.
Затворена тема
Страница 28 от 58 ПървиПърви ... 1824252627282930313238 ... ПоследнаПърви
Резултати от 676 до 700 от общо 1434
    Голям фен Аватара на alehole
    Аз си нарязах диня и сега ще хапна А ти кое си правила,че си имала такава мускулна треска?
    Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

http://vbox7.com/play:9aff1eb1

Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.

Как сте, момичета? Виждате ли резултати? При мен днес има малък резултат на лице- коремчето ми почти го няма Не съм се теглила още, защото сега нямам кантар, но щом се прибера се надявам малко да съм намалила килограмите Вчера имахме гости, а аз бях на бобов ден и прегреших с малко сиренце и малко ядки към 11 вечерта Но съм много доволна от себе си, защото вече ми е четвърти ден без прегрешения Днес ми е въглехидратен и закусих едно бананче, за обяд, към 1 сигурно картофки /реших, че ще ги ям във въглехидратния / и за вечеря ще ям сладолед. Айде успехчета за деня
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” -Тур Хейердал
    Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else. ~Judy Garland
    "Three words. Eight letters. Say it and I'm yours."♥

Град
    Разград
    Мерси, успехчета и от мен
    А за мускулната - от замунда клипа като почнах отначало някаде до 40-тата мин. го правих изкъпах се и легнах и на др. ден едвам станах от леглото и като седна после неможех да стана така ме болеше, че..
    infinitypeace97 Браво за резултата много се радвам. Продължавай в същия дух
    * (h) Беб0о ОбиЧкам Си Тэ (h) *

Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:
    - ее пак ще дават филм на ужасите

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Цитирай Първоначално написано от sh0c0ladch3ee
    Мерси, успехчета и от мен
    А за мускулната - от замунда клипа като почнах отначало някаде до 40-тата мин. го правих изкъпах се и легнах и на др. ден едвам станах от леглото и като седна после неможех да стана така ме болеше, че..
    infinitypeace97 Браво за резултата много се радвам. Продължавай в същия дух
    ако говориш за pump it up, накрая има релаксиращи упражнения. предполагам,че са точно,за да не ти става мускулна,или поне не толкова голяма
    иначе аз от днес започвам на чисто,отново засега съм на половинка пъпеш,другата половина ще я хапна към 2 и към 17-18 ще е нещо от сорта на салата или кайсии

Град
    Разград
    ооо вече беше минало 00 часа аз бях толкова потна и изтощета а имах и да се къпя хич не съм мислила за мускулна даже не догледах до край клипа

Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:

Готини телаа...

Супер фен Аватара на gabri3lla
    ще взема да си лепна такива снимки навсякъде из нас

И азз ще си налепя такива снимки за стимул Не исзържах до 1 и ще обядвам сега малко супа и картофки Довечера ще ходим при баба ми и тя ще иска да ме тъпче с разни манджи, а планът ми беше да ям сало сладолед Стискайте палци да ми се размине и да не ме угои
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” -Тур Хейердал
    Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else. ~Judy Garland

Стискаме ти палци , дано овладееш положението
    А аз съм на плодов ден и ми се доядоха лешници,но магазина е далечее...
    Иначе снимките ми действат страшно стимулиращо.И пускам само още една , защото е много яка и не се сдържам!

^ Благодаря ти Охх, какво хубавно тяло имаа.. дано и ние да постигнем такъв успех

Мацки, вижте какво намерих за плодовия ден:
    В този ден хапвайте само плодове. Съчевайте ги както решите. Ако ви харесва повече хапвайте едни и същи плодове на едно хранене. Включете и малко сушени плодове, семена и ядки. Най-полезни са свежите и небелени плодове. Може да се консумират и плодови пюрета, супи, компоти, печени плодове (може да се добави подсладител). Ако не обичате плодове, тогава може да ги заместите със зеленчуци.

Тук се казва, че могат да се ядат зеленчуци, супи, компоти.. Това не го знаех и лично на мен би ми направило плодовия ден по-лесен за изкарване

Град
    Разград
    еха това е супер наистина би олеснило много плодовия ден
    но компотите нямат ли много захар.. еее аз много обичам така че.. опрезелено ще хапвам компоти

Голям фен Аватара на darkness848
    Град
    ТРАНСИЛВАНИЯ
    Здравейте и от мен!
    infinitypeace97 браво! Продължавай в същия дух!
    Аз днес отново си развалих деня с едното киви... Ама... Нямам друг избор..
    Иначе сутринта си хапнах едно мляко и след това се разхождах навън за около час, два. Преди има-няма 20 минути се наобядвах с малко пуешка шунка иии след около час, два може да излезна отново на разходка или да потичам... Зависи колко горещо ще е навън.
    Ако ли не... Може би ще си правя упражнения вкъщи.
    Не знам дали видимо има разлика, но аз се чувствам по-свободна и по-лека... Може и да е психическа измама не знам
    Хайде успех на всички... Стискам ви палци \/
    Скоро ще си се хвалим с готините тела налиии??
    Have The Courage To Live... Anyone Can Die... ;]

^Благодаря ти, успехчета много и на теб!
    Аз докато се усетя преди малко бях изяла вече един сладолед А пък ми е мноооого топло и никакви упражнения не ми се правят, днес нито съм плувала, нито нищо.. Довечера ще ходя да плувам малко.. Нищо, здраве да е

Град
    ТРАНСИЛВАНИЯ
    Хаха... Точно!
    Между другото... То в тези жеги... Само като си помислиш за упражнения и ти се отщява...
    Ама... Пак като погледнеш към снимките и знаеш на къде си се запътил... Идва ти пауъра
    Пък и... Може и от време на време да се почива... Все пак... От седем дена, два да почиваш си е напълно добре.. Само да не са един след друг...
    На мен ми остава още час и като гледам как е тръгнало... Сигурно ще ида да се попотя малко навънка да побягам... Само дано не се откажа в последния момент...

Отивай да тичаш, докато още имаш мотивация Аз до сега си гледах папката със снимките и стигнах до решението, че няма да тичам ама ще направя още 50 коремни преси и малко от упраженията на Синди засега Голяяяяям съм мързел тия дни

Голям фен Аватара на justasmile
    Град
    Sofia
    Йеййййй!!!! Станала съм 63.3 кг, като след морето бях 64.2... Охххх.. още малко - за сега искам да съм 60, ама стигна ли до там и има още време до лятото ще се пробвам да стана 58кг
    ..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...

На мен също много ми се е допило компот,но не ми се искаше,защото има доста захар.
    А иначе днес от жегата ли незнам от кое съм като парцал,нямам сили да мръдна,всички вкъщи се притесниха за мен,че съм побеляла цялата и т.н.Купих си едни фъстъци за малко енергия,а от тях като ме заболя корема 4 часа съм лежала на леглото и немога да мръдна.И както се досещате днес няма да има упражнения!

justasmile Бравоооо! Продължавай само така! Дано да края на лятото да постигнеш целта си, че даже и по-рано

alehole Милата.. Какъв ден ти е?

Искам тази жега да свършва, че не мога да си парвя нормално упражнениятаа! За сега съм направила 200 коремни преси и нявма да правя повече, малко от упражненията на Синди и довечера ще плувам

Град
    ТРАНСИЛВАНИЯ
    Ииии аз отново се завърнах от изтощителната ми тренировка
    Мале навън каква жега беше... Направо 7/8-мите ми залепнаха за краката...
    Ходих и бягах общо 5 километра като някъде половината ги избягах а другата половина - ходих... Поне нямаше жив човек около мен да ме гледа колко не съм добре... Иначе беше приятно... Нямаше много трафик, сама с музиката и готините тела на моделите в главата ми... Перфекто
    И малко оффтопик... Минах една група мотоциклетисти... Малеее имаше Дукати 848 (един от любимите ми мотори) бял... Изкаран като от картинка... Направо си останах със зяпнала уста... Беше... Адски... И едно Кавазаки Нинджа ама... Не ми хвана много окото...
    Таа.... Бягах си аз ии доста се поизпотих... Според една програмка в телефона ми съм изразходила 205.1 килокалории... Пък и след това унас направих малко коремни преси и едни упражнения за бедра и дупе ии след малко изчезвам в банята...
    Доволна съм да съобщя, че изобщо не изпитвам глад или умора... Даже се чувствам много жива... Може утре пак да повторя... Ама предполагам ще е само ходенето, защото ще вали... Не мога да повярвам.. Днес е 35 градуса - утре 20.
    Иии така мили дами... По-напосле смятам да изпия една чаша обезмаслено прясно мляко... Иии останалото на вода.
    justasmile браво на теб! Раздвам се, че има видими резултати.. =D> Продължавай все така!
    infinitypeace97 по много коремни преси правиш. Аз правя само по 90 някъде всеки ден и от три месеца вече има видими резултати... Мога да постна снимка ако искаш... (Още от сега казвам АКО иска, за да види... Не искам изтъквания за самата мен! )
    alehole защо не пробваш с някой мултивитамин или нещо? Да не би да си се преуморила от упражнения или? Дано се оправиш бързо...

На плодов ден съм , малко се поосвестих .. ама това е и от жегата...

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    darkness848,аз искам да видя резултатите Пускай една снимка "Преди и Сега"

Град
    Разград
    Да наистина пусни снимка много ми е любопитно каква е разликата
    а при мен днешния ден се провали и то не с ядене а с неядене и не мисля скоро да ям, колкото и зле да звучи точно в момента съм много ядосана и убидена..
    Значи ко става.. дойде ни на гости една жена около 50 годишна но доста слаба.. след смъртта на мъжа и свали доста.. и аз съмпо къси гащички и първото което ми каза беше -- оо миме я какви баджаци си отпрала дай малко и на мене, при което ми стана супер кофти.. и после вече като си трагна викам на мама и видя ли, и леля Пеци каза, че съм дебела.. и дядо ми също беше при наас нали и вика: ее то пък да не е лъжа, не си баш дебела ама си закръглена тъй.... и мен тотално ми мина мерака за всичко и се зарекох докат не почна да припадам няма да ям защото ми писна да ми се подиграват... 46 кг. съм и викат че съм дебела, колко тр. стана за да кажат, че не съм.. пф
    аз се виждам че не съм слаба ама дядо ми супер грубо ми го каза и то с някъв подигравателен тон.. едва ли не издънката на семейството, брачедките ми слаби, сестра ми слаба само аз.. прасе
    сорка, че ви занимавам ноискам да си го излея някаде...
    айде почвам пъмп-а този път до край
    Успех на вас

Град
    Bulgaria
    Диетата е много добра.Аз с нея за 4 дни свалих 4 кг и нещо.
    Това е за хора, които искат да изгубят първите си килограми бързо.Диетата не трябва да се спазва повече от 5 дни.

Ден 1
    7ч.сутрин-1 чаша топла вода-лягате си отново за около 10мин(Всяка сутрин)
    7ч.30 мин.сутрин-чаша кафе-една бучка заха-една печена филийка без масло
    Обяд-2 твърдо сварени яйза-малко сол-1 портокалов сок
    8ч.вечеря-100 гр печена пържола-зелена салата с олио и лимон
    10ч.вечер-1 чаша билков чай без захар
    Ден2
    7.30чсутрин-кафе-1печена филийка-1 синя слива или ябълка
    Обяд-Печена пържола-1нарязан домат с олио и лимон-1 сварен плод
    8ч.вечер-1 парче шунка-1кисело мляко с 1 чаена лъжичка захар
    10ч.вечер-1 чаша студен липов чай
    Ден 3
    7.30ч. сутрин- 1 чаша зеленчуков булъон-1 сухар1 парче шунка
    Обяд-варена или печена риба-1 домат-1 парче сирене
    8ч.вечер-Плодова салата
    10ч.вечер-1чаша чай
    Ден 4
    7.30чсутрин-1 чаша настъргани моркови със слънчогледово олио и лимонов сок-1 филийка препечен хляб
    Обяд-Месо и салата
    8ч.вечер-1пържола-1 картов , смачкан с мляко
    9.30вечер-1 портокал
    10чвечер-1 чаша чай

С неядене нищо няма да постигнеш, само ще си навредиш.. това ти го казвам от личен опит... какво ли не бих дала и аз да съм 46кг... Спокойно, българите по принцип не са от най-тактичните хора, така че не си и помисляй за гладуване, а продължавай с 90-дневната и упражненията

Град
    Разград
    Правя и 90 дневната и упражненията смъкнах 2 кг за 20 дни но явно не е достатачно, 2 пъти съм лежала в болница зарази гладуването 1 път бях се обезводнила, 2 път след 1 месец на солети пак на системи .. но кво да ти кажа, мен ми е супер гадно давам всичко от себе си в последните 22 дни не се спирам.. и вместо някъв стимул получавам подигравки, особено като започне да ме сравнява с другите.. знам, че ще си навредя но се надявам поне този път да се научи, че аз не съм Симона или Никол, аз съм си аз и ми писна да съм черната овца... знам, че е тъпо но наистина ме нараняват по този начин, аз откакто се помня съм на диети..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си