.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Нормално ли е за вас?

Искам само да попитам,нормално ли е гаджето ви да иска да прави секс с вас,дори когато Вие не искате.Имате някакъв проблем или ви е лошо?
    Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    хм..нормално ли е да съм гладна,а да не искам да ям...
    Hostis Honori Invidia

Re: Нормално ли е за вас?

Цитирай Първоначално написано от PoRcHeTaTa1
    Искам само да попитам,нормално ли е гаджето ви да иска да прави секс с вас,дори когато Вие не искате.Имате някакъв проблем или ви е лошо?
    Нормално е от чисто биологична гледна точка, но от морална - НЕ! Тря да си страшен кретен да не можеш да си контролираш желанието за секс в такива моменти... пък ако държи на теб и да те кара когато не ти е добре или ти е лошо.. боже прави си извода колко много му "пука" за тебе и за това как се чувстваш.!
    Heart of steel,Arms of steel,Mind of steel....MAN OF STEEL (mY moTo)
    <-----<<<< ME

............

Мисля ,че си прав колкото и да ме боли

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Не винаги, това, че на човека ти му се е приправило секс, когато на теб не ти се прави, значи че не му пука.. Това си е чиста физическа нужда.. Нормално е, ако ти го привличаш и т.н. Той няма как да го знае, докато не се стигне до момента, в който ти му го кажеш..

Ако му кажеш, че не ти се прави, а той си остава все така настоятелен.. тогава е друг въпрос.

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Цитирай Първоначално написано от Eclipsercho
    Не винаги, това, че на човека ти му се е приправило секс, когато на теб не ти се прави, значи че не му пука.. Това си е чиста физическа нужда.. Нормално е, ако ти го привличаш и т.н. Той няма как да го знае, докато не се стигне до момента, в който ти му го кажеш..

Ако му кажеш, че не ти се прави, а той си остава все така настоятелен.. тогава е друг въпрос.
    НИе баш за това - второто говориме..
    <-----<<<< ME

Re: ............

А знаеш ли пък мен за кво ме боли... че всички жении АКО трябва да избирате между перфектния мъж за вас и фаталната грешка инстинктивно или не незнам винаги избирате грешния... ВИНАГИ.. Е тва боли много особено като си истински... и като гледаш как си сам.. а с някви яки момичета ходат някви отрепки карат ги да реват разбиват им сърцата... и некви е такива е тва боли... Да си истински бате и да те подминават, щото не си като тия "Грешните","Лошите"... В днешно време да си истински е най-голямото тегло...
    <-----<<<< ME

И наистина боли, щото вместо някой да ви даде любов вие избирате тоя каде само разруха ви дава после се настройвате негативно и казвате, че сички мъже са еднакви... и от там за истинския незабелязан мъж рядко остава нещо... Но за отрепкитеее винаги има.. за тия къде само ви лъжат... а за истинския остава само да плаща за грешките на някое жалко подобие на мъж... Е това боли... щото сяка втора е като тебе .. Ама те хората са го казали де хубавите ябълки прасетата ги ядат.. щом ви остроива.. евала..
    <-----<<<< ME

.........

Мислех си ,че този е различен.Нито е красив ,нито е богат исках само да ме обича.... поредната ми грешка,как да я поправя?? На мен не ми се струва нормално аз да кажа,че ми е лошо и не искам да правим секс,а той да ми отговори не ме интересува дали ти е лошо.....

Re: .........

Мислех си ,че този е различен.Нито е красив ,нито е богат исках само да ме обича.... поредната ми грешка,как да я поправя?? На мен не ми се струва нормално аз да кажа,че ми е лошо и не искам да правим секс,а той да ми отговори не ме интересува дали ти е лошо.....
    Ама точно така си е бе.. тоя трее да го спука некой от бой за тва, което е направил.. Тва си е направо притискане и граничи с насилието... Защото не е по твое желание и отделно става с налагане на неговата воля.. Как да я поправиш.. Просто му кажи чао без даже да му обясняваш защо... Друго не заслужават такива отрепки... ама как се такива ги избирате направо незнам!.. После мъжете били такива и онакива.. КЪВ МЪЖ Е ТОЯ БЕ БАТЕЕЕ... Мъжа преди всичко трябва да бъде разбран, да бъде човечен... пък да не говорим за мил,сърдечен и тн...
    <-----<<<< ME

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Ама друг е въпросът дали ти не му пускаш в месеца един път... Просто друга гледна точка..
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

........

Да не му пускам много често,защото имам проблеми с яичниците и се лекувам и той го знае,и все пак не ме разбира

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Вие сте за филм истински мъж не истински мъж .. Като е тъп и неразбран го зарязваш и тва е.. Минаваш към следващия

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Ааа, не разбирам, аз съм винаги "за" секс.
    Освен от 7 до 9 сутринта , ако съм се събудила току-що . А моя тогава най-много иска. Ама аз просто се правя на заспала и по някое време той спира да ме закача ;д.

Инак , не знам , ако не искаш секс, а той те притиска - значи е говедо и е хубаво да го разкараш.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Тоя си е чиста проба убитак; кажи му някоя люта попръжня и го разкарай. Не му пука за желанията ти, здравето ти, ами гледа да си изпразни т*пките. Това не егоизъм ами трябва да е мега тъп. Мен ме е страх на женско масаж да направя, да не би да я стисна по-силно, а той ръга приятелката си, въпреки че я боли (mega epic facepalm)

@marin4itu:
    Няма значение момичето колко често му пуска. Връзката между двама души е преди всичко да държиш на другия, да ти е кеф да си с него/нея, а не да си хванеш някой/някоя само, за да има клатене

П.П. извинявам се за диалекта, писах в пристъп на емоции

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Защо толкова ви харесва освен да говорите на диалект и да пишете!?!?!

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Не е нормално. Попринцип мен винаги ми се прави секс, но са ми се случвали няколко пъти в живота дни, в които искам само да ме гушнат и да си говорим. Тогава е много неприятно да ми се навират и да се търкат в задника ми. Особено пък, ако ми е зле или съм тъжна.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Не е нормално, поне за мен.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Не е нормално. Попринцип мен винаги ми се прави секс, но са ми се случвали няколко пъти в живота дни, в които искам само да ме гушнат и да си говорим. Тогава е много неприятно да ми се навират и да се търкат в задника ми. Особено пък, ако ми е зле или съм тъжна.
    Точно. Само че при мен е по-зле... като ми е лошо (разбирай зверски болки в корема) или съм болна, дори не искам да ме прегръща. Става ми жега, гадно ми е, задушно ми е...

Слава Богу, никога не се е случвало да ме ръчка в такъв момент за секс. На мен ми се иска повече :Д
    Пък ако тръгне да ми обяснява как не му пука, няма да види секс никога вече.

JekoV и PoRcHeTaTa1 що не се вземете?
    А ти си поговори с него и се разбери! Не е нормално както и да го погледнеш (Ако има чувства към теб)
    Ако няма е нормално просто иска секс.. без да му е зор как ти се чувстваш..
    I Love YOU baby

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Много пъти се е случвало, но като му кажа, че не искам той ме оставя без да се цупи. Просто ме гушка
    Трагедията е пълна...

Супер фен Аватара на Shia
    Моето момче ме разбира и се съобразява,когато не ми се прави секс и то главно през месецния ми цикъл.
    Не,че не можем да правим секс,един бърз душ на струя изчиства всичко,но знае,примерно,че първите дни ме боли и ще ме боли още от секса.
    Страшно се възбуждаме тогава,но е търпелив и смед това си наваксваме.
    Същото се получава и когато съм силно притеснена за нещо,просто не предизвиква нужда от секс.
    Аз също се съобразявам с него,когато е изморен,но не ни е проблем да има моменти на неправене на секс.Сексът ни е редовен и пълноценен и не усещаме липсата му .

Re: ............

Цитирай Първоначално написано от JekoV
    А знаеш ли пък мен за кво ме боли... че всички жении АКО трябва да избирате между перфектния мъж за вас и фаталната грешка инстинктивно или не незнам винаги избирате грешния... ВИНАГИ.. Е тва боли много особено като си истински... и като гледаш как си сам.. а с някви яки момичета ходат някви отрепки карат ги да реват разбиват им сърцата... и некви е такива е тва боли... Да си истински бате и да те подминават, щото не си като тия "Грешните","Лошите"... В днешно време да си истински е най-голямото тегло...
    .. Прав си :П Няма нищо по - лесно от това , жена да избере между мъжа когото тя обича и мъжът , който я обича Винаги бих избрала 1вото , дори връзката ни да е невъзможна .. ;п Бих пропиляла цяла една стабилна връзка заради 1 льохман Тръпката е нещо неописуемо ;п

Точно като имаш проблеми трябва да правиш секс.

А клишето с главоболието...точно при секса се отделя хормон, който оправя болките!

Цитирай Първоначално написано от Shia
    Моето момче ме разбира и се съобразява,когато не ми се прави секс и то главно през месецния ми цикъл.
    Не,че не можем да правим секс,един бърз душ на струя изчиства всичко,но знае,примерно,че първите дни ме боли и ще ме боли още от секса.
    Страшно се възбуждаме тогава,но е търпелив и смед това си наваксваме.
    Същото се получава и когато съм силно притеснена за нещо,просто не предизвиква нужда от секс.
    Аз също се съобразявам с него,когато е изморен,но не ни е проблем да има моменти на неправене на секс.Сексът ни е редовен и пълноценен и не усещаме липсата му .
    хахахахах ЕБА*ТИ ИЗКУСТВЕНАТА РЕКЛАМА ДЕТО СИ НАПРАВИ ;д Защо не си кажеш истината , ами ми пишеш глупости :Д :Д Забавна си ;д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си