- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;)
47 кг и искам да отслабна с 2-4,само че нещо все се провалям![]()
този път ще се опитам да съм постоянна,че не мога да се гледам вече![]()
Такамм...както и предполагах не мога да спазвам 90-дневната(не защото е тежка,а просто защото не мога да спазвам диети).Смятам да си почна мой режим като наблягам на водата по 2л минимум и по някой друг плод+каране на колело сутрин и вечер,общо 6км. Знам,че режимът е доста тежък и изтощаващ,но просто искам да отслабна и вече не знам как,а искам до 1ви Август да съм -5кг минимум. Ще видим какво ще стане.Както и нямам воля![]()
Добре де,момичета нали спелиалисти казват че 90-дневната не е полезна?Като я спазвате не се ли чувствате уморени,отпаднали,раздразн ени или?Питам защото че чудя дали да я почна
![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
[color=red][b]^ Аз до сега не съм чула,че някой специалист е казал подобно нещоНито съм чула/прочел,че някой се оплаква от липса на енергия
Да не я бъркаш с диетата на Дюкан?!
Между другото съм на път да убия бащата ...Аз му казвам "Не ми купувай закуска сутринта!",а той прави точно обратното
Казах му и к
Да,точно диетата на Дюкан![]()
It is necessary
to wrestle with me
but you can't help it
you've gone momentum
Yankee незнам кои специалисти са го казали аз също за пръв път чувам,че има отрицателни мнения.А лично ти казвам,че нито съм уморена,нито ми е гадно а енергия имам достатъчно,за да обиколя света![]()
Ако мислиш да я почваш и се чудиш,направи една четворка дни и виж как ще се чувстваш!
![]()
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
Най-вероятно 4-ка ще направяЩе пиша тук за дните
От утре почвам
It is necessary
to wrestle with me
but you can't help it
you've gone momentum
^Направи си една хубава четворка и не се притеснявай![]()
Аз утре съм на въглехидратен ден![]()
Преди малко така се изложииииииихПрибрах се и бях тооолкова жадна, че изпих една чаша сок, а после още една
Принципно не пия сок или нещо различно от вода...
Нищо де..
Днас като цяло отново съм доволна от изпълнението на деня. Утре ми е ден за варива, а ще имаме гости и ще се пекат разни кебабчета, кюфтета, леле мале
Ноо аз ще успея да се въздържа
Нямам търпение да дойде въглехидратния ден, за да ям сладолед
![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” -Тур Хейердал
Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else. ~Judy Garland
"Three words. Eight letters. Say it and I'm yours."♥
И този ден мина при мен![]()
Закуска в 12... : 2 праскови
Обяд в 15:30 : Картофена салата
Следобяд в 16:15 : още малко от картофената салата![]()
Вечеря в 19:30 : малко печени картофи ( не успях да си сваря,за това напловината на обяд,но печени )
И вода...май почти никаква днес...както и без упражнения....![]()
Уф...утре вечер заминавам за село,а точно събота ми се пада плодов ден..не знам как ще издържа..а и в петък като стигнем в село,нашите тепърва ще пекат разни месца към 9-10 вечертаСтискайте ми палци да издържа и да се справя !
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
^стискам ти палциИ аз като теб трябва да се справям с удържането от едни месца утре вечер
![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” -Тур Хейердал
Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else. ~Judy Garland
И аз ти стискам палци, че знам как е като се ходи на село.. баба ми особено много се старае и като ходя там ям, че иначе ще я обидя.. не че протестирам, защото готви убийствено... направо да ядеш и да се радваш, че си дебел...![]()
infinitypeace97 спокойно,не е кой знае какво прегрешение и аз си пия сок. Просто ми е по-вкусно от водата.Да нетрябва,но пък иначе няма да пия никакви течности.
Иначе днес си хапнах бобец..от кога ми се ядеше![]()
Закусих в 10:30-2 парчета диня
12:15 / да трябваше малко по-късно,но ми се ядеше / Бобббб ♥ с 1 краставица и чушленца и 1 прясно месена питка /баба ни е на гости и../
към 14 пих 1 чаша нектар от кайсии
и в 18 пак ядох като обяда,но на половина.
И преди малко бях на кафе ,и нямаше как да не пия нищо, та изпих 1 куинс. Това е за днес.
Утре най-после сладко!![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#9156262 - Продавам бална рокля
Момичета и аз се включвам![]()
Висока съм 160 сантиметра (ако трябва да сме точни 159.5) иии съм между 49.5 и 50.5 килограма.
Моите цели са малки... 3,4 килограма мисля че ще стигнат..![]()
Понеже малко се загубих по коментарите пък мернах тук нещичко за диетата на Дюкан... Има ли желаещи? Ако вече не сте я почнали де... Аз започвам от утре...Дано се получи нещо, че не съм от тези които стриктно си спазват диетите... Ще сте ми като стимул..
Също така мислех сутрин да ходя да бягам и през деня да правя йога или пилатес... Тае-бо или просто упражнения като коремни преси и т.н.
![]()
Та... Абонирам си се за темата![]()
Have The Courage To Live... Anyone Can Die... ;]
SlowDownBaby аз също ще ходя до село утре,но добре че ще ида само да ги закарам и да се върна,пък и ми е въглехидратен,защото ако остана за повече от 1 ден...отиде ми диеткатаТака ,че напълно те разбирам! При теб поне са месца,а мойта много обича пити,мекици и всякакви други тестени изкушения да прави... И все пак стискам палци!
)
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#9156262 - Продавам бална рокля
И аз ви стискам палци да удържите на изкушенията!![]()
А иначе току що правих Пъмп ит ъп и съм вир водаИначе трудното ми беше докато схвана всяко едно движение
И ги бърках..но нищо все пак съм доволна,че го направих.
и аз го правих вчера това pump it up,ама издъхнах още на 20-та минутаи това,където му казват easy walk ,хич не е еаsy, не мога да го схвана
иначе аз днес тотално се олях-пържени картофи,2 филии хляб,мура сандвич
![]()
![]()
Да , easy ама не е . Може би след 5-6 пъти ще го схвана цялото![]()
Просто аз имам чувството, че човек като е на диета му се яде повече от колкото ако не е на диета...(забраненото е най-сладко...) Това се онася не само за теб, а изобщо за всички, които все се опитват да се ограничават, но все не успяват...Започнате ли диета не го приемайте, като лишение и като това, че почти няма да имате какво да ядете-въобразявайте си, че здравословното е много вкусно, приготвяйте си ястията с любов, слагайте ги в красиви чинии и мислете , че е вкусно(ма кар, че то наистина си е вкусно).Аз преди като пазих диети така правех...И най-важното-яжте бавно и се наслаждавайте на храната!Първоначално написано от gabri3lla
E за щастие ние на село нямаме баба ..смисъл нещо като вила е и ходим само с нашите и една моя приятелка,аз го решила ! Когато дойде време за вечеря,аз ще си седя в стаята и ще щтракам нещо на лап-топа (не знайно какво след като няма нет...Първоначално написано от 4y4u_g
) или ще чета,абе просто ще стоя в стаята докато се нахранят всички,че да не се дразня
В нашето семейство никой не закусва,така че с това проблем няма да имам,но виж за обяда вече е по сложно
Но не знам...доста съм се нахъсала и мисля че ще се справя.После ще споделям във форума какво е станало и с меренето,и с удържането на храната
![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Добро утро![]()
Аз от днес продължавам 90 дневната с белтъчен ден3 дена бях само на плодове, зеленчуци и вода и реших да се премеря преди продължението на диетата и дааааа ризултат ИМА 46,500 много се радвам
![]()
Също така вчера най-накрая свърши практиката в училище и завърших и тази година, остана още само 1![]()
..малко е спам но реших да се похваля![]()
И така сега ще изпия чаша топла вода и 9:30 ще хапна или ябълка или 2 праскови ще го измисля![]()
А да и си тренирам пъмп-а през ден.
хайде успех на всички![]()
![]()
ПП топено сирене може ли да се яде? и ако може в белтъчния ден ли ще е.. ?
* (h) Беб0о ОбиЧкам Си Тэ (h) *
Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:
- ее пак ще дават филм на ужасите
sh0c0ladch3ee, браво за постигнатия резултат!Мисля, че можеш спокойно в белтъчния ден да си ядеш топено сирене, но не в много голямо количство.
darkness848, един съвет от мен-не започвай диетата на Дюкан! Найистина, отслабва се, но има супер много отрицателни мнения за тази диета. Майка ми я правеше и се чувстваше отпаднала, от много белтъчини получи обриви и т.н. Преди да я започнеш прочети в интернет мнения за диетата най-добре, пък после си реши дали ще я правиш. Може да не си чула, но осъдиха Дюкан, заради диетата, която не се е отзарила позитивна на много хора.![]()
Днес бобов деннТези дни нещо не са ми от любимите. Закусих прасковка, ама май скоро ще изям още една или един банан
За обяд най-вероятно ориз или грах
![]()
Айде успех на всички и довечера да се похвалите със стриктно спазен ден!![]()
П.П. Май малко се поувлякох..![]()
Благодаря ти за отговорадано се справиш, успехх
![]()
* (h) Беб0о ОбиЧкам Си Тэ (h) *
Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:
- ее пак ще дават филм на ужасите
ЗдравейтеДнес ми е въглехидратен ден
Закусвах пъпеш
![]()