- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Икам да помогна на мойта приятелка
Значи слушайте ....... Мойта приятелка си ми е мн добра приятелка . Наскоро се запознала с едно момче ..... та той за нея е супер . Той не и обръщаше внимание и я обиждаше.Мина време и тя му предложи.Той каза да.Много рядко излизаха.
Та една сутрин ставам и нямя нищо за пиене . Оправих се и трагнах за магазина.Минах покрай затворения басейн . Сградата е голяма.В този момент видях гаджето на мойта фр с няква се целуваха на една пейка.Започнах да се ядосвам.Щях да ти симам но нямах в себе си телефон.Мръднах една дъска за да виждам по-добре и тя падна. Страшно се стреснах и паднах назад.Гаджето на мойта фр ме видя и ме подгони . Тичах и щом се обръщах го виждах.Влязох в един вход и седнах на стапалата.Чух стъпки.Минаха около 5 минути и никой не влезе.Излязох от хода и ДА НЕ БЯХ излизала. Той беше там с телефон.Моята фр живееше в саседния ход. Щях да отида да и разкажа.Той ме хвана и видях че изпраща смс на мойта фр.После ме блъсна и каза "ако кажеш на някой за това което видя ще си платиш скъпо " . Седяхме там дълго и аз понечих да си ходя. Тогава мойта фр излезе и той ме целуна.Блъснах го. Тя се разплака и затича нагоре.Той избяга.Хода им беше заключен.Сега мойта фр не ми говори а гаджето и ме заплашва ... ПОМОЩ.
Всички викат че е като филм .... Моля ви помогнете наистина . Щом изляза ме е страх да ни го срешна а мойта фрме изолира от себе си .....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Оффф най-добре отиди при нея и й разкажи какво е станало все ще те изслуша.Обясни й, че те е целунал той, а ти дори и не си очаквала кажи и какво е правил с онова момиче, пък тя дори и да не ти повярва от чисто любопитство и опасения ще го наблюдава(в смис. ще бъде внимателна с него)и все някога ще разбере,че не й е верен.До колкото заплахите му игнорирай ги, той няма какво да ти направи, пък и да опита кажи на родителите си.
пробвах но не иска да говори с мен ... до другото благодаряПървоначално написано от 0pAsNooosLaDkA
Тогава я остави за малко, може би има нужда да се опомни след това, което е видяла, сиг. самата тя не иска да повярва, че се случило и има нужда от време, за да преодолее чувствата, които е изпитала първоначално като те е видяла с него.А след като усетиш, че е готова да поговорите отиди при нея.![]()
Ние момчетата винаги сме
Bros before Hoes
или в превод
Братя пред курви...
а вие момичетата сте ебахти тъпите мастии...кажи й да са ебе на криво и като не ти вярва е хипер недорасла...
директно й дай темата или ми дай скайпа й да я оправя с 2 изречения, че отдавна искам 1 такава недорасла да я изравня със земята
Виж какво това,че повечето момичета са недорасли курви не значи, че всички сме такива.Недей да слагаш васички под общ знаменател, има много изключения.Първоначално написано от regalizaciq
не съм казала че не мивярва.Не иска да говори с мен за това.До преди се изолираше от мен.Поне днес ми е обади да излезем.Зачудих се но излязохме.Щом подхванах тази тема тя просто не искаше да говори.И не всички са недорасли к**ви.Щом не иска да говори , значи иска да загърби проблема.За това нява да говоря с нея за тва.Но все още ме притеснява момчето , защото вече тормози и двете ни.Първоначално написано от regalizaciq
Първоначално написано от LudetinA55
Според мен е хубаво да изясните това защото иначе тя винаги ще има 1 наум...може да не е директно...намери начин....ааа колкото до момчето ако продължава да ви тормози по-добре кажете на някой...ноо мисля че той само ви плаши и нищо няма да направи![]()
-*so I throw a punch in the air and pray that someone will understand how much a care*
Първоначално написано от joannaantova
Мисля да почакам още време и да и кажа всичко . А до момчето ... мисля че ще измисля начин да го постресна !!!!
vij prosto i kaji che ne si iskala tova da stava a puk i az sum imala podoben sluchai i naistina e gadno no naistina dai i malko vreme i ako primerno zapochnesh da sledish onaq s koqto se e mlqskal i nego prosto gi snimai i i go pokaji az tova bih napravila
a sega iskam i az da vi pitam moqta ndp si pada po edno momche i toi mislq che q haresva no e gore dolu jenkar ili pone za takuv se predstavq no naistina e za neq no tq e super sramenjliva i ne iska da govori s nego i ne iska i az da govorq s nego za tova kakvo da pravq
не се меси ако найстина я харесва ще и предложи
малко извън твоя проблем ама вие на колко години сте ?