.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Секс без да й е идвал никога !

Помощ !! Приятелката ми е само на 13, но иска да прави секс ! Това ме плаши, защото все още никога не й е идвал цикъла ! Страх ме е, че може да й стане нещо, но уви след много опити не мога да я спра да го направи.. просто много го иска .. НЕ МИ ОТГОВАРЯЙТЕ ОТ СОРТА НА МНОГО Е МАЛКА СПРИ Я И Т.Н. , а ми отговорете точно и ясно на въпроса, защото не искам да пострада Мерси предварително .

А ти на колко си ?
    Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

Тей като гледам и ти не си по-голям. Да и стане нещо не знам, ама има я и частта, че ако решите без презерватив може да забременее, без да знае. А и тя наистина е малка. Не го казвам просто за годините. За мен те нямат значение, но нейната полова система дори не е развита. Много повече ще я боли. Особено, ако и на теб ще ти е за първи път... Не и се връзвай. Кажи и да изчакате, поне докато не и дойде менструацията /не месечния цикъл! груба грешка..../ поне да можете да следите кога да не го правите, за да сте сигурни ако стане някой гаф.

П.С. Разрови се и прочети малко. С тая тема не показваш никакви признаци, за наличие на сексуална култура.
    Цитирай Първоначално написано от FlashMX
    Аз най се кефя на Лъвовете... Няма човек който да познавам да е лъв и да е некъв тъпанар, злодей или нещо от сорта.
    marto98 написа:
    не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????

Re: Секс без да й е идвал никога !

ОЛЕЕ човеееек на 13 ,и не й е идвал ако прави секс ще си отиде!или в най-добрия случай ще и поникне пишка
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Искаш да ти отговорим "точно и ясно на въпроса", а ти нищо не питаш.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на bootyboy
    Град
    Джелибония xoxo
    ами да мастурбира..не да прави секс на тази възраст още повече, че не и е дошъл цикала
    6б3З10

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    я заминавайте в пясъчника и не се занимавайте с глупости
    Hostis Honori Invidia

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Нищо няма да й стане , а ама да ползва някакви презервативи , примерно.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Надали ще изпита нещо...
    Ако я е срам да си купи презервативи, обаче, може да сменя пелени, преди да е сменяла дамски превръзки.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Абе как ще забременее без да има менструация бе,я ми обяснете само аз ли не съм светната

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    ^според мен няма как, но съм чела за детенце на 4 години, изнасилвано от баща си и на 5 години е родило бебе. Тъй че може и да е възможно.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Голям фен Аватара на CR0W
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF
    ^според мен няма как, но съм чела за детенце на 4 години, изнасилвано от баща си и на 5 години е родило бебе. Тъй че може и да е възможно.

WTF аз ли съм зле инф. или това е научна фантастика

и все пак...

novasum
    nirvana13

Цитирай Първоначално написано от miminko
    Цитирай Първоначално написано от kukikuki
    Абе как ще забременее без да има менструация бе,я ми обяснете само аз ли не съм светната
    Примерно...
    Точно този месец за първи път отделя яйцеклетка,която съответно чака да бъде оплодена.. Е да,обаче те не знаят за тази яйцеклетка,правят го в някой вход за 2 минути и БУМ.. Бебенце.
    Та авторе, първо- задай въпрос на който да ти отговорим..
    И второ-ти акъл в главата не можеш да и налееш,просто гледай да не си замесен и ти.
    Разбрах ,благодаря

Град
    Русе, България
    Е не, тя е още дете... противоестествено е да прави секс, щом тялото й не е достатъчно развито затова! Ако поне малко те интересува здравето й, безопасността й, ако искаш и психичното й състояние - побързай да я разубедиш от тази фикс-идея! Може би някой ден ще ти е благодарна... радвайте се на детството си - обичайте се, но не минавайте границите....

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Хора, погледнете ника на автора. Женски е, съответно под "приятелката ми" се крие т.нар. "БФФ".

Т.е. момичето просто иска да предпази неиздържалата си позната.

Кажи и да мастурбира чрез търкане на клитора, вероятно дори не знае за това.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    CROW, ако не бъркам, детето се казваше Лина Медина или нещо от сорта
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Голям фен Аватара на naksdy
    CROW, ако не бъркам, детето се казваше Лина Медина или нещо от сорта
    Лина Медина НИКОГА не е била изнасилвана, но е факт че е родила на 5 годинки
    Ето малко инфо.
    А иначе относно темата...е заради такива писаници се моля да ми се роди момче, а не момиче
    Женско съм! Пикая клекнала...

Град
    София
    мастурбейшън
    Казват,че края на света е през 2012.. Ако искаш да се спасиш..ела в България..ние живееем 50 години назад... ОБИЧАМ РОДИНАТА , МРАЗЯ ДЪРЖАВАТА!

Да и аз съм на 13.. и да Ви кажа честно изобщо не ме интересува тази тема, но ужасно много ме е страх за приятелката ми .. въпросът ми е .. Дали е възможно някак да пострада ???? ( като да няма след това деца и т.н. ) Да имам слаба сексуална култура, но това е така, защото аз съм все още малка и тази тема просто не ме интересува все още .. И естествено, че ако го направи ще е с презерватив ! .. Приятелката ми .. в момента ми е сърдита, защото аз винаги я подкрепям, но сега съм против .. и сега просто искам да й кажа какво може да стане и да я разубедя .. ! Не искам да пострада, защото аз ще се обвинявам, че не съм я спряла .

най много една орална любов не рискувайте щом няма менструация
    Направи го като мен..и без това не можеш по добре!!

Everything i do..I do it for you.,!! <3

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Малка е, не се е развила достатъчно, глупава е доста, не правете секс.
    Трагедията е пълна...

Цитирай Първоначално написано от ianlinkaa
    Да и аз съм на 13.. и да Ви кажа честно изобщо не ме интересува тази тема, но ужасно много ме е страх за приятелката ми .. въпросът ми е .. Дали е възможно някак да пострада ???? ( като да няма след това деца и т.н. ) Да имам слаба сексуална култура, но това е така, защото аз съм все още малка и тази тема просто не ме интересува все още .. И естествено, че ако го направи ще е с презерватив ! .. Приятелката ми .. в момента ми е сърдита, защото аз винаги я подкрепям, но сега съм против .. и сега просто искам да й кажа какво може да стане и да я разубедя .. ! Не искам да пострада, защото аз ще се обвинявам, че не съм я спряла .
    Тя като е проста, ти какво можеш да направиш ?!

сещам се за кое говориш, но не е доказано че я е изнасилил. пък и тя е била развита- за Лина някоя си ли говориш?
    (може и да има друго, но аз само 1 такъв случай съм чела и това е този)

Може ли точен отговор ?? Има ли шанс да пострада ?.. като от сорта - след това да няма деца и т.н. Много съм търсила в нета ама няма инфо по тази тема .. затова Ви моля за помощ !!!

И в крайна сметка може и да пострада ???

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си