- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- кой е втория желан чужд език (само за след 8 клас)
Първи чужд език -английски
втори чужд език :
1.немски
2.френски
3.италиански
4.руски
OnLy GoD cAn JuDgE mE !
2.френски![]()
Избери този,който ти е на сърце.
Аз бих избрала италиански.
И аз бих казала избери си този, който ти харесва най - много. Аз бих избрала немски.![]()
Не знам дали си внушавам или не, но съм забелязала, че тези, които са с първи език английски, след това немският им е много труден. Докато при тези с първи немски, английският след това е по-лесен.
И спря да се върти за миг земята..
Аз вече завършвам 10ти клас и няма да го уча повече,при нас 2рия език се учи 9ти и 10ти клас само,но бях избрала френскияне е лош,стига да учиш
![]()
Немски или френски.![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Френски или италиански..
Но май повече клоня към френски..![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Ако обичаш езиците: Френски или немски (зависи кой повече харесваш, тоест от теб)
Ако няма да учиш като хората и не ти пука кви езици знаеш: Руски
Френски.. :/
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
В момента съм с френски , а вторият ми е английски![]()
Бих избрала немски.![]()
"Причината, поради която не пия, е че искам да знам,когато си прекарвам добре."
(Нанси Уичър Астор)
аз съм с 1ви език английски и 2рият ще ми е френски. ако в училището ми се учеше италиански или испански щях да запиша някой от тези 2 езика. 3 години съм учила руски и беше мн трудно. може да звучи като българския но граматиката е убийствена.
There is always a way!!!
Аз съм с втори немски(мразя го),но бих избрала руски или френски!![]()
Едва ли има по лесен език от немския...Първоначално написано от beperfect
Не си учил/а руски иначе ще си на друго мнение за немскияПървоначално написано от Colouring
![]()
каквото ти харесва но и трябва да помислиш с какво искаш да се занимаваш и следователно кой език най много ще ти е от полза . според мен италианския няма къде толкова да ти трябва тъй като не е много разпространен . за останалите треи доста се развиват френският и немският в европа а руският в америка .
Аз бих избрал Италиански, но за съжаление в моето училище няма(а се води елитно)!Ще уча немски, само защото другите са Руски и Френски. Учил съм Руски 1 година и половина и го намразих, а за Френски дори не съм мислил!
Еее аз малко ще ви разнообразя... от 8 клас започвам да изучавам еврейски...![]()
първи чужд - ангийски
втори чужд - немски
OnLy GoD cAn JuDgE mE !