреба и така и си останаха и няма смисъл,много тънко ще минем тая година няма да ме е яд
    Шофирай разумно - стигни жив!

Супер фен Аватара на UNITED2
    Град
    Памплона
    Нищо не съм чел,а в края на годината госпожата ни даде 2 листа със заглавия,които трябва да прочетем (ама май бяха и за догодина не знам ) В Испания съм и не можах да си намеря нито една от книгите (оправдание ) ама мисля,че ще прегрявам и просто ще ги чета на момента,когато ги вземем
    Иначе 11 клас,усещаш,че си вече преди 12 и започваш леко да се радваш а и да се страхуваш от завършването

Цитирай Първоначално написано от UNITED2
    Иначе 11 клас,усещаш,че си вече преди 12 и започваш леко да се радваш а и да се страхуваш от завършването
    Хаха, да определено! Много бързо взе да ми минава времето нещо. Хем ми се завършва, хем не ми се - сложна работа!

Град
    Цитирай Първоначално написано от YouAteMyHeart
    Има ли насочили се какво искат да учат?Къде? (става дума за висше)
    Споделете!
    Психология или във Франция или в СУ. Въпреки че повече от всичко искам да се изнеса в Англия.

Град
    Много мразя да пускам 2 мнения едно след друго, но все таяяяя ;D

Кхъ-кхъм, аз още не съм взела тетрадки и учебници. По традиция учебниците ги купувам в средата на октомври само тези по френски, български и математика са с предимство. Тетрадките там 2-3 дни преди 15ти ще се разходя до МЕТРО, тва-онова..

As for the books аз само "Бай Ганьо" завърших успешно хахаха адски много ме мързи да чета "Под Игото" (въпреки че ми е любима). Оу, и "Гераците" прочетох и до половината "Разни хора, разни идеали".
    Сега съм се съсредоточила върху френската книжка "La dame aux oeillets" ("Дамата с карамфилите" на Кронин)

И да се върна на темата за университетите - ако остана в СУ - само бакалавър. После се махам у чужбината (:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си