- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Тема за единадесетокласниците- 2011/2012 :)
Извинявай, ако не ти е проблем, би ли могла да споделиш горе-долу за какво става въпрос в книгатаПървоначално написано от lisi4ety
![]()
Никога не съм си давала сметка колко лева давам за тетрадкиСигурно около 8-10 лв г/д, не бих дала повече от 20 лв, което за нещо, което цяла година ще се търкаля по земята и ще гледам с омраза
![]()
![]()
За учебници не ми се и мисли.. само за английски миналата година съм дала 90 лв![]()
Здравейте! От доста време следя този форум,но чак сега имам време за убиване и пиша,а и темата посветена на моите връстници ме провокира.Аз не съм купувал още нищо свързано с даскало,само прочетох няколко книжлета по френски,това е единствения предмет,който ме касае достатъчно,че да му обърна време по време на ваканция.Мисля да кандидатсвам право във Франция и ми е интересно дали има други като мен,които ще кандидатстват във Франция и какво ?![]()
Аз ще кандидатствам психология =]Първоначално написано от LePetitMarseillais
vesito13 - вчера я започнах иии доколкото разбрах става дума за една преуспяла продавачка на антики, на 35-36 години, която въпреки всичко, което е постигнала се чувства изключително самотна..
И дотам. Все още не съм стигнала до кулминацията, а резюмета не съм чела.
lisi4ety, благодаря тиНаскоро четох "Дамата с камелиите" и исках да видя дали има нещо общо между двете книги
![]()
Честит празник на всички![]()
6-и Септември е, даскалото наближава, положението е притиснително...
Оооо, намерих си темичката! (sun)
Страхотно лято беше това, може би най-хубавото ми досега, но вече имам нужда да ходя на училищеДа виждам приятелите си всеки ден, да се ядосвам на учителите, да погледна към огромната купчина задачи проекти, и домашни на бюрото и да им се смея докато се приготвям да изляза навън.. Ученически живот <3
Някой освен мен стряска ли се, че това ни е предпоследната година? И следващото лято ще ни е последната лятна ваканция, и че догодина по това време ще сме полудели по изпити, рокли етц? Направо да настръхнеш от ужас :X
Смятам да се наслаждавам на всеки един ден от предстоящата учебна година, ще ми липсва...
п.с. Ама знаете ли кое НЯМА да ми липсва? Ставането рано... Или по-точно как изглеждаш като станеш в 6![]()
''Well behaved women rarely make history.''
My imagination will get me a passport to hell one day..
http://www.facebook.com/pages/Shopah...194137?sk=wall ^^
Йей, още една франкофилка (sun)Първоначално написано от lisi4ety
Сега видях какво сте обсъждали на предните страници, тааам тетрадки и други дреболийки - купени от Метро както всяка година,
учебници - чакам даскалите да потвърдят списъка (всяка година се случва някакво несъотвествие),
планове - Детска и Консервативна стоматология в стоматологичния факултет към МУ Варна или същата специалност в Шотландия (очаквам коментари "ОМГ какво забога ще правиш там при белите мечки" )![]()
''Well behaved women rarely make history.''
My imagination will get me a passport to hell one day..
http://www.facebook.com/pages/Shopah...194137?sk=wall ^^
колежката Vannesa ми се вижда превъзбудена като младо зайче![]()
![]()
Всъщност не се стряскам, че ни е предпоследна година, а напротив. Много се радвам даже на този факт. Убеден съм на 101%, че тази година ще мине още по-бързо и от миналата. А и да ви кажа - това е последната ни година до 30-и Юниииии, хохохохохохоохо![]()
![]()
оф, мързи ме.. bloodyF да се включи, че ми липсва![]()
Здравейте на всичкиот много време следа темата, но все не се решавам да пиша. Сега искам да питам има ли насочили се към висше в Германия?? Бях решила да следвам право, но сега цяло лято бях в Германия и правих стаж в спедиция занимаваща се с международен транспорт и се замислям да следвам нещо, с което после ще може да се развивам в тази област, някой може ли да препоръча нещо (става въпрос главно за Бавария или Баден-Вютенберг).
Радваите се!!!С Ръка на сърцето ви казвам че това е най-лесната година заедно с 8 клас!!! Ако не и по лесна...Перфектно след ужасните 9 и 10 както и преди 12 клас и ученето за изпити матури и т.н !!! Наслаждавайте се защото и тя ще отлети за миг както всичко хубаво на тоя свят!
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Първоначално написано от swete
Здрастиии![]()
Аз се бях навил по едно време за следване на право в Германия, но се отказах. По една или друга причина нещо все ме дърпа да си остана тук, няма значение. По специалността, която искаш не мога да ти кажа, най-добре се разрови из интернет, после намери университети, които предлагат тази или поне някаква сходна. Отделно е хубаво като следиш университетите да гледаш дали са в източна или западна Германия. Да, знам, че отдавна е паднала берлинската стена, но още си има някакво разделение относно това къде си завършил. Ако намериш нещо интересно, пиши в темата![]()
Audiophile мерси много за отговоря.. при мен положението е такова, че семейството ми ще се мести в Германия и със сигурност ще кандидатствам там. Изобщо си нямам на идея като искам да работя в спедиция какво образование ми трябва.. Международни отношения или туризъм си мисля, но не съм сигурна... а засега съм се насочила само към тези две провинции, защото са най-добри спрямо това къде ще бъде семейството ми като Бавария е за предпочитане.. там съм гледала най-вече Augsburg и M
swete, охо, щом ще се местите и щом ще е в Бавария - няма да сгрешиш. Мюнхен си мисля, че е по-добрият избор. Все пак много зависи коя ще е крайната специалност, която ще избереш. Пиши в гугъл 'образование в Германия' или нещо от този сорт и ще ти излязат няколко български сайта, които ще ти дадат по-подробна информация относно кандидатстване и някой друг университет.![]()
Купих си 3 тетрадки,3 учебника,бележник и 2 химикала,нищо друго не ми трябва,ще имам 8 предмета,от които 3 са ми сериозните ;д...
Искам да питам,какво може да се кандидатства с матура по Англ.език?
Шофирай разумно - стигни жив!
Audiophile и аз си мислех за Мюнхен, но за там се иска много добра диплома доколкото знам 1.0, а аз сигурно ще съм с по-ниска (1.1 или 1.2). Относно специалността до преди месец бях сигурна в правото, но този стаж ми обърка мислите и сега много се чудя. Иначе Мюнхен е най-удобният ми вариант и заради нашите, понеже ще ми бъде най-близко.
Минах 11ти клас и мога да ви кажа, че тва беше един доста лесен и приятен клас. Не се залъгвайте, че ще започнете от сега да се готвите за изпити и такива работи - всичко ще направите в последния момент.![]()
Франкофил? Не. Никога. По-скоро франкофон..Първоначално написано от Vannesa
Ех,като гледам толкова много франкофони на 1 място ми се пълни душата![]()
"Allons enfants de la Patrie !"
Много се радвам,че тази година има тема,съответстваща на класа,в който съм,тъй че бройте и мен от сега нататъкДано да съм постоянна поне в тази тема,защото до сега не ме е бивало във форумстването.
Само на мен ли ми се стори,че лятото мина прекалено бързо?Може би за мен е така,защото в 10ти клас до последно ме мъчиха по няколко предмета въпреки,че си имах вече хубавата оценка,ама просто ей така,за гавра....а след като завърших имах малко да се готвя и за едно изпитче.
Лятото ми мина обаче освен и бързо,и доста добре,защото се видях с хора,които живеят далеч и много ми липсват.
Elegance is the art of refusal - Coco Chanel
Мина адски бързо, така е![]()
JCoutureJunkie, добре дошла, наборке![]()
и да, лятото наистина мина много бързо, поне си починах и сега с нови сили ще го захващаме.![]()
Ох, лятото наистина мина страшно бързо (като че ли по-бързо от всяко друго), надявам се 11 клас да не мине толкова, че докато се усетя - нищо няма да съм направила, а имам намерение да почвам сериозно ученето...
Е, как сте 4 дни преди да започнем училище? Готови ли сте за половин ден прекаран в класните стаи и домашни?
Определено не съм се наизживяла на ваканцията, но началото на учебната година ще го преживея. Надъхала съм се да уча сериозно, трябва ми перфектна диплома все пак. Отделно 3те вида уроци... (поне все са по приятно неща :Д)
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Баси какви 6-ци са наредили всички,явно нивото в България наистина е паднало щом почти всички имат успех над 5.50![]()