.
Затворена тема
Страница 22 от 58 ПървиПърви ... 1218192021222324252632 ... ПоследнаПърви
Резултати от 526 до 550 от общо 1434
    Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Оф и аз неска май малко се изложих Към 12 часа изядох два банана,после чоплих слънчоглед...към 3 хапнах диня,която изобщо не ме наяде и нямаше и час след нея изядох пак два банана След което пак слънчоглед за да ме засити.Ииии към 7 и 30 пак два банана за вечеря и това ми е...Неска никакъв спорт,беше ми супер горещо не ми се дишаше даже,да видим утре трябва да правя таебо и да покарам колело.
    На вас как ви мина и този ден ? Добре спаравили се се ?
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Голям фен Аватара на 4y4u_g
    Ох аз откакто ви писах,че си провалих деня,един свестен нямах след това.Все нещо оплесквах.Но днес се справих задоволително добре. Станах сутринта /в 10 / закусих 1 банан.После в 12 ядох диня и после в 1 пак си опекох орехчета.Много са ми вкусни,но гледам да не ям повече от 30 грама. И после цял ден ми държеше сито от тях чак към 6 и половина хапнах 1 кайсия и то ,защото знаех ,че няма да смогна да си дойда за вечеря.И си дойдох 9.30 и знам,че беше късно ама изядох 5-6 черешки,защото много ми стържеше вече Та само това оплесках.За утре съм си планирала менюто и ще гледам всичко да е в ред. Иначе се мерих сутринта само половин кг съм мръднала от предния път когато се мерих.58 1/2 Не мога да кажа в грамове,защото не ми е електронен,но стрелката се закова между 58 и 59 за това го броя за половин кг надоло хаха. Остава ми още малко до миналогодишните 57 и още толкова до желаните 55.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#9156262 - Продавам бална рокля

Голям фен Аватара на alehole
    И мойте желани май са 55кг.
    Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

http://vbox7.com/play:9aff1eb1

Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.

Голям фен Аватара на 4y4u_g
    Ами,ако може и повече са добре дошли,но и 55 ме устройва за височината ми. Иначе най-много ме притеснява как ще ги запазя.Но ще му мисля после.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#9156262 - Продавам бална рокля

И аз искам да съм 55! И вече съм доста близо до целта от 58,8 преди 1-2месеца вече съм 56,8.. Може и за 54-53 да се поборя

Живей един път, но както трябва.. Слънцето няма цяла вечност да те радва.. Граби със шепи.. Обичай всеки.. Края не тежи, ако дните ти са леки..

Град
    Разград
    Здравейте Олеее правих това пъмп ит ъп хора на 17 минута буквално цялата бях обляна в пот въпреки, че тренирах по бельо... правих го до 40 минута, защото повече просто неможех... след 17 мин.си сложих и термоколана и като го надигна.. отдолу рибки могат да плуват
    И аз нали бях решила да карам няколко дни на плодове и после да продължа от кадето спрях.. еми даа за сега 1 плодов мина БЕЗ НИТО 1 ПРЕГРЕШЕНИЕ за 1 път до сега и въобще не съм гладна.. спазвам дните по принципа на плодовия в 90 дневната т.е. не смесвам плодовете Днес като станах изпих 1 чаша топла вода с лимон после в 9:00 - 1 праскова, след което на обяд не бях гладна от тая жега и изпих 250 мл. вода към 18:30 1 ябълка и към 21 - 3 резенчета пъпеш.
    Вече асансьор не ползвам окончателно ..дано скоро има резултат при всички иначе аз се боря за 45 кг.и малко ми остава но... сега все още съм се 48.. понякога слизам и на 47.5 ноо..бързо си се връщат. В неделя бях 49.9 успех момичета
    ПП по време на ПЪМП-а изпих 1л. вода самичка
    * (h) Беб0о ОбиЧкам Си Тэ (h) *

Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:
    - ее пак ще дават филм на ужасите

Здравейте мацки Днес ми е плодов ден и супер много съм се надъхала, че най-после ще спазвам стриктно диетата. Днес смятам да поплувам, малко ще правя от упражненията на Синди Крауфорд, може Пъмп ит Ъп или малко Тае бо.. И следобед ще тичам малко + коремни преси Закусих ябълка и сега ще ходя да си купя други плодове. А да попитам, защото сигурно ще съм гладна преди 12 часа мога ли да хапна примерно малко пъпеш или 1-2 кайсийки?
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” -Тур Хейердал
    Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else. ~Judy Garland
    "Three words. Eight letters. Say it and I'm yours."♥

Повече от фен Аватара на starr21
    Град
    Radcliffe country :***
    Да се похваляяяя за 10 дена с адските упражнения съм свалила 2 кг и 2 см викам си невъзможно е за см ама явно е Са спортувах увита във Фолио надявам се не съм единствена Сега го оставих още малко и ще го саля след малко. За закуска малко прегреших с 1 филийка ръжен хляб но нямахме плодове. Сега ми е 2ри ден и ще изчакам да дойде обядааааа смятам да си сваря едно картофче. При вас как е

^Да,можеш.
    Аз днес съм на белтъчен ден. Закусвах пъпеш и фреш от грейпфрут.Ще обядвам или яйца или кашкавал...

starr21, как задържаш фолиото да не пада щом си се изпотила? И поздравления за постижението!
    alehole, мерси за отговора

Надявам се, че някой може да ми каже дали мога да ям салата от зеле в плодов ден?
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” -Тур Хейердал
    Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else. ~Judy Garland
    "Three words. Eight letters. Say it and I'm yours."♥

Град
    ^ ami slojix malko powe4ko otkolkoto poprincip i ne mokroto otgore zad1rja drygoto nadqvam se me razbra ne obqsnqwam mnogo dobre

Супер фен Аватара на Yankee
    Град
    в психиатриата ;))
    Цитирай Първоначално написано от starr21
    Да се похваляяяя за 10 дена с адските упражнения съм свалила 2 кг и 2 см викам си невъзможно е за см ама явно е Са спортувах увита във Фолио надявам се не съм единствена Сега го оставих още малко и ще го саля след малко. За закуска малко прегреших с 1 филийка ръжен хляб но нямахме плодове. Сега ми е 2ри ден и ще изчакам да дойде обядааааа смятам да си сваря едно картофче. При вас как е
    Мила,по-добре повече не си слагай фолио В Интернет инструктури казват че образувало целулит.

It is necessary
    to wrestle with me

you throw away, you throw away
    but you can't help it
    you've gone momentum

Град
    ^ naistina basi typoto ;(

Град
    в психиатриата ;))
    По-добре си тичай и спортувай и без него Пак ще има неминуем резултат

It is necessary
    to wrestle with me

but you can't help it
    you've gone momentum

Град
    ^ Да права си Благодаря

Зравейте на всички тук, след тези горещини и липса на апетит вече от 46 кг тежа 43 и сега мисля да продължа режимно за да сваля до 40, Уау толкова слаба като сега не съм била, направо е супер момичета, друго си е човек да е слаб, направо нямам думи да ви опиша и всички усилия и лишения си струват, хайде успех на всички

Голям фен Аватара на Sevdito
    Здравейте.Тъй като не искам да правя нова тема ще попитам в тази.Искам да си направя Вега Тест,ако може да ми кажете на каква цена е тази услуга,има ли я в Асеновград,а ако не къде в Пловдив се намира?И диетата която ти правят отделно ли се плаща,освен Вега Теста?

^Не мисля,че ще има ефект от вега теста,само ще си дадеш парите;не е мое мнение,защото не съм си правила,но близки и приятелки си правиха и нямаше резултат.
    Цитирай Първоначално написано от infinitypeace97
    Надявам се, че някой може да ми каже дали мога да ям салата от зеле в плодов ден?
    Зелето попринцип го пише за белтъчния ден,но не виждам защо да не си хапнеш на салата.

Цитирай Първоначално написано от alehole
    ^Не мисля,че ще има ефект от вега теста,само ще си дадеш парите;не е мое мнение,защото не съм си правила,но близки и приятелки си правиха и нямаше резултат.
    Значи няма да си правя.Благодаря ти за отговора!Чудя се за диетолог,но незнам има ли някакъв смисъл..?

Град
    в психиатриата ;))
    Цитирай Първоначално написано от Sevdito
    Значи няма да си правя.Благодаря ти за отговора!Чудя се за диетолог,но незнам има ли някакъв смисъл..?
    Ако имаш проблем с килограмите-затлъстяване тогава да,ако не-прави упражнения и се храни умерено

It is necessary
    to wrestle with me

but you can't help it
    you've gone momentum

Sevdito имаш ли някакъв проблем или просто имаш излишни кг.?Какво точно искаш да постигнеш?

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от starr21
    A ти какви упражнения си правила ? Аз за 10 дена свалих само 1см,но само от диетата и каране на колело
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Sevdito имаш ли някакъв проблем или просто имаш излишни кг.?Какво точно искаш да постигнеш?
    Имам излишни килограми и в последно време(от над 1 месец) нон-стоп ям не ми се яде въобще,но насила ям незнам защо и не спортувам(заседнал начин на живот) може да съм преяла,но продължавам да се тъпча с квото ми падне...незнам какво ми става и все много калорични неша (тестено,сладко,мазно..) и видимо забелязвам че съм качила още няколко килца,но това не ме спира...незнам,но ако продължавам така.....не ми се мисли.Постоянно мисля за храна направо ще се побъркам,а искам да отслабвам и да се стегна цялостно...просто Воля Нулева

Ами преди 9 дни и аз бях така !!! Но сега не съм.На диета съм и видимо има промяна във въшния ми вид,чувствам се по-лека,не ме боли корем,преди ми се повръщаше дори от това,че се тъпчех непрекъснато с боклуци.Започни диетата с нас 90-дневната- http://www.dieti-otslabvane.com/90-%...B0%D0%BD%D0%B5
    Много е подходяща.Дори ако не спортуваш.ще свалиш кг.,но спорта е много важен за тялото ни и все пак като свалиш кг. кожата ти трябва да се стегне със спорт. Иначе диетата е супер,разнообразно хранене,всеки ден хапваш от различните групи храни и не усещаш глад.

То ще я направя диетата,ама след това ще си ги върна,защото не вярвам винаги да се храня така разделно.Просто диетите ми се виждат безмислени....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си