.
Затворена тема
Страница 8 от 36 ПървиПърви ... 45678910111218 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 880
    Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Цитирай Първоначално написано от lisi4ety
    Сега съм се съсредоточила върху френската книжка "La dame aux oeillets" ("Дамата с карамфилите" на Кронин)
    Извинявай, ако не ти е проблем, би ли могла да споделиш горе-долу за какво става въпрос в книгата

Повече от фен Аватара на blue_ice
    Град
    Варна
    Никога не съм си давала сметка колко лева давам за тетрадки Сигурно около 8-10 лв г/д, не бих дала повече от 20 лв, което за нещо, което цяла година ще се търкаля по земята и ще гледам с омраза
    За учебници не ми се и мисли.. само за английски миналата година съм дала 90 лв

Здравейте! От доста време следя този форум,но чак сега имам време за убиване и пиша,а и темата посветена на моите връстници ме провокира.Аз не съм купувал още нищо свързано с даскало,само прочетох няколко книжлета по френски,това е единствения предмет,който ме касае достатъчно,че да му обърна време по време на ваканция.Мисля да кандидатсвам право във Франция и ми е интересно дали има други като мен,които ще кандидатстват във Франция и какво ?

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Цитирай Първоначално написано от LePetitMarseillais
    Мисля да кандидатсвам право във Франция и ми е интересно дали има други като мен,които ще кандидатстват във Франция и какво ?
    Аз ще кандидатствам психология =]

vesito13 - вчера я започнах иии доколкото разбрах става дума за една преуспяла продавачка на антики, на 35-36 години, която въпреки всичко, което е постигнала се чувства изключително самотна..
    И дотам. Все още не съм стигнала до кулминацията, а резюмета не съм чела.

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    lisi4ety, благодаря ти Наскоро четох "Дамата с камелиите" и исках да видя дали има нещо общо между двете книги

Повече от фен Аватара на Audiophile
    Честит празник на всички

6-и Септември е, даскалото наближава, положението е притиснително...
    Пръч.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=414790 - Една ВЕЛИКА тема

bloodyF

Оооо, намерих си темичката! (sun)
    Страхотно лято беше това, може би най-хубавото ми досега, но вече имам нужда да ходя на училище Да виждам приятелите си всеки ден, да се ядосвам на учителите, да погледна към огромната купчина задачи проекти, и домашни на бюрото и да им се смея докато се приготвям да изляза навън.. Ученически живот <3

Някой освен мен стряска ли се, че това ни е предпоследната година? И следващото лято ще ни е последната лятна ваканция, и че догодина по това време ще сме полудели по изпити, рокли етц? Направо да настръхнеш от ужас :X

Смятам да се наслаждавам на всеки един ден от предстоящата учебна година, ще ми липсва...

п.с. Ама знаете ли кое НЯМА да ми липсва? Ставането рано... Или по-точно как изглеждаш като станеш в 6

''Well behaved women rarely make history.''
    My imagination will get me a passport to hell one day..
    http://www.facebook.com/pages/Shopah...194137?sk=wall ^^

Сега съм се съсредоточила върху френската книжка "La dame aux oeillets" ("Дамата с карамфилите" на Кронин)
    Йей, още една франкофилка (sun)

Сега видях какво сте обсъждали на предните страници, тааам тетрадки и други дреболийки - купени от Метро както всяка година,
    учебници - чакам даскалите да потвърдят списъка (всяка година се случва някакво несъотвествие),
    планове - Детска и Консервативна стоматология в стоматологичния факултет към МУ Варна или същата специалност в Шотландия (очаквам коментари "ОМГ какво забога ще правиш там при белите мечки" )

''Well behaved women rarely make history.''
    My imagination will get me a passport to hell one day..
    http://www.facebook.com/pages/Shopah...194137?sk=wall ^^

колежката Vannesa ми се вижда превъзбудена като младо зайче

Всъщност не се стряскам, че ни е предпоследна година, а напротив. Много се радвам даже на този факт. Убеден съм на 101%, че тази година ще мине още по-бързо и от миналата. А и да ви кажа - това е последната ни година до 30-и Юниииии, хохохохохохоохо

оф, мързи ме.. bloodyF да се включи, че ми липсва
    Пръч.

bloodyF

Фен
    Град
    botevgrad
    Здравейте на всички от много време следа темата, но все не се решавам да пиша. Сега искам да питам има ли насочили се към висше в Германия?? Бях решила да следвам право, но сега цяло лято бях в Германия и правих стаж в спедиция занимаваща се с международен транспорт и се замислям да следвам нещо, с което после ще може да се развивам в тази област, някой може ли да препоръча нещо (става въпрос главно за Бавария или Баден-Вютенберг).

Голям фен Аватара на FantaMen
    Радваите се!!!С Ръка на сърцето ви казвам че това е най-лесната година заедно с 8 клас!!! Ако не и по лесна...Перфектно след ужасните 9 и 10 както и преди 12 клас и ученето за изпити матури и т.н !!! Наслаждавайте се защото и тя ще отлети за миг както всичко хубаво на тоя свят!
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

Цитирай Първоначално написано от swete
    Здравейте на всички от много време следа темата, но все не се решавам да пиша. Сега искам да питам има ли насочили се към висше в Германия?? Бях решила да следвам право, но сега цяло лято бях в Германия и правих стаж в спедиция занимаваща се с международен транспорт и се замислям да следвам нещо, с което после ще може да се развивам в тази област, някой може ли да препоръча нещо (става въпрос главно за Бавария или Баден-Вютенберг).

Здрастиии

Аз се бях навил по едно време за следване на право в Германия, но се отказах. По една или друга причина нещо все ме дърпа да си остана тук, няма значение. По специалността, която искаш не мога да ти кажа, най-добре се разрови из интернет, после намери университети, които предлагат тази или поне някаква сходна. Отделно е хубаво като следиш университетите да гледаш дали са в източна или западна Германия. Да, знам, че отдавна е паднала берлинската стена, но още си има някакво разделение относно това къде си завършил. Ако намериш нещо интересно, пиши в темата
    Пръч.

bloodyF

Фен
    Град
    botevgrad
    Audiophile мерси много за отговоря.. при мен положението е такова, че семейството ми ще се мести в Германия и със сигурност ще кандидатствам там. Изобщо си нямам на идея като искам да работя в спедиция какво образование ми трябва.. Международни отношения или туризъм си мисля, но не съм сигурна... а засега съм се насочила само към тези две провинции, защото са най-добри спрямо това къде ще бъде семейството ми като Бавария е за предпочитане.. там съм гледала най-вече Augsburg и M

swete, охо, щом ще се местите и щом ще е в Бавария - няма да сгрешиш. Мюнхен си мисля, че е по-добрият избор. Все пак много зависи коя ще е крайната специалност, която ще избереш. Пиши в гугъл 'образование в Германия' или нещо от този сорт и ще ти излязат няколко български сайта, които ще ти дадат по-подробна информация относно кандидатстване и някой друг университет.
    Пръч.

bloodyF

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Купих си 3 тетрадки,3 учебника,бележник и 2 химикала,нищо друго не ми трябва,ще имам 8 предмета,от които 3 са ми сериозните ;д...

Искам да питам,какво може да се кандидатства с матура по Англ.език?
    Шофирай разумно - стигни жив!

Фен
    Град
    botevgrad
    Audiophile и аз си мислех за Мюнхен, но за там се иска много добра диплома доколкото знам 1.0, а аз сигурно ще съм с по-ниска (1.1 или 1.2). Относно специалността до преди месец бях сигурна в правото, но този стаж ми обърка мислите и сега много се чудя. Иначе Мюнхен е най-удобният ми вариант и заради нашите, понеже ще ми бъде най-близко.

Голям фен Аватара на Moderatorius
    Минах 11ти клас и мога да ви кажа, че тва беше един доста лесен и приятен клас. Не се залъгвайте, че ще започнете от сега да се готвите за изпити и такива работи - всичко ще направите в последния момент.

Град
    Цитирай Първоначално написано от Vannesa

Йей, още една франкофилка (sun)

Франкофил? Не. Никога. По-скоро франкофон..

Ех,като гледам толкова много франкофони на 1 място ми се пълни душата

"Allons enfants de la Patrie !"

Голям фен Аватара на JCoutureJunkie
    Град
    В близост до хладилника
    Много се радвам,че тази година има тема,съответстваща на класа,в който съм,тъй че бройте и мен от сега нататък Дано да съм постоянна поне в тази тема,защото до сега не ме е бивало във форумстването.
    Само на мен ли ми се стори,че лятото мина прекалено бързо?Може би за мен е така,защото в 10ти клас до последно ме мъчиха по няколко предмета въпреки,че си имах вече хубавата оценка,ама просто ей така,за гавра....а след като завърших имах малко да се готвя и за едно изпитче.
    Лятото ми мина обаче освен и бързо,и доста добре,защото се видях с хора,които живеят далеч и много ми липсват.
    Elegance is the art of refusal - Coco Chanel

Град
    Мина адски бързо, така е

JCoutureJunkie, добре дошла, наборке

и да, лятото наистина мина много бързо, поне си починах и сега с нови сили ще го захващаме.
    Пръч.

bloodyF

Ох, лятото наистина мина страшно бързо (като че ли по-бързо от всяко друго), надявам се 11 клас да не мине толкова, че докато се усетя - нищо няма да съм направила, а имам намерение да почвам сериозно ученето...

Е, как сте 4 дни преди да започнем училище? Готови ли сте за половин ден прекаран в класните стаи и домашни?

You're gonna catch a cold from the ice inside your soul

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Определено не съм се наизживяла на ваканцията, но началото на учебната година ще го преживея. Надъхала съм се да уча сериозно, трябва ми перфектна диплома все пак. Отделно 3те вида уроци... (поне все са по приятно неща :Д)
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Повече от фен Аватара на mmm_sweet
    Баси какви 6-ци са наредили всички,явно нивото в България наистина е паднало щом почти всички имат успех над 5.50

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си