.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 58 от общо 58
    Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4
    Цитирай Първоначално написано от LLOYD18
    Седите във форумите и храните......то друго и не можете.....класически депресета които ги е страх и от страх отричат Хейтърски с обиди и нападки... жал ми е за тебе....жал ми е за всички като тебе и от жал се оптвам малко акъл да ви налея....ама акъла не се налива...или го имаш или не.....толкова ми е жал за тебе че ако те видя по улиците сигурно ще те позная....намръщен Хейтър който налива онези които са по различни от него....бих ти пуснал дори една кинта в ръката за да запалиш една свещ в църквата ... толкова ми е жал за тебе...

aз... аз...

ОХ БОЖИЧКО КАКВО НАПРАВИИИИИииииИИИХ?!! *хлип, хлип, подсмрък*

Ох, Лойд18, благодаря ти! Ох, Исусе Христе, Спасителю мой защо те изоставих след като златната ми рибка Пеньо погина?!!! *хлип*

Всичко което каза е истина, дори когато правя секс само гледам жената в очите със смръщени вежди и й мисля злото, казвам й колко е тъпа и космата и колко й миришат крацитеее!!!

Аз съм ужасен хейтър! Ох Боже прости миИИИИИИ...!! *ъъъххъъъхъхъх АААААААААААААА!!!!!!!! хлип, хлип*

Аз съм по-лош от Джим Тагарт, от Албърт Фиш, по-лош съм от Вълка от Ну погоди дажеее!! *АААРГХХХ!!! хлип, хлип, хлъц*

Но вече не! Отричам те сатана! Лапни евангелската ми пишка понеже вече отново приемам вярата си!

О, МИТРА ОТНОВО ВЯРВАМ В ТЕБ!

Благодаря ти Лойд, праведни рицарю на светлината!
    Няма за какво да ми благодариш...радвам се че прозря колко нещастно е хейтърското ти битие ако имаш други въпроси давй с удоволствие бих ти отворил очите какъв полуидиот си заради обидите които нанасяш без никой да те е обидил....но не мисли че света и хората в него са ти виновни....ако не си помогнеш сам аз много трудно бих ти помогнал...но с удоволствие бих го направил още веднъж стига ти пак да потърсиш помощ

Banned Мега фен
    КОЙ Е КРЪЩАВАН????

Цитирай Първоначално написано от loveca777
    КОЙ Е КРЪЩАВАН????
    Почти всички мисля....

Banned Мега фен
    Много ясно ;Д

Фен Аватара на MakaronUduSHvaCH
    Град
    мЕДЕН рУДНИк квЪртал "жИлязКовУ"
    Много ясно ;Д
    Грешиш
    Spam Team !
    "сУфийСко Чадо"
    "Нашо моНче "
    "Пред винкелО всички сме равни!"
    "Баба Диско Парти"!
    "Дръмката!" (За кой-т не знаЕ к'Во е да дерзай)
    "Тролизъм" (Форумно-Селско-Диалектно наименование на СПАМ).
    "На бай Тико внук му" -
    "Животът е компот ,в които всеки се бори за сливата"

Фен Аватара на MakaronUduSHvaCH
    Град
    мЕДЕН рУДНИк квЪртал "жИлязКовУ"
    Цитирай Първоначално написано от LLOYD18
    КОЙ Е КРЪЩАВАН????
    Почти всички мисля....
    Ти още повече
    Spam Team !
    "сУфийСко Чадо"
    "Нашо моНче "
    "Пред винкелО всички сме равни!"
    "Баба Диско Парти"!
    "Дръмката!" (За кой-т не знаЕ к'Во е да дерзай)
    "Тролизъм" (Форумно-Селско-Диалектно наименование на СПАМ).
    "На бай Тико внук му" -
    "Животът е компот ,в които всеки се бори за сливата"

Мега фен
    кръщаването няма сила, освен ако е по собствено доброволно съгласие, също така има значение дали е извършвано от истински божии служители

няма нужда да вярваш за да предпочиташ/избереш истинският Исус Христос и Неговият Бог Отец за свой Господ Бог, дори е препоръчително, Той винаги си върши работата дори (и) когато ние не вярваме в Него

"И тъй, где остава хвалбата? Изключена е. Чрез какъв закон? чрез закона на делата ли? Не, но чрез закона на вярата. И така, ние заключаваме, че човек се оправдава чрез вяра, без делата на закона. Или Бог е Бог само на юдеите(т.е. на духовниците/вярващите), а не и на езичниците(т.е. а не и на невярващите)? Да, и на езичниците(т.е. и на невярващите) е. Понеже същият Бог ще оправдае обрязаните(т.е. духовниците/вярващите) от вяра и необрязаните(т.е. и невярващите) чрез вяра(т.е. бидейки Верен да се Грижи за тях до последно и да ги Спаси). Тогава, чрез вяра разваляме ли закона? Да не бъде! Но утвърждаваме закона." Римляни 3:27-31

Banned Мега фен
    Ейй много набожен народ...
    npp ходи на някой турчин го кажи това.( те вярват в друг Бог).
    И между другото всички сме кръщавани още от бебете - никой не на е питал искаме ли или не искаме...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си