.
Затворена тема
Страница 9 от 36 ПървиПърви ... 567891011121319 ... ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 880
    Супер фен Аватара на DesireToFire
    Цитирай Първоначално написано от mmm_sweet
    Баси какви 6-ци са наредили всички,явно нивото в България наистина е паднало щом почти всички имат успех над 5.50
    Дали нивото е паднало, или просто хората имат амбиции.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Здравейте, набори. Подгрявате ли за училище вече?
    Я и аз да отправя една въпросителна. Към всички, които са се насочили в посока следване в чужбина: ще взимате ли SAT ако няма да ходите в Америка? Аз не съм сигурна още дали ще си остана в Европа или ще замина натам, но ако пък реша че се явя тая година, има ли той някакво покритие тук или не? Защото знам, че за англоговорящите страни TOEFL ми трябва със сигурност, но него го планирам за догодина. Объркването е пълно. :/
    When you awaken in the morning’s hush
    I am the swift uplifting rush
    Of quiet birds in circling flight.

I am the soft starlight at night.
    Do not stand at my grave and cry,
    I am not there; I did not die.

И SAT и TOEFL са американски сертификати.Ако си се насочила към Европа вземи IELTS - това е общият европейски сертификат за английски език. Дано да съм помогнал.

Ама за някои английски, шотландски и холандски унита четох, че приемали и с TOEFL вместо с IELTS? В смисъл, може едното да се ползва вместо другото? :/

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Баси какви 6-ци са наредили всички,явно нивото в България наистина е паднало щом почти всички имат успех над 5.50
    О, стига глупости. По това ли ще съдиш? Аз пък мога да ти кажа, че познавам малко хора с успех над 5,50. Може би просто колкото напредваш с годините, толкова повече осъзнаваш, че трябва да се стегнеш, ако искаш нещо да стане от теб.

Zorin аз нито съм се запътила към САЩ, нито към SAT.

Цитирай Първоначално написано от Zorin
    Ама за някои английски, шотландски и холандски унита четох, че приемали и с TOEFL вместо с IELTS? В смисъл, може едното да се ползва вместо другото? :/
    Няма как да не приемат и с IELTS,но да,може и с TOEFL. Ходих в една агенция за кандидатстване в чужбина и там ми казаха,че за Европа се предпочита IELTS,но това все пак си зависи и от университета,де.Можеш да провериш университета,който те интересува какви изисквания има.Но като цяло IELTS за Европа.

Само аз ли съм изчела всичко, което трябва без Алеко Константинов/тооолкова скучен/ и стихотворенията на Славейков и Дебелянов... Открих, че Елин Пелин има много интересни разкази. Нямам търпение да стигнем до Яворов, макар че е в края на годината чак - любимия ми поет е.
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Една книга от задължителната литература не съм отворила, но повечето съм си ги чела от преди, така че евентуално само ще трябва да припомням през годината.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от Audiophile

оф, мързи ме.. bloodyF да се включи, че ми липсва

уф приятелче и ти ми липсваш, ама нещо напоследък май много много не ти се приказва с мен

ами хората в тази темичка съм забелязала че имат амбиции и те не се ограничават до завършване на 12 клас и ставане продавачка/зидаро мазач/ сервитьорка етц
    въпроса е дали го искаш, а ако го искаш винаги има начин да го постигнеш!

и искам да ви благодаря единадесетокласници, че продължавате да пишете в моята тема, това значи нещо за мен ((:
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

О, аз отказвам да чета Иван Вазов за n-ти път. Ако има български писател, който наистина да не мога да му харесам нито едно произведение, освен поезията например, това е той, ще ме извинявате.

Цитирай Първоначално написано от LePetitMarseillais
    Няма как да не приемат и с IELTS,но да,може и с TOEFL. Ходих в една агенция за кандидатстване в чужбина и там ми казаха,че за Европа се предпочита IELTS,но това все пак си зависи и от университета,де.Можеш да провериш университета,който те интересува какви изисквания има.Но като цяло IELTS за Европа.
    Ех, по дяволите! А агенцията, ако не е много нахално да попитам, да не би да е "Интеграл"? Че не съм чувала много добри отзиви за нея, и то от хора, които тая година кандидатстваха.
    Бе отстрани сигурно изглеждам като някаква луда да се притеснявам за тея работи още отсега, ама ...

Повече от фен Аватара на Audiophile
    Ифи, колко мил жест си направила, леле.......
    И снощи те чаках, а ти така и не дойде (знаеш за какво говоря) и имаш грешна представа, че не ми се приказва, еййй

Аз прочетох само разказите от Елин Пелин, те ми харесаха много. Другите неща ще чета през годината, то се е видяло.
    Пръч.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=414790 - Една ВЕЛИКА тема

bloodyF

Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от Audiophile
    Ифи, колко мил жест си направила, леле.......
    И снощи те чаках, а ти така и не дойде (знаеш за какво говоря) и имаш грешна представа, че не ми се приказва, еййй

съжалявам че си чакал ама аз винаги закъснявам за всичко ,тъй че :д

иии тази вечер съм на линия, чакам те

Град
    О, аз отказвам да чета Иван Вазов за n-ти път. Ако има български писател, който наистина да не мога да му харесам нито едно произведение, освен поезията например, това е той, ще ме извинявате.
    Извиняваме те, ама пак не мога да повярвам

Толкова мразя да ни дават ЗАДЪЛЖИТЕЛНА литература. Самия факт, че трябва да я прочета до 15 септември ме дразни и .. абе просто не мога да се НАСИЛЯ да чета. Ще чета ако ми се чете, не го ли разбраха.
    Това е и причината още да не съм готова с "Под Игото" ..
    Както и с тъпата френска книга. Не че ако не трябваше да я чета щях дори да я почна.. хахаха

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    "Под игото" е книгата, която ме е мъчила най-много досега. Имах желание да я прочета, почвала съм я 7 пъти и чак на 7-мия стигнах до края. Първият път, когато трябваше да я четем, в 5 или 6 клас, е откровено казано нищо не разбирах, нищо не запомнях, не ставаше и не ставаше. Та тогава бяха и шестте неуспешни опита. Това лято, когато вече, може да се каже, че сме малко по-зрели, прочетох "Под игото" сравнително лесно и дори ми станна интересна. Определено смятам, че сега и идва времето, а не преди 4-5 години.

В момента чета Алеко Константинов, въобще не ми е любим български писател, но до месец някъде трябва да съм свършила и с него.

Ухааа, остават само 3 дни, звучи страшно, ако може да си остане днес... Много кратка беше тази ваканция.

Ами то как да е лесно, като по-плоска и по-несъдържателна от прозата на Вазов просто няма. Разбира се, първият български роман и така нататък, уважавам всички качества на Вазов като поет (дори и да не ми е сред любимите и да бледнее пред хора като Лилиев, Дубарова, Фотев, Вапцаров, Дебелянов), но прозата му просто няма качества. Няма никакво развитие откъм героите (вижте Бойчо Огнянов, примерно, най-идеализирания образ на света), сюжетът - предвидим и прочее и прочее. Много сигурно няма да се съгласят, не мислете че злословя срещу Патриарха на българската литература или нещо такова, но така го усещам аз.
    Иначе, на мен поне "Гераците" ми беше интересна, и на Константинов фейлетона ("Разни хора, разни идеали"), макар че не мисля, че му е сред най-добрите. А "Бай Ганьо" някак се насилих да я свърша, ама мъка, мъкаа ...

Хората порастват и разбират кое е важно. За една година много хора се промениха коренно и в нашия клас от единствен отличник се сдобих още 5-6 "колеги".
    Нормално е като ни поотпусне малко хормончето да се вземем в ръце

Да се надяваме, че 11 клас ще е малко по-забавен от миналата година и дано да е изпълнен с много повече емоции.

Супер фен Аватара на ParadOx
    Град
    Long Beach, California
    О, аз отказвам да чета Иван Вазов за n-ти път. Ако има български писател, който наистина да не мога да му харесам нито едно произведение, освен поезията например, това е той, ще ме извинявате
    +12345678 Почвам, чета макс 5-6 страници и направо ми идва да припадна от скука

Град
    Как мина предпоследния първи учебен ден?

Цитирай Първоначално написано от lisi4ety
    Как мина предпоследния първи учебен ден?

Много добре се получи, имаме нова класна, ама тва не е важно. Важното е, че се радвахме един на друг и много смяяяях....

Коя смяна ще сте?
    Какво е настроениете?
    Ще учите ли тази година?
    Какъв ЗИП записахте?
    Пръч.

bloodyF

Супер фен Аватара на zoreto
    Цитирай Първоначално написано от ParadOx
    О, аз отказвам да чета Иван Вазов за n-ти път. Ако има български писател, който наистина да не мога да му харесам нито едно произведение, освен поезията например, това е той, ще ме извинявате
    +12345678 Почвам, чета макс 5-6 страници и направо ми идва да припадна от скука

Определено Вазов не го харесвам,Пелин вече е друга работа ,няма негов разказ ,който да не ми е харесал

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Беше си скука в училище. Убихме час и половина, в които нищо кой знае колко смислено нямаше.
    Слава богу сме само първа смяна, никога не съм харесвала втора.
    ЗИП нито сме записвали, нито са ни питали, та или ще ни сложат направо от училище нещо или въобще няма да имаме.
    С такова голямо нежелание никога не съм отивала на 15, хич не ми се почваше тази година. Надявам се до края на месеца да вляза в ритъм и да съм от тези дето ще учат.

Град
    bloodyF - и ние сме с нова класна, старата има някакви проблеми със здравето и няма да се върне най-малко до края на срока.

Аз съм втора смяна, колкото и да не ми се иска. Пак така е по-добре, сега съм втора, другия срок съм първа..
    Ще уча, как няма да уча ;D
    За ЗИП и да са питали - няма как да знам, не отидох за часа. :Д Как смятат, че на 15 септември ще се дигна в 7 часа, за да съм там в 8 и 30... аз за 9 едвам стигнах..

Град
    Heaven
    хаха , Ди, слънце, гледай вече ни бъркат даже

Коя смяна ще сте?-1
    Какво е настроениете?-лошо..на някой ще си го изкарам 100%
    Ще учите ли тази година?-не много
    Какъв ЗИП записахте?-математика и ИТ...принудително

на такъв ден е човещинка никой да не е адекватен, съкровище
    Пръч.

bloodyF

anonymous708973
    Guest
    Какъв ЗИП, хора?
    При нас е от 12-ти клас това нещо, в езикова съм, ако има значение.
    Втора смяна съм и аз, но ние ги обръщаме всеки месец.

Жалко, че няма да имаме ИТ повече, беше ми силен предмет и си го харесвах.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си