- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кажете си мнението
Дефинирай какво означава "Чувствам се готова." защото според мен просто ти се иска много, не че си готова
Ако се чувстваш готова - давай.. Ама щом питаш тука какво да правиш според мене не си.
Трагедията е пълна...
При положение, че участваш в този клуб, значи си по-запозната от 90% от хората тук (+звездните). Прецени си дали, човекът си заслужава секса и действай
Това малка/голяма ми е голям смях. Сега вярно, че ако не е във възраст на полова зрялост не трябва да прави секс, но въпросът е на акъл какво е положението. 15 си е нормална възраст за започване на полов живот, при положение, че човек има обща сексуална култура.
А тази култура не идва изведнъж като станеш на 17, че 17 да е идеалната възраст, когато всички трябва да си направят сефтето. Едни са запознати по-отрано, други и на 20 още идея си нямат
Авторката, ние как да ти кажем дали си готова или не?! Не гледаме на кафе, нито на ръка. Това са неща, които сам човек чувства и разбира. Има хора които на 16 са зрели и сериозни, а други, които са необразовани, несериозни и разхайтени. Да правиш секс значи да поемеш и отговорност за здравето си, за една евентуална бременност примерно. Как да ти отговорим ние на въпроса...?
![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Явно не си готова, щом си хабиш времето да разпитваш по форумите. До сега ако си била готова да си го направила поне 10 пъти.Може пък той да не е правилния.
naQkataRaota благодаря за разбирането и мнението ти много ми хареса.А за останалите повтарям че постнах тази тема за да разбера мнението на мнозинството за това дали не е рано на 15 или е нормално...![]()
Калпазанката за пореден път отказа момиче от секса.![]()
Майтап, да не се обиди и тя.
То и на мен не ми стиска да изскоча пред майка и да й кажа, че съм бременна.![]()
Много ме заинтригува с това твое изказване, кои "феминистки глупости" визираш?Първоначално написано от kartacha
А относно въпроса на авторката, щом се чувстваш готова, има вазимна обич между теб и партньора ти, смяташ, че той може да ти осигури нужната нежна любовна игра, ласки, изпитваш полово влечение към него, имаш богата сексуална култура и знаете как да използвате кондоми си готова, а дали ще го направиш е твой избор...
Ей тези всички глупости, които им се насаждат. Че са малки, да не правят секс. Всичко това цели недостъпност и обучение във феминистките """""добродетели"""""...
Хората преди са имали деца на по 13 бе...
Първоначално написано от kartacha
Напротив, много преди да има феминизъм има религия и обществени порядки и това, което изреди се дължи на тях.
franky95 радвам се, че съм бил полезен
kartacha имаш право, но бъркаш групите. Феминистките са се появили с идеята да се борят за равни права с мъжете във всяка една област: образование, професия и също така, че сексът е удоволствие, присъщо за двата пола и свобода да го правят, без да се гледа на тях с лошоПървоначално написано от LambOfGod
А бе има ли страст, давай!
Не се колебай, щом го харесваш и си готова!
Много мъже изморени от жени дето все чакат подходящия мъж и подходящия момент си тръгват!
пийни малко водка и всички колебания ще изчезнат
според мнен е рано за момиче, но (не се сърди) вие малко се разгонвате в тая възраст и решавате, че сте големи и тн и ... абе хормони - ебе ви сеПървоначално написано от franky95
(иначе ти може да си изключение, може да си по-зряла то всички хора на планетата, но пак ти казвам, щом форум може да влияе на решението ти, може би, не трябва да го правиш)
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!
Това,че създаваш тема и питаш дали ли ти е рано или не според мен означава,че не си готова.И се пак не мога да ти кажа дали е рано или късно,ако обичаш човека до себе си и му вярваш давай.Първоначално написано от franky95
![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Сама реши какво ще правиш, ако се чувстваш готова действай, ако не приятеля ти да чака...Тука във форума никой неможе да ти даде точния съвет за теб...
Не можеш хем да си готова, хем да се колебаеш. НЕ МОЖЕШ...
Готова си > Правиш го, не питаш
Колебаеш се > Не си готова
няма значение възрастта и т.н. тук зависи изцяло от теб самата..ако си готова-действай .. аз изгубих девствеността си много по-късно от теб..просто явно тогава съм намерила човек и съм се почувствала сигурна и съм знаела,че няма да съжалявам ..ти сега си попаднала на него..ако мислиш че след време когато се сещаш няма да ти е криво и да се питаш "защо за Бога го направих" желая ти късмет ...![]()
![]()
![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Като спреш да се колебаеш, ще свършиш квото е нужно.