- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;)
прегреших ЖЕСТОКО.Преди малко изядох 2 домата с сирене и пих сок от вишна и изядох няколко [10-15 ;O ] ягоди с ЗАХАР.
Неененнене просто тоя плодов ден ми е*а майката .. умрях от глад ..
^Еми кво да се прави,пред свършен факт смеНе се измъчвай,утолила си глада,утре е нов ден,в който ще се представиш по-добре
![]()
С охлаждащ ефект е,майка ми ми го беше поръчала,25лв. е,иначе кожата ти е чувствително по-мека и свежа.Първоначално написано от infinitypeace97
![]()
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
Аз използвах този срещу стриите...
![]()
Have The Courage To Live... Anyone Can Die... ;]
Ми тази серия има много хубави кремове,има и за стягане на бюста.А преди този крем ползвах един друг,той обаче беше със затоплящо действие.Не му знам името,има го в аптеките....![]()
И аз се върнах момичетаааа и много прегрешихНали бях на село..първия ден като стигнахме ми беше въглехидратен и се сдържах..не вечерях с нашите по късно.На плодовия ден,цял ден издържах само на каисии и слънчоглед,но понеже стоях до късно и към 12 огладнях супер много (вечерта става въпрос) изядох едно малко парченце месо и две картофени кюфтета
Днес ми беше белтъчен - закусих със часа прясно мляко (защото плодове нямаше) и парченце кекс
беше съвсем малко но... На обяд хапнах малко риба и салатка,после към 4-5 едно кюфте с филия хляб
за вечеря не съм яла,то и това ми беше вечерята де.А и никакви упражнения освен малко федербал в събота. От утре ще подобрявам ! И между другото няма промяна от миналия път като се мерих
![]()
![]()
![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
^Не си прегрешила кой знае колко.А относно това,че няма разлика в мерките или кг.,знаеш че се случва да има лек застой,може да засържаш вода или просто както го пише в диетата след няколко дни наведнъж да свалиш много килограми.Спокойно![]()
оххх.. и аз като SlowDownBaby прегрещих жестокоРазбирам те....
Малиии.. страх ме е утре да се претеглаБях станал 63.3, сега сигурно ще съм 63.7
![]()
От утре ще си започна един стар режим, дето го видях във форумаМай от Титинкааа
За седмица и половина-две свалих към 3 кг.
И там на застоя изкарах, но не знам защо си въобразих, че трябва да спра да вечерям и за това ядях боклуци следобед
Иначе режимът е УНИКАЛЕН. И Титинкааа беше написала, че е свалила 13 кг. за месец и половина...а то има толкова горе-долу до началото на септември. А от началото на септ. до 15 искам да свикна да ям всичко, щото ще съм 8 клас и важно представянето
![]()
Стискам ви палци да си постигнете желаното тегло![]()
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
май всички сме прегрешилии аз се натъпках с 2 вафли и сушеница
![]()
Oх...май всички издъхвамеНезнам но на мен ми е все по-трудно да се контролирам да не ям забранени неща....а вчера на плодовия ден едвам изкарах.Преди ми беше любим както и въглехидратния,но сега като дойдат и се чудя какво да правя.Просто каквото и да ям и през каквото и време все не ме засища
Днес съм по-добре. Закусих един банан в 9.30 и после чак в 2.30 обядвах паниран кашкавал със салата.По-късно към 5 ми пристърга и си хапнах едно малко парче кашкавал и вечерях в 7 със кашкавал сирене и краставици-даже едвам ги изядох,но ядох защото знаех,че ще огладнея след час два. А каква мъка беше с един шоколад ... така му точех лиги ,но си знам че взема ли си един път няма да спра докато не го изям. Добре,че го пробутах на наще и те го изядоха да не го мисля.
![]()
![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#9156262 - Продавам бална рокля
4y4u_g добре си наравилаБраво.. И си се справила днес, не като нас другите
![]()
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
Ами нямаше друг начин...Иначе не го броя за справяне,защото въпреки жегата вода повече от литър не мога да изпия..за това спрях да си засичам колко пия ,да не ме е яд
Като ми се пие - пия докато ми стане лошо и спирам
![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#9156262 - Продавам бална рокля
супер е гадно като се олееш с водата,при мене като вървя усещам чак вътре как мърда![]()
Мисля да почна да правя тези упражнения за корема- http://www.youtube.com/watch?v=Vs8dQ...5B24AE6524BBA3 и т.н другите нива ги пише под клипа.![]()
Ааа. Колко яко беше чувството днес като реших да пробвам два панталона, които в началото на юни не ми ставаха и като закопчавах копчето щях да се пръсна в тях, а сега ми седят чудесноо и нормално (не стегнато), точно както трябва да бъдее
. Явно от 90-дневната, съчетано с tae bo и зумба има ефект
. Сега заминавам за седмица с едни приятелки на море, дано не прегреша там
![]()
4y4u_g , 4ти ден е плодово-зеленчуков , ако не те засищат плодове, яж зеленчуци или смесено ( една майка от бг-мама точно така правеше и май не само една ) :P
Love is everything!
Ллеле и аз последните 3 дни само прегрешавам...то не са сладоледи,пържено .... утре ще се меря дано не съм качила много![]()
♥
Живей един път, но както трябва.. Слънцето няма цяла вечност да те радва.. Граби със шепи.. Обичай всеки.. Края не тежи, ако дните ти са леки..
Интересно ми е колко от вас, освен да спазват диета, спортуват? Повярвайте ми, свалените 5-10кг само с лишаване от определени храни нямат нищо общо със свалените от упражнения и цялостно стягане на тялото.
Да не го възприемете като заяждане - просто ви давам съвет как да постигнете желаното тяло. Много повече ще ви помогнат момчета, които се занимават с фитнес и разбират от хранителни режими, отколкото женските форуми
И не гледайте толкова кантара, колкото огледалото![]()
Audio ergo sum
^ Ами май всички, които пишат тук правят някакви упражнения или спортуват![]()
alehole Благодаря ти за крема, ако не забравя може да си го купя и да го пробвам![]()
Днес белтъчен деннДовечера ще се претегля
За закуска изядох една праскова иии през деня се очертава да пътувам, та не знам
Успешен ден, момичета!
![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” -Тур Хейердал
Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else. ~Judy Garland
"Three words. Eight letters. Say it and I'm yours."♥
Добро утро !![]()
Момичетаа вчера не съм прегрешавала дори и веднъж просто деня беше прекрасендо преди да си легна даже минах 2-та литра вода
![]()
Та менюто ми вчера беше - топла вода с лимонпосле мюсли ама без мляко направо от пакетчето то беше на Fitella май, много са малко
както и да е половината пакетче сутринта плюс МНОГО вода, обяд - останалата част от пакетето плюс много вода
![]()
, вечеря картофено пюре без хляб
него не трябваше да го ям но хапнах много малко така че не мисля че е прегрешение
Ммм.. водата я пия около 20-30 мин. след хранене, а не повреме..
Купих си овесени ядки на СИМБА, сега след 10 минути ще ги пробвам.
За спорта - коремни преси правих, бягане на място и пъмп ит ъппродължавам да използвам крема..ии такам
Пожелавам ви успех и по-малко прегрешения![]()
* (h) Беб0о ОбиЧкам Си Тэ (h) *
Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:
- ее пак ще дават филм на ужасите
Между другото не знам кой колко спортува, ама това е много вярно. Преди сесията всичките ми колеги от групата много ми се радваха и постоянно ми обясняваха разни неща за упражнения и т.н. Обаче нали ни знаеш жените... не стига, че ни е срам от килограмите, ми и да питаме как да се оправим и затова се мъчим сами на своя глава или пък се надяваме, че ако някой го е направил преди нас, то и с нас ще стане по същия начинПървоначално написано от ArrowsOfDeath
Здравейте мацки![]()
Аз днес започвам 90 дневната диета, но мисля, че само месец ще издържа на нея. И все пак да видим до къде ще стигна.
Имам само няколко въпроса относно тази диета: (не ми се разглеждат всички 50+ страници.. :/)
1. Колко кг. свалихте от началото на диетата?
2. А колко сантиметра?
3. По колко литра вода трябва да пия на ден и кога (прочетох, че не може, докато се яде, а чак половин час след това ..?), но не ми е много ясно.. :д
4. По колко време трябва да правя упражнения.. час-два на ден.. повече? Препоръчайте ми някакви, като за начало..![]()
До края на тази учебна година спазвах режим на хранене и не се лишавах особено от вкусотиите, но пък цялото хранене ми беше разделно, докато не започна ваканцията и съвсем си обърках режима.. сигурно съм стигнала 55кг, че и повече.. хубаво, че тук в баба няма кантар!
Също така до скоро тренирах волейбол 2 пъти в седмицата по 2-3-4 часа, но се отказвам вече, заради ръката ми. Жалко исках още да тренирам.. та това ми бяха всички 'упражнения',които правех.. И почти всеки ден изключително дълги разходки.
Ох, увлякох се.. много. Съжалявам, че стана толкова дълго..![]()
*сън*
^Добро утро![]()
![]()
На 1 и 2 въпрос не мога да ти отговоря,защото не съм се мерила и теглила от началото на диетата,но видимо има разлика и се чувствам по-добре!
3-както всяка диета задължава да се пият по 1,5л.-2л. дори повече на ден.Понякога е невъзможно да ги изпиеш,понякога успяваш дори повече.Аз не се тормозя много за водата,защото ако се наливам много ми се подува корема и колкото изпия толкова.А иначе пише да не се пие вода по време на храненето,защото нарушава храносмилането.И това не винаги го спазвам,защото като ти се допие....
4-Упражнения може да правиш всеки ден или през ден,по един час примерно,за да не се претоварваш.Погледни на предишните страници (49стр.)там една от мацките постна много хубави упражнения.
А и клипа,който го постна Vrogue е с много добри упражнения за коремните мускули.
И това е май засега,ако има друго питай,дано си ме разбрала![]()
..А аз съм на бобов ден , закусвам праскови...![]()
Уф и на мен ми е бобов ден и започна злеНе спах в нас и се прибрах към 7 и нещо,а баба ми беше направила паниран кашкавал за предния ден (белтъчения) но нали не бях в нас и го изядох днес
Като прескочим това,сега е 10 и 30 и мисля да закуся със пъпеш,за обяд сигурно ще хапна някакви картофи...
А и имам въпрос.Във въглехидратния ден,след като могат да се ядат картофи,възможно ли е да се ядат и картофени кюфтета ? Защото в тая жега нищо не ми се пече,а имаме картофени кюфтенца от вчера...
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Оф какъв въглехидратен,бобов ден исках да кажа,извинявам се![]()
^А мойта баба беше направила палачинкино не ме интересуват!
А иначе във въглехидратния ден НЕ МОЖЕ да се ядат картофи.Останала си с грешно впечатление,защото едната от мацките каза,че малко ще си промени диетата и ще яде картофи във въглехидратния!