- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- за или против лесбийките ?
Тука ся всяка ще се изкара 'би', за да е алтърнатив...
Подписвам се под НомНом и СисиСтрейндж, 'за' реалните такива, а не някакви фиктивни изгъзици.
Даже познавам една много сладка хомо-двойка и са ми донякъде близки хора ^^
Първоначално написано от NomNomNom
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Да да да и пак да![]()
![]()
![]()
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !
Аз харесвам лесбийките. Особено когато се целуват по устата, циците и си пускат езичета по половите органи.
Дам, лесбийките възбуждат ...ммм ... доста
unnecessary boner joke
Има доста подобни теми, но както и да е.![]()
Аз съм За.. Всеки с предпочитанията си, любовта няма граници!![]()
Trust no bitch.
за![]()
I can't stop myself from loving you <3
Реклами и свалки на ЛС, моля...Първоначално написано от simi4ka
![]()
![]()
С две ръце и два крака за!
^ Като се замисля за предимствата на лесбийките и петият крайник се вдига "За"![]()
За, всеки човек има право да избира начина по който да живее и ориентацията си .. На мен не ми пречат, така че не ми пука![]()
ЗА лесбийките и бисексуалните момичета.
http://nagradionline.info/vote/menace4
Гласувайте и ще получите услуга
Ще бъда и съм влюбен аз,
и така до сетния си час.
Rikh' darman derigno'h darmee
Dak'roh dendror Tha'raa zighmee...
за .. дори ми е все тая .. не ме интересува чуждия .. ако като човек е ценен![]()
smileee
А някой, който говори по този начин е просто ограничен откъм наличие на мозъчни клетки.Първоначално написано от naQkataRaota
Значи, ако аз заклеймя лесбийките съм едно от 3те изброени по-горе, НО ЗА ТЕБ не е проблем да ме заклеймиш и това да си е съвсем в реда на нещата?
Ма ти в час ли си изобщо???
На мен са ми неприятни лесбийките, просто защото са ми неприятни...проблем?
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Харесваме ги. Обичаме ги. Прекрасни са.
На мен също ми е неприятно да гледам как мъже се натискат или цунатПървоначално написано от MojoJojo88
и разбирам последното ти изречение. Но нямам никакъв проблем да работя с тях, да играя някой мач или да седна на кафе/бира с гей. Приемам ги като хора от обществото. Ако просто са ти неприятни, както примерно някое дете не обича спанак и не иска да яде - о.к. приемам мнението ти.
Аз съм против тези, които скачат директно с лостовете и боксовете, 'щото "хомосексуалните не били хора и нямат място в този свят". С ориентацията си сама по себе си не вредят никому. Вредни са хора, които искат kick'n'ban за друг човек, само защото е различен и ако споделяш възгледите на такива хора - тогава те заклеймявам на драго сърце
ПРОТИВ всякакви пeдepacтки изпълнения! Ако трябваше да има педеруги и лесбита , нямаше да съществуват 2 пола!!!
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!