.
Затворена тема
Страница 10 от 58 ПървиПърви ... 6789101112131420 ... ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 1434
    Повече от фен Аватара на aLLa
    Град
    DreamlanD *
    Цитирай Първоначално написано от ra4ence
    Цитирай Първоначално написано от yelkata
    Днес съм изяла 1 банан в 10 часа и сега ще ям в 2 часа,
    Не яж банани, всички диети ги отричат. Прекалено калорични са Яж други плодове. Пробвай с диня - хем вода, хем се засищаш
    Може да са калорични, но са много полезни.. без значение, че са калорични. Добре е човек да си хапва, без да прекалява..
    Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..

Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..

Град
    Разград
    Оф докато бях в банята ми прелоша, зави ми си свят.. трудно се изкарва този плодов ден.. живея с надеждата, че утре ще хапнаа
    А и до попитам кашкавал може ли да се яде, през белтъчния ден де? То пише, че може ама не е ли мазен? Много ми се яде затоплен кашкавал или паниран..
    * (h) Беб0о ОбиЧкам Си Тэ (h) *

Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:
    - ее пак ще дават филм на ужасите

Здравейте! Аз от утре почвам 90 дневната1,75 съм и тежа 60 килограма. Искам да сваля поне 10

Град
    Разград
    Цитирай Първоначално написано от pizzagirl
    Здравейте! Аз от утре почвам 90 дневната1,75 съм и тежа 60 килограма. Искам да сваля поне 10
    Здравей!
    на мен утре ми е 9 ден тоест ми се явява като първи може да сме другарчета дните ни съвпадат

Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:

Град
    DreamlanD *
    sh0c0ladch3ee, можеш да си хапнеш кашкавалче, да
    и аз много го обичамм..

Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..

Град
    Разград
    Благодаря за бързия отговор aLLa, и също така реших да измеря коремната си обиколка.. преди 2 месеца беше 72 след което ходех да бягам, правих упражнения и малко мой измислен режим при храненето, реално паласките се поприбраха и след днешното си измерване с радост видях че съм 69 но има какво да се желае още поне 2 см. и МНОООГО в крака..

Здравейте, момичетаа!! Искам и аз да се включа при вас 165 съм висока, 56 кг . Бях станала преди 52, ама влязох в болница и 5 дена ме държаха на солети, та после взех та реших да си похапвам десетина дена Сега ми се ще да стана 52 пак, тоест 3-4 кг

Почвам и аз 90 дневната, гледам тука с sh0c0ladch3ee и pizzagirl ще ни съвпаднат дните, таа мацки ако видите вземете ме и мене за другарче

Пък и идва лято, ще ходим по морета , надявам се да ме мотивирате, че съм с малко слаба воля

П.С оставете скайп, ако искате : ))
    Ако сте от София можем да си ходим на разходки заедно.

ще се радвам да не съм сама

Град
    DreamlanD *
    На мен днес ми е пети ден, белтъчен
    Искам да сваля в краката и дупето, нямам коремче. Тренирам почти всеки ден, тичам, правя йога и ходя на фитнес Надявам се диетата да окаже влияние върху теглото ми

Мацки, виждам, че има следящи. Ако искате намерете ме - pussy.1@mail.bg Там ще си разменим и някой друг скайп, че тука съм нова, но съм си патила от други форуми. Аз съм на 90 дневната, но ако има и на други диетки нямам нищо против

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Днес ми е 5-ти ден от 90-дневната и съм свалила 3 см от талията, бeше ми 66 и 2 от бедрата, супер доволна съм
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Някой може ли да ми препоръча ефекитвни упражнения?(Приятелките ми правят йога, други казват пилатес, трети пък тае бо)
    Bonbbonche на колко години си ти?Аз съм на 14

Град
    DreamlanD *
    А наистина ли водата оказва толкова голямо значение при диетите.. и специално при 90 дневната диета ??

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от aLLa
    Цитирай Първоначално написано от ra4ence
    Цитирай Първоначално написано от yelkata
    Днес съм изяла 1 банан в 10 часа и сега ще ям в 2 часа,
    Не яж банани, всички диети ги отричат. Прекалено калорични са Яж други плодове. Пробвай с диня - хем вода, хем се засищаш
    Може да са калорични, но са много полезни.. без значение, че са калорични. Добре е човек да си хапва, без да прекалява..
    При спазване на диета, в която се ядат плодове /за закуска примерно, или плодов ден/ не се препоръчват банани, защото не е никаква диета. Иначе са полезни - спор няма ; )

PS: Има си диета, която е само банани - по цял ден, но това е друг въпрос
    Smile!?

Град
    Разград
    Супер колкото повече сме толкова по-добре Ще се мотивираме една друга и ще си помагаме Иначе не съм от София... от Разград съм.. ако има други разградчанки да пишат Може да споделите утре какво ще хапвате да си направя и аз някакви планове

Цитирай Първоначално написано от sh0c0ladch3ee
    Супер колкото повече сме толкова по-добре Ще се мотивираме една друга и ще си помагаме Иначе не съм от София... от Разград съм.. ако има други разградчанки да пишат Може да споделите утре какво ще хапвате да си направя и аз някакви планове
    Смятам да си хапна риба

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    billytalent ти сериозно ли Аз съм на 3ти ден,но при мен още няма резултат.Боже как ти завиждам ! Дано и при мен да се махнат поне 3 см..

ra4ence тази диета,не е за калории,а за разделно хранене.Пък и колко може да се напълнее от един банан ? Ако беше за калориите,едва ли във въглехидратния ден щяха да се ядат пица и торта ^^ Според мен,банани могат да се ядат.И все пак не 2 килограма,нали
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Град
    DreamlanD *
    И аз така мисля, аз си хапвам 1-2 в плодов ден

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от SlowDownBaby
    billytalent ти сериозно ли Аз съм на 3ти ден,но при мен още няма резултат.Боже как ти завиждам ! Дано и при мен да се махнат поне 3 см..

Да, изненадах се и аз. Всеки ден се меря, за мене кг. не са толкова важни, защото въпреки имам широк ханш и все съм недоволна.
    Успех и на тебе и на всички други момичета.
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Град
    DreamlanD *
    Момичета, при 90 дневната в плодовите дни задължително ли е да се яде 1 и същ вид плод ?

Град
    Разград
    Момичета, при 90 дневната в плодовите дни задължително ли е да се яде 1 и същ вид плод ?
    Не, аз днес ядох праскови, ябълка .. ама съм много гладна мислех да ям пъпеш.. мислите ли, че е много късно вече?

Град
    DreamlanD *
    Не, аз днес ядох праскови, ябълка .. ама съм много гладна мислех да ям пъпеш.. мислите ли, че е много късно вече?
    Май е късничко, но аз преди малко огладнях и хапнах няколко черешки
    Не вярвам да е голям проблем, пък и няма да си лягам скоро..

Град
    Разград
    еее жалко, на мен много ми се спи и може най-много едно резенче да хапна ... ся в момента наще вечерят.. мирише УЖАСНО ВКУСНО направо не издържам а най-лошото е, че майка ми утре почива а когато си е в къщи само готви... мале мале...

еее жалко, на мен много ми се спи и може най-много едно резенче да хапна ... ся в момента наще вечерят.. мирише УЖАСНО ВКУСНО направо не издържам а най-лошото е, че майка ми утре почива а когато си е в къщи само готви... мале мале...
    позволено е ако си адски гладна да си вземеш плод чаша вода или чай в този цикъл

Голям фен Аватара на alehole
    Момичета аз от утре също я започвам Ох , много се радвам . Най-накрая
    Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

http://vbox7.com/play:9aff1eb1

Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си