.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

фон дьо тен за лятото

Хей момичета, я кажете какъв фон дьо тен използвате през лятото и защо сте избрали точно него. Аз много се чудя какъв да си взема за лятото, затова чакам мнение по въпроса.

P.S Също така може и пудри.
    Благодаря много! :*

Фен Аватара на Dannie96
    Град
    Пловдив
    аз ползвам пудра и по принцип не харесвам фон дьо тен. моята пудра е на avon от серията colortrend хубава е
    There is always a way!!!

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от Dannie96
    аз ползвам пудра и по принцип не харесвам фон дьо тен. моята пудра е на avon от серията colortrend хубава е
    +1 понякога използвам и ФДТ Manhattan, но целогодишно сега в жегите избягвам ФДТ/пудра

Предпочитам да не нося нито ФДТ,нито пудра през лятото.Имам чувството,че лицето ми се топи като съм с ФДТ в жегите ;дд
    ЗнAм,Че тЕ боЛи..ВиЖдAм Тв0иТе сЪлЗи..иСкAш Дa Си С мЭн НaлИ..Но нЯмA дA Ме ИмAш Ти.. С тЕбЕ лЕкО сЪм ЖеСтОкА...пРоСтО аЗ сЪм СкЪпА сТоКа ..НяМа Да Ме ПрИтЕжАвАш...СоРи СлАдЪк СаM OсТаВаШ.

Голям фен Аватара на Sunshin3
    ФДТ лятото... колкото и лек да е, не мога аз през останалите сезони ползвам рядко и то много лекичък, а какво остава за лятото

ползвам пудра, кога излизам вечер, но сега и аз се чудя каква да си взема? предложения? кожата ми е малко суха, с малко черни точки по носа и около него, иначе г/д е чиста
    No need to ask
    He's a smooth operator

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    ^чувала съм за антибактериалната на Манхатън, че била хубава, но не мога да потвърдя..

аз лятото много рядко слагам фон дьо тен... просто се разтича в линиите на косата и става мазало...
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Аз попринцип пудри не ползвам много,много, но мога да пробвам не ми пречи. Бях ползвала преди време ето тази:
    И ми хареса горе - долу.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Миналото лято бях с антибактериалната пудра на Манхатън. Доста ми изсушаваше кожата, въпреки, че я нанасях само вечер. По-добре крем и лек фдт. Така, че кожата ми да си е свежа.

Само не мога да разбера как така ви се разтича фдт. Аз имам акне и кожата ми е супер с него. Ако имате нещо за прикриване най-добре само коректор през лятото.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Повече от фен Аватара на mine
    Аз сега съм с Borjois 10 hours sleep effect ( http://www.bourjois.co.uk/var/storag...eep_effect.jpg )

Меега добър е.. Наистина е лек не ти прави втора кожа на лицето..
    Купих си го за 22 лв.

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Въпреки, че ФДТ ми е много лек, лятото предпочитам да нося пудра. Сега използвам една от тези на Clinique и съм мн доволна от нея.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Голям фен Аватара на ScarlettS
    Лятото не ползвам фон дьо тен.. странно ми е не знам защо и не ми се занимава, иначе другите сезони - на Max Factor colour adapt.

вечер като излизате не слагате ли ? Аз ползвам на есенс http://www.5starcosmetics.co.uk/imag...learMatt_N.png лекичък е харесва ми като цяло ..
    на Буржоа повече ми харесва,но е по- скъп
    http://www.musingsofamuse.com/wp-con...undation-2.jpg
    не ставам на петна с него,но моята кожа е нормална и ми е добре ако кожата ви е мазничка ще ви идва мазен,има матиран отблясък.Не е покривен много е лекичък.Аз като имам пъпчица първо с коректор и после с фондъотена..

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Ай ! Какъв фдт през лятото бе, момичета ?! Аз за последно си сложих преди три седмици много лек фдт и като си пипнах лицето...и така се беше размазал, а хем кожата ми е суха !

През лятото фон дьо тен само вечер или когато е по-хладно !

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    ^ Не знам, но при мен определено не е така.. На мен фдт-на дори в най-големите жеги не мърда. А иначе за вечерта съм съгласна..
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Повече от фен Аватара на sLaDkagRe6ka
    През лятото не го ползвам просто не мога да го търпя като е топло но иначе си го ползвам през другите сезони

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Имам/х (почти нямам вече ;д ) фдт на Есенс stay all day...от повече от година го имам,много съм доволна,но реших да си взема нещо още по-леко за лятото ...бях тръгнала да си взимам пак на Есенс,но друг,обаче цветовете бяха тъмни за мен,пък и ми препоръчаха този -> http://static1.framar.bg/product/EVELINE_fonduten.jpg .... намазах се веднъж и въпреки,че съм взела маалко по-тъмен от кожата ми (защото като се изпека и няма смисъл от светъл фдт ;д ) и стой много естествено

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си