.
Затворена тема
Страница 12 от 58 ПървиПърви ... 2891011121314151622 ... ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 1434
    Мега фен Аватара на krasiveli
    Град
    Варна
    ^По-добре се мери веднъж на 10 дена или 2 седмици (или както ти поискаш), но не и всеки ден. Не може всичко да се случи нати така, нужно е малко търпение и тогава със сигурност ще видиш разлика.

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Ами аз всеки ден си казвам "Ще се меря другата неделя" и сутринта като стана "Е кво толкова,само неска.." Но както имам воля за диетата,така ще започна и да забравям да се меря,даже ще дам метъра на майка да не ми го дава та значи,запомнете,ще се меря тази неделя,на 10ти и ще казвам резултати,дай Боже да има !
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

мм.. днеска ми е първия ден от диетата на Боряна, някой спазвал ли я е и може ли да ми каже дали в 5тия ден вместо 800гр. месо не може да се изядат 1-2 кренвирша ?
    ~ Ще те спукам от въртене като румънски хит [music]

Първи ден на 90 дневната:
    Закуска - банан
    обяд - две варени яйца и малко салата
    вечеря - Едно варено яйце и салата
    Нахраних се с по - малко от обикновенно и се чувствам много добре.Напълно се заситих, но ако огладнея ще си взем кайсийка Утре съм на картовки, а за закуска смятам да си хапна праскова

Голям фен Аватара на eminemfenka
    1ви ден от Скарсдейл, всичко по план само дето цял ден лежа и гледам филми, но вкарах малко упражнения
    ла-ла-ла

Град
    Бургас
    Имам въпрос.Нали в плодовия ден могат да се ядат всякакви ядки,освен пържени ? А слънчогледа е печен,а доста ми се чопли,дали мога час,след като вечерям прасковки да си хапна малко ?
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Добър вечер на всички За 1 път пиша тук Днес започнах японското чудо и ще ми е приятно да следя и вашите резултати,да зн че не съм само аз на диета.За диетата на Скарсдейл..мн е добра,от личен опит знам

Цитирай Първоначално написано от SlowDownBaby
    Имам въпрос.Нали в плодовия ден могат да се ядат всякакви ядки,освен пържени ? А слънчогледа е печен,а доста ми се чопли,дали мога час,след като вечерям прасковки да си хапна малко ?
    да пишеше че могат да се ядат сурови безсолни ядки около 25 - 30 грама, а мисля че не може след вечеря да се ядат ядки

Днес ми беше въглехидратен ден и се натъпках като прасе !! Не знам .. ако досега съм свалила нещо (малко възможно) сигурно сега съм си го върнала 2 пъти ..
    За закуска (забележете - в 8 часа ;дд) ядох пъпеш. После съм 10 часа ядох три бисквити с шоколад. После в два часа ядох мини порцийка спагети (баща ми реши че 60 грама е даже много ии то кво се оказа - много малко .. ;дд ама после ме мързеше да правя още). И към 6-7 часа ядох едно парче някаквва много тежка еклерова торта .. и се подух! Надявам се утре на плодовия ден да си наваксам ..

She was broken ..

Град
    Разград
    Здравейте Днес ми е 10 ден пада се ден за варива супер един от любимите ми дни ... сутринта пих чаша топла вода с лимон закусих с банан и мисля за обяд да хапна задушени картофки, а за вечеря може би ориз с зеленчуци или зеленчукова супа от полуготовите.. мисля, че днес ще се справя и трябва да го направя особено след вчерашното излагане... беше ми белтъчен ден нооо дойдоха гости и изядох 1 вафла .... пих и сок.. днес ще се реванширам със стриктно спазнаве на "правилата"
    10/90 - още само 9 пъти по толкова
    * (h) Беб0о ОбиЧкам Си Тэ (h) *

Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:
    - ее пак ще дават филм на ужасите

Цитирай Първоначално написано от WhiteSensation
    мм.. днеска ми е първия ден от диетата на Боряна, някой спазвал ли я е и може ли да ми каже дали в 5тия ден вместо 800гр. месо не може да се изядат 1-2 кренвирша ?
    То,за моженето,може...ама не е желателно.Едно парче бяло пилешко месо е доста по-добър вариант.
    Иначе,правила съм я и има ефект

Голям фен Аватара на 4y4u_g
    И аз се меря всеки ден,но с кантара.Преди да почна диетата бях 61 и малко /отивах си направо към 62 /. На 2 ден бях 60 и на третия ден сутринта бях 59 ,но ми беше въглехидратен и както писах малко се поизложих ,а пък вчера след закуската съм яла само купичка череши към 12 и един банан към 3 и после си проспах деня,та неможах и вода кой знае колко да пия и днес пак съм 60 Започвам да си мисля,че водата е основното от което се сваля ,та съм се заредила с литър и половина до мен и си гълтам по малко.

Вече не ми прави впечатление глада.Даже невинаги ям на два часа както пише ами когато ми се дояде може и след 3 - 4 само да е преди 8 )

За днес съм на купичка череши и кафе с мляко,а за обяд мисля да хапна пилешко.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#9156262 - Продавам бална рокля

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от yelkata
    После съм 10 часа ядох три бисквити с шоколад.
    До 12 часа се консумират само плодове и повече течности.
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Мега фен Аватара на ValLoveYa
    Град
    Far, far away*
    Днес ми е 2-ри ден (варива и бобови храни)

Закуска - 2 ябълки, вода
    Обяд - ориз със грах и моркови, салата, филия хляб
    Следобед - ябълка
    Вечеря - същата като обяда, но на половина
    Humans need fantasy to be human.

Град
    Бургас
    sh0c0ladch3ee на теб като ти е 10 ден смъкнала ли си нещо,ако си се теглила/мерила изобщо ?
    Оф на мен ми е 5ти ден,и аз свикнах с глада,обаче вода почти не пия,а вие сега ме стреснахте с тва,че водата била основната за отслабването...надявам се да грешите иначе не знам...

Голям фен Аватара на 4y4u_g
    Тва са си само мои наблюдения.При всеки може да е различно.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#9156262 - Продавам бална рокля

;)

здравейте и от мен, искам и аз да се включа така че да си кажа направо аз съм вече 4 ден на протеинова диета с която смея да кажа че не усещам глад никога,и го казвам с чиста съвест тъй като винаги съм била на диети глад вода и всичко останало но ефекта е да мног бърз смъквам но след това и много бързо качвам което е досадно...така де висока съм 172 и тежа 64 кг в момента нз колко съм след тия 4 дни но и не искам и да бързам да се тегля тъй като в началото на всяка диета първите 5 дни се смъкват най мн кг и бързо но за съжаление тези кг са излишната вода която се съдържа в тялото ни казвам ви това понеже виждам какво си пиеше за началото на диетите ви и само да кажа още нещо...не искам да ви поучавам просто споделям и ако на някой му е полезно нека да се възползва плодовете във всяка диета не са подходящи тъй като в повечето случаи съдържат захари и глюкоза които се задържат в тялото ни и подтискат освобождаването на излищните мазнини...ами това е за сега ще продължа да следя темата че и на мен ми липсва другарче и стимул да издържа,а мисля да продължа месец с тази протеинова диета към която прибавям и леки упражнения е ако някой се нуждае от съвет и каквото и да било може да пита чета много такава литература а и се консултирам с един сайт тоест момиче което е фитнес инструктор и е наясно с адски много неща

Повече от фен Аватара на aLLa
    Град
    DreamlanD *
    На мен днес ми е седми ден - въглехидратен. За сега съм на 2 портокала и водичка, днес мисля да се претегля.. колкото и да ме е страх
    За обяд ще си направя макарони с доматен сок и ще хапна бисквитка
    При вас как върви, момичета?
    Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..

Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..

На мен днес ми е четвърти ден - плодов. Надявам се да мине добре.. За сега съм на ябълка и към 1 ще хапна пак нещо, защото ще излизам.. А дали ако много огладнея е позволено да си купя Nestea? ..

She was broken ..

Град
    София
    Снощи не бях гладна и хапнах малко миди от консерва, колкото да не е без хич...

Сутринта - 3в1 + Нестле фитнес
    Обяд - сирене + зелен фасул /за 3ти пореден ден...как не позеленях вече не знам!/
    Следобед - пак Нестле
    Вечеря - като обяда, но по-малко

Не се бях теглила от 2 дни, днес сутринта показа -700гр.
    Smile!?

Град
    Разград
    h1 За свалянето.. свалила съм но малко само 2 кг. може би защото нямам много за сваляне .. още 3 4 ... 5 е май не са чак толкова малко де .. при тегленето ми току що резултата е.. 47.900 когато започнах бях 49.900 стигала съм и до 51 ...
    ПП Извинявам се за бавния отговор и УСПЕХ!

Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:

На мен днес ми е 8 ден, пада се плодов. Тия дни направих няколко прегрешения, но сега започвам да си я спазвам стриктно, за да наваксам. Не съм свалила кг и не искам да се тегля, но виждам рузелтат в огледалото Според вас лошо ли е, ако снощи към 4 (тоест вече през плодовия ден) съм яла малко ориз?
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” -Тур Хейердал
    Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else. ~Judy Garland
    "Three words. Eight letters. Say it and I'm yours."♥

Втори ден от диетата на Боряна
    Закусвах половин краставица, на обяд изядох порция супа за горене на мазнини и вечерята май пак ще е супа. Дали ще има някакъв проблем ? Днес трябва да ям само зеленчуци, а в супата съм сложила само зеле, моркови и домати... Та ще наруша ли нещо ? :P
    ~ Ще те спукам от въртене като румънски хит [music]

Град
    Разград
    Аз сега си тренирам ...Но от известно време се чудя какво мога да направя за да отслабна в ръце.. дигам гирички но рядко защото са ми много тежки 5 6 кг са..лицеви се опитвам да правя но винаги падам още на първата незнам защо така и неможах да се науча да ги правя.. знаете ли нещо друго за ръцете... а и с диетите дали също се отслабва и там... ?
    Ся ще кажете че съм голям мързел
    Ох имам и още 1 въпрос .. бягането на място в къщи върши ли някаква работа Значи аз си слагам термо колан, обличам някоя дебела вълнена зимна блуза пускам си музика и си бягам и скачам на място... не винаги мога да отделям време да ходя на стадиона да бягам и когато нямам възможност... Според вас има ли смисъл в това, което правя ?

Град
    Бургас
    5ти ден ! Днес една приятелка ми каза,че съм отслабнала ! Както и баба ми ! Дано да има нещо вярно ...
    Та,денят ми беше белтъчен..
    Закуска: Два банана
    Обяд: (преди да обядвам си кусах малко пържолка,не се сдържах,пък и днес мога да ям месо) иии 3 парченца паниран кашкавал,с две филийки хляб и салата от домати.
    Вечеря: Две парченца кашкавал с една филия хляб и салата от доматки
    Чувствам се супер горда от себе си,че за пръв път стигам толкова далече с диета без да я прекъсна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си