- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво ще правите през лятото?
Е,какви ще ги вършитеИмате ли хобита е какви са те?
![]()
![]()
![]()
![]()
Обичам до гръдта ти да се сгуша
и пулсът ми със твоя да се слива,
сърцето ти как вика да послушам
и уморена тихо да заспивам.
Сигурно ще работя,после при 2-те бабички и то мина лятото.
Главно секс .. може и работа и море ,но главно първото!![]()
I Love YOU baby![]()
![]()
Силно се надявам да се наспя..![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Aми приеха ме, където исках и в момента съм много много много щастлива.Така, че това лято смятам да издивея напълно!Скъсах си задника от учене тази година, така че...![]()
go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...
След цяла година мъчения в дск смятам да куфея по цял ден навън, че докато се усетя и пак ще стане септември ;xx
Ставане следобед, седене до късно на вънка, ако още има тренировки.. може и да ходя. Гледане на филми до късно, нощувки в други приятели..
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Разходки,Моренце,Седене до късно и мързелуване![]()
Основно ще практикувам активно спане и още по-активно мързелуване![]()
![]()
Учене, тренировки, рок музика и пиенье!
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Предимно моренце,мързел и възнамерявам да отделя повече време на хората,които го заслужават след цяла година размотаване![]()
6te buda s priqteli cql den navun, a more i 6TE SPQ naistina mnogo za6toto cqla godina bqh 1 smqnai malko da se pootpusna.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Моренце, куфеене навън с приятели до късно.. балет -.- .. басейн :Д
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
работа , море , дискотеки . . .![]()
Нямам сили за още, кажи ми колко има ? Не ми остана нищо, а живота още ми взима !
оххх, от една страна ви завиждам, а от друга се радвам, че не бездействам... това лято, това лято мисля, че няма да има време за мързелуване и бездействие със седмици. вече седмица сме ваканция, а аз не съм ставала по-късно от 7 сутринта.. причината - производствена практика, за която ставам в 5.15 ии шофьорски курсове, които ме будят към 7.. СУПЕР! и различни други неща, с които се занимавам, учене ии продължаване на практиката вече като работа. моето лято ще бъде мисля запълнено![]()
Само, когато всички около мен са различни, тогава ще бъда на мястото си!
Ще си гледам плантацийката![]()
The time's for sobieski
ще уча немски и ще ходя във Франция![]()
Извинявам се за правописните грешки, не винаги имам време да си проверявам! Момче съм!
Ще уча по Биология и Химия, ще ходя на басейн, ще плащам сметки, ще работя от време на време, ще излизам с приятели.