- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;)
Може да са калорични, но са много полезни.. без значение, че са калорични. Добре е човек да си хапва, без да прекалява..Първоначално написано от ra4ence
![]()
Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..![]()
Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..
Оф докато бях в банята ми прелоша, зави ми си свят.. трудно се изкарва този плодов ден.. живея с надеждата, че утре ще хапнаа![]()
![]()
![]()
А и до попитам кашкавал може ли да се яде, през белтъчния ден де? То пише, че може ама не е ли мазен? Много ми се яде затоплен кашкавал или паниран..
* (h) Беб0о ОбиЧкам Си Тэ (h) *
Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:
- ее пак ще дават филм на ужасите
Здравейте! Аз от утре почвам 90 дневната1,75 съм и тежа 60 килограма. Искам да сваля поне 10
Здравей!Първоначално написано от pizzagirl
на мен утре ми е 9 ден тоест ми се явява като първиможе да сме другарчета дните ни съвпадат
![]()
Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:
sh0c0ladch3ee, можеш да си хапнеш кашкавалче, да![]()
и аз много го обичамм..![]()
Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..
Благодаря за бързия отговор aLLa, и също така реших да измеря коремната си обиколка.. преди 2 месеца беше 72 след което ходех да бягам, правих упражнения и малко мой измислен режим при храненето, реално паласките се поприбрахаи след днешното си измерване с радост видях че съм 69
но има какво да се желае още поне 2 см. и МНОООГО в крака..
Здравейте, момичетаа!! Искам и аз да се включа при вас 165 съм висока, 56 кг. Бях станала преди 52, ама влязох в болница и 5 дена ме държаха на солети, та после взех та реших да си похапвам десетина дена
Сега ми се ще да стана 52 пак, тоест 3-4 кг
![]()
Почвам и аз 90 дневната, гледам тука с sh0c0ladch3ee и pizzagirl ще ни съвпаднат дните, таа мацки ако видите вземете ме и мене за другарче![]()
Пък и идва лято, ще ходим по морета, надявам се да ме мотивирате, че съм с малко слаба воля
![]()
П.С оставете скайп, ако искате : ))
Ако сте от София можем да си ходим на разходки заедно.![]()
ще се радвам да не съм сама
На мен днес ми е пети ден, белтъчен![]()
Искам да сваля в краката и дупето, нямам коремче. Тренирам почти всеки ден, тичам, правя йога и ходя на фитнесНадявам се диетата да окаже влияние върху теглото ми
![]()
Мацки, виждам, че има следящи. Ако искате намерете ме - pussy.1@mail.bgТам ще си разменим и някой друг скайп, че тука съм нова, но съм си патила от други форуми. Аз съм на 90 дневната, но ако има и на други диетки нямам нищо против
![]()
Днес ми е 5-ти ден от 90-дневната и съм свалила 3 см от талията, бeше ми 66 и 2 от бедрата, супер доволна съм![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Някой може ли да ми препоръча ефекитвни упражнения?(Приятелките ми правят йога, други казват пилатес, трети пък тае бо)
Bonbbonche на колко години си ти?Аз съм на 14
А наистина ли водата оказва толкова голямо значение при диетите.. и специално при 90 дневната диета ??![]()
При спазване на диета, в която се ядат плодове /за закуска примерно, или плодов ден/ не се препоръчват банани, защото не е никаква диета. Иначе са полезни - спор няма ; )Първоначално написано от aLLa
PS: Има си диета, която е само банани - по цял ден, но това е друг въпрос
Smile!?
Супер колкото повече сме толкова по-добреЩе се мотивираме една друга и ще си помагаме
Иначе не съм от София... от Разград съм.. ако има други разградчанки да пишат
Може да споделите утре какво ще хапвате да си направя и аз някакви планове
![]()
Смятам да си хапна рибаПървоначално написано от sh0c0ladch3ee
![]()
billytalent ти сериозно лиАз съм на 3ти ден,но при мен още няма резултат.Боже как ти завиждам ! Дано и при мен да се махнат поне 3 см..
ra4ence тази диета,не е за калории,а за разделно хранене.Пък и колко може да се напълнее от един банан ? Ако беше за калориите,едва ли във въглехидратния ден щяха да се ядат пица и торта ^^ Според мен,банани могат да се ядат.И все пак не 2 килограма,нали![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
И аз така мисля, аз си хапвам 1-2 в плодов ден![]()
Да, изненадах се и аз. Всеки ден се меря, за мене кг. не са толкова важни, защото въпреки имам широк ханш и все съм недоволна.Първоначално написано от SlowDownBaby
Успех и на тебе и на всички други момичета.![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Момичета, при 90 дневната в плодовите дни задължително ли е да се яде 1 и същ вид плод ?
Не, аз днес ядох праскови, ябълка .. ама съм много гладна мислех да ям пъпеш.. мислите ли, че е много късно вече?Първоначално написано от aLLa
Май е късничко, но аз преди малко огладнях и хапнах няколко черешкиПървоначално написано от sh0c0ladch3ee
![]()
![]()
Не вярвам да е голям проблем, пък и няма да си лягам скоро..
еее жалко, на мен много ми се спи и може най-много едно резенче да хапна ... ся в момента наще вечерят.. мирише УЖАСНО ВКУСНО направо не издържам![]()
а най-лошото е, че майка ми утре почива а когато си е в къщи само готви...
мале мале...
![]()
позволено е ако си адски гладна да си вземеш плод чаша вода или чай в този цикълПървоначално написано от sh0c0ladch3ee
Момичета аз от утре също я започвамОх , много се радвам . Най-накрая
![]()
![]()
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.