.
Затворена тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Голям фен

ПС-то зарежда бавно.

Значи преинсталирах уиндолса на уин хп сп3 с най-новите ъпдейти.И като го пускам дава ми welcome и траа го закам около 2 мин да зареди иконката за интернета.Правих кво ли не оптимизирах го с авг и униблуе-нищо не се получи.ТЪРСИХ И В ГООГЛЕ КВО ДА ПРАВЯ-АМА НИЩО НЕ РАЗБРАХ-КАК ДА ГО ОПВАРЯ.разчитам на вас да ми помогнете.Имам антивирусна microsoft security essential.А уиндолса ми е от замунда.Kakво да правя?
    skype dubi95

Виж дали при стартирането на Windows-а не се стартират заедно с него още други приложения - примерно скайп и т.н....

Re: ПС-то зарежда бавно.

Аз така , като гледам не само пц-то ти зарежда бавно ами и МОЗЪКА ТИ ! Ако въобще имаш такъв де ..

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от doomkillerr
    Виж дали при стартирането на Windows-а не се стартират заедно с него още други приложения - примерно скайп и т.н....
    не,нищо не се зарежда само антивирусната-microsoft security essential

Фен Аватара на dangerlol
    Град
    Варна
    Как може да разбираш адски много за някой мега сложни неща,а като стане дума за наи простите да си кръгла нула.Постоянно пускаш такива безсмислени теми,такъв голям идиот незнам как може да си.

Повече от фен
    Толко ли е сложно да разбереш, че антивирусната ти бави МЕГА ЯКО?! Без нея е по-добре...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Rolezzz
    Толко ли е сложно да разбереш, че антивирусната ти бави МЕГА ЯКО?! Без нея е по-добре...
    що да бави,ок-ще пробвам без нея дали ще бави и ако е от нея-ще сложа нод32
    skype dubi95

Провери машината за виросчета. Я погледни кутията има ли прах на частите? Ако има я почисти ще се оправи. Може и някой диоди да са заминали . Това е от мен

а3

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си