- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- за или против лесбийките ?
Нито съм "ЗА",нито "ПРОТИВ".
Нали знаете,че всеки човек си има ЛИЧЕН ЖИВОТ.
Следователно всеки сам си избира какъв да бъде.
Тъпо е да се коментират подобни теми.
Оставете си ги хората да живеят.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Всеки има право на избор! Не може да се каже твърдо за или против. Аз лично ги подкрепямНе виждам нищо лошо в това.
Леко излишен въпрос.
ЗА. (изгодно ми излиза)
Fuck is fun, fuck is funny.
A lot of people fuck for money.
If you think that fuck is funny -
fuck yourself and save the money ;]]
![]()
Fuck is fun, fuck is funny.
A lot of people fuck for money.
If you think that fuck is funny -
fuck yourself and save the money ;]]
От една страна съм ЗА,защото няма нищо по-яко от това да гледаш как две женски се мляскат.Но пък от друга страна съм против,защото така по-малко момичета за нас момчетата.![]()
Момиче съм и ми е все тая.В смисъл не е нормално , но всеки има правоСтига да не ми налети някоя - нямам проблем ^^ Лично аз си обичам момчетатa <3
Усмихвайте се ! : )))
~
Постоянно от мои приятелки като вървим по улицата чувам "Мале тая ква е яка ше я ч**ам" и азили "Искам да спя с момиче" ..."Боже,колко мъка има по тоя свят ,Боже" !
Не бих го направила ,нито бих целунала момиче.Не съм против тея истории ,но съотношението момче - момиче абсолютно предпочитам! Малко новостите не ги възприемам и явно съм консервативна донякъде ,но ми харесва
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
А как ще се почувстваш, ако я свариш с мъж? Изневярата си е изневяра, а една жена е лесбийка, то какво ще прави с един мъж..Първоначално написано от kurtiii
Мисля, че имаше подобна тема: дали момичето като спи с друго момиче е изневяра. И преобладаваше мнението на мъжката част, че в подобна ситуация просто ще се присъединятПървоначално написано от believemeimlying100
ТОЧНО: с най-малко думи най-добре казаноПървоначално написано от Eclipsercho
и както казва Гацо Бацов: "Ти мож ли да спреш гората да се разлиства"
Аз съм Би .. Също съм твърдо за ... Само че за хората с истински влечения .. а не правежни изпълнения ...
" I am male so am I lesbian if I like girls!?"
женско съм ..
За
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !