.
Затворена тема
Страница 15 от 58 ПървиПърви ... 511121314151617181925 ... ПоследнаПърви
Резултати от 351 до 375 от общо 1434
    днес ми е 13 ден най-после храна
    винаги има две мнения .. -моето и грешното ..

Голям фен Аватара на alehole
    Момичета аз изоставам с 1 ден,вместо да ми е 5-ти ден днес белтъчен,ще ми е 4-ти плодов,защото във вчерашния плодов цял ден ходих из София и ми прилоша и ядох сладолед,после царевица....и прецаках деня,затова искам днес да го направя идеален....
    Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

http://vbox7.com/play:9aff1eb1

Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Мале ама като гледам почти всички сме провалили един ден,че и по едно и също време Аз и вчера си развалих малко режима...цял ден издържах и накрая след вечерята (беше ми въхлехидратен ден ) изядох една принцеска,че майка беше направила и не устоях..а беше към 21:00 часа някъде Много зле,втори ден под ред развалям така...
    Иначе днес ми е плодов,надявам се да ми оправи малко положението... а в неделя ще се меря и ми е супер притеснено,защото преди 2 дни се чувствах по слаба,а от оня ден,когато си развалих диетата имам чувството,че съм си върнала всичко и ме е страх да се измеря...стискайте ми палци,че не знам...
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Аз пък имам сериозен проблем.Нали днес отново ми е плодов ден,за да се поправя,но сутринта ми започва по същия начин-гади ми се.А след два часа някаде ще излизам отново имам доста работа и ще ходя доста.Призлява ми.....ужас.......

Мега фен Аватара на Colouring
    ^Ако ти призлява задължително хапни нещо,че може да вземеш да припадаш.Това слънце + недояждане винаги водят до подобен резултат.Нищо няма да ти стане,ако хапнеш нещо.. все пак здравето е по-важно,нали?
    Аз днеска съм трети ден,въглехидратен.

Ми да,от здравето по-важно няма А и ще отслабваме здравословно

хубаво е поне 4е има по един плодов ден , че да разтоварим малко и да не ни гризе съвестта, че сме похапнали обилно през другите 3 дена
    винаги има две мнения .. -моето и грешното ..

Аз се изложих.Леля вчера донесе един невероятен кекс и така се зарадвах,че ще мога да си похапна във въглехидратния(тоест днес). И ей сега на обяд изядох две парченца.Обаче не съобразих,че вътре има яйца. Много ли съм съгрешила?

В почти всички сладки работи,курабии,кексове...им яйца,мляко..и т.н. , не се обвинявай

Град
    Разград
    Здрасти Днес ми е 13 ден - белтъчини За сега върви отлично Сутринта водичка и преди малко обядвах затоплено на котлона сирене и намачкано.. стана някакво като крем направо аз много обичам да си експериментирам така с храната, нищо не правя по рецепта иии салатка С водата съм добре но ме чака още едно шише което смятам скоро да изпия, охх секи ден се надъхвам все повече.. дано и при вас е така и ви пожелавам бързи резултатии !!
    И мислех да си взема пълносърнест хлябно се отказах.. по-добре без хляб аз вече свиквам..
    * (h) Беб0о ОбиЧкам Си Тэ (h) *

Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:
    - ее пак ще дават филм на ужасите

Голям фен Аватара на 4y4u_g
    Аз пропуснах закуската,защото станах в 11.30 ,а не бях гладна.Пък така и така ми е плодов ден.Закусих в 1.30 с 2 праскови ,а в 2.30 хапнах 2 парчета диня.

Отдавна ми се ядат печени орехи и понеже пише,че днес може да се хапват ядки сега си сложих да си печа.Без сол разбира се.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#9156262 - Продавам бална рокля

Град
    Бургас
    Уф и на мен ми е плодов ден и пак се чувствам супер виновна..За закусва в 10 и нещо изядох две ябълки,после към 1 две праскови,след тях две малки пакетчета слънчоглед Уж нали могат да се ядат ядки,ама все ми е гузно.... и след слънчогледа пак две праскови....
    Как мислите много ли е зле ?
    Към 5 и нещо ще си хапна малко диня,и към 8 предполагам пак някоя прасковка за вечеря,а иначе шишето с водата е до мен,уж все пия,и все стой на едно място
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от SlowDownBaby
    Уф и на мен ми е плодов ден и пак се чувствам супер виновна..За закусва в 10 и нещо изядох две ябълки,после към 1 две праскови,след тях две малки пакетчета слънчоглед Уж нали могат да се ядат ядки,ама все ми е гузно.... и след слънчогледа пак две праскови....
    Как мислите много ли е зле ?
    Към 5 и нещо ще си хапна малко диня,и към 8 предполагам пак някоя прасковка за вечеря,а иначе шишето с водата е до мен,уж все пия,и все стой на едно място
    Изобщо не е много.
    Имам чувството, че oт тук аз ям най-много
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Град
    Разград
    Аз от 13:30 насам съм изпила 1400мл вода, сутринта 200 -- 1600 общо, добре, че е жега и ожаднявам повече.. ама вече ще се пръснаа БУКВАЛНО
    * (h) Беб0о ОбиЧкам Си Тэ (h) *

Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:
    - ее пак ще дават филм на ужасите

Град
    Бургас
    И при нас е горещо и то много,но и 50 градуса да стане пак не мога да изпия 2 литра...за сега съм изпила около 500мл .... а толкова много се мъча,нямам думи но съм си обещала,че до края на деня (до 22:00) ще съм го изпила тва глупаво шише ако ще и да се пръсна !

Голям фен Аватара на justasmile
    Град
    Sofia
    Izvinqvaite za latinicata.. prodto sum v interenet club i nqma kirilica tuk

Az sega na moreto baq se izlojih pone dnes de... nadqvam se kato se privbera da sum zadurjala.. za6toto nali se se6tate - sladoled... vafli4ka...sandvi4 Dano da ne su nadebelqla mnogo ;(
    ..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...

^^ Плувай много, за да гориш калории!

Супер фен Аватара на cookie_master
    момичета понеже виждам,че сте запознати горе-долу с диетите
    искам да сваля 2-3 килограма,ама не с гладуване ами със спорт и лека диета (ако може да ги сваля до 10 дена ще ми е перфектно)
    предварително благодаря на отзовалите се
    МОМИЧЕ!

Диетата,на която сме повечето,не е тежка.Можеш да я пробваш.Иначе ако тичаш примерно всеки ден и не се тъпчеш с храни , а се храниш нормално,без боклуци,ще отслабнеш.Иначе нашата диета е 90-дневната.Пишеш в google и ти излиза режима на хранене.

Щом имаш да сваляш толкова малко,според мен няма нужда даже от диета.Спираш вредните храни и залягаш над спорта!
    Иначе аз в момента вечерям.Направих си чудна салатка с кус кус(домат,краставица,кус-кус,магданоз).Още ми е гузно за кекса с яйца,ама какво да се прави..
    Иначе относно водата-аз си пия по два литра на ден спокойно,но днеска нещо не ми върви тая пуста вода и съм изпила само към литър.Не знам защо..обикновено се наливам като луда и то не се насилвам,просто страшно ожаднявам.
    Отивам да правя упражнения,айде.

Супер фен Аватара на cookie_master
    уж се старая да се храня здравословно,но доста често се случва да се нахвърлям на сладки неща без да съм гладна
    не знам защо така се получава
    МОМИЧЕ!

Град
    Бургас
    Ох спокойно и аз съм така...дори и да съм в леглото,като знам,че има нещо вкусно в хладилника и ставам да си взема дори и да не съм гладна Иначе не знам....три седмици се ограничавах,не ядох хляб и сладко... и нищо не свалих...може при вас да е различно,но на мен не ми действаше по никакъв начин,за това минах на 90 дневната...още два дена и ще се меря...нямам търпение да видя дали има резултат

А ти самата как се чувстваш?Мислиш ли,че диетата действа?Защото аз примерно нямам къде да се тегля и дори в момента не знам колко килограма съм,но по това как се чувствам ще разбера дали съм свалила нещо и дали изобщо има някакъв видим ефект.

От 2-3 месеца съм си на здравословен режим, никакво газирано, пържено, сладко, тестяно и същевременно всеки ден правя упражнения, и не съм се теглила нито веднъж... не знам, килограмите не значат за мен нищо, за мен е важно само как се чувствам и дали си се харесвам..

Разбира се,че килограмите не са толкова важни,а е по-важно да се чувстваш добре и да се харесваш.А на нас точно това ни е проблема,тези които сме на диета.Не се чувстваме добре,заради излишните килограми.Но надявам се скоро това да е минало за всички
    Днешният плодов ден мина повече от добре.Вечерям черешки.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си