- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- 90 дневна диета
тази не е от онези диети, в които се ограничаваш от мноого неща и не ядеш почти нищо ... тази диета е по-скоро здравословно храненеПървоначално написано от zlatit0o
![]()
I'm walking on the beach.. no money, but I'm so rich! I've got this world for me, everything is so free![]()
Първоначално написано от zlatit0o
на почти 14 съмкакто nikchity каза, диетата не е ограничаване, а е като режим, именно заради това я започнах
![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” -Тур Хейердал
Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else. ~Judy Garland
"Three words. Eight letters. Say it and I'm yours."♥
Водния ден е много здравословен, мхм.
От това уж здравословно хранене в момента имам гастрит и още куп проблеми. Не се занимавайте с никакви диети нито пък се ограничавайте. На този етап от възрастта си яжте това което ви се яде винаги може да отслабнете, след 30те вече може да се ограничавате! Но сега тепърва растем и организма се нуждае от всичко няма значение дали било то сладко, солено, манджа, месо или нещо друго трябва да ядем от всичко. Послушайте ме аз отслабнах много и то със здравословно хранене и тази диета и ако щете вярвайте нямам цикъл, имам гастрит, а от него се получава язва от която боли ужасно много. Може да видите какво съм писала в темата "Диети Дневник - 6". Всичко давам за да си върна пропиляното време в ограничавания, упражнения и тем подобни глупости, но за жалост няма връщане назад! Сега е времето яжте докато можете, защото започнете ли един път после винаги ще трябва да се ограничавате за да не си върнете свалените килограми.Първоначално написано от nikchity
Аз ще я започна в понеделник. 170 см и 59 кг съм, искам да сваля 6-7кг. Ще съчетая диетата със спорт и се надявам да има ефект
Humans need fantasy to be human.
???Първоначално написано от aLLa
Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..![]()
Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..
Благодаря![]()
Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..![]()
Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..
Хеййй днес и аз започнах 90 дневната диета,но имам един въпрос.Нали днес ми е първи ден - Белтъчен,пропуснах закуската,защото станах късно,на обяд изядох едно пилешко бутче (нали все пак пишеше,че може да се яде печено месо,пилешко или свинско) заедно с малко салатка и филия хляб - точно по описанието.За вечеря обаче пише,че трябва да се консумира същото,което на обяд,но на половина
Това не мога да го разбера.За вечеря трябва да изям пак пилешко бутче,но половината ли ? Защото нали за примерните менюта пишеше,че може да се яде кашкавал или сирене,кисело мляко и тн.Не може ли за вечеря да се вземе нещо друго от менюто за обяд,а не същото ( ако ме разбрахте )
![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
1.Дори и да станеш късно пак трябва да закусиш с плод,т.е. първото ти ядене да е плод.
2.По принцип това с вечетята наполовина е за хората,които искат по-бързи резултати,но не е проблем да хапнеш нещо друго.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Мерси много за инфото,значи може да си хапна за вечеря кашкавалче,а не пак месо.Малко ме е яд сега,че си провалих първия ден само защото не ядох плод,но едва ли пречи чак толкова много
![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Е първи ден ти е - няма проблем,но гледай винаги да започваш с плод без значение дали ще си станала преди или след 12![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Всичко си зависи от организма,но и аз ви препоръчвам ако я започвате,да сте умерени.Не да си мислите,че например ако не вечеряте,ще има по-бърз резултат.И аз имах проблем с цикъла след диетата,почнах да си се храня нормално и се оправих.Първоначално написано от VampireLover3
What is the right thing to do,when you realize you don't belong to anything around you? Face the problem? Or just run away?! .. [авторско]
И аз от утре предполагам,че ще започна пак диетата.
Здравейте, аз карам трети ден, утре ми е плодовия и искам да попитам дали мога да ям цял ден само варена тиква без нищо нито захар,сладко или мед? И също така до какво колиество е препоръчително максимално целия ден.
DON'T LET THE SPIRIT OF ROCK DIE!!
Диетата е наистина добра. Можеш да хапваш почти всичко, не гладуваш и сваляш излишните килограми. Нужна е обаче силна воля, защото правилата не са малко.
Don’t want to see another generation drop.
I’d rather be a comma than a full stop.
90 дневната диета е наистина много добра. Освен нея ползвам и лунна диета и също съм много доволна.
Ох и аз бих я почнала много хора са доволни от нея , но водния ден просто няма шанс да го издържа...само това ме спира...![]()
^ просто вместо само вода яж плодове и пий повечко вода![]()