- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нормално ли е за вас?
Аз не бих търпяла да бъда с някой,който не зачита нуждите ми и т.н Какво за Бога ще правим заедно,ако него го интересува само единия секс???
На мен ми се е случвало,но го погледни от хубавата страна на нещата-дори в момент в който не "блестиш" той пак те желае.
Напълно съм съгласна..Първоначално написано от JekoV
Аз също съм била с такъв човек. Лошото е.. че тогава се чувствах като предмет, задоволяващ прищевките му![]()
Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..![]()
Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..
Съжалявам,ако съм по-късметлийка от други хора.Това е истината и колкото и нереално да ти иглежда има и хора,които биха пропуснали няколко дни,за сметка на много повече изпълнени с интимности ;] .Първоначално написано от mimsi7o
Не, не е нормално, гаджето ти е безчувствен, дръвник, който мисли, за собственото си удоволствие![]()
Spam Team !
"сУфийСко Чадо"
"Нашо моНче "
"Пред винкелО всички сме равни!"
"Баба Диско Парти"!
"Дръмката!" (За кой-т не знаЕ к'Во е да дерзай)
"Тролизъм" (Форумно-Селско-Диалектно наименование на СПАМ).
"На бай Тико внук му" -
"Животът е компот ,в които всеки се бори за сливата"
Съжалявам,ако съм по-късметлийка от други хора.Това е истината и колкото и нереално да ти иглежда има и хора,които биха пропуснали няколко дни,за сметка на много повече изпълнени с интимности ;] .[/quote]
Г-ца ПРОФЕСОР ми обяснява какво си мисля и какви хора има :Д Осъзнай сеКакто си написала , че си късметлийка , така ще ти замине късметчето много бързо мила
Доброто не се дава , за да се разхвалва напред и назад ;п Ама то колко ли е истина от това , което пишеш ;п само ти си знаеш
![]()