.
Затворена тема
Страница 3 от 58 ПървиПърви 12345671353 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 1434
    ^на мен утре ми е трети ден
    Пожелавам на всички, които почват някаква диета успех в свалянето и споделяйте резултатите
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” -Тур Хейердал
    Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else. ~Judy Garland
    "Three words. Eight letters. Say it and I'm yours."♥

Аз съм момиче, тежа 56 кг., при височина 158. Искам да сваля 7-8кг. и после ще ги поддържам. Мисля да започна диетата на Боряна, някой с мен?
    ~ Ще те спукам от въртене като румънски хит [music]

Супер фен
    Град
    Germany

Re: Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;)

Цитирай Първоначално написано от justasmile
    Хелоууу Ми така... трябва да се слабеее, а понеже нито една от пълните (или дебели) мой приятелки не пази диета реших да направя темичка. Ми предлагам ви като за начало всеки да пише момиче или момче е... и след това колко кг иска да отслбне Няма да пишем кой колко тежи, защото на някой може да му стане гадно И така по-наттаък (или по-точно, когато се мерите) просто се включвате и ако сте отслабнали пишете, например:
    -3кг
    Ако сте напълняли:
    +3кг
    Може малко смешничка да е темата, ама мразя, когато правя нещо сама
    Та.. нека аз съм първа:
    Момиче съм и попринцип искам да сваля към 5/10 кг, колко точно - се ми е тая; стига да са поне 5-6

Aко искате пуснете снимка как изглеждате. Това е моя милост:
    http://www.prikachi.com/images.php?i...1/3509961L.jpg
    Леле как приличаш на една моя приятелка
    Иначе да не е спам:Аз диети не мога да спазвам (не мога без храна) а и съм скелет..Като ви гледам и на вас не ви трябва кой знае колко,ако питате мен и така сте си супер Айде успех с диетите : )

Град
    софия
    Цитирай Първоначално написано от xxKiFlAx
    Авторката заеми се с отслабването и ..тогава пиши
    Същото е и за останалите дебели . Ядосам ли се не спирам
    всичките ще ви обиждам под мен сте не ми е трудно
    [/i] само не разбирам защо продължаваш със заяждането....ок разбрахме те колко си умна, слаба, празноглава и велика ..... така че сега вече може да ни освободиш с присъствието си
    Момичета не й обръщайте внимание..очевидно тва момиче е като конските мухи...няма да се махне...просто я игнорирайте
    Всички пътища водят към теб... !!! <3
    http://www.youtube.com/watch?v=9alXdtcIIYY

Голям фен Аватара на justasmile
    Град
    Sofia
    Ми значи аз утре ще се премера и ще вида какво е положението и след това чаккккк на 4 юли, преди да замина на море (където сутрин ще тичам, защото плажът е мега близо <3 )
    ..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...

Голям фен Аватара на 4y4u_g
    И аз се присъединявам.От няколко дена се ограничавам,ама сам не става.Вкъщи постоянно има нещо вкусно,което много много ми се яде
    1.71 съм 61 кг искам да сваля до 55,но си мисля,че само с спирането на хляба и сладкото(което не е проблем без това не ям хляб,само със сладкото ще ми трябва повече воля) няма да стане.Някакви предложения какво друго да огранича?

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._7332495_n.jpg /с бялата къса рокля/
    Не можах да намеря друга нова снимка в цял ръст.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#9156262 - Продавам бална рокля

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Цитирай Първоначално написано от xxKiFlAx
    само внимавайте как пишете да не ви съсипя темиичката всички знаят като се ядосам
    Моме, съсипвай на воля, просто ще ти трия всеки злобен и заядлив коментар
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Град
    Sofia
    [quote="4y4u_g"]И аз се присъединявам.От няколко дена се ограничавам,ама сам не става.Вкъщи постоянно има нещо вкусно,което много много ми се яде
    1.71 съм 61 кг искам да сваля до 55,но си мисля,че само с спирането на хляба и сладкото(което не е проблем без това не ям хляб,само със сладкото ще ми трябва повече воля) няма да стане.Някакви предложения какво друго да огранича?

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._7332495_n.jpg /с бялата къса рокля/
    Не можах да намеря друга нова снимка в цял ръст.[/quote

Добре си, но все пак - Успех!
    от Враца ли си?

Не се харесвам така в никакъв случай,но благодаря все пак.Тая 90 дневна много ли е тежка.Ох аз хем искам да отслабна хем да ям хаах

От Плевен съм.

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от 4y4u_g

От Плевен съм.
    О.. извинявай, просто мястото на снимката пролича мн на един площат във Враца

На мен днес ми е бобов ден от 90 дневната и цял ден се чувствам много гладна Вчера пък на белтъчния ден насила ядох
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” -Тур Хейердал
    Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else. ~Judy Garland

Цитирай Първоначално написано от infinitypeace97
    На мен днес ми е бобов ден от 90 дневната и цял ден се чувствам много гладна Вчера пък на белтъчния ден насила ядох
    И има ли ефект?

^Незнам, утре ще се тегля

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Sunshin3
    аз искам да сваля 3-4кг, имам голямо коремче, другото ми е г/д ОК
    не ме интересуват толкова килограмите, на всеки ме седят различно, просто искам, когато се погледна в огледалото, да се харесвам
    СЪЩОТО Е И ПРИ МЕН! Искам поне 5кг да сваля, ама..... нещоо не става
    Човек няма право да ревнува това, което няма!

Dont wait for the perfect moment, take a moment and make it perfect! <33

Цитирай Първоначално написано от deHiTo0

Спортуваш ли нещо, мацкаа?

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от infinitypeace97
    Цитирай Първоначално написано от deHiTo0

Спортуваш ли нещо, мацкаа?
    Ходя на фитнес 2 пъти в седмицата. Знам, че не е достатъчно, но...
    Човек няма право да ревнува това, което няма!

Dont wait for the perfect moment, take a moment and make it perfect! <33

Аз не занм защо 90дневната не мога да я пазя...по-лесно ми е да огранича вредните храни
    За отчет: висока съм 170-1 и тежа 57,искам да съм 54 53
    Ии да попитам,според вас много ли е лошо ако се ядът прекалено много плодове?И може ли това да спре процеса на слабеене?Аз ям аддскии много плодове

Живей един път, но както трябва.. Слънцето няма цяла вечност да те радва.. Граби със шепи.. Обичай всеки.. Края не тежи, ако дните ти са леки..

deHiTo0, а ограничаваш ли се? Ядеш ли тестено, сладко, мазно.. Пиеш ли газирано? А ти кг ли искаш да сваляш или см?

vikiraa, и аз ям много плодове и мисля, че даже е много полезно

Едит: бях чула от някъде, че плодовете и обикновените бисквити поддържат теглото, смисъл не сваляш кг, нито качваш. Ама не мисля, че това може да спре процеса на сваляне на кг

Дано си права,че аз половин диня,кило череши...за нищо ги имам
    А какво мислите за десертите Корни?Мислите ли,че могат да участват в диетата/ограничението?Аз бях чела в един друг форум и никои нямаше много инфорация за тях,то и на опаковката няма колко калорий са...

Живей един път, но както трябва.. Слънцето няма цяла вечност да те радва.. Граби със шепи.. Обичай всеки.. Края не тежи, ако дните ти са леки..

Ооо, с тези корнита как качих 3-4 кг По едно време бях решила, че са много полезни и около 2 месеца си карах на 2-3 корнита на ден + зеленчуци.. Има едни като корнита, май само в Карфур ги има, ама май и те са си бая калорични. По-добре плодове, отколкото разни калорични изкушения

Според мен не бива "изкушенията" да се спират напълно.Трябва да се приемат и такива храни,НО не в големи количества.
    Иначе мерси infinitypeace97 за информацията,беше ми полезна!Ти с колко искаш да отслабнеш? (не видях да си написала,а ми стана интересно )
    Успех на всичкии! Ако имам още въпроси ще питам

Ами най-малко 6 кг искам да сваля. Всъщност килограмите не са от толкова голямо значение-искам просто да се харесвам Аз сега както може би си прочела съм на 90 дневната диета. В нея има въглехидратни дни, в които можеш да похапнеш някакъв сладкиш или торта, а после задължително 1-2 парченца шоколад. А това като за диета си звучи доста подмамващо
    Винаги щом имаш въпроси споделяй тук, миличка

Голям фен Аватара на nadincety
    Бройте ме и мен 159 съм висока и съм 46-7 килограма.
    Искам да стана 42,както бях миналото лято.
    Супер много се харесвах тогава.Но проблема ми е,че нямам
    воля.. Все си казвам:"айде от утре вече спирам сладкото,
    мазните работи"..Е,да,ама не
    Ама вече сериозно от утре ( ) почвам ограничения,защото
    това,което виждам в огледалото,не ми харесва..Никак даже..
    Надявам се тук да получа подкрепа..Така определено ще
    ми е много по-лесно..Ще следя темичката.Успех на всички!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...922919#8922919

Продавам летни дрешки

Повече от фен Аватара на punksss
    Май не само аз съм си наумила да отслабвам . Висока съм 1,74 и тежа 59. Искам да съм 55/56кг, ама ще видим... И без това не бързам... От началото на октомври си свалям бавничко и за сега съм победила 8кг

nadincety, аз съм сищата и изобщо нямам воля Но вместо да си казвам, че започвам от утре /на другия ден естествено или съм забравила, или си казвам отново, че започвам от утре/ си казвам, че започвам още от днес. И започвам

punksss, някаква диета ли правиш? Спортуваш ли нещо? Поздравления за свалените кг!

Успех на всички!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си