- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;)
След няколко влизания в болницата как може да искаш да си го причиниш отново и то съзнателно? И на мен ми е писнало да гледам как някви 40-килограми момиченца всеки ден си ядат шоколади, хамбургери, дюнери и т.н., а пък мен да ме е страх да изям 1 парче шоколад, ама какво да се прави.. в крайна сметка аз мога да отслабна ама да ги видим тия как ще си накарат циците да пораснат![]()
![]()
Изпаднах в друга тема, но мисълта ми е да не се отказваш, защото хубавите и ценните неща в живота се постигат с труд и постоянство..
![]()
sh0c0ladch3ee ,знам,че каквото и да напишем едва ли ще те накара да се почувстваш по-добре,но хич да не ти пука какво ти казват хората. и на мен наще,баба,дядо,приятели,кои то не са ме виждали отдавна ми повтарят,че съм напълняла,ама вече спрях да се трогвам,щото си е точно моя работа каква ще бъда. да не ти пука,продължавай си с диетата и постигай бавни,но трайни резултати,а те нека си злословят.
да се похваляя-днес съм без никакви прегрешенияизядох цял пъпеш и сега чакам да ми донесат диня,че е мноооого горещооо.
sh0c0ladch3ee, стегни се малко! Искам да ти кажа, че при мен 24/7 е така. Даже открай време леля ми ме кани у тях само за да каже колко сме дебели с майка ми, а тя колко е слаба. Толкова плюнки се хвърлят по нас, че трябваше да сме се удавили вече. Грам да не ти пука. Пък и само искам да ти кажа, че докато се опитваш да отслабнеш заради другите първо, че няма да отслабнеш изобщо и второ само ще продължаваш да си разваляш здравето. Ти си само 46кг все пак... Имам много познати момичета, чието тегло се изписва с три цифрички и изобщо не се комплексират и не полагат никакви усилия да се погрижат за себе си. Храни се здравословно и спортувай, не се занимавай с други тъпотии. Нали се сещаш, че колкото и слаба да си, няма да си красива, ако не си здрава. Да не говорим, че при някои момичета е просто въпрос на конструкция и е абсолютно невъзможно да имат идеална фигура. Гледай себе си и здравето си, 'щото ти на хората устите никога няма да затвориш, а само ще си вредиш с такива глупости, каквито подхващаш!
Съдбата не е въпрос на шанс. Тя е въпрос на избор. За нея не се чака, тя се постига.![]()
Реших да пусна една мъдра мисълмалко да се окуражиш шоколадче!Вярвай в себе си,живей живота си,той е само и единствено твой.Винаги ще има хора,които с думите си ще те карат да се чувстваш непълноценна и да губиш надежда за всичко.Но от теб зависи дали ще приемаш казаното от тях присърце или ще ги подминаваш с присмех.Охх..дано да съм те окуражила
![]()
На мен иначе днес ми беше лошо,не прегреших де,утре ми е белтъчен ден и така![]()
![]()
![]()
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
darkness848 Мацкаа, качи снимкии/Дано не ставам нахална, де
/ Като каза, че коремните, които правя са много, според теб би ли трябвало да ги намаля ?
sh0c0ladch3ee Мила, не им се връзвай, те може и само да се шегуват, или пъкт ако не се, може просто така да им изглежда на тях на фона на братовчедките ти, които казваш, че са слаби. Все пак не ти е нужно точно те да те харесват, нали? В предишни постове беше казала, че твои приятелки са ти казали, че си отслабнала, ако не се лъжа. И това е супер, защото някой забелязва успеха ти!![]()
alehole А на теб ти пожелавам да не ти става повече лошо и бягай от жегите! Може от това да не ти е било добре
Аз днес на моя въглехидратен ден за вечеря изядох три доста големи топки сладолед, като преди това бях яла още един следолед. После пък отидохме на кафе и някъде след 9 изпих едно 'шокофридо'
и едно мохито.. Днес се поизложих, но утре на плодовия ден ще наваксвам.
П.П Малко стана дългичко..Успехчета за утрешния ден на всички!
![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” -Тур Хейердал
Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else. ~Judy Garland
"Three words. Eight letters. Say it and I'm yours."♥
^От колко време правиш коремни преси?Защото аз издъхвам на .. няма да ти казвам бройкатаНа фона на твоите моите изглеждат като 1-2
![]()
БЛАГАОДАРЯ ВИ искренно, сериозо просълзих се докато четамного сте мили и ме окуражихте наистина
страхотни сте !!
![]()
* (h) Беб0о ОбиЧкам Си Тэ (h) *
Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:
- ее пак ще дават филм на ужасите
Здравейте момичетаааМалко късно ама...
За снимките няма проблемНо пък още от сега да си ви предупредя да не очаквате кой знае какви резултати... В смисъл.. преди си имах коремче и сега вече горе-долу ми се вижда пресата на корема. Няма плочки де...
![]()
infinitypeace97 след като видиш разликата (утре ще кача снимки) и ако си доволна от това което виждаш, ако искаш мога да ти кажа упражненията за корем които правя аз. Тук съм сигурна, че имат ефект![]()
sh0c0ladch3ee няма да ти пука какво говорят дугите! На мен баба ми ми казва, че съм пълна.. И да не говорим, че всеки път когато си взема било мляко, било нещо друго ме гледа и само клати главата...Направо на човек да му приседне и да му се отще всичко... Ама това нека не пречи на спазването на диетата ти... По добре да хапнеш, защото иначе като изгладняваш и всяка следваща храна, която хапнеш тялото ти ще трупа като запас за до след другия път когато отново ще ядеш. Я си следвай диетата и им удари по един сиктир...
![]()
И сега да ви кажа колко разочарована съм от себе си...![]()
Днес карах добре... Всичко ми беше протеини... Само, че... Преди час някъде ме изкушиха с една диня... И прегреших ужасно... Много ме е яд...Никога не съм могла да спазвам диета като хората... И после се надявам, че ще мога да влезна във форма... Ужас...
Ииии... Може и смешно да звучи, ама нещо в мен каза НЕ! И от утре смятам да започна всичко начисто... Все пак... Всеки ден е нов ден...Много, много ме е яд на себе си... Ама...
Таа така.. Оплаках ви се... Криво ми е... Ама да се надявам, че повече няма да се дъня... Аз се провалих на първият си път...
Стискам палци на всички да продължавате да извайвате мечтаните тела...![]()
![]()
Успех за идният ден!![]()
Have The Courage To Live... Anyone Can Die... ;]
Имам един въпрос или просто искам да си излея душата. На здравословен режим съм от почти 20 дена.Спортувам всеки ден - изкачване на стълби,дълги разходки,скачане на въже. Зависи от деня.И просто не виждам резултат.Даже имам чувството,че дебелея.Мразя се,не мога да се погледна в огледалото и просто вече не знам какво да правя.Ако този режим не ми помогне си нямам да представа как да постъпя...![]()
Колко време спортуваш и с каква интензивност? 'Щото за мен стълбите и разходките не са спорт...
ChristmasTree Разкажи малко повече за този режим на хранене. Един вид разделно хранене ли е? Може да не виждаш още резултат , защото може да има някаква грешка в режима, но може и резултатът да се забави- така е казано и във 90 дневната диета-ако не свалите първите 10 дни /може да са и повече/ да не спираме диетата, защото може наведнъж да свалим повече кг![]()
darkness848 Не отказвам да споделиш упражненията за коремИначе относно динята- споко, аз редовно ям плодове след 8, ако съм гладна. То и в диетата е казано, че ако огладнеем по това време можем да хапнем плод
Аз пък снощи като си легнах и се сетих, че не съм си изяла шоколадчето след вечеря и въпреки, че беше късно станах, изядох си го и пак си легнах
alehole Ами започнах да ги правя някъде декември, всяка вечер по около 50. после увеличиш на 100. Спрях да ги правя някъде февруари месец и сега юли започнах отново. Те принципно се правят на серии по 20, ама аз ги правя по 50, иначе не усещам натоварване
Може би се дължи на това, че ги правя по отдавна, незнам. Чувала съм, че трябва да се парвят през ден, защото както и при другите упражнения, привикваме и резултат няма. Всъщност аз от коремните преси съм направила коремни мускули /плочки няма и не искам да има/, но си имам коремче над тези мускули
Страх ме е, че ако продължа, ще станат плочки по-горе, а коремчето ми ще си седи
![]()
Днес ми е плодов деннЩе наваксвам, ще правя малко упражнения ии такамм
Как е при вас, мацки?
![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” -Тур Хейердал
Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else. ~Judy Garland
Аз се съвзех благодарение на вашата подкрепа за което много ви благодаря мацки![]()
Ще си продължа 90 дневната но ще се старая да изпивам отсга нататък минимум 2л. вода ако тр. ще се наливам постоянно и ще направя една малка промяна, знам че не е правилно но.. вместо въглехидратен ден ще го карам на овесени ядки с нискомаслено мляко, точно днес ми е въглехидратен и ако изям нещо въглехидратно.. цял ден ще се чувствам виновна..
Закуска - 9:00 - топла вода и 9:30 една малка кайсийка..
за обяд овесени ядки ще ям въпреки, че ги мразя.. но четох, че много се отслабва от тях и постоянно ожадняваш..
искам и да попитам.. на диетичния щанд в магазина до нас има изложено мюсли fitella, но то не е ли калобично.. има захар.. кажете мнение и ако някой може да ми обясни с какво помага мюслито.
а и снощи цяла вечер съм санувала, че всички ми се подиграват, че съм дебела![]()
![]()
![]()
Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:
Днес ми е белтъчен ден.Преди малко станах и сега ям праскова.Пада ми се подред 13-ти ден.
Постепенно дните напредват и е много приятно :P
sh0c0ladch3ee Мацка, какви овесени ядки ядеш? Марка? Аз в продължение на около 2-3 месеца закусвах с едни на Sante май беше и нямаше никакъв резултат, пък те си бяха и доста калорични..Иначе за тази марка, което питаш нямам никаква идея
![]()
Още несъм си купувала, след малко ще ида да си взема, днес ще ми е първи път. Ще знам да не си купувам от тези на SanteДо сега четох разни коментари и са хубави но ще видим то при всеки различно.. дано ми помогнат, че вече...
от 9:00 до сега 850 мл. вода![]()
sh0c0ladch3ee Стискам ти палци да има ефект!![]()
Ааа, колко много вода си изпила!
Добре, че ме подсети-започвам и аз да пия
Аз сега съм прад дилемата дали да я спра четирви дена след водния ден.. Ама първо искам да видя дали съм свалила нещо, утре ще се тегля.. Ама по-скоро ще я правя до втория воден ден.. Няма да я спирам рязко, а постепенно- ще размествам дни, но ще продължа да си закусвам плодове известно време. Ще си продължа със спорта ии все пак ще бъда на някакъв хранителен режим![]()
infinitypeace97 мерси, стискам палци и на теб !
Така както си го решила ми изглежда много добре и няма да си върнеш изгубените кг. След като се изтеглиш се похвалиоле на мен ми е 23 ден, което значи, че скоро ми е водния
добре, че ми напомни аз бях забравила, че съществува този ден
![]()
Момичета,ядете ли тиквички?И ако да- как си ги приготвяте и в кой ден ??? :P
^ Аз ги ям печени, не знам точно в кой ден може. Яла съм ги през бобов и през белтъчен, но мисля че би могло през всеки /може би без плодовия?/ , защото това си е зеленчук, все пак![]()
^Аха,мерси за отговора.Защото са ми се дояли,то най-хубави са като са пърженино не искам пържени.
Здравейте отново салдураниии![]()
Тоя път мога да се похваля, че до сега съм яла само, САМО протеини![]()
И сега ще ида да си сваря едно яйце (ама ще ям само белтъка, че жълъка не ми понася). Дори киви не ядох сутринта... Стомаха ми ще го понесе за 2,3 дена![]()
ChristmasTree в повечето случаи, ако режима ти на хранене с една дума "sucks" колкото и упражнения да правиш, няма да са от голяма полза. Наистина я вземи ни светни за това какво ядеш. Може пък да помогнем![]()
![]()
sh0c0ladch3ee много се радвам за теб! Продължавай в същия дух! Няма да те интересуват нито хората около теб, нито сънищата. Мисли си накрая как ще им натриеш носовете на всички като се изпраскаш с едно яко тяло, нали?![]()
alehole радвам се, че за теб диетата си върви нормално! Нали знаеш аккво е казал Мечо Пух - "Колкото повече-толкова повече"Иначе тиквичките, за да са най-ниско калорични (а те са доста ниско калорични и много полезни за очите) можеш да си ги изпечеш във фурната с малко зехтин ако ти е позволено, без сол и после стават божествени. Ако искаш мога да ти кажа рецептата... Много е лесна... Ако ли пък не, можеш да ги направиш на скара. Чувала съм, че и така са много вкусни, но този път без никаква мазнина.
Иначе относно водата, sh0c0ladch3ee спомена нещо... Аз пия около 2,5 литра, 3 на ден... Ама пробвай да почваш малко по малко да ги казчваш. Например днес литър.. Утре литър и половина... Така няма много да си натвариш организма от един път... Поне така мисля.
Ииии така... Аз пускам снимките... Старата едвам я намерих... И се резнах от главата нагоре... Все пак малко да си останем анонимниА другата я направих специално за вас!
![]()
![]()
И пак да си ви кажа... Само, за да видите резултати и ако искате да ви кажа упражненията.Все пак... За сега не е нищо особено, но аз съм доволна.
![]()
преди
сега
Ако снимките не ви говорят нищо, ще ви го кажа в цифри...Преди да почна да правя упражненията обиколката на талията ми беше 66 сантиметра, а сега е 59.
![]()
За сега толкова, че пак се улях...![]()
^ Бравооо, мацкаа!Аз лично резултат виждам и наистина е доста-7 см
![]()
А какви упражнения правиш?
![]()
Денят за днес върви добре, като изклюьчим малкото водаа..![]()
infinitypeace97 тук ли да ги поствам или ако искаш на лично съобщение. Също така може да си дадеш имейла, за да ти ги пратя както са си в докс формат. От микрософт уорд?
Ииии между другото... Благодаря ти!Радвам се, че го забелязваш
Пък и щом искаш упражненията...
Ще се радвам да помогна!
![]()
^Ми няма да е зле тука да ги постнешта и другите да можем да ги правим
![]()
Хайде малко да пооспамим темата...![]()
Ама след това си продължаваме с диетите и резултатите ни... Между другото... Току що се наобядвах. Ядох скариди.. Пържени в една супена лъжица ЗЕХТИНТааа:
1. Упражнение за проверка на издръжливостта на коремната мускулатура
Легнете по гръб като следите кръстът да е изцяло на пода. Обхванете с ръце областта зад коленете и опънете стъпалата в шпиц. Стегнете коремните мускули и задръжте максимално дълго. При редовни тренировки ще увеличите издръжливостта си многократно. (Аз го правя по една минута)
2. Коремна преса със свити колена и изпънати ръце
Легнете по гръб със свити в коленете крака. Стъпалата трябва да са на ширината на ханша. Започнете да изпълнявате коремни преси с изпънати напред ръце, като стигате до нивото на колената. Правят се по 25-30 повторения.
3. Повдигане на таза от легнало положение
Легнете по гръб със свити в коленете крака и стъпала, разтворени малко повече от ширината на ханша. Ръцете са встрани от тялото. Стегнете коремните и седалищните мускули и започнете да повдигате таза. Правят се по 25-30 повторения.
4. Упражнение за страничните коремни мускули
Седнете на пода. Свийте дясната ръка в лакътя, а лявата изпънете встрани. Със свитата ръка направете усукване в кръста до максимално възможната крайна позиция. Десният крак е вдигнат от пода и е насочен в противоположна посока. Правят се 15-20 повторения, след което упражнението се изпълнява в другата посока.
5. Упражнение “люлка”
Седнете на пода. Свийте краката в коленете и опънете стъпалата в шпиц. Хванете с ръце задната част на бедрата и стегнете коремните мускули. В това положение на тялото се наклонете възможно най-назад и после се върнете в изходна позиция. Правят се 5-10 повторения.
6. Навеждания напред
Седнете на пода с изпънати, плътно прилепнали по пода крака. Стегнете коремните мускули и изпълнявайте наклони напред, като навеждате главата надолу и хващате глезените с ръце. Правят се 15-20 повторения.
7. Частична коремна преса
Легнете по гръб, като се стремите кръстът да е плътно прилепнал към пода. Краката са свити в колената. Изпънете ръцете напред и изпълнявайте коремни преси, като повдигате само главата и рамената. Така се натоварва горната част на коремната мускулатура. Правят се 25-30 повторения.
8. Махало
Легнете по гръб, поставете ръце до тялото по диагонал в страни. Изправете краката си вертикално в една линия: таз, колене и глезени. Стегнете торса и ръцете, за да получите стабилна основа. Бавно започнете да спускате крака вляво, докато усетите леко опъване в късите коремни мускули (вдясно). Спрете в желаната точка и бавно върнете към средата, за да спуснете в противоположната посока. Повторете 10-15 пъти на всяка страна.
9. Koремни преси
Отпуснете тялото си назад, като оставите краката си леко свити в коленете. Поставете ръце на гърдите си. Поемете малко въздух. Първо бавно повдигнете само горната част на гръбнака си и едва след това започнете да сгъвате целия гръбнак и да издишвате. Спрете и задръжте малко преди основата на гръбнака ви да стане вертикална или когато усетите, че натоварването в корема отслабва. Бавно започнете да спускате в обратен ред, първо основата на гръбнака си и чак тогава горния дял и главата си. Повторете 15-20 пъти.
10. Къси коремни преси
Легнете на пода със свити в коленете крака. Сложете ръцете зад тила и започнете да изпълнявате къси коремни преси, така че да усещате напрежение в горните мускули на корема. Направете 20-30 повторения.
11. Къси коремни преси за горните коремни мускули
Къси коремни преси с високо вдигнати крака за горните и средните коремни мускули. Легнете на пода и кръстосайте краката високо във въздуха. Сложете ръцете на тила и започнете да изпълнявате къси коремни преси, така че да усещате напрежение в горните и средните коремни мускули. Направете 15-20 повторения.
12. Наклон в страни
Застанете прави с разтворени крака. Едната ръка е вдигната на горе, а другата е на хълбока, като лакътят е точно встрани. Тялото се навежда само от талията встрани, като в същото време горната ръка издърпва нагоре и леко настрани за по-голямо разтягане. Повторете 20-30 пъти.
13. V-преса
Легнете на пейка или на постелка на пода. Опънете тялото си, като протегнете изправените си ръце над главата. Отпуснете ги върху пейката или пода. Повдигнете ръцете и трупа си към пръстите на краката и обратно. Старайте се да ги движите едновременно. Когато достигнете максимално висока точка извийте гръбнака, забавете и задръжте за секунда. Постарайте се да отпуснете крайниците си два пъти по-бавно, в сравнение с повдигането. Повторете 10-15 пъти.
14. Bакууми за прибиране на корема
Легнете на пода и свийте краката си така, че да се чувствате комфортно. Поемете дълбоко въздух и издишайте, докато в белия дроб не остане съвсем малко. Вдлъбнете корема си навътре и нагоре (по посока на главата). Пребройте до пет, отпуснете корема и вдишайте. Повторете 5 пъти.
15. Предна (централна) опора
Застанете на колене и длани на постелка на пода. Поставете лакти точно под раменните стави и опънете единия, а след това и другия крак. Опорните точки следва да бъдат: пръсти на краката или лакти. Опънете тялото така, че да усещате напрежение в коремната мускулатура, а не в гръбнака. Между раменете, тазобедрените стави и пръстите на краката следва да им визуална права линия. Повдигнете бавно седалището с максимум една педя нагоре, след което бавно го спуснете в изходно положение, без да сгъвате крака. След края на серията първо пуснете коленете си да се опрат в постелката. След това бавно пренесете тежестта върху тях и издърпайте тялото в посока на коленете без да отлепяте длани и лакти от пода. Повторете 10 пъти.
И това са. Надявам се да съм помогнала![]()
Интернет източниците са доста... Така че, някои упражнения, може би вече сте ги мяркали.