- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- кой е втория желан чужд език (само за след 8 клас)
О,не,за мен е супер труден,не знам.А и звученето не ми харесва,абе като цяло не е моят език.Първоначално написано от Rolezzz
Иначе за руския си прав/а.Не съм го учила,но се надявам някой ден да го науча.![]()
Първи език - НЕ
Втори език - АЕ
Първи - Английски, Втори - Немски.. някои ми казват, че съм се набутала с тоя немски ама докато не дойде 15-ти да почна да го изучавам не мога да кажа мое мнение..
Избери си ти, нзн какви са ти предпочитанията. Аз мразя звученето на френския,руски също не обичам. Ако беше за мен Италянски.
[♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]
френски (най-страхотният език)
Всички пътища водят към теб... !!! <3
http://www.youtube.com/watch?v=9alXdtcIIYY
Аз ще избера английски
Немски.
v uchilishteto v koeto podadoh domumenti moga da izbiram mejdu ruski i ispanki ... kato purvi chujd mi e angiiski az trqbva da izbiram koi ot dvata da mi e vtori chujd ruski ili ispanski pomognete ...
OnLy GoD cAn JuDgE mE !
Руски - НЕ защото ми харесва, а защото ми се струва лесен![]()
нЯма ''0bичам те'', Lяgaй sЪbLичай se,. (mm)
Избери този,който на теб ти харесва. Аз бих избрала италианския, но руския е доста лесен. Прецени си
![]()
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
Испанския е готин, но пък руския е лесенПървоначално написано от gabkasladka
![]()
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
Учил съм и руски и френски, италианския е доста близък с френския, затова и бих избрал немски, тъй като нито руския ми харесваше, нито френския ми харесва![]()
Е тука сбърка.Първоначално написано от b0nb0nn
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Немски !
Немски !
Руският лично на мен ми беше ужасно труден.Учила съм го в Руското училище до седми клас, но не можех да го понасям.Аз лично препоръчвам френският, учила съм го и ми допадна като език.Произношението е малко по-така, но си струва.
![]()
Sasuke Uchiha!![]()
---------------------------------------------
We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!![]()
--------------------------------------------
Женско съм!
Аз пък ти казвам испански.На мен лично падежите ми изядоха главатаПървоначално написано от gabkasladka
И от доста места чувам, че испанският е лесен език.
![]()
Sasuke Uchiha!![]()
---------------------------------------------
We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!![]()
--------------------------------------------
Женско съм!
ам от всички най ми харесва английски ..аз сега ще уча в първа аег с английски и френски
![]()
иначе и италиански ми допада
![]()
Приятелите са като звездите .. Когато стане тъмно, само те се виждат ..
Първоначално написано от gabkasladka
Многоо ясноо!!!![]()
Не знам защо, ама немският ме кефи.(знам много малко неща на немски )
![]()
Човек няма право да ревнува това, което няма!
Dont wait for the perfect moment, take a moment and make it perfect! <33
Първи чужд език:Английски език
Втори чужд език:Немски език
Първи език - НЕ
Втори език - АЕ
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кошмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!!!