- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Могат ли такъв вид обувки да се носят без чорапи
Принципно, да.
Купи си чорапки за обувки тип "балеринки", най-добре, ако питаш мен. На мен лично ми е нехигиенично да обуя обувка без чорап, затова това е най-добрият вариант. Не си личат изобщо
Може, разбира се.Имам подобни обувки и често ги нося без чорап лятото, но честно казано с чорапки изглежда по-добре.
с чорапи е по-добре. Ако си без и ти се изпотят краката има по-голям шанс да получиш гъбички.![]()
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
Ако си със къси панталони- без чорапи, иначе ако си с дълги е най-добре с чорапки![]()
Принципно да, в моловете има стелки, който след като ги сложиш на обувките можеш да си ходиш без чорапи![]()
Доста е кофти с чорапи...
What you give is what you get!
А без още повече - краката ужасно се изпотяват и спаряват !Първоначално написано от Decu
Предпочитм с чорап, колкото и топло да е.
To infinity and beyond.
Ако не се виждат - да, но ако сатакива, навитички до глезена...бля
What you give is what you get!
Тия чорапки ми се виждат оферта ако не се виждат наистина, също и стелките. Виждам доста жени да носят на бос крак такива обувки и винаги ми е било чудно как трябва, когато сме с къси панталони/рокля![]()
![]()
^ Ако си с къси панталонки или рокля - без чорапи !![]()
To infinity and beyond.
Аз си търсих такива чорапки, но ми се виждат отвън на обувките и не ми харесва![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
С чорапки най- добре . На мен ми е много по удобно, но аз по принцип рядко нося пантофки лятото, най - често сандали или чехли ..![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
на мен ми харесва повече без чорапи![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
момичета, вие май не разбрахте..
има едни чорапки..като тъничките са (на материя), но са по-изрязани..за съжаление,няма снимка в нета (или поне не мога да открия)
от този тип тънички, но са до глезените и са изрязани само на пръстите, петата и отстрани
НЕ МИ СЕ СМЕЙТЕ НА РИСУНЧИЦАТА, МОЛЯ![]()
*С червено е чорапчето, а другото е крачето![]()
Нещо такова е ,да, но стават само за определени модели обувки. Аз обожавам пантофките и си ги нося на бос крак, е аз имам стелка попринцип, но тя ми е защото имам склонност към развиване на плоскостъпие и я нося на затворените обувки. Не виждам нищо нехигиенично, още по-малко пък да съм развила гъбички.. Не разбирам как не можете да носите обувка без чорап - сандали и джапанки с чорапи ли ги носите?
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
+Първоначално написано от Greshka
![]()
Човек няма право да ревнува това, което няма!
Dont wait for the perfect moment, take a moment and make it perfect! <33