.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Аз не бих търпяла да бъда с някой,който не зачита нуждите ми и т.н Какво за Бога ще правим заедно,ако него го интересува само единия секс???

На мен ми се е случвало,но го погледни от хубавата страна на нещата-дори в момент в който не "блестиш" той пак те желае.

Повече от фен Аватара на aLLa
    Град
    DreamlanD *

Re: Нормално ли е за вас?

Цитирай Първоначално написано от JekoV
    Цитирай Първоначално написано от PoRcHeTaTa1
    Искам само да попитам,нормално ли е гаджето ви да иска да прави секс с вас,дори когато Вие не искате.Имате някакъв проблем или ви е лошо?
    Нормално е от чисто биологична гледна точка, но от морална - НЕ! Тря да си страшен кретен да не можеш да си контролираш желанието за секс в такива моменти... пък ако държи на теб и да те кара когато не ти е добре или ти е лошо.. боже прави си извода колко много му "пука" за тебе и за това как се чувстваш.!
    Напълно съм съгласна..
    Аз също съм била с такъв човек. Лошото е.. че тогава се чувствах като предмет, задоволяващ прищевките му
    Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..

Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..

Супер фен Аватара на Shia
    Цитирай Първоначално написано от mimsi7o
    Цитирай Първоначално написано от Shia
    ...
    хахахахах е***ТИ ИЗКУСТВЕНАТА РЕКЛАМА ДЕТО СИ НАПРАВИ ;д Защо не си кажеш истината , ами ми пишеш глупости :Д :Д Забавна си ;д
    Съжалявам,ако съм по-късметлийка от други хора.Това е истината и колкото и нереално да ти иглежда има и хора,които биха пропуснали няколко дни,за сметка на много повече изпълнени с интимности ;] .

Фен Аватара на MakaronUduSHvaCH
    Град
    мЕДЕН рУДНИк квЪртал "жИлязКовУ"
    Не, не е нормално, гаджето ти е безчувствен, дръвник, който мисли, за собственото си удоволствие
    Spam Team !
    "сУфийСко Чадо"
    "Нашо моНче "
    "Пред винкелО всички сме равни!"
    "Баба Диско Парти"!
    "Дръмката!" (За кой-т не знаЕ к'Во е да дерзай)
    "Тролизъм" (Форумно-Селско-Диалектно наименование на СПАМ).
    "На бай Тико внук му" -
    "Животът е компот ,в които всеки се бори за сливата"

Съжалявам,ако съм по-късметлийка от други хора.Това е истината и колкото и нереално да ти иглежда има и хора,които биха пропуснали няколко дни,за сметка на много повече изпълнени с интимности ;] .[/quote]

Г-ца ПРОФЕСОР ми обяснява какво си мисля и какви хора има :Д Осъзнай се Както си написала , че си късметлийка , така ще ти замине късметчето много бързо мила Доброто не се дава , за да се разхвалва напред и назад ;п Ама то колко ли е истина от това , което пишеш ;п само ти си знаеш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си